Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 22:11:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Driver ///M έγραψε: | Σ'ευχαριστώ πολύ!
Μια ερώτηση μόνο. Στα σημεία που εφάπτονται οι οριζόντιες με τις κάθετες γρίλιες, τι έκανες? Έβαλες την οριζόντια και πέρναγες μετά την κάθετη από πάνω, ή έκοβες την κάθετη ώστε να περνάει πάνω και κάτω και στη μέση να είναι η οριζόντια? Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ..
Μου κάνει απλά εντύπωση πως είχες τόσο άψογο αποτέλεσμα, αφού λογικά εκεί έπρεπε να υπάρξουν ατέλειες! |
Δε παίζει ιδιαίτερα ρόλο τι θα βάλεις πρώτα, οριζόντιες ή κάθετες. Οι οριζόντιες πάνε μονοκόμματες και τις κάθετες τις κόβεις μικρά κομματάκια και τα κολλάς ένα ένα από πάνω και από κάτω όπως είπες. Και στη μέση η οριζόντια. Δε γίνεται να τα περάσεις από πάνω από την οριζόντια .
Είναι και λίγο πιο μέσα νομίζω τα κάθετα από τα οριζόντια οπότε δεν γίνεται..
Θέλει λίγο προσοχή να τα κολλήσεις ίσια, αν και κάτι να σου κάτσει ψιλοστραβά από τα κάθετα μπορείς να το βγάλεις και να βάλεις άλλο. Δεν είναι τίποτα. Για τις οριζόντιες είναι λίγο κρίμα γιατί είναι αρκετά μεγάλο κομμάτι. Βέβαια εγώ τα ξεκόλλησα και τα ξανακόλλησα μερικά για να είναι πιο ίσια και δεν φύγανε. Αλλά καλό είναι να μην το κάνεις και πολύ γιατί με τη μια κολλάνε καλύτερα .
Παρε 2 πακετάκια (15 ευρώ είναι) και μπορείς να κάνεις όσα πειράματα θές!
Α, και καθάρισε την επιφάνεια καλά πριν τα βάλεις
Μη νομίζεις οτι φαίνεται ιδιαίτερα αν δεν είναι και εντελώς ίσια. Πρέπει να πας πολύ κοντά για να το δείς. Έχω να κάνω κάτι διορθώσεις σε κάποια που δεν μου κάτσανε τόσο κάλα κάποια στιγμή..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
franch_power (teo) Τρελλαμένο μέλος

207 rallye 1.6T
Ένταξη: 10 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 448 Τόπος: μαγούλα αττικής
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2010, 00:29:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φίλε γιώργο έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά όπως φαίνεται και στις φωτό! το νίκελ χτυπάει πολύ όμορφα στο μάτι σε σχέσει με τις μαμα που είναι αλουμινίου!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Driver ///M (Άρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport
Ένταξη: 16 Νοέ 2009 Δημοσιεύσεις: 829
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2010, 00:40:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μάλιστα.. Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Ελπίζω να πετύχει όπως το δικό σου..
Σ'ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2010, 08:29:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
franch_power έγραψε: | φίλε γιώργο έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά όπως φαίνεται και στις φωτό! το νίκελ χτυπάει πολύ όμορφα στο μάτι σε σχέσει με τις μαμα που είναι αλουμινίου!  |
Thanks! Έσπασε η μαυρίλα μπροστά...
Driver ///M έγραψε: | Μάλιστα.. Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Ελπίζω να πετύχει όπως το δικό σου..
Σ'ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες! |
Don't worry Θα το πετύχεις εύκολα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|