PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Σφάλμα P2263 - Υπερβολική πίεση τούρμπο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2010, 18:32:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gordian έγραψε:
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει σωστά η βαλβίδα αποσυμπίεσης?

αν εχεις προβλημα με την σκαστρα σου κανεισ αυτο

http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=2

με 65 ευρω και καθαρισες
ουτε ιστοριες να παει μαζι με την τουρμπινα η να κανει 150+ ευρω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

Ένταξη: 19 Απρ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2010, 19:11:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έχει χαλάσει η σκάστρα τότε δεν θα ανεβάζει πίεση. Άρα δεν παίζει να είναι αυτό..

Peugeotναυτης..
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2010, 23:35:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gordian έγραψε:
Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω στην αντιπροσωπεία μου είπανε ότι άνεβάζει στο 1.20 και το αμάξι μπαίνει σε safe mode. Το θέμα είναι πως το φτιάχνουμε.....

1.20 Over Boost έχω με το πρόγραμμα,οπότε κάτι παίζει

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2010, 00:28:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Gordian έγραψε:

αν εχεις προβλημα με την σκαστρα σου κανεισ αυτο

http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=2

με 65 ευρω και καθαρισες
ουτε ιστοριες να παει μαζι με την τουρμπινα η να κανει 150+ ευρω

Ή αν του το καλύπτει η εγγύηση ακόμη (Ιούλιος 08 λέει 1η άδεια) να τους πει να του αλλάξουν σκάστρα (που πάει μαζί με τον σαλίγκαρο!!! Very happy Laughing )

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2010, 12:57:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον..η πιεση δεν κοβεται μονον οταν υπερβαινει το 1.55,αλλα και αν ανεβει υπερβολικα αποτομα,οπως επισης και αν ανεβαινει διαφορετικα απ οσο ελεγχει καθε στιγμη ο εγκεφαλος!
Στην περιπτωση σου παντως το αμαξι εχει φαει μαλλον προγραμμα το οποιο δεν παει βημα και φαινεται σαν μαμα,αλλα παρ ολα αυτα δεν μπορει να διαχειριστει σωστα την πιεση και αναβει το check..λογικα θα παιρνει απντειτ αν πας σε καμμια σοβαρη αντιπροσωπια..

Κατα τα αλλα αν εχει μαμα προγραμμα δεν παιζει με την καμμια να σου βγαζει αυτο το σφαλμα,εκτος και αν εχουν βαλει χερακι σε καμμια wastegate που δεν πιστευω Confused

Αρα η πας για update,ή πας για προγραμμα και ησυχαζεις εντελως

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Gordian (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2010, 13:29:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις μίλησα με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη (που είναι γυναίκα!!) και το αμάξι είναι μαμά. Της το έχει βγάλει δυο τρεις φορές και της κυρίας το σφάλμα και το πήγαινε σε συγκεκριμένη Peugeot να το φτιάξουν. Περιμένω να μιλήσω με τον άντρα της το βράδυ να μου πεί που το πήγαινε και τι ακρίβώς φτιάχνανε. Άρα το σενάριο του προγράμματος δεν ισχύει.

Όσον αφορά την wastegate επειδή ψάχνοντας στο forum γενικά για το πρόβλημα έπεσα πάνω στον θέμα για το κροτάλισμα που κάνει ο κινήτήρας μεταξύ 1,500 και 2,000 στροφές και το αμάξι κάνει ακριβώς το ίδιο. Δεν ξέρω μήπως συνδιάζονται τα δυο προβλήματα (είδα μια αναφορά ότι μπορεί το κροτάλισμα να προέρχεται απο την wastegate).

Ελπίζω ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να μπορέσει να με διαφωτίσει το βράδυ.
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2010, 13:35:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Λοιπον..η πιεση δεν κοβεται μονον οταν υπερβαινει το 1.55,αλλα και αν ανεβει υπερβολικα αποτομα,οπως επισης και αν ανεβαινει διαφορετικα απ οσο ελεγχει καθε στιγμη ο εγκεφαλος!
Στην περιπτωση σου παντως το αμαξι εχει φαει μαλλον προγραμμα το οποιο δεν παει βημα και φαινεται σαν μαμα,αλλα παρ ολα αυτα δεν μπορει να διαχειριστει σωστα την πιεση και αναβει το check..λογικα θα παιρνει απντειτ αν πας σε καμμια σοβαρη αντιπροσωπια..

Κατα τα αλλα αν εχει μαμα προγραμμα δεν παιζει με την καμμια να σου βγαζει αυτο το σφαλμα,εκτος και αν εχουν βαλει χερακι σε καμμια wastegate που δεν πιστευω Confused

Αρα η πας για update,ή πας για προγραμμα και ησυχαζεις εντελως

Μπορεις να τα κανεις και τα δυο?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Gordian (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2010, 15:28:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν παιδιά το πήγα στα κεντρικά στον κηφισό το αμάξι σήμερα το πρωι χωρίς ραντεβού. Με πήρανε τηλέφωνο πριν λίγο μου είπανε ότι ήτανε η βαλβίδα του τούρμπο (όχι η σκάστρα - δεν ξέρω ποιά άλλη βαλβίδα εννοούν) και ότι το αμάξι είναι έτοιμο.

Τους ρώτησα αν με καλύπτει η εγγύηση και μου απαντήσανε, ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ.

Μένει πλέον να διαπιστώσω και εγώ στον δρόμο ότι όλα είναι καλά.

Θα σας πώ μετά το σαβατοκύριακο. Ευχαριστώ όλους για τις ιδέες τους.
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2010, 19:24:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gordian έγραψε:
Λοιπόν παιδιά το πήγα στα κεντρικά στον κηφισό το αμάξι σήμερα το πρωι χωρίς ραντεβού. Με πήρανε τηλέφωνο πριν λίγο μου είπανε ότι ήτανε η βαλβίδα του τούρμπο (όχι η σκάστρα - δεν ξέρω ποιά άλλη βαλβίδα εννοούν) και ότι το αμάξι είναι έτοιμο.

Τους ρώτησα αν με καλύπτει η εγγύηση και μου απαντήσανε, ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ.

Μένει πλέον να διαπιστώσω και εγώ στον δρόμο ότι όλα είναι καλά.

Θα σας πώ μετά το σαβατοκύριακο. Ευχαριστώ όλους για τις ιδέες τους.

Λοιπον εγω σημερα ξεμπερδεψα απο αυτην την ιστορια μετα απο 3 μερες!
Φυσικα στην Laion..
Μετα απο 3 μερες που εψαχναν βρηκαν βλαβη στην βαλβιδα του turbo (κοινος βαλβιδα Ν75 η S2) μου χαρτογραφισαν νεο προγραμμα στον εγκεφαλο (το κετατο μου το αμαξι δεν παει καθολου..... Twisted evil Laughing Laughing ) και τελος καλο ολα καλα! Laughing
Το κοστος του ανταλλακτικου περιπου στο 50ρικο αλλα μου το περασαν εγγυηση και κωδικος του 00001922S2

Ο καφρος ο μηχανικος μου εκαψε 20 ευρω για τις δοκιμες!! Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alxekot (Alex)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 22 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2010, 10:39:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν εχεις κολλαρο να τραβαει αερα πατερα τοτε πας για n75 χθες , το ειχα το προβλημα πριν μηνες κ ψαχναμε ολοι οι μλκες τι ειναι , ειναι η n75 ,στο λεω με απολυτη σιγουρια , και btw τους ηρθε καινουργιο ανταλλακτικο , ρωτα να φορεσεις το καινουργιο το οποιο κ με προγραμμα δν θα σου ξαναβγαλει fault
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2010, 17:08:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gordian έγραψε:

Μπορει κάλλιστα να έχει κολλήσει η βαλβίδα ελέγχου πίεσης και να σηκώνει ό,τι να'ναι.

Έχει συμβεί κάμποσες φορές και το αυτοκίνητο σηκώνει ό,τι μα ό,τι θέλει.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alxekot (Alex)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 22 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 14:58:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβως αυτο που ειπε ο Στελιος , με κολλημενη n75 ετυχε να δω και 1,9 στο μπαρομετρο και χαλασε ο κοσμος απο πυρακια , εκτος απο την ελλειψη πιεσης ειναι και ακρως επικινδυνο για τουτου με προγραμμα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης