PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Επιλογή ελαστικού για 206 1,6 16ν
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 38, 39, 40  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Ποιό νομίζετε ότι είναι το ιδανικό λάστιχο για 206XS 1600 16V;
195/55/15
29%
 29%  [ 52 ]
195/50/15
34%
 34%  [ 61 ]
205/50/15
4%
 4%  [ 8 ]
205/45/15
0%
 0%  [ 1 ]
195/50/16
3%
 3%  [ 7 ]
195/45/16
9%
 9%  [ 17 ]
205/45/16
14%
 14%  [ 25 ]
205/40/16
2%
 2%  [ 5 ]
Σύνολο Ψήφων : 176

Συγγραφέας Μήνυμα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιούν 2010, 07:00:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2010, 06:56:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα πηγα στον λαστιχα μου εχθες για την αλλαγη ελαστικων Very happy Κατευθειαν πριν του πω με παρεπεμψε στο S-drive!!!Βεβαια οταν του ειπα να τα βαλουμε με εδιωξε και μου ειπε οτι τα λαστιχα που εχω οριακα μου βγαζουν το καλοκαιρι οποτε να παω Σεπτεμβριο να τα βαλω γιατι οπως ειπε τωρα με τετοιες θερμοκρασιες ασφαλτου θα τα πηδηξω τα λαστιχα....Κανονικα στην ιδια διασταση 195-45-16 φορεμενα ειχαν ενα 20αρικο διαφορα στην τιμη απο τα Τ1..Και μου ειπε ακριβως αυτο οτι τ λαστιχο ειναι ενα σκαλοπατι πανω απο τα Toyo....Βεβαια το γεγονος οτι με εδιωξε και δεν μου τα εβαλε τωρα μαλλον οφειλεται στο οτι ειναι φιλος του πατερα μου Confused και ειδε πραγματικα τι με συμφερει...380 φορεμενα μου ειπε.Οποτε μολις τα βαλω θα σας πω και αποτελεσματα...Απο τιμη πως την βλεπετε?
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2010, 07:38:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Απο τιμη πως την βλεπετε?

από ίντερνετ:
T1R από camskill ~ 286 euro
sdrive από demontweeks ~ 326 euro

σε αυτές τις τιμές βάζεις κ άλλα 40 για τοποθέτηση...
οπότε η τιμή των sdrive του λαστιχά σου, για Ελλάδα, φαντάζομαι είναι φυσιολογική.

Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2010, 08:28:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:
Απο τιμη πως την βλεπετε?

από ίντερνετ:
T1R από camskill ~ 286 euro
sdrive από demontweeks ~ 326 euro

σε αυτές τις τιμές βάζεις κ άλλα 40 για τοποθέτηση...
οπότε η τιμή των sdrive του λαστιχά σου, για Ελλάδα, φαντάζομαι είναι φυσιολογική.

Ζηση στις τιμες αυτες ειναι κομπλε με μεταφορικα?
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2010, 08:34:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Ζηση στις τιμες αυτες ειναι κομπλε με μεταφορικα?

ναι είναι κ τα μεταφορικά μέσα στις τιμές που σου έδωσα

Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2010, 18:55:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως ειπα και πιο πανω η αγορα των S-drive αναβληθηκε για τον Σεπτεμβριο ετσι ωστε να γλιτωσει το λαστιχο ενα καλοκαιρι Cool Εχθες σε διαδρομη που ειχα προς Ιερισσο Χαλκιδικης,μια διαδρομη με τρελα στροφιλικια,πλατυ δρομο,λιγη κινηση και ασφαλτο πολυ σκληρη και φρεσκια οπως ειναι λογικο τα λαστιχα μου τα ζορισα αρκετα...Οταν κατεβηκα και ενω τα λαστιχα ειχαν δουλεψει ασταματητα για 220 περιπου χιλιομετρα επιασα τα λαστιχα τα οποια τσουρουφλουσαν Shocked Μεχρι εδω ο.κ!Αυτο ομως που παρατηρησα επισης ειναι οτι στο πλαι των ελαστικων(εκει που παταει το λαστιχο οχι τα πλαινα πανω απο τη ζαντα) το λαστιχο ειναι λειο και απο τη μεσα μερια του και απο την εξω ενω στο κεντρο του ελαστικου ειναι σε καλη κατασταση...Αυτο που μπορει να οφειλεται?Υπενθυμιζω οτι φοραω HR ελατηριο 5 cm Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2010, 23:09:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θεωρητικά είναι λόγω χαμηλής πίεσης στα ελαστικά

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2010, 23:17:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις ελεγχω τις πιεσεις καθε 1-2 μηνες και σε γενικες γραμμες ειναι σε λογικα επιπεδα.. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Ιούλ 2010, 23:47:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα τα s drive..τα φοραω στο 206 στην ιδια διασταση...εχε το νου σου στο demontweeks γιατι βγαζουν προσφορες.εμενα μου ηρθαν 250 με δωρεαν μεταφορικα κ 30 να μου τα βαλουν..
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2010, 01:17:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O.k thanks Wink
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Σεπ 2010, 17:38:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα παρηγγειλα τα s-drive οπως λεγαμε (για να αποφυγουν τα λαστιχα ενα καλοκαιρι παραπανω)...Αυριο μεσημερακι θα μπουν...Φανταζομαι οτι για 2-3 μερες δεν θα πρεπει να τα ζορισω ε? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Οκτ 2010, 19:19:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μπροστά αριστερό s.drive (195/45/16) μου παρέδωσε πνεύμα... εχει πάθει ζημιά ο σκελετός και οταν το γυρίσαμε στον αέρα φαίνεται με το μάτι να γυρνάει ελάχιστα εκκεντρα. Στο δρόμο κάνει θόρυβο και σε υψηλότερες ταχύτητες "ακούγεται" κάποια ταλάντωση. Το λάστιχο έχει τώρα περί τα 10000 χλμ με προς τη ζόρικη χρήση, ενώ είχε αγοραστεί τον Ιανουάριο από demon tweeks.

Κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος με τα s.drive τα οποία φόραγα για 35000 χλμ μέχρι που έλιωσαν μπροστά, όταν τα αντικατέστησα με όμοια με τα οποία έγινε το παραπάνω περιστατικό. Τα πίσω έχουν αισίως 45000 και αντέχουν.

Στο μυαλό μου είχα να πάρω παλι μια τετράδα s.drive τα οποία πλέον βγαίνουν 332€ με μεταφορικά αλλά το φοβάμαι λίγο ως επιλογή, καθώς ενώ τα πρώτα s.drive που είχα αγοράσει από κατάστημα βγήκαν καλά, τα ιντερνετικά παρουσιάσαν αυτή τη φθορά (τιθεται θέμα ποιότητας στα λάστιχα από ίντερνετ???)

Αντ' αυτού σκέφτομαι την αγορά μιας τετράδας p-zero nero (από βουλκανιζατέρ) τα οποία έρχοονται στα 370€ με εγγύηση 2 ετών για οποιαδήποτε φθορά (σημαντικό). Διάβασα καλά σχόλια γενικά, απλά θα ήθελα κάποια επιπλέον γνώμη σας για το συγκεκριμένο λάστιχο, και σε σχέση με το s.drive. (ο στηβ νομίζω θα έχει να πει επί του θέματος)

(σόρυ για τη λογοδιάρροια Laughing )

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Οκτ 2010, 19:49:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αστοχία υλικού ίσως? Rolling eyes

Γράψε και μια ημερομηνία παραγωγής...

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Οκτ 2010, 20:07:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα αν και ειχα παραγγειλει τα s-drive τα ξεπαρηγγειλα...και εβαλα τα T1R της Toyo.....Ο λογος γιατι μου βγηκαν σχεδον ενα κατοσταρικο φθηνοτερα και επειδη το αμαξι μπορει να πουληθει μεσα στο 2011 τα λυπηθηκα τα λεφτα...Τα λαστιχα ειναι παραγωγης 4-2010....Ο λαστιχας μου ειπε τα πρωτα 500 χλμ προσεκτικα χωρις σπινιαρισματα κ.τ.λ...Και μεχρι τα 800 παλι μια σχετικη προσοχη..Απο εκει και περα λεει ολα καλα..Σε μια πρωτη επαφη με το δρομο (κατεβασμα απο Πανοραμα Laughing )το λαστιχακι ειναι αλλου... δεν το ζορισα πολυ βεβαια αλλα η αισθηση οτι δεν ξεκολλας απο το δρομο ειναι...αλλο πραγμα Very happy Οποτε εχω να κανω καποιες ερωτησεις Rolling eyes

1)Καλυτερο στρωσιμο γινεται σε ταξιδι??
2)Η ημερομηνια παραγωγης (6μηνο)ειναι καλη??
3)Εκτος απο σπινιαρισματα τι αλλο να προσεξω ιδιαιτερα για να στρωθει σωστα??

Υ.Γ 1:Μαζι με τα λαστιχα πηρα και μια καρτα εγγυησης του ελαστικου για 2 χρονια...Τον πρωτο χρονο μαλιστα 100% της τιμης ειτε το φταιξιμο ειναι δικο μου ειτε απο αστοχια υλικου

Υ.Γ 2:Η διασταση μου ειναι 195-45-16 Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Οκτ 2010, 20:13:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Τελικα αν και ειχα παραγγειλει τα s-drive τα ξεπαρηγγειλα...και εβαλα τα T1R της Toyo....
Την ίδια μα%!#κια κάνουν όλοι και σύντομα καταλαβαίνουν το λάθος τους! Θέμα χρόνου να το καταλάβεις και εσύ τώρα που την έκανες Black eye

Για το στρώσιμο, @@.

Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι στα πρώτα 1000 χλμ, να μην φτάσεις το αμάξι στο όριο του διότι κινδυνεύει να σε προδώσει σε κάποια στροφή και να σε κλαίμε... (πρέπει να φαγωθεί ομαλά η εξωτερική επιφάνεια του ελαστικού λόγω του ότι έχει ένα κάρο ουσίες από το καλούπι του στο εργοστάσιο).

Αν πας και τραβήξεις ένα burnout για 1 λεπτό, δεν θα κερδίσεις κάτι ούτε θα γλιτώσεις χρόνο/χιλιόμετρα στρωσίματος.

Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Οκτ 2010, 20:56:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:
Τελικα αν και ειχα παραγγειλει τα s-drive τα ξεπαρηγγειλα...και εβαλα τα T1R της Toyo....
Την ίδια μα%!#κια κάνουν όλοι και σύντομα καταλαβαίνουν το λάθος τους! Θέμα χρόνου να το καταλάβεις και εσύ τώρα που την έκανες Black eye

Για το στρώσιμο, @@.

Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι στα πρώτα 1000 χλμ, να μην φτάσεις το αμάξι στο όριο του διότι κινδυνεύει να σε προδώσει σε κάποια στροφή και να σε κλαίμε... (πρέπει να φαγωθεί ομαλά η εξωτερική επιφάνεια του ελαστικού λόγω του ότι έχει ένα κάρο ουσίες από το καλούπι του στο εργοστάσιο).

Αν πας και τραβήξεις ένα burnout για 1 λεπτό, δεν θα κερδίσεις κάτι ούτε θα γλιτώσεις χρόνο/χιλιόμετρα στρωσίματος.

Ναι ρε,ξερω οτι το λαστιχο ειναι ενα σκαλοπατι πιο κατω απο τα yokohama αλλα εξηγησα πιο πανω τι παιζει...Η ημερομηνια ειναι καλη ?Γιατι δεν ξερω ποτε θεωρειται φρεσκο,ενος χρονου η ενος μηνα Rolling eyes Question
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Οκτ 2010, 21:04:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γύρω στο 6μηνο είναι το ιδανικότερο

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Οκτ 2010, 19:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Αστοχία υλικού ίσως? Rolling eyes

Γράψε και μια ημερομηνία παραγωγής...

2909 είναι η ημερομηνία παραγωγής των εν λόγω s.drive, και τοποθετήθηκαν τον 2ο του 2010 (6μηνο δλδ)
Αλλά τα περί ελλατωματικής παρτίδας σαν να μη μου μοιάζουν απίθανα, καθώς έιχα παρατηρήσει κάποια διαφορα μετάξυ των παλιών (αγορασμένων από βουλκανιζατέρ) και των καινούριων (από demon tweeks). Λέτε η αποστολή από αγγλία να είχε τις επιπτώσεις της?
(Θα παρω ενα τηλ στην ελληνική αντιπροσωπία της yokochoko να δω τι ψάρια θα πιάσω.)

μετά για τό p-zero nero γνώμες? στο νετ πολλοί το θάβουν, αλλά είναι να τους εμπιστεύεσαι?

---
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Οκτ 2010, 19:14:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακρυά από τα pzero και αγαπημένοι Smile

Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 00:52:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ta s-drive τι λένε σε βροχή? (μιας και εδώ βρέχει 5/7 μέρες Evil )
σε 195/50/15 είναι καλά?τα PE2 έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν...όσο νάναι έχουν ξεραθεί και λίγο,δεν τα κατηγορώ...

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 38, 39, 40  Επόμενη
Σελίδα 35 από 40

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης