PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κοντέρ με ίλιγγο στα 200+

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 07:34:22    Θέμα δημοσίευσης: Κοντέρ με ίλιγγο στα 200+ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κοντεράκι μου τα 'χει παίξει νομίζω...

Τρίτη ή τέταρτη φορά χθες βράδυ το σανίδωσα το εργαλείο με σκοπό να δω τελικές και μου παρουσίασε το εξής:
Το αμάξι 200αρίζει κανονικά, αλλά μόλις η βελόνα πιάσει περίπου 205 αρχίζει κάτι σκαμπανεβάσματα που ζαλίζουν!!! Τρώει χοντρό κόλλημα απ' τα 200 ως τα 210. Ανεβοκατεβαίνει συνεχώς. Όταν αποφασίσει σε κάποια φάση ότι τρέχουμε με 210, τρώει νέο κόλλημα και αρχίζει να αλλάζει ενδείξεις μεταξύ 210 και γραμμής GAME OVER!!!
Μόνο μία φορά ήταν απολύτως σίγουρο ότι έπιασε 210: όταν κατέβαινα με τη Τζούλια για το 2ο Touring και ήταν φορτωμένο με μπαγκάζια και 3ο άτομο.
Και να πείς ότι είναι κάνα ξενέρωτο-μπουκωμένο αυτοκίνητο...!!! Κάθε μέρα κάνω 120 χλμ πήγαινελα στην εθνική, με 110-190 (βγάλε τα 60άρια στα χωριά)

Και ερωτώ καλοί μου άνθρωποι:
Μήπως δεν ξέρει να μετράει πάνω από 200; Η τελική που δίνει η μαμα Peugeot για το CC είναι πολύ χαμηλότερα και χάνει το λογαριασμό;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 07:57:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θεωρώ ότι, το αμάξι θα πρέπει να το πάς στην αντιπροσωπεία, για να σου ελένξει το κοντέρ, δεν είναι φυσιολογικό να κάνει τέτοια τρελά πράγματα. Και επειδή αυτά είναι ηλεκτρονικά, από κάπου θα του έρχονται λανθασμένες ενδείξεις και θα το μπερδεύουν να διαβάσει σωστά τα χιλιόμετρα.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 09:35:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο αυτα που λεει το κοντερ βγαλε και 5 χιλιομετρακια... Wink

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 09:46:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:
Απο αυτα που λεει το κοντερ βγαλε και 5 χιλιομετρακια... Wink

Δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου, και 20 χιλιομετράκια βγάζω αν θες...
Νομίζω εξηγώ παραπάνω ότι το πρόβλημα είναι το "παιχνίδι" του δείκτη.
Ευχαριστώ

Καμιά πιθανή αιτία ή κάνας ομοιοπαθής υπάρχει;
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 09:55:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειμαι χαζος, καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα.
Στο ειπα επειδη ρωτησες ποια ειναι η τελικη που δινει η Peugeot για να συγκρινεις. Ειναι 193 km/h, οποτε μπορει να φτασει και 200 πιστευω.
Αρα αυτο το 210 δεν ειναι πραγματικα χιλιομετρα, εχει σφαλμα.

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 10:02:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:
Δεν ειμαι χαζος, καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα.
Στο ειπα επειδη ρωτησες ποια ειναι η τελικη που δινει η Peugeot για να συγκρινεις. Ειναι 193 km/h, οποτε μπορει να φτασει και 200 πιστευω.
Αρα αυτο το 210 δεν ειναι πραγματικα χιλιομετρα, εχει σφαλμα.

ΑΑΑΑΑ !!!! Πες το ντε! Μην αρπάζεις Αρίστο αγόρι μου, είπα ότι δεν θυμάμαι την τελική που δίνει η Peugeot.
(Άρα όντως χάνει τον λογαριασμο μετά τα 200)

Και τι πρέπει να κάνω τώρα γι' αυτό; Όσο και να δείχνει να υπολογίζω 193; Δε μ' άρεσε καθόλου Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 10:27:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμενα ο κατασκευαστης λεει 205 km/h αλλα η βελονα μπορει να παει 220+ Shocked
Οποτε πιστευω οτι μπορει να παει 215 πραγματικα χιλιόμετρα.

Κοιτα το προβλημα με καποιο συνεργειο.

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 10:38:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι τίποτα.Πήγαινε στην τοπικη Peugeot και πες τους να σου ξανασεταρουν το καντραν μεσω του διαγνωστικού μηχανήματος.5 λεπτά υπόθεση

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 10:41:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και να βαλουν κοντερ απο Lamborghini Diablo Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS

Ένταξη: 29 Ιαν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούν 2003, 15:26:59    Θέμα δημοσίευσης: Re: Κοντέρ με ίλιγγο στα 200+ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
Το κοντεράκι μου τα 'χει παίξει νομίζω...

Τρίτη ή τέταρτη φορά χθες βράδυ το σανίδωσα το εργαλείο με σκοπό να δω τελικές και μου παρουσίασε το εξής:
Το αμάξι 200αρίζει κανονικά, αλλά μόλις η βελόνα πιάσει περίπου 205 αρχίζει κάτι σκαμπανεβάσματα που ζαλίζουν!!! Τρώει χοντρό κόλλημα απ' τα 200 ως τα 210. Ανεβοκατεβαίνει συνεχώς. Όταν αποφασίσει σε κάποια φάση ότι τρέχουμε με 210, τρώει νέο κόλλημα και αρχίζει να αλλάζει ενδείξεις μεταξύ 210 και γραμμής GAME OVER!!!
Μόνο μία φορά ήταν απολύτως σίγουρο ότι έπιασε 210: όταν κατέβαινα με τη Τζούλια για το 2ο Touring και ήταν φορτωμένο με μπαγκάζια και 3ο άτομο.
Και να πείς ότι είναι κάνα ξενέρωτο-μπουκωμένο αυτοκίνητο...!!! Κάθε μέρα κάνω 120 χλμ πήγαινελα στην εθνική, με 110-190 (βγάλε τα 60άρια στα χωριά)

Και ερωτώ καλοί μου άνθρωποι:
Μήπως δεν ξέρει να μετράει πάνω από 200; Η τελική που δίνει η μαμα Peugeot για το CC είναι πολύ χαμηλότερα και χάνει το λογαριασμό;

Emena to kanei auto otan pigaino metaksi 120 kai 130km!!! I belona de statheropoieitai me tipota metaksi ton dio auton endikseon!!! Kamia idea gia to pos mporei na diorthothei kanenas? Me allagi konter isos?

nEmO
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούν 2003, 22:56:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρώτα από όλα χρειάζεται μιά μικρή αναβάθμηση του προγράμματος των multiplexed! Εγώ έχω κάνει δυό φορές και δεν έχω διαπιστώσει κανένα πρόβλημα (ως τώρα). Μετά να ελεγχθούν οι ενδείξεις του κοντέρ και αν χρειάζεται, η αντικατάστασή του.

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης