PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πεσμένο μοτέρ ή ιδέα μου??
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
soulos6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6T

Ένταξη: 03 Νοέ 2008
Τόπος: GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούλ 2010, 17:32:06    Θέμα δημοσίευσης: Πεσμένο μοτέρ ή ιδέα μου?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους.
Ακόμα το 207rallye μου δεν έχει κλείσει 2 χρονάκια.
Εδώ και αρκετό καιρό , πριν ακόμα μπει καλοκαιράκι, αισθάνομαι το αυτοκίνητο λίγο πεσμένο.Σαν να έχει χάσει δύναμη.Δεν είμαι άτομο που το πάω πάντα τάπα και δεν με πειράζει να ειμαι και 5 μουλαράκια μέιον.
Υπάρχει περίπτωση, αν πάω για δυναμομέτρηση το αυτοκίνητο και η ιπποδύναμη είναι αρκετα λιγότερη απο τα 150 που λέει η μαμά εταιρία, να ζητήσω ρέστα από αντιπροσωπεία?
Αν ναι, με τί στανταρ θα πρέπει να γίνει η δυναμομέτρηση, ( έχω ακούσει για ISO, Dyn, κλπ κλπ) ώστε να υπάρχει μέτρο σύγκρισης με την ονομαστική ιπποδύναμη των 150?

Αν κάπου κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με.
Δεν έιμαι ειδικός και γι'αυτο ρωτάω.

Μην τρέχεις!!!!!Ζαλίζομαι!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούλ 2010, 17:40:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως απλά σε έπιασε η ζέστη του καλοκαιριού? Και το κουλεράκι δεν επαρκεί?

Ή μήπως έφτασε η ώρα της τουρμπίνας σου?

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
soulos6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούλ 2010, 17:55:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από ζέστη δεν πιστέυω να είναι γιατί το έχω προσέξει απο τότε που είχε ακόμα δροσιές.
Τουρμπίνα από τώρα? Στα 26000χλμ και όχι σκισμένα?
Θα τρελαθώ!! μην μου λες τετοια!!!! Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούλ 2010, 18:02:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπουζί πότε άλλαξες?

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
soulos6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούλ 2010, 18:08:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόνο ότι γίνετε στο 1ο σέρβις..
Άλλάζονται στο 1ο?Δεν θυμάμαι αν συμπεριλαμβάνονται.

Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούλ 2010, 18:33:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

soulos6 έγραψε:
Μόνο ότι γίνετε στο 1ο σέρβις..
Άλλάζονται στο 1ο?Δεν θυμάμαι αν συμπεριλαμβάνονται.

Δεν συμπεριλαμβάνονται ,στα 40.000 ειναι για μπουζί.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
soulos6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούλ 2010, 18:39:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις κοίταξα την βιβλίο και απόδειξη.
Μπουζί δεν έχω αλλάξει.

Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούλ 2010, 19:32:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάνεις καλό ζέσταμα σε θέμα τουρμπινας?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούλ 2010, 20:55:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

soulos6 έγραψε:
Μόλις κοίταξα την βιβλίο και απόδειξη.
Μπουζί δεν έχω αλλάξει.

Να τα αλλαξεις και γρηγορα μαλιστα!!!!
Η αλλιως αλλαξε βενζιναδικο!! Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούλ 2010, 23:20:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω παρατηρισει και εγω πτωση της αποδοσης αλλα νομιζω πως ειναι λογω ιντερκουλερ...τα μπουζι στα ποσα χλμ ειναι καλο να τα αλλαξω??εχουν 13.000χλμ....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 00:18:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ' ότι θυμάμαι Σάλεξ είχε πει κάθε 20.000 διότι γίνονται για πέταμα Confused

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
soulos6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 02:16:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για το ενδιαφέρον σας.
Δευτέρα κοιτάω για μπουζί και βλέπω για τυχόν διαφορά.
Μπουζί αυτα που βάζουν στις εκάστοτε αντιπροσωπείες ή υπάρχει καλύτερη πρόταση για απείραχτο μοτέρ rallye?

Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 13:13:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

soulos6 έγραψε:
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για το ενδιαφέρον σας.
Δευτέρα κοιτάω για μπουζί και βλέπω για τυχόν διαφορά.
Μπουζί αυτα που βάζουν στις εκάστοτε αντιπροσωπείες ή υπάρχει καλύτερη πρόταση για απείραχτο μοτέρ rallye?

Τα μαμα ειναι τα ιδανικοτερα!!!! Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
soulos6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιούλ 2010, 00:31:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων και αρκετών κιλών οίνου,
τώρα άνοιξα το pc.
Ευχαριστώ όσους απασχόλησα με τις απορίες μου.
Το πρωί για μπουζί και βλέπουμε τι θα παίξει.

Επιστροφή στην κορυφή
soulos6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Ιούλ 2010, 15:13:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά πήγα για αλλάγη μπουζί.
Την ώρα που τα έβγαζε ήμουν από πάνω και μόλις τα έβγαλε και τα είδα δαγκώθηκα λίγο , γιατί ηταν καινούργια. Παιδιά πραγματικά τα μπουζί έμοιαζαν σαν να είχαν 5000χλμ., αντί για 25000χλμ που έχουν.
Οπότε τα μπουζί δεν είναι για την διαφορά στην απόδοση που έχω αναφέρει.

Υ.Γ. Τελικά άφησα τα ίδια , γιατί δεν είχαν μπουζί στην αποθήκη για σήμερα. Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2010, 10:00:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως το 'καινούργιο' σου μπουζί έμοιζε με αυτό στις φωτογραφίες http://etuners.gr/index.php?s=12&t=11 ? Θα σου πρότεινα και γω να τα αλλάξεις για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο, γιατί αρκετά συμβαίνουν λόγω φθοράς των μπουζί.
Επιστροφή στην κορυφή
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

Ένταξη: 06 Οκτ 2008
Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2010, 14:41:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε soulos6 για καποιο λόγο σήμερα είδα το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.....Δυστυχώς αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πράγμα και μάλιστα στα ίδα ακριβώς χιλιόμετρα. Πλέον είμαι δυστυχώς σίγουρος οτι το πρόβλημα υφίσταται αφου μέχρι πριν διαβάσω το post σου νόμιζα οτι μπορεί και να ήταν ιδέα μου. Την Πέμπτη στη λέσχη έκανα μια συζήτηση με τα παιδιά και μου είπαν οτι ίσως φταίει και ο τρόπος που το οδηγώ σε καθημερινή βάση αφού κι εγώ δεν το σκίζω.Μου είπαν οτι αν του ρίξω λίγο ξύλο μάλλον θα επανέλθουν οι επιδόσεις του.....
Επιστροφή στην κορυφή
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

Ένταξη: 19 Απρ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2010, 15:31:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν λένε άδικα οτι το "ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ"..
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2010, 17:56:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

soulos6 έγραψε:
Την ώρα που τα έβγαζε ήμουν από πάνω και μόλις τα έβγαλε και τα είδα δαγκώθηκα λίγο , γιατί ηταν καινούργια. Παιδιά πραγματικά τα μπουζί έμοιαζαν σαν να είχαν 5000χλμ., αντί για 25000χλμ που έχουν.

Υ.Γ. Τελικά άφησα τα ίδια , γιατί δεν είχαν μπουζί στην αποθήκη για σήμερα. Laughing Laughing
Θελω να σε ρωτήσω κάτι... Έχεις την μαμά σκαστρα; Μήπως ακούγεται κάπως; Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
soulos6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 08:30:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kos_argyris έγραψε:
Μήπως το 'καινούργιο' σου μπουζί έμοιζε με αυτό στις φωτογραφίες http://etuners.gr/index.php?s=12&t=11 ? Θα σου πρότεινα και γω να τα αλλάξεις για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο, γιατί αρκετά συμβαίνουν λόγω φθοράς των μπουζί.

Έχω διαβάσει και εγώ αυτό το σχετικό αρθράκι.
Αν εννοείς για την ακίδα, ήταν σχεδόν καινούργιες σε όλα τα μπουζί, καμία σχέση με τις φωτό, πράγμα που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, καθώς περίμενα μεγαλύτερη φθορά με όσα έχω διαβάσει.
Η μόνη φθορά ήταν ένα ελαφρύ κιτρίνισμα, λιγότερο από ότι δείχνουν οι φωτό και σε σχέση με άλλα μπουζί σε άλλα αυτοκίνητα που είχα.

'Andy'-lag έγραψε:
Φίλε soulos6 για καποιο λόγο σήμερα είδα το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.....Δυστυχώς αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πράγμα και μάλιστα στα ίδα ακριβώς χιλιόμετρα. Πλέον είμαι δυστυχώς σίγουρος οτι το πρόβλημα υφίσταται αφου μέχρι πριν διαβάσω το post σου νόμιζα οτι μπορεί και να ήταν ιδέα μου. Την Πέμπτη στη λέσχη έκανα μια συζήτηση με τα παιδιά και μου είπαν οτι ίσως φταίει και ο τρόπος που το οδηγώ σε καθημερινή βάση αφού κι εγώ δεν το σκίζω.Μου είπαν οτι αν του ρίξω λίγο ξύλο μάλλον θα επανέλθουν οι επιδόσεις του.....

Και γώ πιστεύω ότι συμβάλλει και αυτό, αν και προσπαθώ να του ρίχνω οταν επιτρέπουν οι συνθήκες.

MAD έγραψε:
soulos6 έγραψε:

Θελω να σε ρωτήσω κάτι... Έχεις την μαμά σκαστρα; Μήπως ακούγεται κάπως; Rolling eyes

Ναι, έχει ακόμα την μαμά πάνω. Όσο για τον ήχο της , απλά ακούγετε ο αέρας στο άφημα του γκαζιού, πιο πολύ σε σχέση με τα πρώτα 5000χλμ.

Συγνώμη που δεν απάντησα πιο νωρίς στις ερωτήσεις σας, αλλά έπρεπε να πάω και τον μπόμπιρα για τα μπανάκια του καμια βδομαδούλα.
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης