PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

South Africa 2010
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούν 2010, 16:37:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο στα παιδία έπαιξαν με πάθος κ εγωισμό για την νίκη κ τα κατάφεραν! Φοβεροί τορσίδης,παπαδόπουλος,κατσουράνης,σαλπιγγίδης! αλλα αυτός ο σαμαράς και ο βύντρα είναι εκτός τόπου κ χρόνου! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 07:31:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
Μπράβο στα παιδία έπαιξαν με πάθος κ εγωισμό για την νίκη κ τα κατάφεραν! Φοβεροί τορσίδης,παπαδόπουλος,κατσουράνης,σαλπιγγίδης! αλλα αυτός ο σαμαράς και ο βύντρα είναι εκτός τόπου κ χρόνου! Confused

Βύντρα και σαμαράς ούτε να βλέπεις για συνέντευξη δεν είναι!

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλα το πρώτο γκόλ της Ελλάδας γενικα σε Μουντιάλ το έβαλε ΠΑΟΚΤΣΗΣ! χαχαχαχα Σαλπιγγίδης!

Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 08:39:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικότερα ο σαμαράς παίζει σαν τον leto! πρώτον για τον ευατό του κ μετά για το μαλλί του! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 10:25:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
Γενικότερα ο σαμαράς παίζει σαν τον leto! πρώτον για τον ευατό του κ μετά για το μαλλί του! Laughing

Το μαλλί καλα ανεμίζει....

Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 12:58:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

έλιωσα λέμε, πόσο δίκιο έχετε και οι δύο..... Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 15:47:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σούπα το "Ολλανδία-Ιαπωνία". Και το γκολ που βάλανε κατά τύχη μπήκε, μιας και ο Καβασακιγιαμάχα το απέκρουσε, απλά λάθος. Puke right

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 16:38:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γενικότερα στην φάση τον ομίλον παίζουν πολύ φοβισμένα (εκτός από την αργεντινή) κ οι προπονητές είναι σχεδόν όλοι στυλ μουρίνιο παίζουν μόνο για το αποτέλεσμα! ελπίζω στις φάσεις τον νοκ-αυτ να δούμε πoίο ανοιχτό ποδόσφαιρο κ περισσότερα γκολ! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 21:05:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Σούπα το "Ολλανδία-Ιαπωνία". Και το γκολ που βάλανε κατά τύχη μπήκε, μιας και ο Καβασακιγιαμάχα το απέκρουσε, απλά λάθος. Puke right

τόσο ποδοσφαιρόφιλος που κάθησες μεσημέρι να δεις μπάλα????

---
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 21:28:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εκτός από την αγάπη που έχω για το λιοντάρι μου είναι μια από τις συνήθειες μου όταν δεν έχω κάτι ιδιαίτερο βλέπω μπαλίτσα! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 19:02:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eλλαδαρα αργεντινη στις 21.30 σημερα........Καλη μας τυχη!Κ με βοηθο και προπονητη τον θεο.....διοτι μονο αυτος μπορει να κανει το θαυμα του! Laughing

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 20:28:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή επιτυχία στην ελλάδα με ψυχή για το αποτέλεσμα! Άντε θεέ κοιμίσου να γίνει πειρατία Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 22:27:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πειράζει...Μια χαρά πήγαν τα παιδιά... Πιστεύω πως δεν γινόταν κάτι καλύτερο. Έβλεπα το Μέσι να παίρνει την μπάλα και πέρναγε 2-3 πάικτες για πλάκα.

Α και το γκολ του Ντεμικέλις, κατά προσωπική άποψη είναι φάουλ επάνω στον Αβραάμ. Έπρεπε να δωθεί από το κοράκι και ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα. Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 22:31:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κρίμα ρε γα**το τσάμπα χάλασε το μαλλί ο Σαμαράς! δεν ζαλίστηκε να κάνει σβούρες γύρω απο τον εαυτό του? Laughing

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
formulagloria (Makis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 106 Rallye

Ένταξη: 23 Απρ 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 22:32:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματικα δεν πειράζει που χάσαμε..!

Πέξαμε καλό παιχνίδι και είχαμε και πολλες ατυχίες...(Κατσουρανης,Τοροσίδης,Καραγκούνης αναγκαστικές αλλαγές).

Εκείνη η ευκαιρία του Σαμαρά μου κάθισε μόνο γιατί την αξίζαμε..
Ετσι ένα γκολάκι για το καλό.. Wink

..Formula Gloria Addict..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 22:47:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστεύω πως κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο αλλά πέσαμε πολύ στο δεύτερο λόγο αναγκαστικών αλλαγών αλλά
η φάση του σαμμάρα έπρεπε να μπει γκολ να μας χαρίσει χαμόγελα! δεν πειράζει! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 22:53:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ααα να μην ξεχάσω οποίος είδε μια φάση της νιγηρίας με το κενό τέρμα που έστειλε την μπάλα αουτ ο ανγεμπένη! τι έχασε ο άνθρωπος ούτε η γιαγιά μου η κούτση δεν θα το έχανε! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 23:22:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιξανε πολυ καλα τα παιδια μπραβο τους και μην ξεχναει κανεις οτι παιζαμε με αργεντινη και με μεσσι ο καλυτερος ποδοσφαιριστης του κοσμου......!Κ παλι σταθηκαμε πολυ καλα...και οντως ο σαμμρας εαν ετρεχε και λιγο περισσοτερο και δεν κοιτουσε το μαλλι θα το εβαζε το γκολακι....κριμα!Με τα κεφαλια ψιλα φευγουμε και ενα μεγαλο μπραβο στον τζορβα για το παιχνιδι που εκανε ως τερματοφυλακας σε ολο τον αγωνα(μην ξεχναμε οτι ειμαι και και βαζελος Laughing)

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούν 2010, 19:20:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βουβουζέλες! χαχαχα!

http://www.vuvuzela-time.co.uk/www.psclub.gr

όχι άλλο κάρβουνοοοοο!

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούν 2010, 03:04:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον ας κανω μια σημειωση..παρακολουθηστε την χιλη..ειναι ομαδαρα και πιστευω πως θα προχωρησει κ αλλο Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Ιούν 2010, 19:25:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερει κανεις ποσο ηρθε βραζιλια - πορτογαλια?

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης