PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Μπεκ απο 106 16v σε 206 1600 16v
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 20:01:36    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Μπεκ απο 106 16v σε 206 1600 16v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχην ευχαριστω θερμα τον Προφητη που με την αποθηκη του και τις σαβουρες που κραταει,μας εχει σωσει απειρες φορες και ουσιαστικα χαρη σε αυτον βγαζουμε πολυτιμα συμπερασματα για να μην μας κοροιδευει το καθε τσουτσεκι...

Δειτε τις παρακατω φωτο και βγαλτε συμπερασμα...
Τα ραλλομπεκ μπαινουν κανονικα στα 206 με μια μικρη πατεντα στην μπεκιερα.Το φισακι ειναι ολοιδιο,η κεντρικη φυσα της πλεξουδας το ιδιο και οσο αφορα την ωμικη αντισταση,τα μετρησα ολα στα 15 Ωμ,οποτε δεν τιθεται καν θεμα συμβατοτητας.
Με τον παρακατω τροπο λυνονται ολα τα προβληματα ανεπαρκους τροφοδοσιας των εργοστασιακων μπεκ των 206,και μαλιστα με πολυ λογικο κοστολογιο...

Να και πως μπαινουν μπεκ απο 106 σε εισαγωγη απο 206... Arrow

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Pughell στις Τρι 27 Ιούλ 2010, 22:56:17, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 20:17:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι ώρα ξεκινάει η τσόντα?εεεε με συγχωρείται η ταινια ηθελα να πω.. Tease
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 20:58:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε σεις, αφού είναι διαφορετική γενιά μπεκ, γιατί αναρωτιέστε;

Εχουν διαφορετικό μήκος τα χρυσά μας! Smile

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 21:00:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το οτι ειναι διαφορετικη γενια τι σχεση εχει ρε boss;

Σε παροχη ειναι μεγαλυτερη,στην μπεκιερα στηριζονται κανονικα με μια μικρη πατεντα,σε ωμικη αντισταση ειναι ιδια οποτε ποιος ο λογος να μην τα βαλει καποιος αν τα δικα του δεν επαρκουν; Question

Στην τελευταια φωτο ειναι εισαγωγη απο 206 με μπεκ απο 106. Arrow
Για αυτο εβαλα την φωτο,για να δειτε οτι αμα υπαρχει ορεξη,ολα γινονται. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 21:10:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλή η θεωρία Στέλιο και μπράβο που τα βάλατε επάνω...στην πράξη όμως το έχει δοκιμάσει κανείς?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 21:20:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν λες αν τα εχει δοκιμασει καποιος,τι εννοεις; Confused

Η φωτο που εβγαλα με την εισαγωγη που φοραει τα ραλλισια μπεκ,ειναι απο 206 το οποιο δουλευε κανονικα εδω και χρονια,μεχρι που πουληθηκε και επανηλθε σε εργοστασιακη μορφη.
Περαν των ραλλομπεκ,το υπολοιπο setup ηταν ραλλισια εκκεντρα με παρελκομενα και ενας δευτερος εγκεφαλος(PS mini gr A) παραλληλα συνδεδεμενος.

Αν αφησουμε εξω τα του εγκεφαλου,δεν βλεπω τον λογο να μπουνε τα μπεκ με ή και χωρις την εισαγωγη του 106 και να μην δουλεψει το ολο συνολο αν το προγραμμα του εγκεφαλου σεταριστει σωστα... Wink
Αν μου ελεγες να τα βαλεις ετσι και να αφησεις το μαμα προγραμμα του 206,εκει θα συμφωνουσα και εγω οτι τιθεται θεμα αξιοπιστιας αλλα απο την στιγμη που το προγραμμα μπορει να σεταριστει εκ νεου,τοτε τι ειναι αυτο που δεν σας κολλαει στο ολο θεμα; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 21:22:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό...με κάλυψες...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 21:34:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω σαρκα δεν βλεπω και ανησυχω... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 09:56:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία όλα αυτά. Με την εισαγωγή του 106 δεν μας είπε τι να κάνουμε ? Laughing Την παίρνει το δικό μας ή όχι ? Cool

Υ.Γ. Και γιατί να μην βάλουμε μπεκ c2 που δεν χρειάζονται και πατέντα ? Confused

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 10:02:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα ερθει η σαρκα απο τη παργα φωτορεπορταζ αγαπη...

στελιο μπορουμε να βγαλουμε ενα ενδεικτικοκοστολογιο?
εισαγωγη c2 vts ερχεται μεταχειρισμενη 500ευρω κοομπλε με μπεκ μπεκιερα εισαγωγη ολα τα παντα κομπλε

για 106 μοντιφα ποσα θελουμε?
εισαγωγη 106
βαλε βγαλε καπακι για τρυπα να πατησει η πλαστικη εισαγωγη του 106
μπεκ
πλακακι για πεταλουδα 206

το λεω για να εχουμε ενα μετρο συγκρισης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 13:37:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχετικα με το κοστολογιο,δεν μπορω να ειμαι απολυτος καθως το κοστος της εισαγωγης ειναι αναλογο με το τι θα βρει ο καθενας... Sad
Σε γενικες γραμμες παντως καπου στο 100αρικο υπολογιζω.
Αλλα 50Ε πες για το πλακακι της πεταλουδας και αλλο ενα 100αρικο εργασια μηχανικου(τουλαχιστον τοσο ειπε ο Προφ).
Α!Η κεφαλη δεν χρειαζεται να βγει οπως επισης ΔΕΝ χρειαζεται ηλεκτρολογος για το ολο θεμα(Steve γραψε λαθος,ο Στρατος δεν ηταν ενημερος Idea ).
Αλλα 100Ε τα μπεκ και τερμα...
Συνολο 350Ε.Ε,σιγουρα δεν ειναι ασχημα και τα ραλλισια μπεκ επαρκουν για πολυ wild καταστασεις...

-----

Νικολα τα μπεκ του C2 οπως ειδες ηδη απο τον Kitcarο του Τακη,τερματιζουν για πλακα και δεν επαρκουν ουτε καν για 150-155 αλογα. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 18:01:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman Afroman

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 18:15:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι,πωωωωωωωωωςςςς.... Rolling eyes
Την εισαγωγη με τα ραλλομπεκ τα εχω ακομα εγω,στο σπιτι μου. Laughing Laughing Laughing

Α!Και ψαξε βρες εισαγωγη γιατι δεν υπαρχει "καβα". Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 18:25:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γράφει το όνομα μου πάνω της οπότε μου ανήκει! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 18:43:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α,τωρα θα σε φωναζουμε και Bosch; Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 23:12:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύντομα Razz

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2010, 09:46:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτον που σκεφτομαι ειναι το σαλεξ που θα τραβαει τις τριχες απο τις μασχαλες του αμα καταλαβει οτι πρεπει να προγραμματισει μπεκ 106 σε εκγεφαλο 206...
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2010, 11:03:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγάπες, νομίζετε δύσκολο το έχω να ξαναπάω στη Σκωτία μέσα σε δύο ώρες;

Σιγά μην κάθομαι να παίζω με τα μπεκ σας δεκαπενταυγουστιάτικα!
Βρε ουστ...

Υ.Γ.
Τα 106 έχουν ρυθμιστή πίεσης μπεκιέρας. Τα 206 όχι.
Για αυτό τα πρώτα μπορούν να οδηγήσουν μεγαλύτερα μπεκ χωρίς προβλήματα στο ρελαντί.
Τα δεύτερα όχι, γιατί η πίεση μπεκιέρας είναι σταθερή (ο ρυθμιστής βρίσκεται στην αντλία βενζίνης και είναι σταθερός).
Ως εκ τούτου, θα γίνει της πλημμύρας αν δοκιμάσουμε να τα βάλουμε.

Όταν έχεις εγκέφαλο αγωνιστικό μονόφυσο PS mini groupA του 1996, οι παραπάνω λεπτομέρειες δεν έχουν καθόλου σημασία.
Γιατί ο εγκέφαλος έχει φτιαχτεί για να δουλεύει σε αγώνες και λειτουργεί συνέχεια μίγματα αγωνιστικά κι έχει απενεργοποιημένο τον αισθητήρα λάμβδα.

Όταν πας να τα βάλεις όμως σε έναν ME7.4.4 ή 7.4.5 (του 2004 με Euro 3) τότε τα πράγματα γίνονται σαφώς δυσκολότερα γιατί έχεις πολιτικούς εγκεφάλους, με δύο αισθητήρες λάμβδα, που σκοπό έχουν να βελτιστοποιούν την κατανάλωση και τους ρύπους συνέχεια.

Ειδικά αν θέλουμε να βγάζει και κάρτα καυσαερίων το αυτοκίνητο, το βλέπω ακόμη δυσκολότερο να λειτουργήσει άψογα.

Επομένως δεν είναι το πρόβλημα πόσο μεγάλα μπεκ θέλουμε να μπουν. Από τέτοια έχουμε δεκάδες να διαλέξουμε, σε τιμές που θα τρίβετε τα μάτια σας.
Το ζητούμενο είναι να χρησιμοποιούνται μπεκ που να λειτουργούν σωστά, χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στο αυτοκίνητο από το μεγάλο τους μέγεθος ή το latency που έχουν στο άνοιγμά τους.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2010, 11:46:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

v for ventouza

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

στελιο να σου θυμισω το 306 του λεωνιδα με 1.6 μοτερ απο 106 που δεν ειχε ρυθμιστη πανω στη μπεκιερα αλλα πισω στο πορτ παγκαζ σα και μας τι ειχατε τραβηξει για να το ρυθμισετε και μιλαμε για μονοφυσο αν θυμαμαι καλα?? και παλι δε δουλεψε ποτε ολοσωστα Cool

νομιζω οτι και τασος εχει ιδια θεματα κατα καιρους με το δικο του που φοραει εισαγωγη 106 και μπεκ
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2010, 11:48:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το επομενο ερωτημα Pughell ειναι αν μπαινουν τα μπεκ του 206 στη εισαγωγη του 106 επειδη ειναι πιο γαιδουρια και αργυρης μου ειχ πει οτι βρισκουν ...

γιατι αν με καποιο τροπο μπαινουν ειμαστε οκ
του 607 φτανουν ανετα 155αλογα μη το χεσουμε αρκετα ειναι και αυτα τα αλογα. μετα απο εκει και πανω θες πιστονια εκκεντρα κρακουλες οποτε δε σε ενδιαφερει καμια πολιτισμενη λειτουργια....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης