PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πίεση λαδιού και Wideband A/F meter.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Φεβ 2010, 23:19:39    Θέμα δημοσίευσης: Πίεση λαδιού και Wideband A/F meter. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.aemeurope.com/product/gauges/digitalafr.php
Γνωρίζει κανείς αν το συγκεκριμένο μπορεί να πάρει σήμα από τον εργοστασιακό λ και ποιον απ τους δυό ή πρέπει να τρυπησεις το σωλήνα της εξάτμισης; Επίσης από που μπορόυμε να πάρουμε ένδειξη για την πίεση λαδιού; Έχει καμιά αναμονή στον κινητήρα;

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 08:07:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο την στιγμη που εχει δικο του λ,τον συνδεεις ανεξαρτητα απο τους αλλους δυο.

Ενδειξη για πιεση λαδιου,απο εκει που μετραει και η εργοστασιακη "φουσκα" απλα με ενα Τ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 18:43:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλ τρυπας εξάτμιση;

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 21:47:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι.Δεν νομιζω οτι κατι τετοιο σε προβληματιζει... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Φεβ 2010, 12:54:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με προβληματίζει το ότι στο manual λέει ότι πρέπει να τοποθετηθεί τουλάχιστον 36in = 1m από την εξαγωγή σε turbo κινητήρες λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και πριν από τον καταλύτη. Στον δικό μας κινητήρα ο καταλύτης είναι σχετικά κοντα από την έξοδο του turbo ή κάνω λάθος; Πού θα είναι η πιό σωστή τοποθέτηση του αισθητήρα;

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Φεβ 2010, 13:43:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην προκειμενη περιπτωση δεν μπορεις να το βαλεις μπροστα απο τον καταλυτη μιας και δεν προκειται να αντεξει τις θερμοκρασιες.
Οποτε το βαζεις απο κατω,καπου πριν το σπιραλ και φυσικα αν σκοπευεις να μεταφερεις τον καταλυτη απο κατω,δεν χρειαζεται να πειραξεις καν κατι.

Ο λογος που λενε να μπει πριν τον καταλυτη ειναι για να δινει πιο ακριβεις μετρησεις,οι διαφορες παντως δεν προκειται να ειναι δραματικες...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 09:46:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω εδω και καιρο φαει σκαλωμα μεαυτο
βασικο ατου η οθονη οποτε το βαζεις κπου στο κοντερ
το datalogging toy και οτι συνδεεις αν καταλαβα καλα και αλλους ασιθητηρες
εγω εψαχνα για πιεση λαδιου καποια στιγμη

πανακριβο οκ αλλα ειναι η πουτανα η οθονη....
http://viewitem.eim.ebay.gr/Zeitronix_Zt2_Wideband_AFR_plus_Black_LCD_Display_lC_1/230482107141/item
http://viewitem.eim.ebay.gr/Zeitronix_wideband_AFR_EGT_Boost_etc_with_LCD_display/120579329090/item
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 11:13:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

πανακριβο οκ αλλα ειναι η πουτανα η οθονη....
http://viewitem.eim.ebay.gr/Zeitronix_Zt2_Wideband_AFR_plus_Black_LCD_Display_lC_1/230482107141/item
http://viewitem.eim.ebay.gr/Zeitronix_wideband_AFR_EGT_Boost_etc_with_LCD_display/120579329090/item

παναγιωτη στα ιδια λεφτα,περιπου,δοκιμασμενα,ειναι ανωτερο αυτο http://cgi.ebay.com/JDM-Apexi-AVC-R-AVCR-Boost-controller-SW20-EP91-trd-evc-/350367219531?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5193837f4b

αλλα οπως ειπες πανακριβα για τις μερες μας!!!!! Wink Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 12:17:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω το θελω για wideband
ο απεξι δε νομιζω οτι κανει κατι τετοιο
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 13:47:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μιά εναλλακτική: STACK WideBand λ meter. Δίνει κι αυτό wideband λ sensor...

Γενικά, θα προτιμούσα να έχει και χρωματιστά led (όπως και το ΑΕΜ) μιάς και το μάτι χτυπάει πολύ πιό εύκολα όταν πάρει περίεργες τιμές (πχ φτωχό) ένω απλά ένα νούμερο αν είσαι λίγο αφηρημένος μπορεί να το δεις και να το περάσεις απαρατήρητο. Δεν ξέρω αν με πιάννννεις Very happy

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 14:33:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

john einai πολυ κοντα σε τιμη
το αλλο εχει τη κκαυλα οτι καταρχην καανει ντατα λογκ οποτε το βλεπεις οταν βγεις απο πιστα--αγωνα...
και παιρνει 2 εισοδους στη μια βαζεις πυρομετρο ή μπουστ αν ειναι τουρμπο και στην αλλη 1 αισθητηρα θερμοκρασιας ή πιεεσης...με πιανεις εε
και στα κανει ολα ντατα....ειιναι σα ενα φτηνο plx.......

θα δειξει. οταν βρουμε λεφτα δηλαδη του χροοοοονου
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 10:30:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝ πανε ολα καλα μεχρι βραδυ σαλεξ θα μου εχει τσιμπησει ενα μεταχειρ. που βρηκα ebay
αντε να δουμε τι θα δουμε Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 14:52:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ΑΕΜ ?

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 16:03:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to aem ειναι στρογγυλο και δε μου αρεσει

συν οτι το αλλο αν πανε ολα καλα θα μου στοιχισει 100δολαρια κομπλε και θα μου το φερει φιλος απο νεα υορκη τον αλλο μηνα! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης