PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Απαξίωση των αυτοκινήτων μας
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2010, 13:10:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
puglover έγραψε:
για ολα τα 207 rallye ισχυει σε ολους τους αντιπροσωπους ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ομως.Σε περιπτωση τραπεζικου διακανονισμου δεν ισχυουν οι εκπτωσεις.

δηλαδη εχει 16500 καινουριο? Confused
τελικη τιμη?με πινακιδες -τελη κτλ?
μεταλλικο?

μονο τα rallye ? τα rc οχι?

όλα έχουν μία σημαντική έκπτωση, όχι μόνο τα ραλί.
δεν είναι τελική τιμή τα 16,5 χιλιάρικα.
+400 μεταλλικό
+180 τέλη
+ 150 πινακίδες; (δεν τα θυμάμαι κ ακριβώς..)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Makis207 (Μακης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6L THP 150hp BVM5

Ένταξη: 25 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2010, 13:25:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
δηλαδη εχει 16500 καινουριο? Confused
τελικη τιμη?με πινακιδες -τελη κτλ?
μεταλλικο?

μονο τα rallye ? τα rc οχι?
σημερα πηγα με τον πατερα μου στην αντιπροσωπεια Peugeot Βεροιας και το rallye το δινουν 18.460 τελικη τιμη με πινακιδες ολα κομπλε και μεταλικο χρωμα... αλλα μεχρι τελος του μηνα η Peugeot εχει μια προσφορα 1000€ μειον απο ολα τα μοντελα... λογικα γυρω στα 17.000 θα μου βγει εμενα που θα παρω το rallye απο εκει... Smile Smile Smile θα ανεβασω φωτο απο την σελιδα που μου εδωσε...
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 15:40:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την ιστορία, το Peugeot μου συμφωνήθηκε χθες να δοθεί ανταλλαγή αντί του ποσού των 14.000 ευρώ. Δεδομένου ότι αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή τιμή που μπόρεσα να πετύχω (η χαμηλότερη ήταν 9.500 και η αμέσως καλύτερη 12.500) και σε συνδυασμό με μια καλή έκπτωση για το καινούριο, συμφωνήσαμε και το έδωσα.
Αναλογιζόμενος πάντως τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά νιώθω αρκετά ικανοποιημένος.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail," Ralph Waldo Emerson
Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 17:11:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

well done

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 18:55:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ τι θα παρεις τωρα???

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 20:38:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως κοίταγα σήμερα στο car.gr για φτηνά μέχρι 1300 και είδα οτι τα πιο φτηνά μετά το 05 που παίζανε ηταν κάτι ματίζ και κάτι atos και τα δίνανε 4000.
Τώρα πώς δίνουν μερικοί GT με 10000... Απορώ.
Καλύτερα να το κάνω κοτέτσι η να το δώσω ανταλακτικά. Θα βγάλω τα 2πλά.
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 20:50:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα μικρά αυτοκίνητα πόλης έχουν την περισσότερη ζήτηση αυτήν την εποχή και κρατάνε την αξία τους. Κάτι gt, cc κτλ. μένουν στα αζήτητα. Είχα 10 ημέρες την αγγελία στη Χρυσή Ευκαιρία και σε δύο sites (car.gr και mynextcar.gr). Το τηλέφωνό μου δε χτύπησε ούτε μία φορά! Ούτε ένας δεν ενδιαφέρθηκε.

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail," Ralph Waldo Emerson
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 20:59:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέμη όπως το είπες μια χαρά είναι τα 14χιλιάρικα ειδικά με την κρίση κ μην ξεχνάς ότι οι έμποροι αυτοκινήτων θέλουν να βγαίνουν πάντα κερδισμένη!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 21:04:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναί ρε φίλος αλλά πέρισι που με χτυπήσανε με το άτος και βγήκε ολική μου το κοστολογίσανε 2500-3000. Φέτος ξεπετάχτηκε στα 4000?

Τέσπα το θέμα είναι να μη βρεθείς στην ανάγκη...
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 21:20:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+10000000
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 23:10:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

climbonice έγραψε:
Για την ιστορία, το Peugeot μου συμφωνήθηκε χθες να δοθεί ανταλλαγή αντί του ποσού των 14.000 ευρώ. Δεδομένου ότι αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή τιμή που μπόρεσα να πετύχω (η χαμηλότερη ήταν 9.500 και η αμέσως καλύτερη 12.500) και σε συνδυασμό με μια καλή έκπτωση για το καινούριο, συμφωνήσαμε και το έδωσα.
Αναλογιζόμενος πάντως τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά νιώθω αρκετά ικανοποιημένος.

Τώρα ακολουθεί πάλι peugeot ή κατέληξες αλλού? Smile
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 23:34:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια αυτη τη στιγμη οποιος θελει αμαξι η καλυτερη αγορα ειναι μεταχειρα 2-3 χρονων δε συμφαιρει καινουργειο...α και τα γαλλικα παντα το ειχαν μην ανχωνεστε δε φταιει η κριση εχουν μεταπωληση μηδεν,με το που βαλεις μπρος 5000 χιλιαρικα κατω,και τα σαξοραλλα που κρατησαν καποια αξια προ κρισης αυτο ηταν λογο ζητησης απο τον κοσμο

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Αύγ 2010, 12:34:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Τώρα ακολουθεί πάλι peugeot ή κατέληξες αλλού? Smile

Η Peugeot δεν έχει στην γκάμα της κάποιο αυτοκίνητο που να καλύπτει τις ανάγκες μου αυτή τη στιγμή. Ζητούσα ένα ευρύχωρο αυτοκίνητο το οποίο να μεταφέρει άνετα τέσσερα άτομα με τις αποσκευές τους και επιπλέον όλον τον αναρριχητικό και κατασκηνωτικό εξοπλισμό, να είναι κάτω από 2.000 κ.εκ. (λόγω τελών), να κοστίζει το πολύ 30.000 ευρώ, να έχει αναλογία κιλών ανά ίππο κάτω από 10kg/hp, να είναι σχετικά οικονομικό τόσο στην κατανάλωση, όσο και τη συντήρηση, να έχει καλή ποιότητα κατασκευής, να είναι τετρακίνητο και να έχει κάποιες light offroad ικανότητες.

Το μοναδικό αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς που καλύπτει (κατά τη γνώμη μου) όλα τα παραπάνω είναι το Skoda Octavia 5 Scout 1.8 TSi. Μάλιστα επειδή η παραγγελία έγινε από την ABT θα το παραλάβω με το πρόγραμμα των 210 ίππων και 31 κιλών ροπής σχεδόν χωρίς επιπλέον χρέωση!

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Αύγ 2010, 14:25:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

climbonice έγραψε:
Μάλιστα επειδή η παραγγελία έγινε από την ABT
Θα σου έλεγα από που έγινε η παραγγελία αλλά... Laughing

Με το καλό να σου έρθει και καλοτάξιδο! Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Αύγ 2010, 14:54:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Αύγ 2010, 11:40:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο, σου εύχομαι να το χαρείς. Μάλλον είναι best buy το octavia γι'αυτό που το θες..Καλοτάξιδο!
Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Νοέ 2010, 14:48:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ όταν πήρα το κάμπριο 206 2.0 μου πήραν το 206 1.4 του 99 για 7500 ευρώ. Πέρυσι όταν ήταν να πάρω το Κρούζ μου πέρναν το κάμπριο για 9500 χιλιάρικα που ήταν λίγα αλλά συμφώνησα για να μην τρέχω, διστυχώς όμως ο αντιπρόσωπος υπαναχώρησε αφού είχε εκτελωνιστεί το σεβρολέτ και βρέθηκα με δύο αμάξια. Απο πέρυσι το καλοκαίρι προσπαθώ να το πουλήσω ξεκινώντας από τα 12-13 και πέφτοντας σήμερα μέχρι τα 6 χιλιάρικα και τίποτα. Έχω απογοητευτεί! Το αυτοκίνητο δεν μου έβγαλε καθόλου προβλήματα σε αντίθεση με το πρώτο 206 και όσα γενικά λέγονται για τους γάλλους και τη ποιότητα του σέρβις. Σκέφτομαι οτι θα έπρεπε να πιέσω τη γυναίκα μου να πάρει αυτό αντί να πάρουμε με 7000 ένα μτχ σμαρτ (επειδή ήθελε μικρό αυτόματο). Πάντως γενικώς τα αυτοκίνητα είναι ένας τρύπιος κουβάς απο όπου πάντα χάνεις λεφτά. Ο μόνος τρόπος να χάσεις σχετικά λίγα είναι να αγοράζεις μόνο μτχ αλλά εκεί πρέπει να είσαι μάγκας στο παζάρι και στον έλεγχο. Οι τιμές πλέον στα μτχ στην Ελλάδα είναι ίδιες με Ευρώπη. Για οικογενειακό είδα τις προάλες σε μάντρα που πήγα να ρωτήσω αν παίρνει το 206 άλφα 156 τζ τε α με 13000 συζητήσιμη... για να μην πω για τζιπ με 10αρικο που βρίσκεις ότι θέλεις μέχρι και 5.7 χέμι τσερόκι.

Πωλείται μέγκλα 206 cc Rolland Garros 2004, 56.000km, quaiffe slip diff, superchips, σωληνάκια φρένων, κοτσαδόρος,σχάρα,συναγερμός,esp,abs, 4 a/b, πληρωμένα τέλη 2010. Μπορείτε να το δείτε στη Lion Hellas στο Περιστέρι (στα μεταχειρισμένα).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Νοέ 2010, 14:49:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως απο μτχ το παλικάρι έπαιρνε ρσ4 και ρσ6 και αλρόαντ με κανα 20άρικο μετρητά και αν το ήθελε και σχετικά καινούργιο (λιγότερο απο 5αετία με κάτω απο 30χιλ).

Πωλείται μέγκλα 206 cc Rolland Garros 2004, 56.000km, quaiffe slip diff, superchips, σωληνάκια φρένων, κοτσαδόρος,σχάρα,συναγερμός,esp,abs, 4 a/b, πληρωμένα τέλη 2010. Μπορείτε να το δείτε στη Lion Hellas στο Περιστέρι (στα μεταχειρισμένα).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Νοέ 2010, 15:02:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι τιμες των μτχ (και σιγα-σγα και των καινουργιων ειτε σαν απολυτες τιμες ειτε σαν εξτρα προσφορες / εκπτωσεις κλπ) εχουν πεσει εκει που εχουν πέσει λογω οικονομικης υφεσης και στασιμότητας στις αγοραπωλησίες

δεν εχει αλλαξει κατι αλλο περαν του οτι με οτι εχει γινει στα οικονομικα του καθε νοικοκυριου, και οχι τοσο στα λιγοτερα εισοδηματα, οσο στην ψυχολογία των περισσότερων

ετσι πολυς κοσμος αναβαλει την αγορα νεου ή μεταχειρισμενου αυτοκινητου με αποτελεσμα να υπαρχει λιγοτερη ζητηση και ετσι να πεφτουν οι τιμές

αν προσεξετε οι τιμές των μικρών και μινι αυτοκινητων που τα τελευταια χρονια εχουν περισσότερη εμπορικότητα εχουν πεσει πολυ λιγοτερο ποσοστιαία σε σχεση με τα μεγαλητερα...

υ.γ. ειναι κριμα για το cc σου να παει για 6000 - και ευκαιρία για οποιον το πάρει...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2015, 11:18:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επαναφέρω το θέμα για δούμε που βρίσκεται αυτή τη περίοδο η μεταπωλητική αξία των Peugeot και να μοιραστούμε τυχόν εμπειρίες με "μάντρες",εμπορίες που έχουμε πάει για ανταλλαγή ή για πώληση σε ιδιώτες.

Το θέμα έχει ενδιαφέρον γιατί τους τελευταίους 4 μήνες έχω πάει σε αρκετές εμπορίες (καινούριων / μεταχειρισμένων) και έχω δει από κοντά πολλά και περίεργα.

Επίσης είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με δύο ιδιώτες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το αυτοκίνητό μου.

Έχει κάνει κανείς άλλος κίνηση πώλησης/ανταλλαγής του Peugeot του το τελευταίο διάστημα;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης