PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peygeot 307 Eρωτηση
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ohristou (od)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 14:32:45    Θέμα δημοσίευσης: Peygeot 307 Eρωτηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης; Το peygeot 307 του 2001 εχει αναπτηρα στο ταμπλο; Γιατι το συζηταω για αγορα αλλα κατι ακουσα οτι τα πεζω δεν εχουν. Το αναπτηρα τον θελω για τροφοδοσια σε GPS. Aλλος τροπος για τροφοδοσια σε gps υπαρχει;(σε περιπτωση που δεν υπαρχει αναπτηρας) Και το αμαξι αυτο τι λεει γενικα; Kαι κατι αλλο, το μοντελο 2001 βγαινει με 90 ιππους στα 1400cc;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 15:39:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για ανπτηρα δεν ξερω για ολα, αλλα για μπριζα 12 βολτ νομιζω πρεπει να εχει........οπως και 1400 με 90 αλογα βγαινει νομιζω.

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 15:41:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρίζα 12V έχει φυσικά, αναπτήρα δεν έχει, είναι έξτρα.

Το 2001 δεν υπήρχε το 16βαλβιδο 1.400αρι, μόνο το 8βαλβιδο με τα 75 αλογα (μακρια). Αρχές του 2005 αν θυμάμαι καλά πρωτομπήκε.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
rallos180 (nikos)
Μέλος
Μέλος

205 t16 evo 2

Ένταξη: 27 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 15:46:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι οντωσ δεν εχει αναπτηρα(το ειχαμε το αμαξι) εχει ομως μπριζα 12β ... και ναι ηταν 75 αλογακια
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 15:49:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τοτε ναι 75 ειναι τα αλογακια του 01! Smile

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
ohristou (od)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 22:48:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως ο ιδιοκτητης επιμενει οτι ειναι μοντελλο 2001 και η μηχανη ειναι 90ιπποι στα 1400 και λεει δεν εχει αλλαξη μηχανη. Τι γινεται τωρα ρε παιδια; Επειδη θα ειναι το πρωτο μου αμαξι και δεν ξερω και πολλα μπορω να δω αν απο καποιο εγγραφο εχει αλλαχτει η μηχανη; π.χ. αδεια κυκλοφοριας
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 23:01:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ohristou έγραψε:
Παντως ο ιδιοκτητης επιμενει οτι ειναι μοντελλο 2001 και η μηχανη ειναι 90ιπποι στα 1400 και λεει δεν εχει αλλαξη μηχανη. Τι γινεται τωρα ρε παιδια; Επειδη θα ειναι το πρωτο μου αμαξι και δεν ξερω και πολλα μπορω να δω αν απο καποιο εγγραφο εχει αλλαχτει η μηχανη; π.χ. αδεια κυκλοφοριας

Απλα ανοιξε το καπω Wink

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
ohristou (od)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 23:10:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και πως θα καταλαβω αν ειναι αλλαγμενη; Και πως θα ξερω αν τα 70000 χιλιομετρα που λεει οτι ειναι τα αμμαξι ειναι τα χιλιοπμετρα της αλλαγμενης μηχανης;
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 23:22:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 8V ειναι καπως ετσι:
http://kydrives.net/photos/206engine1.jpg
Αν δεις κατι διαφορετικο θα ειναι το 16V(δεν εβρισκα φωτο)
Οσον αφορα στα χιλιομετρα...ειναι δυσκολο εως απιθανο να το μαθεις
Confused

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
drspeed (Giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 31 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 01:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι που μου έρχεται εμένα στο μυαλό είναι ότι λογικά το 16ν θα έχει τον κόφτη ψηλότερα από το 8ν άρα και διαφορετικό στροφόμετρο.

Για να είσαι σίγουρος για τα χιλιόμετρα το μόνο που μπορεί να είναι κάπως αξιόπιστο είναι το βιβλίο των σέρβις.Πχ αν πριν 6-7 μήνες έκανε μία αλλαγή λαδιών ή κάποιο σέρβις και είχε 60-65.000 χλμ τότε λογικά είναι κομπλέ.
Αν όμως λείπουν σέρβις ή το τελευταίο είναι πάνω από έτος πριν ή λείπουν σελίδες ή δεν έχουν αναγραφεί τα χλμ κάθε συντήρησης τότε κάτι βρομάει.Αν δεν έχει βιβλίο σέρβις απλά ψάξε για κάτι άλλο.

Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 10:27:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ohristou έγραψε:

Απλά σού λέει ότι θέλει.Το 1.4lt με τους 90hp βγήκε κάπου στα μέσα του 2004,έτσι καταλαβαίνεις πως ότι βγήκε πριν απο το 2004 σε 1.4lt θα είναι ΜΟΝΟ με τους 75hp.
To 1.4lt 16v με τους 90hp είναι κάπως έτσι ==
http://custom.netcarshow.com/Peugeot/2003-206/14.htm

Και το 1.4lt 8v με τους 75hp ====
http://media.photobucket.com/image/peugeot%20engine/200sxturbo/cars%20general/100_0040.jpg?o=41

Να ξέρεις ότι το αμάξι είναι αρκετά βαρύ και με τους 75hp δεν είναι και ότι καλύτερο,θα σου πρότεινα αν έχεις την οικονομική δυνατότητα ένα 307 με 1.6lt μοτέρ που είναι 16v με 110hp και δεν έχει καμία σχέση με το 8v 1.4lt.

Στην τελική αν δείς την άδεια πρόσεξε τον κωδικό του κινητήρα,αν γράφει KFU θα είναι το 16v ET3J4,αν γράφει KFW ή οτιδήποτε άλλο τότε θα είναι το 8v-φυσικά 8v είναι με τους 75hp το αμάξι απλά θα έχεις και παραπάνω αποδείξεις Wink

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 13:53:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι ό,τι καλύτερο, τάφος είναι... Εδώ και το δικό μου είναι απλά επαρκές/σβέλτο.

Ίδιο στροφόμετρο έχουν όλα με εξαίρεση τα ντίζελ και τα 180αρια.

Τα χιλιόμετρα μπορείς να τα καταλάβεις από μερικές λεπτομέρειες οι οποίες βέβαια δεν είναι και 100% αλάνθαστες.

Για το μοτέρ πάντως, όπως σου είπαν τα παιδιά: ανοίγεις το καπώ και βλέπεις.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 18:52:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

Laughing ΣΩΣΤΟΣ

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 19:37:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

Προσπάθησα να το θέσω λίγο ευγενικά για να μην ξενερώσει τελείως....ψυχραιμία...

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 19:42:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 106xs έγραψε:
drdino έγραψε:

Προσπάθησα να το θέσω λίγο ευγενικά για να μην ξενερώσει τελείως....ψυχραιμία...
Big wink χΑΧΑΧ.Πιστεβω οτι αν το ειχαν βγαλει τουλαχιστον το facelift 1.6 με 120-125 αλογακια θα ηταν πολυ ωραιο!Αλλα ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται...Τελοσπαντων ας μην ξεφεβγουμε απτο θεμα

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 19:52:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[/quote] Big wink χΑΧΑΧ.Πιστεβω οτι αν το ειχαν βγαλει τουλαχιστον το facelift 1.6 με 120-125 αλογακια θα ηταν πολυ ωραιο!Αλλα ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται...Τελοσπαντων ας μην ξεφεβγουμε απτο θεμα[/quote]

Πάλι καλά που το βάλανε στο 308 να λές γιατί τους είχα ικανούς στην Peugeot να κρατάγανε αυτό το μοτέρ για καμιά και καλά "επετειακή"έκδοση και να μην το βλέπαμε πουθενά αλλού(όπως για παράδειγμα το μοτέρ του 106 Rallye/Gti και του 106 XSi 1.4 που δεν μπήκανε σε κανένα άλλο μοντέλο-μέγα λάθος)

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 23:00:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 106xs έγραψε:
drdino έγραψε:

Ας τον ταρακουνήσουμε καλύτερα γιατί έχω βαρεθεί να ακούω από γνωστούς το "είχες δίκιο τελικά, ήθελε παραπάνω δύναμη" Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
ohristou (od)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 11:04:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας. Τελικα ειναι (οπως και περιμενα) η εκδοση με τους 75 ιππους. Τωρα θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο. Απο οτι προσεξα το πορτ μπαγκαζ δεν εχει κλειδαρια. Πως κλειδωνει λοιπον και πως μενει κλειστο γενικα; Με ενδιαφερει γιατι μενω σε ερημικη περιοχη αποτε αν δεν υπαρχει καποιο τροπος να μεινει κλειστο το πορτ μπαγκαζ... Και κατι αλλο. Επειδη εβγαλε την μπαταρια το αμαξι δειχνει ενδειξεις βλαβης για αεροσακο και κατι αλλο δεν θυμαμαι ακριβως και δεν δουλευει και η κορνα. Ειναι λογικο αυτο; Θα παει σε ηλεκτρολογο λεει για επαναφορα ρυθμισεων η κατι τετοιο. ΚΑΙ τα φτερα ειναι πλαστικα. Στα πεζω λεει ετσι βγαινουν για εξοικονομιση βαρους. Σορρυ για τις ερωτησεις αλλα απο τα τοσα που ρωτησα, καποια τα ξεχασα.
Επιστροφή στην κορυφή
drspeed (Giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 31 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 11:43:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.Ούτε το 207 έχει κλειδαριά πίσω.Κλειδώνουν από μέσα μαζί με τις πόρτες
2.Τα φτερά ναι είναι πλαστικά στο 307.
3.Προφανώς έχει 1-2 καμένες ασφάλειες και θέλει να μπει και σε διαγνωστικό για να συνέλθει.

Δεν είναι τίποτα τα παραπάνω.Αν δεν έχεις θέμα με τα 75 "άλογα" τα υπόλοιπα φτιάχνονται.

Αν θες πες πόσο το παίρνεις μπας και μπορείς με τα ίδια λεφτά να πάρεις κανένα 1,6

Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 12:12:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα φτερά όπως και κάποια μέρη του αυτοκινήτου είναι πολυεστερικά για εξοικονόμηση βάρους.Γενικά περίεργα "μερεμέτια" βλέπω να έχει το αμάξι και θα σου πρότεινα να το πας σε εξουσιοδοτημένο service για γενικό έλεγχο.
Όπως αναφέρθηκε και πριν πάντως τα 75hp είναι λίγα και καλό θα ήταν να σκεφτείς την επιλογή ενός πιο δυνατού μοτέρ για να μην μπείς σε "περιπέτειες αναβάθμισης" αργότερα...

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης