Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
reselie (Τασος) Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)
Ένταξη: 07 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 635 Τόπος: Aθηνα / Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούν 2010, 10:29:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gourtz έγραψε: | τα προβληματα αρχησαν με το που εβαλα την πολλαπλη..........ασχετα με τον ηχο..... |
Yπαρχει πιθανοτητα(ρωταω,μπορει να πω και βλακεια ) να εχει προβλημα καποιο καλωδιο απο τα φυσακια εκει και να γειωνει πανω στην εισαγωγη (δεν ξερω βεβαια απο την πλευρα της εισαγωγης που μπορει να γειωνει μιας και εχει φλατζα αναμεσα στο μπλοκ...)
Αlso μαζι με την εισαγωγη αλλαξες και τον map ή οχι?
θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gourtz (Gourtz Sound) Μέλος

peugeot 206 1.6 (8v) turbo
Ένταξη: 15 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 154 Τόπος: ATHENS & PIRAEUS
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούν 2010, 15:30:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οχι δεν εχω αλλαξει map γτ αυτος που εχω τωρα κ με την προιγουμενη πολλαπλη ειναι εξωτερικος με σωληνακι το συνδεω στην πολλαπλη... το σκεφτικα μιπως μια στο εκατομηριο ειναι ο map αλλα δεν εχω αλλο να δοκιμασω... αυτος που εχω ειναι 100 kpa κανει για 1600 8v με εκκεντροφορο προγραμμα εισαγωγη απο 1300 κτλ ??????
206 και το intercooler na koitaei apilitika to thyma toy...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 13:36:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σημερα αλλαξα κ το προγραμμα για αλλη μια φορα εβαλα peugeot sport.... παλι τα ιδια με το ρελαντι.....\
αλλα εγινε κατι που μου κινησε λιγο την περιεργια...... προσπαθουσα να βαλω την σωληνα απο την πεταλουδα στην σκουπα κ κουνησα το καλωδιο του ποτενσιομετρου μαλον κ μετα μολις εβαλα μπρος δουλευε 2000rpm...
μετα την ωρα πυο δουλευε ετσι κουναγα το καλωδιο στην φισα κ επεζε κ αν την εβγαζα απο πανο επεφταν οι στροφες στις 850 χωρις να σβηνη χωρις νακ ναιε νουμερα.....
σε πρωτη φασγ θα κοψω την φισα να βαλω τριακοσσακια να ειμαι σιγουρος οτι δεν παιζει κατι απο εκει ......
παιζει παντως ναα εχει προβλημα το ποτενσιομετρο?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Ιούν 2010, 13:55:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μιπως ξερει κανενας την map πρεπει να εχει κανονικα???/ σε 1600 8v Με εκκεντροφορο πολλαπλη κ πεταλουδα απο 1300 κ προγραμμα...... αυτος που εχω ειναι aftermarket μαλον κ ειναι σιγουρα 100 kpa
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 18:20:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον σημερα παιδια μετα απο μερικες δοκιμες κτλ ειπα να κοιταξω τα καλωδια στους αισθητηρες οτι ειναι οκ.... και εβγαλα την φυσα του εγκεφαλου κ μετραγα καθε Pin του αισθητηρα με το αντιστοιχο του εγκεφαλου κ ειδα οτι μοτερακι ρελαντι ειναι κ τα 4 καλωδια αλλα........ στο ποτενσιομετρο ειδα οτι με στην φυσα ελεγε 1-2-3 κ στον εγκεφαλο ειναι τα Pin 14 - 16 - kai 30 k ειδα οτι τα καλωδια 2-3 στο ποτενσιομετρο ηταν αναποδα ηθελαν τραμπα...... τα εκανα κ ειδα οτι δουλευει λιγο πιο σταθερακ δεν σβηνει απλα κολαει το γκαζι παλι λιγο...... αλλα εχει πιο γρηγορη επιταχυνση οχι τρελα πραγματα αλλα εχει κ μετρησα το ποτενσιομετρο με πολυμετρο κ ενω λεει το manual oti με κλειστει πεταλουδα πρπεει να εχει 1360ωμ min κ τερμα ανοιχτη 7000ωμ max και εμενα μου εχει κλειστει 1700 περιπου τωρα κ ανοιχτη μεχρι την μεση φτανει τα 3500 κ μετα αν την ναοιξω τερμα μενει το ιδιο η πεφτει......... εχει τυχει σε κανεναν να κολαει το ποτενσιομετρο? κ να του κανει νουμερο στο ρελαντι..... η να κολαει το γκαζι?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 18:25:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπαρχει περιπτωση η εισαγωγη που εβαλες να εχει πειραγμενη πεταλουδα;  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 18:31:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι ειναι λιγο ανοιγμενη..... στην εσωτερικη πλευρα απο την ακρη που μπαινει το κολλαρο μεχρι το κλαπετακι...... στο σημειο που κλεινει η πεταλουδα δεν εχει πειραχτει καθολου...... να πεις οτι χανει η οτιδιποτε τετοιο..
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 18:36:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μπας κ ξερει κανενας τι map εχει το 1600 8v? εχω τωρα 100 kpa, 1bar δηλαδι..
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 18:36:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μηπως το κλαπετο δεν εφαρμοζει καλα;
Γιατι το να κολλαει το ρελαντι ειναι σημαδι που δειχνουν ανοιγμενες πεταλουδες...
Αν εχεις καποιον γνωστο,δοκιμασε μια μαμα πεταλουδα για καθε ενδεχομενο.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Ιούν 2010, 18:46:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν ξερω ρε μαν θα το κοιταξω αν κ το βλεπω να δουλευει καλυτερα παντως τωρα δνε μ κανιε σβησιματα κτλ ..... απλα δουλευει πιο ψιλλα λιγο τορελταντι κ κολλαει αλλα θα το κοιταξω λιγο ακομα.... αλλα απο οτι μετρησα το ποτενσιομετρο με το πολυμετρο απο την μεση κ μετα τα εχανε στα ωμ ενω επρεπε να ανεβαινει ρυθμικα μου φτανιε μεχρι ενα σημειο κ μετα μου φαινεται οτι κανιε διαφορα........` θα το βγαλω καπια στιγμη εξω να ειμαι σιγουρος.... αλλα αν ξεβιδοσω λιγο το βιδακι της πεταλουδας παιζει καλυτερα κ δνε κολαει το γκαζι καθολου... απλα θελω να δοκιμασω εναν Map αλλο κ ενα ποτενσιομετρο για να δω οτι ειναι οκ αυτα που εχω αλλα δνε εχω βρει κανεναν που να εχει ........ 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Masta_Killa (Dimitrios) Μόλις έγραψα

Peugeot Rallye 96 8v
Ένταξη: 11 Σεπ 2011 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2011, 15:40:52 Θέμα δημοσίευσης: εισαγωγη 1.3-1.6 |
|
|
φιλε το ιδιο προβλημα εχω και εγω τελικα πωσ τα καταφερεσ???πεδευομαι εδω και 3 μερεσ τωρα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2011, 16:49:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε μ εχεις πμ
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Masta_Killa (Dimitrios) Μόλις έγραψα

Peugeot Rallye 96 8v
Ένταξη: 11 Σεπ 2011 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2011, 19:40:33 Θέμα δημοσίευσης: εισαγωγη 1.3-1.6 |
|
|
σου εστειλα πμ φιλε |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2011, 20:08:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γραψτε και εδω τι κανατε, γιατι μπορει να εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα......  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2011, 21:00:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια εμενα παντως με την εισαγωγη μ ειχε ενα καλωδιο λαθος στο ποτενσιομετρο..... μετα επεξε πολυ καλυτερα αλλα οι συγκεκγριμενες πεταλουδες εχουν λιγο μπλεξιμο μεχρι να παιξουν σωστα ρυθμισμα το βιδακι της πεταλουδας κ ρυθμισμα το ποτενσιομετρο.
το ποτενσιομετρο πολλοι λενε δεν εχει διαδρομη για να παιξει το συγκεκριμενο κ ομος ενα δυο χιλιοστα που εχει εχει τρελη διαφορα.........
απλα θελει ενα συνδιασμο ποτενσιομτρεο με το βιδακι της πεταλουδα κ βολτε βολτες βολτες βολτες μεχρι να παιξει σωστα κ να παιξει σωστα οχι μονο εκεινη την ωρα αλλα κ οταν ειναι κρυο το αυτοκνιητο γτ εκεινη την στιγμη μπορει να παιξει αλλα αν το βαλουμε κρυο το μοτερ μπρος να μην κραταει ρελαντι καλα η να ειναι ανεβασμενο,...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|