Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούλ 2010, 01:47:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ο κολλητος μου φοραει στο 206 cc του απο το διλιτρο αναρτηση και ελατηρια 5ποντα eibach και ειναι πολυ ευχαριστημενος...Δοκιμασμενη και αξιοπιστη λυση η αναρτηση απο το διλιτρο και πιο οικονομικη  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ) Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc
Ένταξη: 05 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 392
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούλ 2010, 22:38:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ρε παιδια ξερετε εαν πουλαει αμορτισερ βαριας χρησης?. Εαν ξερεται ποσο κοστιζουν?
ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 15:46:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikos 206cc έγραψε: | Ο κολλητός μου φοράει στο 206 cc του απο το διλιτρο ανάρτηση και ελατηρια 5ποντα eibach και ειναι πολυ ευχαριστημένος...Δοκιμασμένη και αξιόπιστη λύση η ανάρτηση από το διλιτρο και πιο οικονομική  |
Ρε κατεστραμένε το οτι το αμαξι του κολλητού σου εχει γίνει Καρτ και στριβει σαν τρενο οπου θελεις (εχω μπει μεσα ) δεν συμαινει οτι ειναι οτι καλυτερο... Στην πόλη μεσα πηγαίνει με 10km/h όμως για να μην πατήσει λακουβίτσα...
Παρά είναι χαμηλωμένο και σκληρό για άνετη οδήγηση, μονο για πιστα ειναι τωρα...
Πιστεύω οτι μια ποιο ενδιαμεση κατάσταση θα ειναι ποιο ικανοποιητική. χαμήλομα ας πουμε στα 3cm οχι 5cm , και για αναρτηση κανα bilstein μαυρο που ειναι ποιο σκληρο απο το μαμα αλλα οχι οσο toy RC.
Εγω με αυτόν τον συνδιασμο σε cc και στρίβω άψογα και σταθερά και οδηγαω άνετα μεσα στην πόλη
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 16:28:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | nikos 206cc έγραψε: | Ο κολλητός μου φοράει στο 206 cc του απο το διλιτρο ανάρτηση και ελατηρια 5ποντα eibach και ειναι πολυ ευχαριστημένος...Δοκιμασμένη και αξιόπιστη λύση η ανάρτηση από το διλιτρο και πιο οικονομική  |
Ρε κατεστραμένε το οτι το αμαξι του κολλητού σου εχει γίνει Καρτ και στριβει σαν τρενο οπου θελεις (εχω μπει μεσα ) δεν συμαινει οτι ειναι οτι καλυτερο... Στην πόλη μεσα πηγαίνει με 10km/h όμως για να μην πατήσει λακουβίτσα...
Παρά είναι χαμηλωμένο και σκληρό για άνετη οδήγηση, μονο για πιστα ειναι τωρα...
Πιστεύω οτι μια ποιο ενδιαμεση κατάσταση θα ειναι ποιο ικανοποιητική. χαμήλομα ας πουμε στα 3cm οχι 5cm , και για αναρτηση κανα bilstein μαυρο που ειναι ποιο σκληρο απο το μαμα αλλα οχι οσο toy RC.
Εγω με αυτόν τον συνδιασμο σε cc και στρίβω άψογα και σταθερά και οδηγαω άνετα μεσα στην πόλη |
Αχ αυτο το παλικαρι... Βρε παπαρα εγω επικεντρωθηκα στα αμορτισερ και οχι στα ελατηρια...Για ξαναδιαβασε τι γραφω στο τελος
Επισης ολοι εγραψαν και ξαναεγραψαν οτι τα bilstein τα μαυρα ειναι ισως και χειροτερα απο τα μαμα...αλλα εσυ πηγες τα εβαλες(και να μην πουμε και ποια φορουσες πριν γιατι θα πεσουν τοματες πατατες και διαφορα αλλα ζαρζαβατικα Ναι το 5ποντο δεν ειναι οτι καλυτερο ουτε για στριψιμο ουτε για ανεση...Στο θεμα μας....Φιλε βαλε τα αμορτισερ απο το διλιτρο και ελατηρια 3ποντα και θα εισαι μια χαρα και οικονομικα.. Ασε τι λεει ο καγκαροdj  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 20:43:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ο κολητός σου αν δεν κανω λαθος φοραει 2λιτρου μπροστα και rc πισω ή κατι τετοιο... και 5ποντα.. στριβει αλλα κοπαναει σαν τρελο.
οποτε χαιρομαι που συμφονουμε στο 3 ποντο , τωρα για τα αμορτισερ, νομιζω του rc με χαμηλομα ειναι too much. ισως του διλιτρου ειναι οκ
για δωσε λινκ για τα μαυρα bilstein Που τα λενε ολοι χαλια..
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

PEUGEOT 307 1600cc
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 22:22:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χωρις να ειμαι σιγουρος τα μαυρα blistein ειναι τα πιο απλα αμορτισερ απο την blistein δεν ξερω εαν ειναι οτι καλυτερο να τα χρησημποιησεις με χαμηλωμα.
Αρα οι περισσοτεροι προτεινετε απο το διλιτρο 307cc να χρησημοποιησω? γνωριζει καποιος ποσο κοστιζουν?
Με 3 ποντους χαμηλωμα χανω πολυ σε ανεση απο τωρα που ειναι μαμα το αυτοκινητο?
ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 22:42:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τιμη θα σου πω για σετακι ή για δυαδα απο δευτερα, αν θυμαμαι κανενα 300ρι
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

PEUGEOT 307 1600cc
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 22:55:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vamvakoolas έγραψε: | τιμη θα σου πω για σετακι ή για δυαδα απο δευτερα, αν θυμαμαι κανενα 300ρι |
Κωστα ολο σετ εαν μπορεις να μαθεις. Σε ευχαριστω πολυ
ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2010, 08:24:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | ο κολητός σου αν δεν κανω λαθος φοραει 2λιτρου μπροστα και rc πισω ή κατι τετοιο... και 5ποντα.. στριβει αλλα κοπαναει σαν τρελο.
οποτε χαιρομαι που συμφονουμε στο 3 ποντο , τωρα για τα αμορτισερ, νομιζω του rc με χαμηλομα ειναι too much. ισως του διλιτρου ειναι οκ
για δωσε λινκ για τα μαυρα bilstein Που τα λενε ολοι χαλια.. |
Ναι ρε εχεις δικιο πισω ειναι του RC αλλα η διαφορα σε σκληροτητα και ανεση ειναι μικρη σε σχεση με του διλιτρου Τωρα για τα bilstein τα μαυρα παρε και το λινκ:http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=13003&postdays=0&postorder=asc&start=0
Pughell,volvos και Memsound σου ειχαν πει οτι τα μαμα ειναι καλυτερα και αυτο πιστευω και εγω γιατι...δεν ειναι το αμορτισερ σαν αμορτισερ κακο ΑΛΛΑ ο γαλλος εφτιαξε το μαμα για το δικο σου αμαξι ενω ο γερμανος προσανατολιζεται περισσοτερο σε ενα γκολφ η ενα bmw Οποτε αφου μιλαμε για αμορτισερ ουσιαστικα ιδιας σκληροτητας προτιμας το μαμα...Εγω προτεινω την αναρτηση του διλιτρου γιατι φτιαχτηκε απο τη μαμα peugeot που εχει τα φραγκα και το χρονο να κανει 1.000.000 διαφορετικες ρυθμισεις για να δει τον καλυτερο συνδιασμο σκληροτητας/ανεσης/στριψιματος για το συγκεκριμενο αμαξι...Επισης ειναι πιο οικονομικο απο τα bilstein...και μην νομιζεις οτι φταει τοσο η αναρτηση που το αμαξι του κολλητου μου ειναι σκληρο σαν καρτ αλλα τα ελατηρια που ειναι κουτσουρα!! Αρα εφοσον ο Αντωνης θελει λιγο χαμηλωμα και ΛΙΓΟ πιο στριφτερη αναρτηση τοτε με κλειστα ματια θα παει για του διλιτρου... Και θα τη συνδιασει με ενα ελατηριο 3 cm  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2010, 08:28:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και κατι ακομα...Το αν θα ειναι κουτσουρο το αμαξι σου Αντωνη εχει να κανει και με το τι ζαντες φορας και τι προφιλ ειναι τα ελαστικα σου Μην σκεφτεσαι κανα 40αρι αλλα τουλαχιστον ενα 50αρι  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2010, 12:09:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον , δεν ειμαι μετοχος στην bilstein, αλλα εχω να πω καποια πράγματα λόγο εμπειρίας.
Καταρχας να πω οτι το αμάξι το πήρα με τα αμορτισερ του RC πανω χωρις χαμήλωμα, μετα έβαλα τα μαυρα τα bilstein χωρίς χαμήλωμα, και εχω οδηγήσει και το μαμα 206cc με τα μανήσια και χωρια χαμήλωμα.
Στο τέλος πριν 2 μίνες χαμήλωσα πάνω στα μαύρα bilstein.
Αρα μπορω να εκφέρω γνωμη για τα μαμα, τα μαυρα bilstein και τα RC.
λοιπον, τα μαμα... αστα να πανε.. μονο για βολτα με 60km/h στην παραλια ειναι. ΠΟΛΥ ανετο το αμαξι, ΑΛΛΑ καθολου σπορ χαρακτήρα. Καταρχάς πατας απότομα το γκαζι και απο την μαλακότητα και την μεγαλη διαδρομή η μούρη σηκώνεται στον θεό, βλέπεις το μπαρμπριζ σου να παει ψηλααα...
Ξενερωμα απο μόνο του και τρελο χασημο στην απόκριση. Να μην μιλήσω για στροφές... έμπαινε δεν λεώ αλλα έπαιρνε μια κλήση το αμάξωμα που φοβόσουν να το πας στα ορια γιατι ελεγες τωρα θα τουμπάρω.. σε λιγο θα τουμπάρω...
Παμε στα RC.. αγονιστικο, απλα και καθαρά. το αμάξι τραίνο, η μούρη δεν σηκωνόταν ουτε χιλιοστό . το αμαξι έμπαινε σαν καρτ παντού! ΑΛΛΑ στην πόλη μέσα... τραγικό, η παραμικρή λακκούβα τίναζε τα πάντα μέσα στο αμάξι , τα κλειδιά & τα πράγματα που άφηνα στις πλαϊνές θήκες του οδηγου-συνοδηγού πετούσαν στον αέρα!! Πολυ κούτσουρο το αμάξι, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΜΗΛΟΜΑ!
τελος τα μαύρα bilstein, μια ενδιάμεση κατάσταση. ΠΟΛΥ καλό κράτημα (αν και η μούρη λίγο σηκώνεται στις απότομες εκκινήσεις) , στροφές σχεδόν κρατάν το αμάξι οριζόντιο χωρίς κλήσεις και μέσα στην πόλη αρκετά άνετα, οχι οτι σε τρυπαρα στην άσφαλτο δεν θα βαρεσουν αλλα στις απλες λακκούβες σαμαρακια κτλ ειναι μια χαρά.
Τελος μαύρα bilstein ΚΑΙ χαμηλομένα 3cm... πιστεύω η καλύτερη λυση. Έγιναν ακόμα ποιο σταθερα, με λιγότερες κλήσεις η μούρη σχεδόν δεν κουνιεται σε εκκινήσεις , στροφές μπαίνεις με οσα θες και μονο τα λάστιχα ειναι πια το οριο, ΚΑΙ το σημαντικότερο, ΔΕΝ ΒΑΡΆΝΕ μέσα στην πόλη, παρόλο που δουλεύουν συμπιεσμένα
Αυτες ειναι οι απόψεις μου , ισως κάποιος άλλος έχει διαφορετικές αλλά απο την προσωπική μου εμπειρία πάνω στις 3 αυτές αναρτήσεις Thats it!
ΥΓ. Νικο, αυτο που λες περι μελέτης της bilstein πανω σε Γερμανικά και της Peugeot σε Γαλλικά κτλ.. ειναι λιγο κάπως . Δεν υπάρχει Γερμανικο Γαλλικό και Ιαπωνεζικό αμαξι, στην ουσία ειναι βαρος, κεντρο βαρους, διαδρομή αναρτήσεων, συστημα αναρτησης κτλ.. αυτα τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι το αμάξι. Δηλαδή αν Βγάλει η Πεζό ενα αμάξι που εχει διαφορετική φιλοσοφία (Πχ ποιο γερμανικό στήσιμο, οχι μεγάλες διαδρομές ανάρτησης, βαρύ αμάξωμα, οχι ημιάκαμπτο πίσω αλλα κανονικά ψαλίδια κτλ) τι θα λέμε? είναι Γαλλικό μεν αλλα μην βαλεις Πεζοσπορ αναρτήσεις βαλε Bilstein γιατι ειναι φτιαγμένες για Γερμανικά και το αμαξι αυτό έχει Γερμανικό στήσιμο?
Χόρια που έχω δει πολλές φώτος στο νετ απο αγωνιστικά 206 WRC και 206 RCC που φοράνε BILSTEIN... αυτοί δηλαδή γιατί τα βάλανε? γιατί έχουν Γερμανικό? Συμφωνώ οτι η PSSport μελετάει τα προϊόντα της στα δικά μας μοντέλα αμάξια, ΑΛΛΑ αυτο δεν σημαίνει οτι μια άλλη εταιρία δεν μπορεί να φτιάξει ενα προϊόν που να "κάθεται" καλά στα Γαλλάκια μας...
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2010, 16:59:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | Λοιπον , δεν ειμαι μετοχος στην bilstein, αλλα εχω να πω καποια πράγματα λόγο εμπειρίας.
Καταρχας να πω οτι το αμάξι το πήρα με τα αμορτισερ του RC πανω χωρις χαμήλωμα, μετα έβαλα τα μαυρα τα bilstein χωρίς χαμήλωμα, και εχω οδηγήσει και το μαμα 206cc με τα μανήσια και χωρια χαμήλωμα.
Στο τέλος πριν 2 μίνες χαμήλωσα πάνω στα μαύρα bilstein.
Αρα μπορω να εκφέρω γνωμη για τα μαμα, τα μαυρα bilstein και τα RC.
λοιπον, τα μαμα... αστα να πανε.. μονο για βολτα με 60km/h στην παραλια ειναι. ΠΟΛΥ ανετο το αμαξι, ΑΛΛΑ καθολου σπορ χαρακτήρα. Καταρχάς πατας απότομα το γκαζι και απο την μαλακότητα και την μεγαλη διαδρομή η μούρη σηκώνεται στον θεό, βλέπεις το μπαρμπριζ σου να παει ψηλααα...
Ξενερωμα απο μόνο του και τρελο χασημο στην απόκριση. Να μην μιλήσω για στροφές... έμπαινε δεν λεώ αλλα έπαιρνε μια κλήση το αμάξωμα που φοβόσουν να το πας στα ορια γιατι ελεγες τωρα θα τουμπάρω.. σε λιγο θα τουμπάρω...
Παμε στα RC.. αγονιστικο, απλα και καθαρά. το αμάξι τραίνο, η μούρη δεν σηκωνόταν ουτε χιλιοστό . το αμαξι έμπαινε σαν καρτ παντού! ΑΛΛΑ στην πόλη μέσα... τραγικό, η παραμικρή λακκούβα τίναζε τα πάντα μέσα στο αμάξι , τα κλειδιά & τα πράγματα που άφηνα στις πλαϊνές θήκες του οδηγου-συνοδηγού πετούσαν στον αέρα!! Πολυ κούτσουρο το αμάξι, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΜΗΛΟΜΑ!
τελος τα μαύρα bilstein, μια ενδιάμεση κατάσταση. ΠΟΛΥ καλό κράτημα (αν και η μούρη λίγο σηκώνεται στις απότομες εκκινήσεις) , στροφές σχεδόν κρατάν το αμάξι οριζόντιο χωρίς κλήσεις και μέσα στην πόλη αρκετά άνετα, οχι οτι σε τρυπαρα στην άσφαλτο δεν θα βαρεσουν αλλα στις απλες λακκούβες σαμαρακια κτλ ειναι μια χαρά.
Τελος μαύρα bilstein ΚΑΙ χαμηλομένα 3cm... πιστεύω η καλύτερη λυση. Έγιναν ακόμα ποιο σταθερα, με λιγότερες κλήσεις η μούρη σχεδόν δεν κουνιεται σε εκκινήσεις , στροφές μπαίνεις με οσα θες και μονο τα λάστιχα ειναι πια το οριο, ΚΑΙ το σημαντικότερο, ΔΕΝ ΒΑΡΆΝΕ μέσα στην πόλη, παρόλο που δουλεύουν συμπιεσμένα
Αυτες ειναι οι απόψεις μου , ισως κάποιος άλλος έχει διαφορετικές αλλά απο την προσωπική μου εμπειρία πάνω στις 3 αυτές αναρτήσεις Thats it!
ΥΓ. Νικο, αυτο που λες περι μελέτης της bilstein πανω σε Γερμανικά και της Peugeot σε Γαλλικά κτλ.. ειναι λιγο κάπως . Δεν υπάρχει Γερμανικο Γαλλικό και Ιαπωνεζικό αμαξι, στην ουσία ειναι βαρος, κεντρο βαρους, διαδρομή αναρτήσεων, συστημα αναρτησης κτλ.. αυτα τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι το αμάξι. Δηλαδή αν Βγάλει η Πεζό ενα αμάξι που εχει διαφορετική φιλοσοφία (Πχ ποιο γερμανικό στήσιμο, οχι μεγάλες διαδρομές ανάρτησης, βαρύ αμάξωμα, οχι ημιάκαμπτο πίσω αλλα κανονικά ψαλίδια κτλ) τι θα λέμε? είναι Γαλλικό μεν αλλα μην βαλεις Πεζοσπορ αναρτήσεις βαλε Bilstein γιατι ειναι φτιαγμένες για Γερμανικά και το αμαξι αυτό έχει Γερμανικό στήσιμο?
Χόρια που έχω δει πολλές φώτος στο νετ απο αγωνιστικά 206 WRC και 206 RCC που φοράνε BILSTEIN... αυτοί δηλαδή γιατί τα βάλανε? γιατί έχουν Γερμανικό? Συμφωνώ οτι η PSSport μελετάει τα προϊόντα της στα δικά μας μοντέλα αμάξια, ΑΛΛΑ αυτο δεν σημαίνει οτι μια άλλη εταιρία δεν μπορεί να φτιάξει ενα προϊόν που να "κάθεται" καλά στα Γαλλάκια μας... |
Δεν καταλαβες τι εννοω ρε Λοιπον:
1)Ο Αντωνης και οποιος αλλος με ρωτησει για κατι πιο στριφτερο απο το μαμα και οικονομικο εννοειται οτι θα τον παραπεμψω στο πιο στριφτερο ΜΑΜΑ..για ποιο λογο να βαλεις καποιας εταιρειας(που οντως ειναι πολυ καλο ονομα στο στριψιμο) και οχι το αντιστοιχο μαμα που κατασκευαστηκε για το συγκεκριμενο αμαξωμα για ενα αυτοκινητο με συγκεκριμενη φιλοσοφια απο την εταιρια του....Και μαλιστα δεν κατασκευαστηκε απο οποιαδηποτε εταιρια αλλα απο την peugeot που οπως και να το κανουμε οταν αυτη εστριβε οι αλλοι πηγαιναν ευθεια Απλα το θεωρω χαζο αφου μπορεις να βρεις αυτο που ζητας απο την peugeot να πας να τα σκασεις για bilstein
2)Ναι θεωρω οτι αλλη φιλοσοφια εχουν στο στριψιμο οι Γαλλοι,αλλη οι Γερμανοι,αλλη οι Αμερικανοι,αλλη και οι Ιταλοι.Ποτε δεν θα στριψει με τον ιδιο τροπο ενα s3 και ενα 207rc..η πολυ παραπανω ενα 106
3)Αυτα που βλεπεις στο νετ δεν σημαινει οτι επειδη τα εβαλαν ειναι και σωστα.Θυμισου οταν βλεπουμε μαζι ακομα και προφυλακτηρες τι οργια βλεπουμε
4)Οσον αφορα την Peugeot Sport....Τι να λεμε τωρα....Μιλαμε για ενα εργοστασιο που αγαπαει το στριψιμο και για μια ομαδα μηχανικων που εχει την χαρα να δοκιμαζει οτι θελει με τρελα μπατζετ και σε ενα βαθος χρονου..Μαμα peugeot γαρ!!!Ναι δεν λεω και η bilstein εχει τρελες αναρτησεις(PSS9 κ.τ.λ)αλλα οταν την δοκιμαζουν σιγουρα δεν την εχουν δοκιμασει στο δικο σου αμαξι αποκλειστικα
5)Αν πιστευεις οτι εχουμε κανα στησιμο ΑΜΑΝ ελα πες μου και μενα Ναι καλα στριβουμε αλλα μεχρι εκει.Μπες σε ενα ΜΑΜΑ 106 και θα καταλαβεις  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2010, 17:05:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και κατι ακομα...Τα δικα σου αμορτισερ απο το RC βαρουσαν αλλα ηταν και σε αθλια κατασταση για αυτο τα αλλαξες κιολας
Υ.Γ:Μακαρι να εισουν μετοχος στην bilstein Θα ειχαμε και καμια αναρτηση της προκοπης  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2010, 10:40:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λοιπον τα μαμα του 2λιτρου cc ερχονται απο εργοστασιο 250 ευρα (τελικη)
Φανταζομαι αντιπροσωπιες κανα 300
μιλα με Γκαγκασταθη
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

PEUGEOT 307 1600cc
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2010, 21:33:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παρακατω ειναι απαντηση που ειχα απο την Lion λογικη απαντηση απο μια αντιπρωσοπεια
. Το θεμα ειναι να τα τοποθετησω? ή θα δημιουργησω κανα προβλημα στο αυτοκινητο? Γνωριζει καπιος εαν τα εχει βαλει να ειναι ευχαριστημενος και χωρις κανενα προβλημα
Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η εταιρία δεν συναινεί σε επεμβάσεις τέτοιου τύπου οι οποίες αλλοιώνουν τις εργοστασιακές προδιαγραφές των αυτοκινήτων Peugeot.
Αν παρόλο' αυτά εσείς το επιθυμείτε, σας ενημερώνουμε ότι τα αμορτισέρ αυτά μπορούν να τοποθετηθούν στο αυτοκίνητό σας.
Η επέμβαση αυτή όμως, πραγματοποιείται με ευθύνη δική σας και του συνεργείου που θα την πραγματοποιήσει.
Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας,
Με εκτίμηση,
Τεχνικό Τμήμα
LION ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

PEUGEOT 307 1600cc
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2010, 21:38:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γνωμη μου απο την απαντηση που δωσανε πιστευω οτι και να τους ελεγα οτι θα βαλω για παραδειγμα bilstein την ιδια απαντηση θα ειχα.
Ειναι μια λογικη που την ακολουθουν ολες αντιπρωσοπειες σε ολα τα ειδη ή αυτοκινητο ή κινητο ειναι για παραδειγμα.
ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

PEUGEOT 307 1600cc
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2010, 21:39:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vamvakoolas έγραψε: | λοιπον τα μαμα του 2λιτρου cc ερχονται απο εργοστασιο 250 ευρα (τελικη)
Φανταζομαι αντιπροσωπιες κανα 300
μιλα με Γκαγκασταθη |
Πρεπει να αλλαξω και ελατηρια?
ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

PEUGEOT 307 1600cc
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2010, 15:45:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλησπερα σημερα ρωτησα σε συνεργειο πεζο σιτροεν για αμορτισερ απο 2000 307 και μου ειπανε οτι κοστιζει 340 ευρω η αναρτηση και 100ευρω εργασια. Δεν γνωριζω ειναι καλη τιμη?
ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2010, 16:05:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
διαβασε πιο πανω με τις τιμες
100 τοποθετηση?
(τοσα του λειπουν?)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Αύγ 2010, 11:42:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμενα πριν εναν χρονο 50-60 Ε μου πηραν για τοποθέτηση.
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|