Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2010, 18:32:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Gordian έγραψε: | Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει σωστά η βαλβίδα αποσυμπίεσης? |
αν εχεις προβλημα με την σκαστρα σου κανεισ αυτο
http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=2
με 65 ευρω και καθαρισες
ουτε ιστοριες να παει μαζι με την τουρμπινα η να κανει 150+ ευρω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
rallaki-1 (Μike) Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..
Ένταξη: 19 Απρ 2010 Δημοσιεύσεις: 398 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2010, 19:11:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν έχει χαλάσει η σκάστρα τότε δεν θα ανεβάζει πίεση. Άρα δεν παίζει να είναι αυτό..
Peugeotναυτης..
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gr13 (Chris) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure
Ένταξη: 07 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 729 Τόπος: Ναύπακτος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2010, 23:35:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Gordian έγραψε: | Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω στην αντιπροσωπεία μου είπανε ότι άνεβάζει στο 1.20 και το αμάξι μπαίνει σε safe mode. Το θέμα είναι πως το φτιάχνουμε..... |
1.20 Over Boost έχω με το πρόγραμμα,οπότε κάτι παίζει
Family Racing Team :D
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2010, 00:28:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: | Gordian έγραψε: | Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει σωστά η βαλβίδα αποσυμπίεσης? |
αν εχεις προβλημα με την σκαστρα σου κανεισ αυτο
http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=2
με 65 ευρω και καθαρισες
ουτε ιστοριες να παει μαζι με την τουρμπινα η να κανει 150+ ευρω |
Ή αν του το καλύπτει η εγγύηση ακόμη (Ιούλιος 08 λέει 1η άδεια) να τους πει να του αλλάξουν σκάστρα (που πάει μαζί με τον σαλίγκαρο!!! )
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2010, 12:57:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον..η πιεση δεν κοβεται μονον οταν υπερβαινει το 1.55,αλλα και αν ανεβει υπερβολικα αποτομα,οπως επισης και αν ανεβαινει διαφορετικα απ οσο ελεγχει καθε στιγμη ο εγκεφαλος!
Στην περιπτωση σου παντως το αμαξι εχει φαει μαλλον προγραμμα το οποιο δεν παει βημα και φαινεται σαν μαμα,αλλα παρ ολα αυτα δεν μπορει να διαχειριστει σωστα την πιεση και αναβει το check..λογικα θα παιρνει απντειτ αν πας σε καμμια σοβαρη αντιπροσωπια..
Κατα τα αλλα αν εχει μαμα προγραμμα δεν παιζει με την καμμια να σου βγαζει αυτο το σφαλμα,εκτος και αν εχουν βαλει χερακι σε καμμια wastegate που δεν πιστευω
Αρα η πας για update,ή πας για προγραμμα και ησυχαζεις εντελως
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gordian (Giannis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Μάϊ 2010 Δημοσιεύσεις: 14
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2010, 13:29:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μόλις μίλησα με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη (που είναι γυναίκα!!) και το αμάξι είναι μαμά. Της το έχει βγάλει δυο τρεις φορές και της κυρίας το σφάλμα και το πήγαινε σε συγκεκριμένη Peugeot να το φτιάξουν. Περιμένω να μιλήσω με τον άντρα της το βράδυ να μου πεί που το πήγαινε και τι ακρίβώς φτιάχνανε. Άρα το σενάριο του προγράμματος δεν ισχύει.
Όσον αφορά την wastegate επειδή ψάχνοντας στο forum γενικά για το πρόβλημα έπεσα πάνω στον θέμα για το κροτάλισμα που κάνει ο κινήτήρας μεταξύ 1,500 και 2,000 στροφές και το αμάξι κάνει ακριβώς το ίδιο. Δεν ξέρω μήπως συνδιάζονται τα δυο προβλήματα (είδα μια αναφορά ότι μπορεί το κροτάλισμα να προέρχεται απο την wastegate).
Ελπίζω ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να μπορέσει να με διαφωτίσει το βράδυ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MAD (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RALLYE 1.6T
Ένταξη: 14 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 1102
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2010, 13:35:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
recife_rallye έγραψε: | Λοιπον..η πιεση δεν κοβεται μονον οταν υπερβαινει το 1.55,αλλα και αν ανεβει υπερβολικα αποτομα,οπως επισης και αν ανεβαινει διαφορετικα απ οσο ελεγχει καθε στιγμη ο εγκεφαλος!
Στην περιπτωση σου παντως το αμαξι εχει φαει μαλλον προγραμμα το οποιο δεν παει βημα και φαινεται σαν μαμα,αλλα παρ ολα αυτα δεν μπορει να διαχειριστει σωστα την πιεση και αναβει το check..λογικα θα παιρνει απντειτ αν πας σε καμμια σοβαρη αντιπροσωπια..
Κατα τα αλλα αν εχει μαμα προγραμμα δεν παιζει με την καμμια να σου βγαζει αυτο το σφαλμα,εκτος και αν εχουν βαλει χερακι σε καμμια wastegate που δεν πιστευω
Αρα η πας για update,ή πας για προγραμμα και ησυχαζεις εντελως |
Μπορεις να τα κανεις και τα δυο?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gordian (Giannis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Μάϊ 2010 Δημοσιεύσεις: 14
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2010, 15:28:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν παιδιά το πήγα στα κεντρικά στον κηφισό το αμάξι σήμερα το πρωι χωρίς ραντεβού. Με πήρανε τηλέφωνο πριν λίγο μου είπανε ότι ήτανε η βαλβίδα του τούρμπο (όχι η σκάστρα - δεν ξέρω ποιά άλλη βαλβίδα εννοούν) και ότι το αμάξι είναι έτοιμο.
Τους ρώτησα αν με καλύπτει η εγγύηση και μου απαντήσανε, ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ.
Μένει πλέον να διαπιστώσω και εγώ στον δρόμο ότι όλα είναι καλά.
Θα σας πώ μετά το σαβατοκύριακο. Ευχαριστώ όλους για τις ιδέες τους. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MAD (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RALLYE 1.6T
Ένταξη: 14 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 1102
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2010, 19:24:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Gordian έγραψε: | Λοιπόν παιδιά το πήγα στα κεντρικά στον κηφισό το αμάξι σήμερα το πρωι χωρίς ραντεβού. Με πήρανε τηλέφωνο πριν λίγο μου είπανε ότι ήτανε η βαλβίδα του τούρμπο (όχι η σκάστρα - δεν ξέρω ποιά άλλη βαλβίδα εννοούν) και ότι το αμάξι είναι έτοιμο.
Τους ρώτησα αν με καλύπτει η εγγύηση και μου απαντήσανε, ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ.
Μένει πλέον να διαπιστώσω και εγώ στον δρόμο ότι όλα είναι καλά.
Θα σας πώ μετά το σαβατοκύριακο. Ευχαριστώ όλους για τις ιδέες τους. |
Λοιπον εγω σημερα ξεμπερδεψα απο αυτην την ιστορια μετα απο 3 μερες!
Φυσικα στην Laion..
Μετα απο 3 μερες που εψαχναν βρηκαν βλαβη στην βαλβιδα του turbo (κοινος βαλβιδα Ν75 η S2) μου χαρτογραφισαν νεο προγραμμα στον εγκεφαλο (το κετατο μου το αμαξι δεν παει καθολου..... ) και τελος καλο ολα καλα!
Το κοστος του ανταλλακτικου περιπου στο 50ρικο αλλα μου το περασαν εγγυηση και κωδικος του 00001922S2
Ο καφρος ο μηχανικος μου εκαψε 20 ευρω για τις δοκιμες!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alxekot (Alex) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 22 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2010, 10:39:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν δεν εχεις κολλαρο να τραβαει αερα πατερα τοτε πας για n75 χθες , το ειχα το προβλημα πριν μηνες κ ψαχναμε ολοι οι μλκες τι ειναι , ειναι η n75 ,στο λεω με απολυτη σιγουρια , και btw τους ηρθε καινουργιο ανταλλακτικο , ρωτα να φορεσεις το καινουργιο το οποιο κ με προγραμμα δν θα σου ξαναβγαλει fault |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2010, 17:08:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Gordian έγραψε: | Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει σωστά η βαλβίδα αποσυμπίεσης? |
Μπορει κάλλιστα να έχει κολλήσει η βαλβίδα ελέγχου πίεσης και να σηκώνει ό,τι να'ναι.
Έχει συμβεί κάμποσες φορές και το αυτοκίνητο σηκώνει ό,τι μα ό,τι θέλει.
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alxekot (Alex) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 22 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 14:58:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ακριβως αυτο που ειπε ο Στελιος , με κολλημενη n75 ετυχε να δω και 1,9 στο μπαρομετρο και χαλασε ο κοσμος απο πυρακια , εκτος απο την ελλειψη πιεσης ειναι και ακρως επικινδυνο για τουτου με προγραμμα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|