PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το 207 μου φουσκώνει
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 (16V)TR(2006)

Ένταξη: 22 Σεπ 2006
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιούλ 2010, 18:15:02    Θέμα δημοσίευσης: Το 207 μου φουσκώνει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα το πρωί είδα με έκπληξη ότι το καντράν του 207 μπροστά εκεί που ενώνει με τους αεραγωγούς έχει φουσκώσει προφανώς από την ζέστη και τον ήλιο. Είναι αρκετό το φούσκωμα και φαίνεται σαν ένας λόφος στην πεδιάδα.Δεν θα αναφερθώ στο γιατί και πώς άλλα θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;
Με το χέρι που προσπάθησα να το πιέσω μήπως και... δεν.....
Αν δεν υπάρχει λύση θα αγοράσω μικρά πλαστικά προβατάκια και θα τα αμολήσω να βοσκήσουν στο βουνό που γεννήθηκε ξαφνικά μέσα στο αμάξι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Αύγ 2010, 09:49:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν έχεις ακόμα εγγύηση πήγαινε σε καμιά αντιπροσωπεία να το δουν
μην το πιέζεις γιατί μπορεί να σπάσει

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Αύγ 2010, 09:56:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχως δεν εχω εγγυηση και φοβαμαι οτι τωρα που εγινε η αρχη σε λιγους μηνες θα σηκωθει και αλλο τι να πω απαραδεκτο!!!!! μηπως υπαρχει κανενα μαγαζι που τα φτιαχνει αυτα;;;;
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Αύγ 2010, 10:31:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρώτο μου 207 είχε φουσκώσει εκεί που είναι ο αερόσακος συνοδηγού και μου αλαξαν ταμπλό .

Ήμουν εγγύηση άλλα αν θυμαμε καλά έγραφε το κόστος με 100 % εκπωση αν σε ενδιαφέρει να ψάξω μι και βρω την αποδείξει .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Αύγ 2010, 10:45:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και σε μενα προς εκεινη την πλευρα εχει φουσκώσει διαγωνιως μπροστα απο τον αεροσακκο του συνοδηγου το θεμα ειναι αν θα λειτουργήσει ο αεροσακκος σωστα ετσι που εχει αρχισει να παραμορφώνει το ταμπλο.Δες σε παρακαλω τι τιμη λει η αποδειξη αν μπορεις Θα παω και παο υον Κονδορα που το πηρα αλλα και αυτοι τι να μου πουν .... λεφτα θα ζητησουν και μαλλον πολλα....
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Αύγ 2010, 11:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το βρήκα αλλα δυστηχως έχει μιδενικη αξια Sad . [/img]

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Αύγ 2010, 12:13:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγα απο τον Κόνδορα περίπου 1000 € το ταμπλο και 250-300€ τα εργατικά αρα οπως καταλαβαινετε δεν... μου ειπαν να μην κανω τιποτα και ας ελπίσουμε οτι δεν θα προχωρήσει άλλο. Δυστυχώς δεν μπορεί να κολληθεί οπότε τίποτα.... αυτά.....
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 10:57:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το απαραδεκτο που το βλεπεις? ηλιοπροστασια δοκιμασες να βαλεις ποτε? Τυχαιο? Δεν νομιζω..

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 11:48:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostasvti έγραψε:
Το απαραδεκτο που το βλεπεις? ηλιοπροστασια δοκιμασες να βαλεις ποτε? Τυχαιο? Δεν νομιζω..

Το να κόψει το χρώμα έχει να κάνει αλλά το να φουσκώσει είναι απαράδεκτο ακόμα και αν το αφήσεις στον ηλιο στον ισημερινο .

Sorry που απάντησα για άλλον αλλά δε γράφει ΠΟΥΘΕΝΑ οτι αν δε βάλεις ηλιοπροστασια θα σπάσει - φουσκώσει ούτε οτι απαιτείται παρκινγ με σκιά για να μην αρχίσει να σπάει το αμάξι, για να κάνουμε τέτοια σχόλια .

Παρεμπίπτοντος το 207 που μου φούσκωσε συνήθως του έβαζα ηλιοπροστασια.

Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 12:10:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορω να σου δειξω απειρες περιπτωσεις αυτοκινητων που εχουν φουσκωσει τα ταμπλο απο την κακη χρηση (ηλιο, χημικα κλπ) αρκει να κανεις μια βολτα απο σπυρου πατση, κων/πολεως και τα συναφη.
Φυσικα και δεν γραφει πουθενα οτι θελει ηλιοπροστασια για να μην φουσκωσει αλλα πιστεψε με με και μια ferrari να την ειχες συνεχως εκτεθημενη κατω απο τον ηλιο σε μερικα χρονια (λογω δερματος) θα ειχες πολλες φθορες οχι βεβαια φουσκωματα.
Εγω 2 χρονια τωρα παντα με ηλιοπροστασια δεν εχει κανει κιχ.
Συνηθως τα 207 φουσκωνουν εκει που ειναι οι αεροσακοι βεβαια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα!

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 12:24:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα 207 έχουν και αθερμικό παρμπρίζ στάνταρ που νομίζω οτι βοηθάει αρκετά αν και τα φουσκώματα παίζει να προέρχονται από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσονται στο αμάξι ακόμα και με ηλιοπροστασία..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 12:26:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και του φίλου που έγραψε το Post εκεί του είχε φουσκώσει και το δικό μου και μάλιστα στους 5 μήνες ... οσο για το δέρμα αυτό ειπα και εγώ το να "κοψει " το ύφασμα λόγο ήλιο να το δεχτώ αλλα να φουσκώσει το πλαστικό τι να πω .

Εφτιχός στο Rallye που εχω τώρα δεν εχει φουσκώσει και το εχω λίγο πάνω απο χρόνο .

Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 12:36:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προς τον φιλο Κωστα ηλιοπροστασια βαζω και κοιταω να μην το αφηνω στον ηλιο οσο γινεται βεβαια γι αυτο και λεω οτι ειναι λιγουλακι απαραδεκτο ολο αυτο που συμβαίνει.....οπως ειναι απαραδεκτη και η τιμη που εχει το ταμλο καιτα εργατικα οπως θα διαβασες παραπανω που εγραψα οταν πηγα και ρωτησα την τιμη Δοξα τον θεο εχω αλλαξει πολλα αμαξια στην ζωη μου αλλα αυτο δεν μου ειχε τυχει γι αυτο και με βλεπεις να γκρινιαζω.Και ενταξει οτι εγινε εγινε αλλα αμα αρχισει και προχωραει σιγα σιγα εγω τι κανω .....αυτο ειναι που με φοβιζει πιο πολυ
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 14:18:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητε συμφορουμιτη,
δεν μπορω να καταλαβω πως ετυχε αυτο. Η εχεις πεσει σε ελλατωματικη παρτιδα η μενεις στο dubai!!!

Βεβαια ποτε δεν λεω ποτε, εγω το εχω 1,5χρονο και δεν εχει τιποτα παντα ομως το καλοκαιρι με ηλιοπροστασια. Μπορει και μενα αργοτερα να μου κανει τα ιδια, ποιος ξερει peugeot ειναι αυτο..

Παντως
ναι ειναι υπερευαισθητα και ναι ειναι πανακριβο σαν ανταλλακτικο!

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 15:35:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PEPE έγραψε:
προς τον φιλο Κωστα ηλιοπροστασια βαζω και κοιταω να μην το αφηνω στον ηλιο οσο γινεται βεβαια γι αυτο και λεω οτι ειναι λιγουλακι απαραδεκτο ολο αυτο που συμβαίνει.....οπως ειναι απαραδεκτη και η τιμη που εχει το ταμλο καιτα εργατικα οπως θα διαβασες παραπανω που εγραψα οταν πηγα και ρωτησα την τιμη Δοξα τον θεο εχω αλλαξει πολλα αμαξια στην ζωη μου αλλα αυτο δεν μου ειχε τυχει γι αυτο και με βλεπεις να γκρινιαζω.Και ενταξει οτι εγινε εγινε αλλα αμα αρχισει και προχωραει σιγα σιγα εγω τι κανω .....αυτο ειναι που με φοβιζει πιο πολυ

θα παρεις ενα απο κανενα τροπετο και ασε τους αλλους να περιμενουν να τους σκασεις 1000 ευρα...

Στο 307 εμεις εχουμε θεμα οχι με το ταμπλο αλλα με το καλλυμα του εσωτ καφρεπτη Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Αύγ 2010, 09:24:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητέ Κώστα μακάρι να έμενα στο Ντουμπάι χαχα!!! άλλα όχι μένω στα Ανατολικά προαστεια της Αθήνας.. Και όχι δεν νομίζω ότι είναι καμία ελαττωματική παρτίδα το αμάξι μου.Αγορασμένο τον Οκτώβριο του 2006 από τα πρώτα 207 και σε πολύ λίγο κλείνει 4 συναπτά έτη. Απλά κάποια πράγματα πάνω στο αμάξι είναι λίγο (ευαίσθητα ) να τα πω. Π.Χ. στα δύο χρόνια χάλασαν τα αμορτισέρ του πορτμπαγκάζ. Φταίει ο ήλιος και γι αυτό ;
Γι αυτό και το συζητάω άσε που τώρα που κλείνω 4 χρόνια μέσα στο αμάξι πια έχω καθημερινά μια μικρή ορχήστρα από τριγμούς από πλαστικά μέχρι και τα τζάμια συμμετέχουν. Μάλλον ζήλεψαν...Τεσπα ίσος θα έπρεπε να ανοίξω ένα άλλο θέμα με τίτλο το 207 μετά από τη τετραετία... θα είχε και πολιτικά υπονοούμενα χαχα!!!! Το όλο θέμα απλά ΄το συζητάω γιατί διαπιστώνω ότι σε βάθος χρόνου τα πράγματα δεν... Σκέψου πρώτα ο θεός να είμαστε καλά μετά από άλλα 4 χρόνια τι θα συζητάμε... το 207ετοιμάζεται να ανέλθει εις τους ουρανούς ( κάνω και λίγη πλάκα εντάξει )Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αλλά βλέπω αμάξια 15 ετών και τα μικροπροβλήματα που έχω εγώ να είναι άγνωστα στους άλλους ιδιοκτήτες.
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Αύγ 2010, 09:52:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1) Τα αμορντισερ στο πορτ μπαγκαζ χαλανε και απο την αχρηστια αν δεν ανοιγεις ποτε το πορτ μπαγκαζ .

2) θα ήθελα και εγω να μενω στο Dubai Razz

3) νομιζω οτι τα πρωτα 207 ειχαν θεμα εκει στο ταμπλό καποιος που γνωριζει να μας πει ποιο σιγουρα Wink .

4) Οπως εσύ μποεις να πας βολτα με το 207 και ας έχεις θέμα με τι μέση σου οπως εσύ δεν ειχες ποτε θέμα θα στριψει το ριμαδι ? (δε λεμε να πας σα τρελος) έτσι και αυτοι δεν εχουν αυτοματη μουσικη με υποβαθρο τριγμων;P διαλεγεις και πέρνεις Wink

Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Αύγ 2010, 12:50:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PEPE έγραψε:
Γι αυτό και το συζητάω άσε που τώρα που κλείνω 4 χρόνια μέσα στο αμάξι πια έχω καθημερινά μια μικρή ορχήστρα από τριγμούς από πλαστικά μέχρι και τα τζάμια συμμετέχουν. Μάλλον ζήλεψαν...Τεσπα ίσος θα έπρεπε να ανοίξω ένα άλλο θέμα με τίτλο το 207 μετά από τη τετραετία... θα είχε και πολιτικά υπονοούμενα χαχα!!!!

Νομίζω ότι εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για να μας πεις τον πόνο σου: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=20387

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail," Ralph Waldo Emerson
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Αύγ 2010, 14:42:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostasvti έγραψε:
Αγαπητε συμφορουμιτη,
δεν μπορω να καταλαβω πως ετυχε αυτο. Η εχεις πεσει σε ελλατωματικη παρτιδα η μενεις στο dubai!!!

Βεβαια ποτε δεν λεω ποτε, εγω το εχω 1,5χρονο και δεν εχει τιποτα παντα ομως το καλοκαιρι με ηλιοπροστασια. Μπορει και μενα αργοτερα να μου κανει τα ιδια, ποιος ξερει peugeot ειναι αυτο..

Παντως
ναι ειναι υπερευαισθητα και ναι ειναι πανακριβο σαν ανταλλακτικο!

1.5 χρονος δεν ειναι τιποτα για να σαι ευχαριστημενος που δεν εχει σκασει.....
και αν ειναι να γινει θα γινει με ηλιοπροστασια η χωρις.
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Αύγ 2010, 17:24:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostasvti έγραψε:

Με ηλιοπροστασία ή χωρίς, τέτοιο φαινόμενο είναι απαράδεκτο.
Η συντριπτική πλειοψηφία των αυτοκινήτων που βλέπω είναι χωρίς ηλιοπροστασία (εγώ βέβαια βάζω), δεν φουσκώνουν όμως τα ταμπλό λες και είναι κέικ!

Το πιο συχνό φαινόμενο είναι ο ήλιος να ξηραίνει τα πλαστικά και να αλλοιώνεται το χρώμα τους, ενώ αρχίζουν και οι τριγμοί (γι'αυτό πάντα να χρησιμοποιείτε ένα καλό ενυδατικό-αντηλιακό γαλάκτωμα ταμπλό), αλλά το να φουσκώνει πάει πολύ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης