PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - EP6DT/S - ANTIPOLLUTION/ DEPOLLUTION SYSTEM FAULTY
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 61, 62, 63  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2010, 18:21:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:
bagosgt έγραψε:
για χαλαρωμενη η χαλασμενη waste gate το κοιταξατε?

Βαγγέλη μπορώ να το κοιτάξω μόνος για westgate?Το προβλημα που βγάζει εμένα ειναι πάντα συγκεκριμένω ,για την τουρμπίνα πάντα λέει και κάποιεσ φορες συνδιάζεται και με πρόβλημα στον τέταρτο κύλινδρο.
Εμενα αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι αν μπορώ να βρω την λύση και φτιαχτεί εντελώς άμεσα έχει καλός,δεν θέλω να μπω στο τρυπάκη άντε συνεργείο και ψάξε το ένα άλλαξε το άλλο,που και θα στοιχίσει σε χρόνο,σε κόπο αλλα και σε χρήμα.Προτιμώ αν είναι να γίνει αυτό να το κρατήσω όσο είναι για το καλοκαιράκι,να κάνω τα μακρυνά μου ταξίδια με το Astra και από Σεπτέμβρη-Νοέμβρη να το στείλω και να αγοράσω κάτι πιο αξιόπιστο.

δε ξερω αν μπορεις να το κοιταξεις μονο σου αυτο,γιατι μπορει οι σπειρες να ειναι σωστες,αλλα να εχει "χαλασει"-"χαλαρωσει" η waste gate κ να θελει αντικατασταση.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2010, 16:46:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια καλησπερα....οταν δεν σηκωνει συμπιεση ο δευτερος κυλινδρος..με το συμπιεσομετρο της αντιπροσωπειας οι μετρησεις εχοντας παραλληλα με antipollution...τι ακριβως γινετε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2010, 18:50:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
παιδια καλησπερα....οταν δεν σηκωνει συμπιεση ο δευτερος κυλινδρος..με το συμπιεσομετρο της αντιπροσωπειας οι μετρησεις εχοντας παραλληλα με antipollution...τι ακριβως γινετε?

για ξανα απο την αρχη....!!!!

μετρας την συμπιεση του 2 κυλινδρου...και δεν εχει τπτ..??????? Shocked
η άπλα εχει μια διαφορα απο τους αλλους 3ς..??

εκανες κανα καλο καταβεσμα ρε..?????

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

Ένταξη: 19 Απρ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2010, 19:49:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΧΡΟΝΙΣΜΑ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:

Έχει συμβεί σε τουλάχιστον ένα να λιώσει καταλύτης και να στουμπώσει... Shocked Confused

Τι να σου πώ για ρίξτου μια ματιά και εκεί.

Δυστυχώς δεν είναι ούτε ο καταλύτης..
Μήπως είναι η τουρμπίνα?? Αλλά χλωμό μου φαίνετε διότι και σωστή χρήση κάνω (ζέσταμα κ.α.) και έχω μόνο 41000χλμ.

Peugeotναυτης..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την rallaki-1 στις Πεμ 01 Ιούλ 2010, 19:58:28, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2010, 19:54:27    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΧΡΟΝΙΣΜΑ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giaouts έγραψε:

Μπορεις να μας πεις το κοστος ... ?
Και που βρισκεται αυτη η περιφημη Ν75 ?

Το κόστος για το χρόνισμα είναι 140€! Για να την βρείς την Ν75 πρέπει να σηκώσεις το αυτοκίνητο για να την δείς, να φανταστείς είναι κοντά στο downpipe..

Peugeotναυτης..
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούλ 2010, 13:54:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
xalkiadakhs 207gt έγραψε:

για ξανα απο την αρχη....!!!!

μετρας την συμπιεση του 2 κυλινδρου...και δεν εχει τπτ..??????? Shocked
η άπλα εχει μια διαφορα απο τους αλλους 3ς..??

εκανες κανα καλο καταβεσμα ρε..?????

ελα ρε κωστα..οχι δεν επαθα κατι εγω!!!ενας φιλος επαθε και εχουμε μπερδευτει ασχημα...με το διαγνωστικο υπαρχει σφαλμα στον δευτερο κυλινδρο και επειτα απο τις μετρησεις ανεβαζει πολυ ελαχιστα συμπιεση σε σχεση με τους αλλους που ανεβαζουν!!! Shocked Shocked
αστα να πανε.......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούλ 2010, 17:38:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
Gr13 έγραψε:
bagosgt έγραψε:
για χαλαρωμενη η χαλασμενη waste gate το κοιταξατε?

δε ξερω αν μπορεις να το κοιταξεις μονο σου αυτο,γιατι μπορει οι σπειρες να ειναι σωστες,αλλα να εχει "χαλασει"-"χαλαρωσει" η waste gate κ να θελει αντικατασταση.

Μπορεί αν λύσεις dpipe να το δείς φάτσα-κάρτα αν είναι χαλαρή ή "φρυγανισμένη".

Η δική μου waste όχι μόνο κουδούνιζε, αλλά κόντευε να ξηλωθεί από το κέλυφος! Laughing

(Βέβαια, πριν πάρει τον πούλο, έφαγε μια ωραιότατη "περιποίηση" και είδαμε σχεδόν 900mbar με μαμά σετάπ! Evil )

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
stefplak 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 16:03:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα φιλοι.Ως κατοχος ενος 308cc ειχα και εγω πριν λιγες μερες την ιδια ενδειξη.Πηγα σε αντιπροσωπεια των Αθηνων κοντα στα κτελ Κηφισσου για να δω τι εχει το αμαξι.Τελικα το προβλημα ηταν στην αντλια υπερπληρωσεως και εγινε επιτοπου αλλαγη.Ρωτησα εαν ειναι φυσιολογικο για ενα καινουργιο αμαξι και με 14000 χιλιομετρα πανω και μου ειπαν οχι προς τιμη τους χωρις να τα μπαλωνουν.Θελω να πω ενα δημοσια ευχαριστω στα παιδια εφεραν αμεσως καινουργιο ανταλλακτικο το ανοιξαν μπροστα μου και συνεχεια μου ελεγαν να καθομαι απο πανω για να δω την δουλεια που κανουν.Το αυτοκινητο ειναι μια χαρα και σε οποια αλλη ερωτηση ειχα μου απαντουσαν αμεσως.Εαν και το αγορασα απο επαρχια δεν πληρωσα τιποτα γιατι ηταν μεσα στην εγγυηση της leon hellas.Πραγματικα μια εκπληκτικη αντιπροσωπεια και σας το αναφερω για να το εχετε στα υποψιν σας οσοι ειστε κοντα εκει.Εαν και ξενερωσα λιγο επειδη το αμαξι ειναι καινουργιο απο την αλλη ειμαι υπερευχαριστημενος απο το δικτυο υποστηριξης της peugeot.Eπισης ενα δημοσια ευχαριστω στην αντιπροσωπεια της Καρδιτσας η οποια σχιστηκε πραγματικα με πολλα τηλεφωνηματα να μου βρει το καταλληλο συνεργειο στην Αθηνα για να εξυπηρετηθω και να ταξιδεψω.
Επιστροφή στην κορυφή
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 16:08:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορείς σε παρακαλώ αν ξέρεις (ή αν σου είπαν) τι είναι η αντλία υπερπλήρωσης??

Peugeotναυτης..
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 16:12:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stefplak έγραψε:
Καλησπερα φιλοι.Ως κατοχος ενος 308cc ειχα και εγω πριν λιγες μερες την ιδια ενδειξη.Πηγα σε αντιπροσωπεια των Αθηνων κοντα στα κτελ Κηφισσου για να δω τι εχει το αμαξι.Τελικα το προβλημα ηταν στην αντλια υπερπληρωσεως και εγινε επιτοπου αλλαγη.Ρωτησα εαν ειναι φυσιολογικο για ενα καινουργιο αμαξι και με 14000 χιλιομετρα πανω και μου ειπαν οχι προς τιμη τους χωρις να τα μπαλωνουν.Θελω να πω ενα δημοσια ευχαριστω στα παιδια εφεραν αμεσως καινουργιο ανταλλακτικο το ανοιξαν μπροστα μου και συνεχεια μου ελεγαν να καθομαι απο πανω για να δω την δουλεια που κανουν.Το αυτοκινητο ειναι μια χαρα και σε οποια αλλη ερωτηση ειχα μου απαντουσαν αμεσως.Εαν και το αγορασα απο επαρχια δεν πληρωσα τιποτα γιατι ηταν μεσα στην εγγυηση της leon hellas.Πραγματικα μια εκπληκτικη αντιπροσωπεια και σας το αναφερω για να το εχετε στα υποψιν σας οσοι ειστε κοντα εκει.Εαν και ξενερωσα λιγο επειδη το αμαξι ειναι καινουργιο απο την αλλη ειμαι υπερευχαριστημενος απο το δικτυο υποστηριξης της peugeot.Eπισης ενα δημοσια ευχαριστω στην αντιπροσωπεια της Καρδιτσας η οποια σχιστηκε πραγματικα με πολλα τηλεφωνηματα να μου βρει το καταλληλο συνεργειο στην Αθηνα για να εξυπηρετηθω και να ταξιδεψω.

πολλοι απο μας εχουν να γραψουν πολλα κατεβατα με παραπονα.....τεσπα δεν λεω αλλα..οι περισοτεροι πρεπει να καταλαβαν τι παιζει
Επιστροφή στην κορυφή
stefplak 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 16:17:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallaki-1 έγραψε:
Μπορείς σε παρακαλώ αν ξέρεις (ή αν σου είπαν) τι είναι η αντλία υπερπλήρωσης??

Να σου πω την αληθεια δεν καταλαβα ακριβως αλλα σιγουρα απο εκει μεσα περναει βενζινη γιατι το επιασα στα χερια μου και μυριζε.Ειδα ολη την διαδικασια αλλαγης της η οποια δεν ηταν ιδιαιτερα δυσκολη.Το ανταλλακτικο βρισκεται οπως ανοιγεις το καπο στην δεξια πλαγια μερια του κινητηρα .Το χαρτι που μου εδωσαν γραφει αντλια υψηλης 207/EP6DT .Ρωτησα επισης εαν ενα τετοιο προβλημα θα μπορουσε να με αφησει στον δρομο και μου ειπαν ΝΑΙ!!!Εγω προσωπικα καθως πηγαινα το αυτοκινητο στην αντιπροσωπεια δεν ακουσα κατι περιεργο απο το μοτερ ουτε μειωση της αποδοσης του αλλα ηταν τελικα ενα σοβαρο προβλημα οπως με ενημερωσαν.
Επιστροφή στην κορυφή
stefplak 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 16:18:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
stefplak έγραψε:

πολλοι απο μας εχουν να γραψουν πολλα κατεβατα με παραπονα.....τεσπα δεν λεω αλλα..οι περισοτεροι πρεπει να καταλαβαν τι παιζει

Μπορεις σε παρακαλω να με ενημερωσεις και εμενα για το τι παιζει;Εστω και με πμ...
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 16:37:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stefplak έγραψε:
android έγραψε:
stefplak έγραψε:

Μπορεις σε παρακαλω να με ενημερωσεις και εμενα για το τι παιζει;Εστω και με πμ...

σιγα σιγα...διαβαζοντας αναλογα τοπικ θα δεις τα πολλα παραπονα ολων απο το after sales της peugeot
ειναι αποριας αξιο πως εσενα λυθηκε τοσο γρηγορα....εισαι τυχερος...μεσα στην ατυχια σου βεβεα...
Επιστροφή στην κορυφή
stefplak 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 16:53:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω λεω την εμπειρια που ειχα δεν εχω κανενα λογο να πω το αντιθετο ουτε αμφισβητω τα λεγομενα των αλλων φιλων που δεν ειναι ικανοποιημενοι σε after sale υποστηριξη.
Απο τοτε που εγινε η αλλαγη του ανταλλακτικου εχω κανει περιπου 2000 χιλιομετρα και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα ουτε καμια ενδειξη μου αναψε ξανα.Το αυτοκινητο παει οπως πηγαινε .Οσο για την εξυπηρετηση η αντιπροσωπεια της καρδιτσας με πηρε ποσα τηλεφωνα αμεσως για να με εξυπηρετησει και βρηκαμε ,οτι το καλυτερο ειναι να παω το αυτοκινητο στην αντιπροσωπεια που βρισκεται κοντα στο κτελ κηφισου.Εαν και πηγα κατα τις τρεις το μεσημερι και εκλειναν τα παιδια εκατσαν και μου το εφτιαξαν γιατι τους παρακαλεσα . Επρεπε να φυγω για επαρχια την ιδια μερα.Ετσι και αλλιως το αυτοκινητο ηταν μεσα στην εγγυηση και 30000 χιλιαρικα που εσκασα δεν ειναι και λιγα για να μην με εξυπηρετησουν....
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 17:53:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντλία υψηλής πίεσης καυσίμου (pompe haute pression essence).

Χοντρικά, βρίσκεται δεξιά και πίσω του κινητήρα όπως κοιτάς, μπροστά από το φιλτροκούτι.

Κωδικός ανταλλακτικού : 1920.LL

Κόστος ανταλλακτικού : 430,00€ + εργασία, βοήθειά μας! Laughing

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
stefplak 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 18:06:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Αντλία υψηλής πίεσης καυσίμου (pompe haute pression essence).

Χοντρικά, βρίσκεται δεξιά και πίσω του κινητήρα όπως κοιτάς, μπροστά από το φιλτροκούτι.

Κωδικός ανταλλακτικού : 1920.LL

Κόστος ανταλλακτικού : 430,00€ + εργασία, βοήθειά μας! Laughing

ναι φιλε μου αυτο ειναι μονο που εγω δεν πληρωσα τιποτα...λογω εγγυησης
και εμοιαζε με αυτην
http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=172
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 22:08:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stef, ευτυχώς που το βρήκαν εγκαίρως γιατί όταν χαλάσει αυτή η αντλία, μένεις εκεί που είσαι. Ασχέτως κόστους η ταλαιπωρία είναι σίγουρη.

Τέλος καλό, όλα καλά!

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 23:49:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ stefplak

Εγγύηση? Είσαι αρχηγός!

@ salex

Η παρταλο-αντλία μου ακόμη περιμένει υπομονετικά στο πακέτο της να σας τη στείλω! Laughing

(Αν προλάβω θα την αφήσω στον Jim την Παρασκευή που θα διακτινιστώ μέχρι Αθήνα για δουλειές...)

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
stefplak 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιούλ 2010, 13:18:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στελιο ετσι με ενημερωσαν και απο εκει οτι ηταν σοβαρο το προβλημα απλα απορισα γιατι το αμαξι ειχε τοσα λιγα χιλιομετρα.Ασχετο αλλα καποια στιγμη πρεπει να ερθω για αυτην την αναβαθμιση.... Very happy στο cc μου...

dim ναι μεσα στην εγγυηση ουτε εργατικα ουτε τιποτα.Εκτος αυτου μου εδωσαν και επιπλεον ενα χρονο εγγυηση στο ιδιο το ανταλλακτικο σε περιπτωση που παθει κατι....Καποιο στιγμη θα σας ποσταρω και το χαρτι που μου εδωσαν...
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιούλ 2010, 18:00:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμένα γιατί δεν μου έδωσαν επιπλέον εγγύηση για την αντλία που άλλαξα?? Confused

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 61, 62, 63  Επόμενη
Σελίδα 17 από 63

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης