PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Μασκα 207 Sport
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 22:11:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
Σ'ευχαριστώ πολύ!

Μια ερώτηση μόνο. Στα σημεία που εφάπτονται οι οριζόντιες με τις κάθετες γρίλιες, τι έκανες? Έβαλες την οριζόντια και πέρναγες μετά την κάθετη από πάνω, ή έκοβες την κάθετη ώστε να περνάει πάνω και κάτω και στη μέση να είναι η οριζόντια? Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ..

Μου κάνει απλά εντύπωση πως είχες τόσο άψογο αποτέλεσμα, αφού λογικά εκεί έπρεπε να υπάρξουν ατέλειες!

Δε παίζει ιδιαίτερα ρόλο τι θα βάλεις πρώτα, οριζόντιες ή κάθετες. Οι οριζόντιες πάνε μονοκόμματες και τις κάθετες τις κόβεις μικρά κομματάκια και τα κολλάς ένα ένα από πάνω και από κάτω όπως είπες. Και στη μέση η οριζόντια. Δε γίνεται να τα περάσεις από πάνω από την οριζόντια Smile.
Είναι και λίγο πιο μέσα νομίζω τα κάθετα από τα οριζόντια οπότε δεν γίνεται..

Θέλει λίγο προσοχή να τα κολλήσεις ίσια, αν και κάτι να σου κάτσει ψιλοστραβά από τα κάθετα μπορείς να το βγάλεις και να βάλεις άλλο. Δεν είναι τίποτα. Για τις οριζόντιες είναι λίγο κρίμα γιατί είναι αρκετά μεγάλο κομμάτι. Βέβαια εγώ τα ξεκόλλησα και τα ξανακόλλησα μερικά για να είναι πιο ίσια και δεν φύγανε. Αλλά καλό είναι να μην το κάνεις και πολύ γιατί με τη μια κολλάνε καλύτερα Wink.
Παρε 2 πακετάκια (15 ευρώ είναι) και μπορείς να κάνεις όσα πειράματα θές! Very happy

Α, και καθάρισε την επιφάνεια καλά πριν τα βάλεις Wink

Μη νομίζεις οτι φαίνεται ιδιαίτερα αν δεν είναι και εντελώς ίσια. Πρέπει να πας πολύ κοντά για να το δείς. Έχω να κάνω κάτι διορθώσεις σε κάποια που δεν μου κάτσανε τόσο κάλα κάποια στιγμή.. Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2010, 00:29:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φίλε γιώργο έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά όπως φαίνεται και στις φωτό! Wink το νίκελ χτυπάει πολύ όμορφα στο μάτι σε σχέσει με τις μαμα που είναι αλουμινίου! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2010, 00:40:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλιστα.. Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Ελπίζω να πετύχει όπως το δικό σου..

Σ'ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2010, 08:29:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

franch_power έγραψε:
φίλε γιώργο έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά όπως φαίνεται και στις φωτό! Wink το νίκελ χτυπάει πολύ όμορφα στο μάτι σε σχέσει με τις μαμα που είναι αλουμινίου! Smile

Thanks!Smile Έσπασε η μαυρίλα μπροστά... Smile

Driver ///M έγραψε:
Μάλιστα.. Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Ελπίζω να πετύχει όπως το δικό σου..

Σ'ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες!

Don't worry Θα το πετύχεις εύκολα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης