PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περίεργος θόρυβος κατα το στρίψιμο!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Αύγ 2010, 20:24:54    Θέμα δημοσίευσης: Περίεργος θόρυβος κατα το στρίψιμο!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδία! σήμερα παρατήρησα το εξής καθώς στρίβο το τιμόνι δεξιά η αριστερά εν κίνηση ακούγεται ένα 'τακ' τι μπορεί να είναι??? Sad δεν το έχει ξανακάνει! Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Αύγ 2010, 20:46:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανείς βρε παιδία Sad
Επιστροφή στην κορυφή
imaginas 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.4 (8v) (2001)

Ένταξη: 06 Αύγ 2009
Τόπος: Peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Αύγ 2010, 21:34:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπομονή,έχουν πάει για μπάνιο οι περισσότεροι ή διακοπές.

My photogallery!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Αύγ 2010, 00:34:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για δές εδώ; Κάτι τέτοιο είναι;

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=20027
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Αύγ 2010, 00:56:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε διονύση κ μένα το μυαλό μου πάει σε ελατήριο διότι το αμάξι ήταν ακίνητο γύρω στις 3 ημέρες! Έναν παρόμοιο ήχο έκανε κ το leon του αδερφού μου αλλά μετά δεν το ξανά έκανε! Θα το παρατηρήσω να δω αν θα συνεχίστη και τις επόμενες ημέρες αλλιώς θα το πάω να δω τι μπορεί να είναι! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 16:03:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδία! Χθες πήγα το αμάξι να το σηκώσουν για δούμε τι έχει κ δεν βρήκαν τίποτα το περίεργο,το πήραν και βόλτα κ όπως πάντα τυχαίνει να μην ακουστεί κίχ! Το αμάξι ξανακάνει αυτόν τον θόρυβο όταν πατάω φρένο (ακόμα κ σε ευθεία) κ όταν στρίβο ελαφρά πάντα με λίγα χιλιόμετρα
το τιμόνι (για παρκάρισμα πχ) αυτόν τον θόρυβο δεν το κάνει συνέχεια υπάρχουν μέρες που δεν ακούγεται! Τι μπορεί να είναι βρε παιδία? μου λένε πολύ ότι μπορεί να είναι ημιαξόνιο άλλος ακρόμπαρο άλλος διαφορίκο αν έχει το αμάξι κάτι από τα ποιό πάνω στα 14.500km σε 14 μήνες τι να πω θα το πουλήσω να τελειώνουμε! Το αμάξι δεν το κακομεταχειρίστηκα ποτέ γιατι το αγαπάω κ τα λεφτά τα έβγαλα δύσκολα για να το αγοράσω! Sad
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 16:22:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για ακρομπαρο σε κοβω

μαλλον δεν το ειδαν καλα....

προσεχε κατι τετοια μη μεινεις με...3 ροδες

Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 17:17:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν έχει ανωμαλίες ο δρόμος κ είμαι πάνω από τα 50χλμ δεν ακούγεται τίποτα μόνο όταν πάω να παρκάρω η όταν πάω να καλυψώ απόσταση 50 μέτρων τότε ακούγεται μερικές φορές ένα γκουπ ήχος που δεν μου ακούγεται για μέταλλο! Αλλά το τονίζω το κάνει μερικές φορές! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 21:05:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμένα ακούγεται ένα τακ όταν είμαι σταματημένος ή με πολύ χαμηλή ταχύτητα και κόβω το τιμόνι απότομα δεξιά...

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 23:50:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράδειγμα σήμερα που πήγα βολτούλα το αυτοκίνητο δεν έκανε κιχ! Δεν ξέρω τι να υποθέσω! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 11:23:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδία μα τον θεό το αμάξι θα με τρελάνει το πήγα σήμερα ξανά να δουν για αυτόν το θόρυβο το πήραν βόλτα κ δεν άκουσαν τίποτα εφόσον ήμουν παρόν κ εγώ μέσα! Το θέμα ποιο είναι ότι όσους έχω βάλει φίλους γκόμενα πατεράδες κ αδερφούς τον κάνει τον θόρυβο που σημαίνει ότι δεν είμαι τρελός αλλά ούτε είναι της φαντασίας μου! Και λέω εγώ το αμάξι δεν τον αγόρασα ούτε για κόντρες ούτε για να κάνω τον colin mcrae στην ειδική διαδρομή στην κρυόβρυση! Τα έχω χάσει τέλειος με το αμάξι στην κυριολεξία Evil αν κάνει τέτοια στα 15χλμ στα 90χλμ τι να περιμένω από το αμάξι?
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 12:56:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μονη λυση ειναι να βρεις ακριβως κατω απο ποιες συνθηκες το κανει και να προσπαθησεις να τις αναπαραγεις οσο το δυνατον οταν ειναι τα τζιμανια της αντιπροσωπειας μεσα... Δλδ σε τι km ακριβως , κατηφορα - ανηφορα , σε ανωμαλιες και αν ναι λακουβες ή σαμαρια, μηπως το κανει οταν η μια ροδα ειναι πιο συμπιεσμενη απο την αλλη κ.τ.λ

Μονο ετσι αλλα και τοτε θα σου πουν ετσι κανουν ολα ειναι Normal και θα σε ξεφορτωθουν κλασικη αντιμετωπιση.....
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 16:22:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αμάξι κάνει αυτό το τακ πίσω κ μπρος δεξιά όταν είναι κάτω από 40km/h το κάνει και σε φλατ δρόμο κ με λακούβες όταν τσιμπάω το φρένο σιγά σιγά ακούγεται αλλά άλλες φορές δεν ακούγεται τίποτα! Κ πάντα όταν το οδήγησα μπροστά τους είτε εκείνοι το αμάξι δεν έκανε κιχ! Sad
Επιστροφή στην κορυφή
gulik 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1

Ένταξη: 15 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 17:20:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως αγχώνεσαι άδικα;
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 20:35:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως να μην ανχώνομαι φίλε μου αποστολε από την στιγμή που κάνει έναν θόρυβο που δεν τον έκανε πότε, και εφόσον του αυτοκινήτου του έχω κάνει την καλύτερη δυνατή μεταχείριση! Rolling eyes και που στα 15 χλμ!
Επιστροφή στην κορυφή
gulik 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1

Ένταξη: 15 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 23:50:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι τέτοιοι αγνώστου προελέυσεως θόρυβοι μπορεί να προέρχονται από οπουδήποτε... Ένας φίλος παλιότερα είχε γράψει για θόρυβο στο 206 που προερχόταν από την πίσω πινακίδα... Σήμερα μου είπε ένας μηχανικός της Mercedes που οδήγησε το δικό μου 206 ότι άκουγε έναν μικρό θόρυβο από το μπροστά δεξί ρουλεμάν του τροχού... Τρέχα γύρευε είναι το θέμα!

Έχω την εντύπωση πως στην περίπτωσή σου, εάν ήταν κάτι σοβαρό, θα φαινόταν σχεδόν άμεσα. Γνώμη μου βέβαια, τί άλλο να πω.
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 23:56:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όντως αν είναι βλάβη θα βγει αλλά τώρα που είμαι εγγύηση γιατί έχω πληρώσει ένα σορώ κερατίατικα για να δούμε! Confused Σε 5.000χλμ πάω για το πρώτο σερβίς θα τους βάλω ότι βίδα υπάρχει σφίξιμο ελενχος σε δαγκάνες κ ανάρτησης τα πάντα! Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
edessaios (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 24 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2010, 00:54:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξαφνικα και εμενα μια μερα αρχισε να χτυπαει ακριβως οπως και το δικο σου! ειχε κοπει η μια φουσκα απο το ημιαξονιο! αλλαχτηκε και μια χαρα! και πριν κανα μηνα, εμφανιστηκε ενα πολυ περιεργο τρανταγμα, μονο οταν εστριβα αριστερα και με 50χλμ και πανω! λες και πατας εκεινα τα φωσφορουχα που βαζουνε στους δρομους! εψαξα, εψαξα... τιποτα! και δεν εχει καμια κακομεταχειριση το αυτοκινητο! η λυση του? αλλαξα και τα 2 ακρα, με 2 μεταχειρισμενα, και τελειωσε το θεμα! κανε ενα τσεκ τα top mount σου, η τα ελατηρια σου! ειδικα την βαση οπου πατανε τα ελατηρια, τα λεγομενα ''πιατελα''! εμενα ηταν ραγισμενο το ενα, και γι αυτο εκανε τετοιους θορυβους! και γενικα, γνωμη μου, για να βρειτε αμεσα οποιοδηποτε χτυπημα, η κακη λειτουργια του συστηματος διευθυνσης η πεδησης, η ακομα και των αμορτισερ, μια ειναι η λυση! κτεο!!!!! παντε, δωστε τους ενα 20ρικο να σας το περασουνε ενα τσεκ, και τελειωσε! με τα μεσα που εχουνε εκει μεσα τα ιδιωτικα κτεο, πετυχαινουν αμεση προσομοιωση του δρομου! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης