Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TziMmys206 Μόλις έγραψα

Ένταξη: 31 Ιούλ 2010 Δημοσιεύσεις: 6 Τόπος: Λάρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 09:38:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έτσι φίλε. Το λύσιμο - δέσιμο είναι εύκολο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sotos 106xs (Σωτηρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet
Ένταξη: 18 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 492 Τόπος: Somewhere In Time
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 10:32:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε μου έλενξες κάποια πράγματα στην πλακέτα που σου ανέφερα πρίν?Όταν πήγες το καντράν στον τεχνικό,τού πήγες και την πλακέτα μαζί για να ρίξει μια ματιά και στα υπόλοιπα?Ίσως να υπάρχει και κάποιο πρόβλημα εκεί και ήταν καλή ευκαιρία να την έβλεπε και ο τεχνικός.Τώρα αν τα έψαξε όλα και δεν βρήκε τίποτα...
Πάντως στην τελική αν δεν βγάζεις άκρη και για να γλυτώσεις και χρόνο και ίσως και χρήμα μπορείς να πάρεις ένα μεταχειρισμένο και να τελειώνεις 
Τέλος Εποχής |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
elias (Ηλίας) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)
Ένταξη: 05 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 357 Τόπος: Λάρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 11:15:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν δεν υπάρχει το μοτεράκι σαν ανταλλακτικό, τότε που το βρίσκουν και μου είπαν ότι φτιάχνεται το κοντέρ? Να τα παίρνουν από άλλα χαλασμένα π.χ. χάλασε το ταχύμετρο, βγάζουν το στροφόμετρο που δουλεύει και το πουλάνε. Οταν ξαναπάω αντιπροσωπεία θα ρωτήσω λεπτομέρειες.
Εσύ που το άνοιξες το κοντέρ πως είναι το μοτεράκι, μπορείς να το ανοίξεις να δεις μήπως χάλασε τίποτα μέσα και γίνεται με καμιά πατέντα. Εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι κάτι σαν γρανάζι έσπασε και δεν κάνει καλά επαφή. Ανεβάζει στροφές αλλά δεν τις ρίχνει πάντα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TziMmys206 Μόλις έγραψα

Ένταξη: 31 Ιούλ 2010 Δημοσιεύσεις: 6 Τόπος: Λάρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 17:12:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sotos 106xs έγραψε: | Φίλε μου έλενξες κάποια πράγματα στην πλακέτα που σου ανέφερα πρίν?Όταν πήγες το καντράν στον τεχνικό,τού πήγες και την πλακέτα μαζί για να ρίξει μια ματιά και στα υπόλοιπα?Ίσως να υπάρχει και κάποιο πρόβλημα εκεί και ήταν καλή ευκαιρία να την έβλεπε και ο τεχνικός. |
Τα έκανα όλα αυτά φίλε.
Παράθεση: |
Πάντως στην τελική αν δεν βγάζεις άκρη και για να γλυτώσεις και χρόνο και ίσως και χρήμα μπορείς να πάρεις ένα μεταχειρισμένο και να τελειώνεις  |
Αυτό το ξέρω, αλλά 100 ευρώ το λιγότερο δεν είναι λίγα.
elias έγραψε: |
Εσύ που το άνοιξες το κοντέρ πως είναι το μοτεράκι, μπορείς να το ανοίξεις να δεις μήπως χάλασε τίποτα μέσα και γίνεται με καμιά πατέντα. Εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι κάτι σαν γρανάζι έσπασε και δεν κάνει καλά επαφή. Ανεβάζει στροφές αλλά δεν τις ρίχνει πάντα. |
Κοίτα τις φωτογραφίες παραπίσω. Το μοτεράκι είναι αδύνατον να φτιαχτεί. Κανένας τεχνικός δεν το επισευάζει. Αν τελικά θέλει αλλαγή αυτό, αυτοί που τα επισκευάζουν λογικά κάπου έχουν βρει μοτεράκια έτοιμα. Όσο για το δικό σου, δυστυχως δεν είναι γρανάζι, έχεις το ίδιο πρόβλημα με όλους μας. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|