PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106/206 - Bάσεις Μηχανής
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 50, 51, 52  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2010, 10:07:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2010, 10:28:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Παναγιώτη...
Εσυ θα οδηγεις στα Μεγαρα και θα μας λες τι διορθωσεις 8ες για το 11"...
Εμεις θα σου φερνουμε ελατηρια... θα σου φερνουμε ανταλλακτικα...θα σου συνεφερνουμε το κιτκαρο...
δεν μπορεις να εισαι και οδηγος και βελτιωτης...
sush a thing does not exist
α στα διαλα... Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2010, 12:21:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μάνθος +1000,27xcos34*/3π^2

iceage έγραψε:
Ρε έχουμε πένσα τι στεναχωριέσαι. Ξέρεις τι καλά θα πιάσει το κεφάλι από τις βίδες.......

Ε όχι και με την πένσα ρε φίλε, θα φάμε το κεφάλι της βίδας και άντε να ξαναβιδώσει. Τον κάβουρα τι τον έχουμε?

Επίσης θα χρειαστούμε απαραιτήτως αλφάδι laser για να ευθυγραμμίσουμε τα ημιαξόνια μετά την αλλαγή κουκουνάρας. ΑΝ ΔΕ ΒΡΕΙΤΕ, ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΝ!

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιούν 2010, 14:05:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

na orisoyme topo synantisis an theloyn na erthoyn kai theates?
αμα ειναι γιωργο πες μια ωρα πλατεια κηφισιας
αφηνεις το δικο σου και ανεβαινουμε με το κιτκαρο
παρε κρανος Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούν 2010, 13:41:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Επίσης θα χρειαστούμε απαραιτήτως αλφάδι laser
Grallyς κοσμοθεωρίες πεζοκλανιά-σπόρ.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 15:17:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

διαπιστώσαμε σημερα στο συνεργείο ότι η κάτω βάση ήταν σμπαράλια...
(και υποψιάζομαι ότι τα τελευταία δύο χρόνια έτσι ήτανε από κάτι περίεργα κουνηματα που έκανε στο ρελαντί... Confused Shocked )
οπότε επί τη ευκαιρία μπήκε μία powerflex που καθόταν στο ράφι...

το 206 φτιάχνει και φραπέ τώρα στο ρελαντί........ Laughing Laughing Laughing
η διαφορά στο κούμπωμα των ταχυτήτων φάνηκε από την όπισθεν που έκανα για να βγω από το συνεργείο....

(υγ. πόσο έχουν καινούριες αυτές?)

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 15:50:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γυρω στα 50ευρω.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 16:07:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

abaleo έγραψε:
διαπιστώσαμε σημερα στο συνεργείο ότι η κάτω βάση ήταν σμπαράλια...
(και υποψιάζομαι ότι τα τελευταία δύο χρόνια έτσι ήτανε από κάτι περίεργα κουνηματα που έκανε στο ρελαντί... Confused Shocked )
οπότε επί τη ευκαιρία μπήκε μία powerflex που καθόταν στο ράφι...

το 206 φτιάχνει και φραπέ τώρα στο ρελαντί........ Laughing Laughing Laughing
η διαφορά στο κούμπωμα των ταχυτήτων φάνηκε από την όπισθεν που έκανα για να βγω από το συνεργείο....

(υγ. πόσο έχουν καινούριες αυτές?)

Πά' να βάλω κι εγώ αυθορεί. Twisted evil

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 16:09:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε αυτή παρακουνάει... Shocked
θα με ζαλίσουν οι συνεπιβάτες

---
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 16:10:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ προσπαθώ να τους απωθήσω. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 22:52:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(επειδη εσεις οι 2 ειστε σα να βλεπω εμενα σταυρο τακη πριν 3 χρονια...) να πατε να σενιαρετε και του εγκεφαλου την βαση... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 22:59:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντάξει θείε Μάνθο. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2010, 02:59:24    Θέμα δημοσίευσης: 106/206 - Bάσεις Μηχανής Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οποιος δεν θελει να αλλαξει βασεις (απο κουνηματα) απλα μπορει να τις γεμισει με μπαμπριζοκολα και θα σταματισουν να κουνανε ουτε κιχ δεν κανουν ξεκουραστη οδηγηση και τσαμπα σχεδον
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2010, 16:23:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε Τάκη, η παμπριζόκολλα είναι τόσο ελαστική που καλύτερα να μασίσεις μια τέτοια και να τη κολλήσεις πάνω.

Ουσιαστικά η παμπριζόκολλα είναι μιά σιλικόνη που δε στεγνώνει ποτέ... οπότε δεν θα έχεις κάποιο ουσιαστικό όφελος παρα μόνο πασάλειμα Confused

Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 11:53:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μετά από μια βδομάδα με την powerflex πάνω, έχει αρχίσει και μαλακώνει λίγο το τρέμουλο (σταμάτησε να κάνει σαν ταξί δεκαετίας ) Laughing
στις αλλαγές είναι αντιληπτή η διαφορά που συνδυάζεται με το quickshift kai τη ντιζα οπότε βγαίνει ενα σχετικά καλό αποτέλεσμα...

---
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούν 2010, 09:43:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει δοκιμασει κανεις εξτρα βαση με joind να πιανει στο αμαξωμα?

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούν 2010, 10:13:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι ακομα... Rolling eyes

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούν 2010, 10:28:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σκεφτομαι να το δοκιμασω ρε μανθο γιατι ειναι καινουργιες οι μαμα και τις λυπαμαι να τις βγαλω,απλα φοβαμαι μην βγαλει περισοτερη βαβουρα απο οτι οι πς βασεις

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούν 2010, 15:25:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LIONKING έγραψε:
σκεφτομαι να το δοκιμασω ρε μανθο γιατι ειναι καινουργιες οι μαμα και τις λυπαμαι να τις βγαλω,απλα φοβαμαι μην βγαλει περισοτερη βαβουρα απο οτι οι πς βασεις

Αν κατάλαβα καλά, θέλεις να αντικαταστήσεις την κάτω (κόντρα) με ντίζα και Uniballs?
Αν ναι, εννοείται ότι θα σου βγάλει ΠΟΛΛΗ βαβούρα και συντονισμό στο εσωτερικό. Σκέψου ότι με την PS που είναι αλουμινένια βγάζει μπόλικη βαβούρα παρόλο που στην άκρη του δίχαλου έχει ένα μικρό σινεμπλόκ (στο σημείο που πιάνει στο σασί). Φαντάσου να αφαιρέσεις κι αυτό τοποθετώντας uniballs.... θα χτυπάς αυγό για ομελέτα σε χρόνο Δt!

Πάντως αν πρόκειται να προχωρήσεις σε κάτι τέτοιο, σκέψου σοβαρά να κάνεις κι ένα γαζί γύρω από το λαμάκι που πιάνει στο σασί. Και φυσικά εξυπακούεται ότι και τις πάνω δεν θα τις αφήσεις μαμά!

Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούν 2010, 18:05:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι john αλα λεγαμε,να μεινουν οι 2 μαμα, κατω powerflex και να μπει εξτρα στο πανω μερος μια για τα μπαλατζα του μοτερ

Σε κοβω να εισαι κουλος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 50, 51, 52  Επόμενη
Σελίδα 21 από 52

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης