PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - 1.6THP Βελτίωση εισαγωγής
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 138, 139, 140  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2010, 21:39:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
καλα ναι δεν ειναι τπτ...
επειδη ετυχε να χω την ατυχια να ακουμπισουν αυτα τα καλωδιακια....πως και γιατι ιδεα δεν εχω,μαλλον εχω αλλα δεν ειναι της ωρας...
ω ρε θα σας πεθανει στα antipoloution fault....ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΦΙΣ!!!

Ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω περυσι.
Παλευα με μια φιλτροχοανη ακουμπαει το μεταλλικο κομματι της βαλβιδας αυτης σε καποιο μεταλλικο σημειο και να σου τα antipollution fault και να μην πηγαινει βημα το αμαξι.
Μετα απο εξεταση στην αντιπροσωπεια στο διαγνωστικο και αφου η βλαβη δεν βρισκοταν στειλαμε e-mail στην Γαλλια και μας απαντησε να τσεκαρουμε τις ασφαλειες αν θυμαμαι καλα την F5 η οποια και ειχε καει μετα το βραχυκυκλωμα.
Επισης να προσθεσω πως μας απαντησαν οτι πρεπει να καταργησουμε εντελως την βαλβιδα αυτη και να μονωσουμε τα φισακια προσωρινα μεχρι και να μας στειλουν καποιο καπακι.
Βεβαια ενα χρονο μετα ακομα περιμενουμε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 00:38:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γι'αυτό στα δικά μας (1ης γενιάς) το φισάκι κόβει βόλτες μόνο του! Για να μην πετάει "antipollution" και από αυτό! Laughing

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 08:34:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

JDROGAS έγραψε:
android έγραψε:
επειδη ετυχε να χω την ατυχια να ακουμπισουν αυτα τα καλωδιακια....πως και γιατι ιδεα δεν εχω,μαλλον εχω αλλα δεν ειναι της ωρας...

Παλευα με μια φιλτροχοανη ακουμπαει το μεταλλικο κομματι της βαλβιδας αυτης σε καποιο μεταλλικο σημειο και να σου τα antipollution fault και να μην πηγαινει βημα το αμαξι.
Μετα απο εξεταση στην αντιπροσωπεια στο διαγνωστικο και αφου η βλαβη δεν βρισκοταν στειλαμε e-mail στην Γαλλια και μας απαντησε να τσεκαρουμε τις ασφαλειες αν θυμαμαι καλα την F5 η οποια και ειχε καει μετα το βραχυκυκλωμα.
Επισης να προσθεσω πως μας απαντησαν οτι πρεπει να καταργησουμε εντελως την βαλβιδα αυτη και να μονωσουμε τα φισακια προσωρινα μεχρι και να μας στειλουν καποιο καπακι.
Βεβαια ενα χρονο μετα ακομα περιμενουμε.
..

(Xilia sygnomi apo ta paidia pou lene oti einai antistasi, emena den me peirazei peite oti thelete... alla den antexo na min sxoliaso to anothen post.....)

Kai pos ti vgazeis re file ena xrono tora me pagomenes anathymiaseis? Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 10:27:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι μας ειπε η peugeot στη Γαλλια καναμε εγω εχω φτιαξει εισαγωγη με φιλτροχοανη και περναω κανονικα τις αναθυμιασεις αλλα χωρις την συγκεκριμενη βαλβιδα.
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 13:10:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο μια συνομιλια που ειχα με καποιον ''ανωτερο'' μου ειπε οτι ειναι για να μην κυλαει ποταμι το λαδι προς την τουρμπινα λογω της ισχυρης υποπιεσης που δημιουργει κατα το στροφαρισμα.
Το αποτελεσμα αυτου ειναι να εχεις οσο το δυνατον λιγοτερα ελαια σε υγρη μορφη ωστε να αποφευχθει το φαινομενο μπουκοματος της εισαγωγης και να καιγονται ευκολοτερα μιας και προς το περιβαλλον δεν μπορουν να τα γυρισουν...

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 14:25:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

JDROGAS έγραψε:
android έγραψε:

Βεβαια ενα χρονο μετα ακομα περιμενουμε...

απο την στιγμη που σταματησε το βραχυκυλωμα...αλλαζεις ασφαλεια...σβηνεις το check και δουλευει ρολοι...αυτη η ασφαλεια παντως εβγαζε 3 σφαλματα και ολα ειχαν να κανουν με πιεσεις κτλ
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 18:24:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακριβως,αυτη η ασφαλεια βγαζει βλαδη στην σκαστρα μας.αλλαζεις την ασφαλεια κ ολα οκ. Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

Ένταξη: 19 Απρ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 21:22:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
ακριβως,αυτη η ασφαλεια βγαζει βλαδη στην σκαστρα μας.αλλαζεις την ασφαλεια κ ολα οκ. Wink

Ποιά ασφάλεια είναι ακριβώς?? Και πως μπορώ να την εντοπίσω??
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 21:41:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι στην ασφαλειοθηκη,διπλα απο την μπαταρια.αν δεν εχεις δοκιμαστικο για να δεις ποια ειναι καμενη τοτε κοιτατες αναγκαστηκα μια μια Wink

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 07:59:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
ειναι στην ασφαλειοθηκη,διπλα απο την μπαταρια.αν δεν εχεις δοκιμαστικο για να δεις ποια ειναι καμενη τοτε κοιτατες αναγκαστηκα μια μια Wink

με δοκιμαστικο για να δεις..πρεπει να ναι αναμενο το αμαξι αλλιως δεν παει καθολου ρευμα σε αυτη την ασφαλεια
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 14:06:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
απο μια συνομιλια που ειχα με καποιον ''ανωτερο'' μου ειπε οτι ειναι για να μην κυλαει ποταμι το λαδι προς την τουρμπινα λογω της ισχυρης υποπιεσης που δημιουργει κατα το στροφαρισμα.
Το αποτελεσμα αυτου ειναι να εχεις οσο το δυνατον λιγοτερα ελαια σε υγρη μορφη ωστε να αποφευχθει το φαινομενο μπουκοματος της εισαγωγης και να καιγονται ευκολοτερα μιας και προς το περιβαλλον δεν μπορουν να τα γυρισουν...

Ayton ton anotero tha ithela pragmatika na ton gnoriso kai na exoume mia syzitisi kat'idian i esto kai parousia allonon... Very happy Wink

Telos panton gia na min vgo allo ektos thematos
pao paso + i rest my case Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 14:18:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως όπως είπε και ο Δημοσθένης στα πρώτα THP αυτο το παπαράκι είναι στον αερα με κλιπάκι τάπα από το εργοστάσιο, ενώ η αγελάδα μας είναι κλειστή και δεν έχει την υποδοχή γιανα μπεί.. Ξέρω τουλάχιστον 4 αυτοκίνητα έτσι μαζί και το δικό μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 17:23:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Πάντως όπως είπε και ο Δημοσθένης στα πρώτα THP αυτο το παπαράκι είναι στον αερα με κλιπάκι τάπα από το εργοστάσιο, ενώ η αγελάδα μας είναι κλειστή και δεν έχει την υποδοχή γιανα μπεί.. Ξέρω τουλάχιστον 4 αυτοκίνητα έτσι μαζί και το δικό μου.

Και μενα δεν εχει jim...
Αλλα σιγουρα μπαινει

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sotos 207Gt στις Τετ 28 Ιούλ 2010, 17:25:46, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 17:24:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mechanic έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:

Ayton ton anotero tha ithela pragmatika na ton gnoriso kai na exoume mia syzitisi kat'idian i esto kai parousia allonon... Very happy Wink

Telos panton gia na min vgo allo ektos thematos
pao paso + i rest my case Wink

'''ανωτερος και απο κρεας''' Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιούλ 2010, 11:52:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:

αν ηταν να περνάνε πόσα πολλά λάδια στην τουρμπίνα και μετά στο μοτέρ θα είχαμε τσιμινιέρα ότι αυτοκίνητο. εγώ λέω να τις βάλω σε ξεχωριστό αναθυμιαστικό... για να δουμε...

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιούλ 2010, 13:09:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περνανε ΛοΥκα και περνανε πολλα.
Τωρα για το ποταμι που μου ειπε ο κυριος ""ανωτερος"" Laughing δεν ξερω αλλα αν κανεις τον κοπο να βγαλεις τους σωληνες θα δεις αρκετα..

Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιούλ 2010, 13:37:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οποτε πρέπει να το ξαναρίξω μέσα δλδ αλλιώς θα έχουμε πλυμμήρες... Laughing

Citroen AX 1,800cc

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιούλ 2010, 15:29:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Otan tha vro (i ftiakso to laptop) elliniko pliktrologio
tha grapso kai ena analytiko post sxetika me to ti paizei
kai ti prepei na mas apasxolei i oxi me to thema ton anathymiaseon...
Mporei na min eimai "anoteros" Very happy
alla yparxoun kapoia simantika themata se ayto ton tomea pou prepei na dosoume prosoxi... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Αύγ 2010, 17:22:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ορίστε και η δικιά μου πατέντα. Πέρα απο θόρυβο το αμάξι νομίζω οτί πηγαίνει χειρότερα.

Χρησιμοποίησα ένα κολάρο 50-60, μια ανοδείξωτη 60άρα σωλήνα απο τον εξατμισά της γειτονίας στην οποία κόλλησα το Τ για τις αναθυμιάσεις και το κίτρινο JR της φωτογραφίας...

http://img137.imageshack.us/f/02082010174.jpg/

Citroen AX 1,800cc

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Αύγ 2010, 19:07:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1000
δε νομιζεις φιλε λουκα,οντως παει χειροτερα κ κυριως τωρα με τη ζεστη.εεε,δεν ηξερες,δε ρωταγες??? Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 138, 139, 140  Επόμενη
Σελίδα 85 από 140

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης