PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Citroen DS3
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιούλ 2010, 15:03:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως τα λέει ο octane είναι... Τα περιοδικά κάθονται και τσαμπουνάνε για υποστροφές κλπ, ε λογικό είναι όταν τουρμπίσεις με 25 κιλά στο άπεξ να ψάχνεις πού πήγε η μούρη.

Το 207 είναι από τα πλέον tail happy σουπερμινι (αν όχι ΤΟ πλέον) και αυτό φαίνεται και στις μικρότερες εκδόσεις που δεν έχουν το κωλοεσπ και την υπερπρόσφυση των καλών ελαστικών.
Με esp on φυσικά και δεν είναι υπερστροφικό.

Ένα 207 που οδηγώ συχνά το οποίο φοράει 15αρες με energy με απλό άφημα γυρνάει όμορφα και ωραία, με φρενάκι ή τιμονιά παντιλικώνεις για πλάκα.

Για τα περιοδικά, ό,τι λέει ο βολβος, όταν μπεις μέσα γκρεμίζονται πολλά πράγματα...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιούλ 2010, 15:12:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερεις κατι ομως κωσταντινε φταινε και τα ζωα που τα διαβαζουν

γιατι ΟΣΟ και να θες να θαψεις ενα αμαξι και να παινεσεις ενα αλλο αν το γαμημενο ειναι κορυφη καπου θα το γραψεις μες το κειμενο και ο εξυπνος θα το πιασει....

χαρακτηριστικοτατη περιπτωση το 207rc που ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ δε το εχει βγαλει κορυφαιο αφου θεοχαρακης ειναι στα τετοια του γενικως και ειδικως αλλα εν τελει το αμαξι ειναι τοσο καλο που βγαινει απο μονο του στη θεση που του αξιζει αν του κοβει του αλλου και καταλαβαινει...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιούλ 2010, 15:16:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαζί σου, αλλά τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχουν και οι αντιπροσωπείες.
Έπεσαν τηλέφωνα και απειλές επειδή γράφτηκε ότι το exeo βασίζεται στο προηγούμενο Α4. Laughing Ενδεικτικό της ασχετοσύνης.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιούλ 2010, 18:53:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy Very happy Very happy

Καλα , μα το exeo ΕΙΝΑΙ οσα προηγουμενα A4 εμειναν στην audi(!!!) , ελεος , επεσε κ απειλη στην Ελλαδα? Αυτα ειναι... Laughing

Ενταξει παιδια , πολλοι περασαμε απο τη φαση του Κωνσταντινου , κ καθε αλλου στη θεση του φιλου μας , μεχρι να πεσουν στα χερια μας μερικα αυτοκινητα κ να αποκτησουμε καποια δεδομενα.

Δυστυχως , ειδικα τα ελληνικα περιοδικα αυτοκινητου (κατα 95%) , λενε παπατζες... , αλλα απο την αλλη , τοσα χρονια κατι καλυτερο για την καθημερινη τουαλετα μου εγω δεν εχω βρει. Cool
(Μια περιοδο βουταγα τα cosmopolitan της αδερφης μου , αλλα απο το πολυ γελιο δεν μπορουσα να... Embarassed , οποτε το ξαναγυρισα στους τροχους κ τα power Laughing ) .

Οταν πρωτοοδηγησα 207 rallye , επαθα πλακα με το ποσο καλο ειναι το αυτοκινητο!!!

Κ σε ολα τα περιοδικα το ειχαν απλα για να γεμιζουν το εκαστοτε συγκριτικο (!!!) .
Κ τα "θυμαται" εδιναν τα ιδια χρηματα κ επαιρναν swift sport(!!!) , αφου ο κραχτης ειχε κανει μια χαρα τη δουλεια του Wink , κ μετα απο λιγο τα εβλεπες στο σφυρι , οσο-οσο Laughing

Τελοσπαντων , παραδειγματα υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ Rolling eyes

(Φιλε drdino συμφωνω απολυτα μαζι σου , αυτα ακριβως ειδα κ γω. Μεχρι να βαλω esp off , το κακομοιρο δουλευε υπερωριες κ ολο την ουρα μαζευε , ενω εγω καθε φορα εβριζα κ σκεφτομουν ποσο υπεροχο θα ηταν χωρις... . Ε , δεν αργησε πολυ. Laughing )

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2010, 10:42:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

γιατι ΟΣΟ και να θες να θαψεις ενα αμαξι και να παινεσεις ενα αλλο αν το γαμημενο ειναι κορυφη καπου θα το γραψεις μες το κειμενο και ο εξυπνος θα το πιασει....

χαρακτηριστικοτατη περιπτωση το 207rc που ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ δε το εχει βγαλει κορυφαιο αφου θεοχαρακης ειναι στα τετοια του γενικως και ειδικως αλλα εν τελει το αμαξι ειναι τοσο καλο που βγαινει απο μονο του στη θεση που του αξιζει αν του κοβει του αλλου και καταλαβαινει...

4τροχοι φεβρουαριος 2010
το εβγαλαν 1ο στις σερρες

(και παλι τοτε λεγατε οτι δεν γινετε να ειναι μπροστα απο κλιο)
τελικα τι γινετε ? Surprised
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2010, 11:58:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
volvos έγραψε:

4τροχοι φεβρουαριος 2010
το εβγαλαν 1ο στις σερρες

(και παλι τοτε λεγατε οτι δεν γινετε να ειναι μπροστα απο κλιο)
τελικα τι γινετε ? Surprised

Η πίστα των σερρών "βολεύει" το 207 περισσότερο από ότι το clio, αυτό είναι το συμπέρασμα, αυτά τα δύο αμάξια είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, την διαφορά την κάνει πάντα η διαδρομή.

Μην βγεί τώρα κανένας Στέλιος τώρα και λέει για την θεϊκή διαφορα του clio σε δρόμους όπως στον Ταξιάρχη γιατί θα "πηδηχτώ από το παράθυρο"

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2010, 12:45:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενω μεγαρα που βολευει το 207 εκανε ιδιο χρονο με το 207 να τρεχει ιουλιο μηνα.....

δυστυχως το κλιο για ενα ανεξηγητο λογο κανει ΑΘΛΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ και μη το ψαχνουμε αλλο. στις πιο πολλες φτυνει αιμα να περασει το 182καπ.............
Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2010, 14:02:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ενω μεγαρα που βολευει το 207 εκανε ιδιο χρονο με το 207 να τρεχει ιουλιο μηνα.....

δυστυχως το κλιο για ενα ανεξηγητο λογο κανει ΑΘΛΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ και μη το ψαχνουμε αλλο. στις πιο πολλες φτυνει αιμα να περασει το 182καπ.............

ρε τακαρε πως να κανει καλους χρονους αφου ειχα ανοιξει με του τσιγκου το κλιο κ ειχε αρπαξει σχεδον μια κολονα μεχρι 4ες με ενα ραλλυε μαμα τελιος κ με 50αρια λαστιχα

παντως το ds3 to ειδα εχθες στην παχη κ ειναι πανεμορφο σε λευκο μανθε

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2010, 15:55:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

http://www.youtube.com/watch?v=_eSIMZ5Z6vI

Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2010, 15:56:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
volvos έγραψε:

http://www.youtube.com/watch?v=_eSIMZ5Z6vI

Βέβαια είναι το cup

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2010, 08:38:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mikerrgp έγραψε:

οντως, αλλα δεν ειμαστε για ψωνια αυτη την περιοδο Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2010, 09:54:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
mikerrgp έγραψε:

οντως, αλλα δεν ειμαστε για ψωνια αυτη την περιοδο Laughing

Ποιος είναι άλωστε....

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2010, 22:28:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Tiff Needel οδηγει και συγκρινει σε πιστα, Mito QV vs DS3 THP...

http://www.youtube.com/watch?v=Q44KixAtcJ4
(απο το 5:40 και μετα...)

Not bad...
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιούλ 2010, 06:59:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο 3.30 ειδατε το 206 πως μαζευει το μαζερατι.... Shocked Confused Laughing Laughing

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούλ 2010, 19:29:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
στο 3.30 ειδατε το 206 πως μαζευει το μαζερατι.... Shocked Confused Laughing Laughing

Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
rallos180 (nikos)
Μέλος
Μέλος

205 t16 evo 2

Ένταξη: 27 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Αύγ 2010, 20:32:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχ μετα τα 200 μετρα ανοιξε το 206 και τουρηξε κωλονα[/quote]
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Αύγ 2010, 07:20:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πετυχα αυτο το σκ στο δρομο εν κινησει.

Εντυπωσιακο σε πρωτη οψη,ψαρωτικα τα εμπρος led φωτα αν και στην αρχη μολις το ειδα απο μακρια νομιζα οτι ειναι ψευτικα Laughing αλλα οκ πολυ ομορφο γενικα.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kostas21pgr (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen C3

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: Salonika

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Αύγ 2010, 16:27:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το είδα σημερα στο δρόμο σε μαύρο με αναμμένα τα led.Πραγματικά σου τραβάει το βλέμα.
Αλλά 21000 δεν δίνω γι αυτό.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2010, 15:52:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι όμορφο ΑΛΛΑ απο τα λίγα αμαξια που δίχνει ποιο ομορφο σε συνδιασμό φανταχτερών χρωμάτων παρα σε κατι ποιο κλασικό οπως μαύρο ή άσπρο (ολα τα αμαξια συνήθως σε μαύρο ή άσπρο ειναι πανέμορφα το DS3 χάνει) ...

και αν κρινω απο τις επιδώσεις του (τις οποιες μαλλον εχει λόγο μακριάς 1ης... ) ειναι καλή αγορά. To design του μεσα πραγματικά φυσάει, ειναι απο τα λίγα αμαξια που μπαινω μεσα και κατσουφιάζω γιατι συνηδιτοποιώ ποσο παλιωσε το 206 μου απο design μεσα... Confused σε 207 πχ όταν μπαίνω δεν χαλιεμαι καθοτι το 206 ειναι ποιο αλανικο σε εσωτερικο design ... αλλα οταν μπηκα μεσα σε ds3 και RCZ .... Sad Sad κλαμα...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Σεπ 2010, 16:57:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πού και πότε είδες το DS3?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 6 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης