PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΚΑΤΟΧΟΙ 207 LEMANS
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 14:59:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
έχεις παραλάβει αυτοκίνητο και δεν έχεις πάρει τιμολόγιο?
πως γίνεται αυτό???? Rolling eyes Rolling eyes

υπέγραψες πουθενά για την παραλαβή??? πως σε άφησαν να το πάρεις?

εμένα με βάλαν και υπέγραψα όλα τα παραπάνω χαρτιά και για να βγει από τη lion έπρεπε να είναι και ασφαλισμένο...

το έχεις πάρει με κάποιο δάνειο? σου έχει γίνει παρακράτηση κυριότητας από την Τράπεζα? ίσως γι'αυτό και δεν σου έδωσαν τιμολόγιο.
Αλλά και πάλι, πως θα το δηλώσεις στην εφορία, πρέπει να έχεις κάποιο αποδεικτικό. Rolling eyes Rolling eyes

Οντως δικιο εχει.. πως εγινε αυτο? Σου ειπαν να περασεις να τα παρεις καποια στιγμη εσυ ή θα στα στειλουν? Τα χαρτια αυτα πρεπει να τα παρεις οπωσδηποτε...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2009, 17:31:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συγνωμη για το ακυρο αλλα για το αρωματακι θεωρω οτι ειναι φοβερο να το εχει ενσωματωμενο!!!σε μενα επισης το ειχε οταν το παρελαβα οπως και 2 αρωματακια στο ντουλαπακι...
για το θεμα κοστους.....πηγα jumbo και αγορασα αρωματικα μπουκαλακια με 1 ευρω το ενα....πηρα 5 με 5 ευρω και βγαζω το σφουγγαρακι απο το αρωματικο του αυτοκινητου και το ξαναγεμιζω....και το καθε μπουκαλακι φτανει τουλαχιστον για 4-5 φορες...δηλαδη 25 αρωματικα με 5 ευρω.....δεν θα το ελεγα ακριβο...επισης ειναι φουλ ρυθμισιμο και διακριτικοτατο(σιχαινομαι οτιδηποτε κρεμεται στον καθρεπτη και στους αεραγωγους...)

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
gr_hunter (Sotiris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 LeMans

Ένταξη: 12 Αύγ 2007
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Σεπ 2009, 09:09:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτοχος και εγώ περίπου 1 μήνα ενός Le Mans μαύρου χρώματος με αριθμό 0114... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Σεπ 2009, 11:07:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατα την παραλαβή του αυτ/του πρέπει :

Α) Σε περίπτωση αγοράς της μετροιτής.
1) Να υπογράψεις και να παραλάβεις το λευκό στέλεχος απο το Δελτίο αποστολής του αυτ/του
2) Να υπογράψεις και να παραλάβεις το λευκό στέλεχος απο την Εντολή παράδοσης του αυτ/του
3) Να παραλάβεις το Τιμολόγιο του αυτ/του
4) Εάν έχει πολλά κέφια το λογιστήριο να υπογράψεις και να παραλάβεις τα λευκά στελέχη απο δελτία αποστολής , αποδείξεις λιανικής πώλησης ή τυχόν δελτία αυτοπαράδοσης απο διαφορες μαλ@κίες τύπου πατάκια - συναγερμούς -τρίγωνα κτλ...
5) ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ , 1 ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ 2 ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ.....

Β) Σε περίπτωση αγοράς με Χρηματοδότηση.

Ισχύουν τα ίδια με μόνη διαφορά το 3 αφού το τιμολόγιο πρέπει να το κρατήσει η Τράπεζα , να το σφραγίσει για το ποσό που χρηματοδοτήθηκε και για το ποσό που καταβλήθηκαν μετρητά , ουτος ώστε του χρόνου τον Απρίλιο που θα κάνουμε την δήλωση μας να μήν γ@μοσταυριζουμε για ακόμα μία φορά την Peugeot που δέν επιμελήθηκε σωστά τα χαρτιά του αυτ/του και τώρα φαίνεται ότι το αγοράσαμε μετρητοίς.

Αυτά Wink Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Οκτ 2009, 19:25:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
βάλε velcro, βάλε velcro! (πως λέει στην διαφήμιση για το τυρί Fina...)

Στην βάση όπου κλειδώνει η κλειδαριά του πορτ-μπαγκαζ.

Εμένα μου το μάζεψε ο λαμαρινάς αλλά μετά από 2 μήνες πάλι τα ίδια, οπότε αυτό που λένε τα παιδιά βάλε velcro, βάλε velcro!

Πληροφορίες για το τι είναι το velcro

http://en.wikipedia.org/wiki/Velcro

Υπάρχει και άλλος τρόπος να λύσεις το πρόβλημα. (αλήθεια τι εννοείς όταν λές πως το μάζεψε;) Δεξιά και αριστερά επάνω όταν ανοίγεις το πορτ μπαγκάζ έχει δύο λαστχένια τσουτσούνια. Αυτά είναι σαν βίδες και τα ξεβιδώνεις μέχρι το σημείο όπου να θέλει ελάχιστη δύναμη για να κλείσει. Δεν θα ξαναακουστεί ο θόρυβος.

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Οκτ 2009, 19:35:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DRAKE έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
βάλε velcro, βάλε velcro! (πως λέει στην διαφήμιση για το τυρί Fina...)

Στην βάση όπου κλειδώνει η κλειδαριά του πορτ-μπαγκαζ.

Εμένα μου το μάζεψε ο λαμαρινάς αλλά μετά από 2 μήνες πάλι τα ίδια, οπότε αυτό που λένε τα παιδιά βάλε velcro, βάλε velcro!

Πληροφορίες για το τι είναι το velcro

http://en.wikipedia.org/wiki/Velcro

Υπάρχει και άλλος τρόπος να λύσεις το πρόβλημα. (αλήθεια τι εννοείς όταν λές πως το μάζεψε;) Δεξιά και αριστερά επάνω όταν ανοίγεις το πορτ μπαγκάζ έχει δύο λαστχένια τσουτσούνια. Αυτά είναι σαν βίδες και τα ξεβιδώνεις μέχρι το σημείο όπου να θέλει ελάχιστη δύναμη για να κλείσει. Δεν θα ξαναακουστεί ο θόρυβος.
Δεν ήμουν πάνω από το λαμαρινά να δώ τι έκανε, πάντως μετά από αυτο που έκανε έσφιξε το πορτ παγκάζ, και έκλεινε πιο χαμηλα χωρίς ήχο τι τικ. Αλλά μετά απο δύο μήνες... τα ίδια. Ρίξε όμως καμια φωτό από αυτό που λές, για να καταλάβω, μήπως υπάρχει καλύτερη λύση.....

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Οκτ 2009, 19:58:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
έχεις παραλάβει αυτοκίνητο και δεν έχεις πάρει τιμολόγιο?
πως γίνεται αυτό???? Rolling eyes Rolling eyes

υπέγραψες πουθενά για την παραλαβή??? πως σε άφησαν να το πάρεις?

εμένα με βάλαν και υπέγραψα όλα τα παραπάνω χαρτιά και για να βγει από τη lion έπρεπε να είναι και ασφαλισμένο...

το έχεις πάρει με κάποιο δάνειο? σου έχει γίνει παρακράτηση κυριότητας από την Τράπεζα? ίσως γι'αυτό και δεν σου έδωσαν τιμολόγιο.
Αλλά και πάλι, πως θα το δηλώσεις στην εφορία, πρέπει να έχεις κάποιο αποδεικτικό. Rolling eyes Rolling eyes

Γινεται κανονικοτατα...
Μετα την τιμολογηση το γνησιο ΤΔΑ πηγαινει στην τραπεζα για να γινει εκταμιευση του δανειου οποτε αν ο πωλητης δεν θυμηθει να βγαλει φωτοτυπια του τιμολογιου,μενεις χωρις εως σου ερθει η αδεια κυκλοφορειας μαζι με πινακιδες,τιμολογιο,κλπ...

Κατα την παραλαβη υπογραφεις μια κατασταση που αναφερει αναλυτικα την κατασταση του αυτοκινητου και οτι εγγραφα εχεις παραλαβει μαζι.
Αυτα στο επισημο δικτυο(οταν προκειται για αγορα απο dealer,τα υπογραφει ο dealer κατα την παραλαβη του αυτοκινητου απο την Lion).
Η παρακρατηση δεν εχει καμια σχεση,απλα αναγραφεται στην αδεια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
flwros (vasileios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούλ 2010, 12:41:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους τους ένθερμους (Evil) οπαδούς-χρήστες γαλλικών ιπποφορβίων!!!

Στα 25.000 km άρχισε να ακούγεται ένας περίεργος συρτός και ρυθμικός θόρυβος (καδένα;;Wink, ο οποίος σταματά στην αποσύμπλεξη.

Καμία πρόταση;

Δυστυχώς είμαι αρκετά μακριά από κάποια αντιπροσωπεία Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούλ 2010, 16:09:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

flwros έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους τους ένθερμους (Evil) οπαδούς-χρήστες γαλλικών ιπποφορβίων!!!

Στα 25.000 km άρχισε να ακούγεται ένας περίεργος συρτός και ρυθμικός θόρυβος (καδένα;;Wink, ο οποίος σταματά στην αποσύμπλεξη.

Καμία πρόταση;

το ρουλεμαν απο το δισκο πλατο ισως
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 15:28:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
flwros έγραψε:

Καμία πρόταση;

το ρουλεμαν απο το δισκο πλατο ισως

+1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
flwros (vasileios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2010, 19:56:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ετυμηγορία του εξουσιοδοτημένου συνεργείου της Peugeot για το θόρυβο είναι ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ.

Απ'ότι μου είπαν χρειάζεται αρκετό ξεμοντάρισμα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
vasilis_lemans (vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 le mans

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Μάϊ 2013, 19:35:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα,
εχει παρατηρησει κανενας ξεθώριασμα του κοκκινου αυτοκολλητου?
Εμενα πάντως το αυτοκολλητο στον ουρανο αρχισε να ξεθωριαζει...
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Μάϊ 2013, 21:06:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και βερνίκι απο επάνω και τολμώ να πω είναι πολύ καλό αποτέλεσμα...

Επιστροφή στην κορυφή
tammy (stamatis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 12 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Μάϊ 2013, 22:21:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι κολπο ειναι αυτο?

κοκκινο απο μπροστα μεχρι πισω?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Μάϊ 2013, 06:43:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
Δε πας καλά... Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Μάϊ 2013, 11:56:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

τελικό αποτελεσμα???? Question Question Question Question Question

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Μάϊ 2013, 12:11:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το βερνικι ειναι κι αυτο σπρευ και ειναι απλο βερνικι που κανει και για γλαστρες, ή βερνικι 1Κ σε κανα χρονο θα σου χαλασει.
Αν το βερνικι ειναι 2Κ , ειναι αυτο που βαζουν και στα βαφεια, τοτε δε θα εχεις προβλημα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Μάϊ 2013, 18:05:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

εμ τι να κάνω αφού ξεθώριασε, μέχρι τώρα καλό είναι, σε ένα χρόνο βλεπουμε...

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Μάϊ 2013, 18:54:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
Steve έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

Πόσο πλήρωσες για το χρώμα και το βερνίκι?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Μάϊ 2013, 18:19:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
Steve έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

Πόσο πλήρωσες για το χρώμα και το βερνίκι?

3,5 ευρώ έκαστο

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Επόμενη
Σελίδα 11 από 12

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης