PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

DAKAR - 3 XPONIA ΔΩΡΕΑΝ SERVICE??

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 00:03:15    Θέμα δημοσίευσης: DAKAR - 3 XPONIA ΔΩΡΕΑΝ SERVICE?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα έλαβα επιστολή από την DAKAR (από την οποία είχα πάρει το "λιονταράκι" μου) και αναφέρει ότι γιά τα 10 χρόνια της, δίνει 3 χρόνια ΔΩΡΕΑΝ service! Και γιά ανταλλακτικά δίνει 10% έκπτωση σε αυτοκίνητα κάτω των 3 ετών, ενώ γιά άνω των 3 ετών δίνει 15%.
Λέτε να κάνουν πλάκα Question ή λέτε να γίνονται ακόμα θαύματα Question Question
Rolling eyes

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 08:02:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την έχω λάβει και εγώ... Τόσο έδινε και πριν τα 2 χρόνια εγγύησης της lion.
Τί να το κάνεις όμως όταν σε γνωστό μου στο πρώτο service τον χρέωσαν 90000???

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 16:18:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια , ξερει κανεις ποτε εχει γεννεθλια η αντιπροσωπεια των κ.κ. Κρητικακος-Κουκας , στον Πειραια ή τουλαχιστον ποτε ιδρυθηκε ;;;

το πιασατε το υπονοουμενο ;;;

Rolling eyes Question Question Question Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 16:33:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα η ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ μου εστειλε επιστολη για δωρεαν ελεγχο του air condition και εκπτωση 10% αν θυμαμαι καλα για service (αν βρουν κατι).

Χμμμμ... Rolling eyes

Μαλλον ψαχνουν πελατες γιατι επεσε αναδουλεια τελευταια...

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 17:30:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ego pedes to pira apo tin OSCAR ,exun k ga** tin eksipiretisi sto sinergio ala to kako ine oti dulevoun 8-5 k ego ekines tis ores dulevo k to savato pu kathome ine klista.Exete ipopsin kana ekusidotimeno na ine anixta k savata ?

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 08:48:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι ολα κλειστα τα Σαββατα.
Αλλα ειναι ανοιχτος ο Κρασουλης που δεν ειναι εξουσιοδοτημενος Smile

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 10:00:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Ego pedes to pira apo tin OSCAR ,exun k ga** tin eksipiretisi sto sinergio ala to kako ine oti dulevoun 8-5 k ego ekines tis ores dulevo k to savato pu kathome ine klista.Exete ipopsin kana ekusidotimeno na ine anixta k savata ?

Καλώς ήρθες στο club .. εσύ μάλλον πρέπει να διαβάσεις μερικά posts για να καταλάβεις τι εστί OSCAR...

Δεν θέλω να σε προκαταβάλω γιατί μπορεί όντως να έχεις πολύ καλή εξυπηρέτηση ... αλλά απ'ότι καταλαβαίνω δεν έχεις πάθει κανένα σοβαρό πρόβλημα ώστε να καταλάβεις την αξία τους .

Παρεπιτόντως και εγώ από εκεί το πήρα το δικο μου... λέτε να λάβουμε και εμείς καμία επιστολή????? Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 12:00:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:
Ειναι ολα κλειστα τα Σαββατα.

Νομίζεις Smile
Ο Κανελλης είναι ανοικτός και Σάββατα!Εκεί το πάω...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 12:13:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μονο συνεργειο, η και πωλησεις;
πρωτη φορα ακουω για Σαββατο...

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 12:29:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:
μονο συνεργειο, η και πωλησεις;
πρωτη φορα ακουω για Σαββατο...

Είχα πάει το προηγούμενο Σάββατο και ήταν ανοικτή και η έκθεση.
Αυτό εξυπηρετεί πολύ κόσμο που δεν μπορεί καθημερινές να πάει για service.

Επιστροφή στην κορυφή
vangsgr (Vangelis)
Μέλος
Μέλος

206xs 1,6(16v)

Ένταξη: 19 Ιούν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 13:54:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:

Καλώς ήρθες στο club .. εσύ μάλλον πρέπει να διαβάσεις μερικά posts για να καταλάβεις τι εστί OSCAR...

Δεν θέλω να σε προκαταβάλω γιατί μπορεί όντως να έχεις πολύ καλή εξυπηρέτηση ... αλλά απ'ότι καταλαβαίνω δεν έχεις πάθει κανένα σοβαρό πρόβλημα ώστε να καταλάβεις την αξία τους .

Παρεπιτόντως και εγώ από εκεί το πήρα το δικο μου... λέτε να λάβουμε και εμείς καμία επιστολή????? Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Γιατί ρε Βασούλα τί παίζει με την Oscar έχω ακούσει κάποια καλά και σκεφτόμουν να πάω.
Για πες μου pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης