PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καπάκι για κλειδί τηλεχειρισμού 206
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούν 2010, 11:19:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

grey_fox έγραψε:
Παιδιά στο δικό μου αυτοκίνητο (206 cc) έχει ένα κουμπί μόνο πάνω το κλειδί.
Επειδή το πλαστικό του έχει φαγωθεί μπορώ να βρώ κάτι από ebay; Τα περισσότερα στο ebay έχουν 2 κουμπιά, για αυτό ρωτάω...

Βάλε μια photo αν μπορείς για να δούμε τι υπάρχει.

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
grey_fox (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206cc 1.6

Ένταξη: 27 Αύγ 2009
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2010, 23:11:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oρίστε. Και σόρρυ για την ανάλυση αλλά είναι από κινητό

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2010, 10:05:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι σχετικά παλιό μοντέλο και δεν το βρίσκω σε καινούριο,σε μεταχειρισμένο υπάρχει παντού στο ebay και στο ebay uk ακόμα περισσότερα.
Αν μπορείς ανοιξέ το και δες πως είναι εσωτερικά μήπως και γίνεται να εφαρμόσεις με κάποιο τρόπο την πλακέτα του στο πιο καινούριο μοντέλο που είναι ήδη ανοιχτό στην αρχή αυτού του post(μπορείς να κάνεις συγκρίσεις) Wink
Τα συγκεκριμένα υπάρχουν και καινούρια και σχετικά οικονομικά και είναι πιο εμφανίσημα-έχουν το μεγάλο ασημένιο λιοντάρι απο την μία πλευρά.
Όπως ανέφερα και πριν έχω φέρει τέτοια απο ebay και αξίζει.

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
grey_fox (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 03:41:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παλιό;; Σόρρυ που ρωτάω αλλά σε πιο καινούρια 206 cc από το δικό μου πώς είναι το κλειδί;;; Παίζει καμιά φωτογραφία;
Πληροφορικά περισσότερο ρωτάω.
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 15:41:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν,έχεις αυτό

http://img708.imageshack.us/img708/6221/21121765.jpg

και υπάρχει και αυτό

http://img697.imageshack.us/img697/1160/31018023.jpg

και είναι ίδιο με αυτό που είναι στην αρχή αυτού του θέματος.

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
grey_fox (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούλ 2010, 13:45:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστώ καταρχάς για τη πληροφορία αυτή που δεν γνώριζα.

Το δικό μου επειδή το έχω ανοίξει απ' όσο θυμάμαι έχει μόνο ένα μπουτόν εσωτερικά και δεν νομίζω να εφαρμόζει με αυτό που υπάρχει στο πρώτο ποστ. Επίσης αν σου είναι εύκολο δώσε μου link μήπως το βρω έστω σε μεταχειρισμένο!
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούλ 2010, 17:34:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ότι έχει 1 button το δικό σου δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο,αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να ταιριάξει και να χωρέσει μέσα στο πιο καινούριο μοντέλο.Ίσως με την photo που υπάρχει στο post να δυσκολευτείς να βγάλεις άκρη,καλύτερα θα ήταν να έβρισκες ένα απο φίλο/γνωστό και να έκανες άμεσα σύγκριση.
Τώρα για link δεν χρειάζεσαι κάτι συγκεκριμένο,το μόνο που θα κάνεις είναι να μπείς στο http://www.ebay.co.uk/ (έχει πολύ περισσότερα απο το ebay.com) και να ψάξεις για == Peugeot 206 key fob ==(αυτό έκανα και εγώ)Θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν πολλές λύσεις γι'αυτό που ψάχνεις Wink

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
grey_fox (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Ιούλ 2010, 22:41:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις δίκιο.
Το πολύ πολύ αγοράζω ένα για δοκιμή, εξάλου δεν είναι μεγάλο το κόστος απ' όσο βλέπω. Σε σχέση ειδικά με την αντιπροσωπεία που πραγματικά έχω ακούσει παράλογες τιμές.
Σε ευχαριστώ πολύ όπως και να χει. Να είσαι καλά.
Επιστροφή στην κορυφή
gina (τζινα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

pugeot 206 1.4 16V 2004

Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2012, 09:28:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια καλημερα. μηπως ξερει καποιος να μου πει αν μπορω να βρω κ εγω καπακι για το κλειδι του 206 μου καπου στη θεσσαλονικη? η καποιο Site να στελνει αντικαταβολη? Δεν εχω λογ/μο Paypal κ δεν προτιθεμαι ν'ανοιξω μονο κ μονο γι'αυτο.

quicksilver
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης