PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πλαστικά εσωτερικου 206cc

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούλ 2010, 11:07:20    Θέμα δημοσίευσης: Πλαστικά εσωτερικου 206cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλήμερα!
επειδή τα πισω πλαστικά του cc (αυτα που περιβάλουν τα καθίσματα) τα εχω διαλύσει με γρατζουνιες κτλ.. σκέφτομαι να πάω να βρω ενα τρακαρισμενο cc απο μάντρα και να πάρω εκεινου..
Η απορία μου ειναι σε τι τιμή θα κυμαίνονται , να μην με πιάσει κότσο ο κάθε μαντράς! μέχρι 30Ε μου φαίνεται λογική τιμή, αν μου ζητήσει κάνα 100αρικο ας τα βάλει εκει που ξέρει. πόσο ζήτηση να έχουν τα πίσω πλαστικά από τρακαρισμένο cc δηλαδή για να ναι και ακριβά? Confused

Επίσης ξέρει κανένας καμιά μάντρα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης με ποικιλία αμαξιών μπας και εχει κανα cc?
Surprised

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούλ 2010, 00:17:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα κανε ονειρα.... Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιούλ 2010, 14:54:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι ρε? για τις τιμές λες? απο ebay Αγγλία βρήκα 30Ε περίπου καθε πλαστικό...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2010, 17:24:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε 307 6 ετων που ειδα τα πλαστικα ηταν σαν καινουρια...ο τροπος οπως μου εξηγησε το παλικαρι που ειχε το αμαξι απλος Cool Προσοχη στον ηλιο, καθαρισμα με ενα πανακι με νερο μια φορα το μηνα και στη συνεχεια με ειδικη αλοιφη για πλαστικα ενα περασμα και το διατηρεις αριστα Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2010, 21:54:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το οτι εχουμε cabrio ρε αχρηστε το σκεφτηκες και τα βαραει ο ηλιος συνεχεια? ασε που δεν μιλαω για ξεθοριασμα απο τον ηλιο μιλάω για γρατζουνιες απο διαφορα αντικείμενα που κουβάλησα...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
grey_fox (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206cc 1.6

Ένταξη: 27 Αύγ 2009
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2010, 09:47:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ έχω γδάρει σε ορισμένα σημεία τα δικά μου πίσω, κυρίως λόγω του ανεμοθραύστη βάλε-βγάλε, γρατζουνίζονται εύκολα τα άτιμα αν δεν προσέχεις. Προσωπικά δεν θα τα άλλαζα, εκτός και αν ήταν υπερβολικά πολλές οι γρατζουνιές.
Σε μάντρα δεν παίζει να τα βρεις κάτω από 200 ευρώ.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2010, 10:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

grey_fox έγραψε:
Και εγώ έχω γδάρει σε ορισμένα σημεία τα δικά μου πίσω, κυρίως λόγω του ανεμοθραύστη βάλε-βγάλε, γρατζουνίζονται εύκολα τα άτιμα αν δεν προσέχεις. Προσωπικά δεν θα τα άλλαζα, εκτός και αν ήταν υπερβολικά πολλές οι γρατζουνιές.
Σε μάντρα δεν παίζει να τα βρεις κάτω από 200 ευρώ.

200E τα πισω πλαστικά? 3 κομματια ολα και ολα? πολλα νομίζω λες. εδώ φιλος μου (στην κρήτη) πήγε σε μάντρα και σήκωσε ενα ψυγείο ενα φτερό και ενα πισω φτερο απο 206 και κατι πλαστικά απο μεσα ουτε 100 ευρό ολα μαζι!!

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2010, 12:37:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορείς να τα επισκευάσεις για να μην μπλέξεις με μαντράδες
http://www.youtube.com/profile?user=KOKKINAFEGARIA#p/u/26/S59fh-6Saaw
Laughing Laughing Laughing

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
grey_fox (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206cc 1.6

Ένταξη: 27 Αύγ 2009
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2010, 12:41:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου μη σε πάρω στο λαιμό μου, απλά όσες φορές και αν έχω ψάξει να βρω κάτι που αφορά το εσωτερικό δεν δίνουν μόνο του αυτό που ζητάω και μερικές φορές ζητάνε παράλογες τιμές....

Μια φορά έψαχνα να βρω κάθισμα μεταχειρισμένο διότι στο δικό μου χάλασε ο μηχανισμός της πλάτης και έπαιρνε μια μικρή κλίση. Ε γύρισα 2-3 στη Λιοσίων και άλλους 2-3 στην Καβάλας. Κανείς τους δεν έδινε ένα μόνο κάθισμα , μου είπαν ότι πάνε ζευγάρια και έπρεπε να πάρω και του συνοδηγού μαζί, άσε που μερικοί έδιναν και τα πίσω με όλο το σαλόνι και ιστορίες ολόκληρες για μισό κάθισμα, απλά έλεος.
Δε θα έλεγα ότι τα έδιναν και πολύ ακριβά απλά για μισό κάθισμα να πληρώνω όλο το σαλόνι; Δυστυχώς δεν μου έχει τύχει να βρω κάποιον μαντρά με μεταχειρισμένα να του πώ τι θέλω και να το δώσει, ζητάνε μαζί να πάρεις και όλα τα παρεμφερή.

Μια άλλη φορά έψαχνα αυτό http://www.car.gr/parts/view/704409/ . Ε κανείς δεν το έδινε μόνο του και είχα γυρίσει τη μισή Αθήνα, κλασσικά εδιναν όλο το ταμπλό μαζί με το ανάλογο κόστος φυσικά.

Στα μηχανικά είναι αλλιώς και στα εξωτερικά. Ότι ζητάς στο δίνουν συνήθως.
Τι να πώ ίσως δεν έψαχνα καλά ίσως έπεσα σε απατεώνες, ίσως απ' την άλλη είναι λογική η τακτική αυτή γιατί μετά θα τους μείνουνε τα υπόλοιπα αλλά όπως και να 'χει δεν έχω και τις καλύτερες εμπειρίες και πλέον τους αποφέυγω.
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2010, 16:27:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

abaleo έγραψε:
μπορείς να τα επισκευάσεις για να μην μπλέξεις με μαντράδες
http://www.youtube.com/profile?user=KOKKINAFEGARIA#p/u/26/S59fh-6Saaw
Laughing Laughing Laughing

Το εχει δοκιμασει κανενας απο το φορουμ???Πολυ ενδιαφερον Smile Αλλα δεν καταλαβα καλα τι κανει...ειναι και τα αγγλικα του λιγο δυσνοητα Rolling eyes Αρχικα τα τριβει με γυαλοχαρτο και μετα τα αεριζει με το πιστολακι??????Τι παιζει???Τι εργαλεια χρειαζεται δηλαδη?
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2010, 16:38:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισης παρατηρησα οτι τα πλαστικα που δειχνει στο βιντεο ειναι λεια ενω τα δικα μας ειναι πιο σπειρωτα(δεν ξερω πως αλλιως να τα περιγραψω)...αρα αν τα ξυσουμε με το γυαλοχαρτο δεν θα τα χαλασουμε??? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2010, 17:56:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Επισης παρατηρησα οτι τα πλαστικα που δειχνει στο βιντεο ειναι λεια ενω τα δικα μας ειναι πιο σπειρωτα(δεν ξερω πως αλλιως να τα περιγραψω)...αρα αν τα ξυσουμε με το γυαλοχαρτο δεν θα τα χαλασουμε??? Rolling eyes

+1000 ...

αν βαλεις γυαλόχαρτο στα δικά μας (206) ξέχνα τα.. Confused

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης