PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

sos Πρόβλημα κάτω δεξιά στο μαρσπιέ απο λάθος αντιπρόσωπου
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 11:49:18    Θέμα δημοσίευσης: sos Πρόβλημα κάτω δεξιά στο μαρσπιέ απο λάθος αντιπρόσωπου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πριν μια βδομάδα στο κάτω δεξιά μαρσπιέ είχε σπάσει το βερνίκι από τα πετραδάκια που πετάει ο μπροστινός τροχός πήγα στον αντιπρόσωπο και μου είπε ότι θα τρίψουν εκείνο το σημείο κ θα το περάσουν πάλι το σημείο με βερνίκι! το κόστος 60Ε! στο πρώτο πλύσιμο
που εκανα μετα στο αμάξι παρατήρησα σε εκείνο το σημείο που το χτυπούσε ο ήλιος ότι υπάρχουν λεύκα σημαδεία απο την φορά που είχε προφανώς ο αλλουφαδόρος! τι να κάνω; Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 13:11:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανένας βρε παιδία Sad
Επιστροφή στην κορυφή
tesseras (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 15:31:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί δεν πάς πάλι στον αντιπρόσωπο που στο εφτιαξε να του το δείξεις και να στο φτιάξει? Κ μάλιστα πριν περάσει μεγάλο διάστημα κ αρχίσει να λέει ότι δεν φέρει ευθύνη. Από τη στιγμή που τον πλήρωσες για να στο φτιάξει κ κάτι έχει γίνει λάθος, να του το ξαναπάς.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vaggelisgr (vaggelis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 B.T ΣΦΥΡΙ

Ένταξη: 19 Μάϊ 2009
Τόπος: Ιωαννινα, Ηπειρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 15:57:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν έχεις φορεμένους έξτρα μαρσπιέδες όπως εγώ πας πεζώ και ζητάς παραγγελία μπουκαλάκι με το χρώμα του αυτοκινήτου σου, συν ένα μπουκαλάκι σκληρυντικό, είναι στην ίδια συσκευασία αυτά. ανοίγεις το καπάκι και στην άκρη έχει πινελάκι για να κάνεις τη δουλειά σου.. αυτά επίσημα από αντιπροσωπεία. και κόστος πολύ λιγότερο απο τα 60. κωδικός χρώματος στην πόρτα του οδηγού. ο τρόπος να το κάνεις σπίτι σου εύκολος. πρώτα περνάς το χρώμα το αφήνεις κανα 40λεπτο και μετά το σκληρυντικό και το αφήνεις να στεγνώσει καλά. αυτά όλα τα έκανα και γω εύκολα και γρήγορα αλλά αργά ή γρήγορα θα σου ξανασκάσει και θα το ξανακάνεις. με το χρώμα αυτό καλύπτεις και ότι άλλα σημαδάκια μπορεί να έχεις. βέβαια απο τη στιγμή που χεις μαρσπιέδες αναπόφευκτα θα τα χεις αυτά με το χρώμα στο συγκεκριμένο σημείο πίσω απο τον τροχό. οπότε οπλίσου υπομονή και καλή διάθεση φίλε μου.

Έχει πλάκα να περνάς και να βαράνε συναγερμοί...
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 16:24:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα νας πας να φτιάξεις κάτι κ να το κάνουν χειρότερα έλεος! να αρνηθεί να παραδεκτή το λάθος του δεν πιστεύω να το κάνει,έχω τιμολόγιο όπου όπως όλοι οι αντιπρώσοποι δεσμεύονται με 1χρόνο εγγύηση,αν όμως κάνει τον κινέζο συγνώμη που θα το πω (αλλά θα του τα κάνω γυαλιά καρφιά) διότι υποτίθετε ότι είναι επαγγελματίες κ δεν επιτρέπονται λάθη σε περιουσίες διότι τα 17 χιλιάρικα δεν τα βρήκα στο δρόμο όπως όλοι μας! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 00:10:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
μα νας πας να φτιάξεις κάτι κ να το κάνουν χειρότερα έλεος! να αρνηθεί να παραδεκτή το λάθος του δεν πιστεύω να το κάνει,έχω τιμολόγιο όπου όπως όλοι οι αντιπρώσοποι δεσμεύονται με 1χρόνο εγγύηση,αν όμως κάνει τον κινέζο συγνώμη που θα το πω (αλλά θα του τα κάνω γυαλιά καρφιά) διότι υποτίθετε ότι είναι επαγγελματίες κ δεν επιτρέπονται λάθη σε περιουσίες διότι τα 17 χιλιάρικα δεν τα βρήκα στο δρόμο όπως όλοι μας! Confused

+1 ετσι ειναι αλλα...παντα θα υπαρχει ενα αλλα..

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 09:12:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και πες ότι αναγνωρίζει το λάθος του και αναλάβει να το διορθώση θα το κάνει σωστά η θα το κάνει χειρότερα! διότι αν γυαλίσει το σημείο εκείνο για να φύγουν τα σημαδεία στο πλύσιμο εκείνο το σημείο θα κάνει αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 15:23:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδία πήγα σήμερα στον αντιπρόσωπο κ του ανέφερα του πρόβλημα που εντόπισα στο μαρσπιέ κ το αναγνώρισε (αυτό μας έλειπε) κ μου είπε ο,τι θα φύγουν τα σημαδεία με γιάλισμα με αλοιφή κ μου είπε ο,τι δεν θα υπάρξει αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα! μήπως κάποιο παιδί μπορεί να μου επιβεβαίωση οτι όντως αν πέσει γιάλισμα δεν θα ύπαρξη αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα απο κάποια δικιά του εμπειρία! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 16:40:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έβαζες και μια φωτογραφία θα βοηθούσε να καταλάβουμε τι εννοείς, πάντως και σε μένα που έβαψα ένα κομμάτι που έφαγε κοτρώνα τοπικά, είδα οτι από τον αλοιφαδόρο που χρησιμοποήσαν για να σβήσουν το χρώμα έχει κάνει αράχνιασμα κυκλικό όπως γυρνάει ο αλοιφαδόρος..

Δεν ξέρω μήπως εννοείς αράχνιασμα και εσύ? Τώρα αυτό φαντάζομαι μπορεί να φύγει με γυάλισμα, αλλά φοβάμαι μήπως (για τη δική μου περίπτωση) χαλάσει και το σβήσιμο που έκαναν. Όχι οτι είναι και επιτυχημένο βέβαια...
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 16:58:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
παιδία πήγα σήμερα στον αντιπρόσωπο κ του ανέφερα του πρόβλημα που εντόπισα στο μαρσπιέ κ το αναγνώρισε (αυτό μας έλειπε) κ μου είπε ο,τι θα φύγουν τα σημαδεία με γιάλισμα με αλοιφή κ μου είπε ο,τι δεν θα υπάρξει αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα! μήπως κάποιο παιδί μπορεί να μου επιβεβαίωση οτι όντως αν πέσει γιάλισμα δεν θα ύπαρξη αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα απο κάποια δικιά του εμπειρία! Rolling eyes

Φίλε, διαφορά στο χρώμα από το γυάλισμα δεν πρόκειται να δεις.
Αυτό συμβαίνει μόνο αν το αυτοκίνητο είναι αρκετών ετών και το χρώμα ταλαιπωρημένο και γυαλιστεί ένα μόνο σημείο του με αποτέλεσμα να φαίνεται το συγκεκριμένο σημείο "καθαρό" από αράχνες, μικροοξειδώσεις κλπ και να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο αυτοκίνητο. Στην περίπτωσή σου, αν γίνει σωστή δουλειά δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 17:17:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε άρη μακάρι να γίνει καλή δουλειά γιατί το πονάω το αμάξι του έχω ρίξει μπόλικα λεφτά σε extra! Sad
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 17:22:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε γιώργο είναι ένα αράχνιασμα ''άσπρο'' όπου και διαγράφεται η φορά του αλλουφαδόρου κ αυτό φαίνεται μόνο όταν το βλέπει ο ήλιος! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 17:48:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
Φίλε γιώργο είναι ένα αράχνιασμα ''άσπρο'' όπου και διαγράφεται η φορά του αλλουφαδόρου κ αυτό φαίνεται μόνο όταν το βλέπει ο ήλιος! Rolling eyes

Τότε το ίδιο ακριβώς έχω και εγώ..Από αλοιφαδόρο είναι και μένα και φαίνετα μόνο οταν χτυπάει ο ήλιος πάνω. Ίσως θα έπρεπε να ρωτήσουμε τον mike (swell) τι μπορούμε να κάνουμε γι'αυτό.. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 17:55:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το αμάξι θα το πάω την πέμπτη το πρωί λογικα την ίδια ημέρα το μεσημέρι θα έχω το αμάξι αλλά κ τα αποτελέσματα! Ελπίζω να είναι θετικά κ ευχάριστα! Sad
Επιστροφή στην κορυφή
mike swell (mike)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 20 Μάρ 2010
Τόπος: Peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 18:21:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν κατάλαβα καλά λέτε για "ολογράμματα" η' "ανταύγειες" ...

τα οποία κάνουν την εμφάνιση του μετά από "κακό" γυάλισμα ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 18:30:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έτσι όπως το είπες φίλε mike! αυτά φεύγουν μετά το γιάλισμα όπως μου είπε ο φανοποιός της peugeot και αν γίνει θα έχουμε διαφορά σε εκείνο το σημείο με το υπόλοιπο αμάξωμα!
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2010, 14:14:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδία το πήγα σήμερα το αμάξι και μου έκαναν το γιάλισμα όπου ήταν και η λύση του προβλήματος η υπόθεση ήταν 15' το αποτέλεσμα πολύ ικανοποιητικό και δεν υπήρξε καμία αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2010, 15:37:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
Παιδία το πήγα σήμερα το αμάξι και μου έκαναν το γιάλισμα όπου ήταν και η λύση του προβλήματος η υπόθεση ήταν 15' το αποτέλεσμα πολύ ικανοποιητικό και δεν υπήρξε καμία αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα! Smile

Φαντάζομαι και σε μένα ένα γυάλισμα θα θέλει σε εκείνο το σημείο. Μάλλον θα επισκεφτώ τον mike κάποια στιγμή.. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2010, 15:59:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: sos Πρόβλημα κάτω δεξιά στο μαρσπιέ απο λάθος αντιπρόσωπ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
ο αλλουφαδόρος!
Ο ποιός? Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2010, 16:01:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: sos Πρόβλημα κάτω δεξιά στο μαρσπιέ απο λάθος αντιπρόσωπ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
franch_power έγραψε:
ο αλλουφαδόρος!
Ο ποιός? Rolling eyes

Και το ειχα δει χτες αλλα λεω μπας και λεγεται ετσι και γινω ρεζιλι Cool
Γα***ο ηθελα και εγω να κανω ενα κερωματακι μεσα στον ιουνιο αλλα με το χτυπημενο το καπω πουυυυυυ......!

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης