PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εγκατάσταση φαναριών 207 GT σε 207 Rallye (Πού?/πώς?/help!)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2010, 23:25:53    Θέμα δημοσίευσης: Εγκατάσταση φαναριών 207 GT σε 207 Rallye (Πού?/πώς?/help!) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά αν ξέρει κανένας κάποιον ηλεκτρολόγο/ μαγαζί / αντιπρόσωπο που να ξέρει να κάνει αυτή την αλλαγή των φαναριών του Rallye με αυτά του GT ας μου πεί σας παρακαλώ..

Κάποιος που να έχει αλλάξει τα απλά φανάρια με των GT/RC?

Στην αντιπροσωπία που ρώτησα δεν ξέρανε και πολλά και θα έπρεπε να το ψάξουν για το πώς γίνεται κτλ..

Ευχαριστώ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2010, 23:28:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι νομιζω πως το μονο που θες ειναι καποιον να ξερει να βγαλει κ να βαλει τον προφυλακτηρα σου?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2010, 23:39:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ έτσι νόμιζα, αλλά μίλησα με τον Γιάννη (Fynos) και μου είπε οτι δεν είναι plug and play τα φανάρια στο δικό μου τουλάχιστον. Θέλουν κάποια αλλαγή στη καλωδίωση για να δουλέψουν..

Νόμιζα οτι θα έμπαιναν άνετα αλλά φαίνεται οτι υπάρχουν μερικά εμπόδια.. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2010, 23:42:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο αντιπρόσωπος δεν σου έδωσε μια ποιο ξεκάθαρη απάντηση? Smile
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2010, 23:49:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
ο αντιπρόσωπος δεν σου έδωσε μια ποιο ξεκάθαρη απάντηση? Smile

Μπά..Μου είπε "λογικά θα μπαίνουν" και "δε νομίζω να υπάρξει θέμα με την εγγύηση", αλλά δεν ήξερε ακριβώς αν θέλουν άλλη καλωδίωση κτλ..Ο Γιάννης μου το είπε αυτό..

Θα πάρω και σε καμιά άλλη αντιπροσωπία αλλά δεν έχω και πολλές κοντά μου που να με βολέυουν.. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2010, 16:07:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω τη βρήκα την άκρη τελικά και εκεί που το πάω για service μου είπε οτι θα μπορέσει να τα βάλει αλλά χωρίς τα φώτα στροφής (το ήξερα αυτό).

Ευτυχώς τουλάχιστον ασχολείται αυτός ο άνθρωπος λιγάκι παραπάνω και είναι πρόθυμος να σε εξυπηρετήσει..Όχι σαν κάτι άλλους που σου λένε κατευθείαν δε μπαίνουν και δε γίνεται και έχουν μια άρνηση όλη την ώρα..
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2010, 17:41:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο φίλε γιώργο! σκεφτόμουν με βάση λογικής οτι δεν υπήρχε πιθανότητα αλλά ούτε και λόγος να αρνηθούν να στα βάλουν! Smile ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι στην peugeot που αξίζουν και είναι πρόθυμει να σε βοηθήσουν σε κάθε σου πρόβλημα κ απορία! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2010, 20:15:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω οταν αλλαξα τα δικα μου (απο gt σε rc ) ηταν βαλε-βγαλε...εσενα τωρα απο του rallye ναι οντως οπως σου ειπε και ο fynos θελουν τροποποιηση οι καλωδιωσεις...μην ξεκινησεις να το κανεις μονος σου γιατι θα κολλησεις ειναι σιγουρο!!!
ειναι λιγακι ταλαιπωρια αλλα αξιζει η ολη φαση,αλλα θα σου προτεινα να μην βαλεις του gt τα φαναρια,βαλε αμεσως του rc ειναι πιο
Twisted evil Twisted evil το οχημα μετα!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2010, 20:35:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
εγω οταν αλλαξα τα δικα μου (απο gt σε rc ) ηταν βαλε-βγαλε...εσενα τωρα απο του rallye ναι οντως οπως σου ειπε και ο fynos θελουν τροποποιηση οι καλωδιωσεις...μην ξεκινησεις να το κανεις μονος σου γιατι θα κολλησεις ειναι σιγουρο!!!
ειναι λιγακι ταλαιπωρια αλλα αξιζει η ολη φαση,αλλα θα σου προτεινα να μην βαλεις του gt τα φαναρια,βαλε αμεσως του rc ειναι πιο
Twisted evil Twisted evil το οχημα μετα!!!!

Βασικά δεν είμαι σε φάση να χαλάσω πολλά λεφτά και ήθελα να τα αλλάξω κυρίως για να βάλω xenon κάποια στιγμή. Απ'ότι έχω καταλάβει δεν τυφλώνεις τους απέναντι με αυτά..Αλλιώς δεν καιγόμουν για φανάρια..

Τα φανάρια του RC δύσκολο να τα βρώ τόσο οικονομικά όσο βρήκα αυτά μιας και δεν τα πουλάει και κανένας...Γιατί να τα πουλήσει άλλωστε?! Very happy

Είναι και το οτι είναι γκρί το αμάξι και με τα φανάρια του RC θα σκουρίνει πολύ η μούρη. Δεν έχω αποφασίσει πραγματικά αν θα μου άρεσε περισσότερο με τα σκούρα. Σε ανοιχτόχρωμο αμάξι δε το συζητώ, πάνε πολύ του RC. Στο δικό μου όμως μου αρέσει η αντίθεση που κάνει με τα ασημί φανάρια. Smile Θα ήταν πιο κακό δε λέω.. Αλλά δε πειράζει.. Smile

Θα το πάω αύριο στην αντιπροσωπία. Δε το κάνω μόνος μου.. Δεν είμαι εγώ για τέτοια θα τα καταστρέψω όλα! Laughing Απλά ελπίζω να μην βρούν κανένα πρόβλημα αυτοί..Με τα αυτόματα φώτα και την αλλαγή καλωδίωσης δεν πιστεύω να παίζει θέμα ε? Θα δούμε αύριο...
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούν 2010, 20:23:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν...

Πήγα και μου αλλάξανε τελικά τα φανάρια (έστειλα τον πατέρα μου γιατί δούλευα και το άφησε και το πήρε μετά) και διαπιστώνω γρατζουνιές αρκετές (μάλλον από κλειδί) και στα 2 φανάρια.

Τον πήρα τηλέφωνο και μου λέει τα είχες στο πορτπαγκάζ και μπορεί να γρατζουνιστήκανε και δεν ξέρουμε αν έγιναν και λίγο περισσότερο εδώ αλλά δεν νομίζουμε γιατί τα προσέξαμε πάρα πολύ..

Η γρατζουνιές αυτές αποκλείται να έγιναν στο πορτπαγκάζ με καμία δύναμη.
Είχα βάλει μέχρι και πετσέτα για να μην ακουμπάνε. Και αποκλείεται αυτός που τα άλλαξε να τις έκανε. Πρέπει να ήταν πολύ άσχετος. Φαίνεται οτι έγιναν με δόλο.

Στην συνέχεια συνειδητοποιώ οτι δεν είναι τα φανάρια που του πήγα και μου το επιβεβαίωσε και το παλικάρι που τα πήρα.
Μου έχει βάλει άλλα τα οποία είναι και γρατζουνισμένα.

Τώρα με τη καλή μου θέληση θα πιστέψω οτι έγινε λάθος και θα πάω από εκεί να του πώ να το διορθώσει γιατί θα έχουμε θέμα...

Ξέρει κανείς αν φαίνεται κάπου στα φανάρια σε πιό αμάξι ανοίκανε ή αν από το αμάξι που έχεις φαίνεται τι φανάρια έχει? Κάποιον κωδικό κτλ δηλαδή..Service box?

edit: Θυμάμαι και οτι η ημ/νια κατασκευής δεν ήταν 2/2008 που λένε αυτά τα φανάρια στο αυτοκόλλητο αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς ποιό μήνα..Υπάρχει περίπτωση να μπορείς να το μάθεις αυτό από το vin του αυτοκινήτου ας πούμε?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούν 2010, 21:09:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ELLADA ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΠΟΤΕ!!!!!!! Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούν 2010, 00:27:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνώμη μου γιώργο αν ήταν δυνατόν να πήγενες εσύ να παραλάβεις το αμάξι κ αν έβλεπες κάτι περίεργο να το ανέφερες και να τους ζητούσες τον λόγο! στίς σημερινές ημέρες ο πελάτης έχει τα δικαιώματα κ ο αντιπρόσωπoς την ευθύνη για τις εργασίες πάνω στο αυτοκίνητο! (χωρίς κάποια παρεξήγηση) Smile είμαι μαζί σου σ'αυτό που ανέφερες για να γρατζουνιστούν τα φανάρια πρέπει να τα ακουμπήσει κάτι εχμηρό κ αφού τα προστατέψες κατα την μεταφορά, κατα ένα μεγάλο ποσοστό μάλλον κάποια πατάτα έκαναν αυτοί που στα τοποθέτησαν! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούν 2010, 01:24:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε γιωργο,σε λυπαμαι καημενε μου!!τι να πω..δεν ξερω!!το μονο σιγουρο ειναι οτι για να βγαλεις ακρη πηγαινε να μαλωσεις καημενε μου!!!εαν εισαι σιγουρος οτι τα φαναρια που ειχες στο πορτ μπαγκαζ σου δεν ηταν γρατζουνισμενα τοτε τρεχα να μαλωσεις γιατι ακρη δεν προκειται να βγαλεις!!!

εδω βεβαια κολλαει μια φαση που ειχαν δει τα ματια μου,σε 207 1,4 σπορτ εκδοση,οταν ειχε παει για σερβις και σε ενα εξουσιοδοτημενο και του καλυψε δηθεν την """σχαρα""" του μπροστινου προφυλακτηρα που βγαινει ασημι..ως ελλατωματικη στην εγγυηση..για να την βαλει σε εναν φιλο του με rallye η οποια ειναι μαυρη στο τελειως τζαμπα!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούν 2010, 10:18:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ παιδία όταν πάω το αμάξι για σερβίς είμαι σχεδόν πάνω από το κεφάλι τους γιατί πότε δεν ξέρεις τι γίνετε! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούν 2010, 19:01:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε μπορούσα ρε συ λόγω δουλειάς..Θα πάω τη δευτέρα από εκεί πρωί πρωί και αν δεν παραδεχτούνε οτι έκαναν λάθος θα καταφύγω όπου υπάρχει και δεν υπάρχει. Δε θα περάσει έτσι αυτό. Τέτοια πράγματα είναι ανεπίτρεπτα!
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούν 2010, 19:51:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φίλε γιώργο σε νιώθο κ καταλαβαίνω την οργή σου κ την στεναχώρια σου γιατί τα λεφτά που ζήτησαν τα πήραν κ ήσουν εντάξει απέναντι τους κ το λιοντάρι σου το αγαπάς! εγώ μαζί σου κανε ντου την δευτέρα κ πες μας τι έγινε τελικά!
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούν 2010, 21:33:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και βιάστηκα να πώ πιο πάνω οτι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται και είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν...Αίσχος...!!

Μόνο που δεν έχω αρχίσει να τρέμω από τα νεύρα μου..Τα φανάρια είναι χαρακωμένα με κλειδιά και δεν είναι τα δικά μου φανάρια αυτά. Ήταν σε άλλο αμάξι πριν και μάλλον του είχαν χαρακώσει όλο τον προφυλακτήρα αν κρίνω από τα σχέδια που έχουν.
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούν 2010, 21:47:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακάρι φίλε μου να βρεις άκρη με αυτούς εκεί!
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούν 2010, 22:32:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τέλοσπάντων δε το συνεχίζω άλλο το θέμα και κακώς το συζήτησα θεωρώ αφού δεν το έχω επιλύσει ακόμα προσωπικά.

Μέχρι να μιλήσω με τον ίδιο δε μπορώ να ξέρω τι ισχύει και αν θα συνεχιστεί αυτή η ιστορία. Για οτιδήποτε νεότερο θα δούμε στη συνέχεια..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας πάντως.
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούν 2010, 22:32:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο κολλητός μου είχε πάει μια φορά το αμάξι του για θέμα φανοποιίας και δεν του έκαναν καλή δουλειά είχαν γίνει τραγικά λάθη! Φώναξε το αφεντικό κ τον ρώτησε γι'αυτό κ τον ειρονευόταν τότε ο φίλος μου τον έπιασε στις φωνές με επιχειρήματα μπροστά σε όλους τους πελάτες κ όχι μόνο αναγνώρισε το λάθος κ το έφτιαξε τσάμπα αλλά κάθε φορά που πηγενέι μόνο κόκκινο χαλί δεν του στρώνουν Wink γι'αυτό λοιπόν αφού έχεις επιχειρήματα (πχ ο,τι τα φανάρια ήταν άθικτα όταν τους τα πηγές κ θυμάσαι την ημερομηνία παραγωγής)μην φοβάσαι τίποτα και ο άγιος φοβέρα θέλει!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης