PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Σκάστρα forge ανοικτού τύπου
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
drspeed (Giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 31 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2010, 12:05:12    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Σκάστρα forge ανοικτού τύπου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκέφτομαι εδώ και καιρό να αλλάξω την μαμά σκάστρα με μία ανοικτού τύπου της forge.Δεν έχω βάλει ακόμα πρόγραμμα ή οτιδήποτε άλλο στο αμάξι το οποίο θα μείνει μαμά τουλάχιστον για 1 χρόνο ακόμα.Απλά θέλω να ακούω το σκάσιμο της τουρμπίνας και να γουστάρω γιατί τώρα κάνει σαν αναιμικό.
Το θέμα είναι αν μία τέτοια σκάστρα μπορεί να κάνει πιο εμφανές το turbo lag ή θα είναι καλύτερα???
Με την εγγύηση θα έχω θέμα αν περαστεί η σκάστρα στην Peugeot ή δεν παίζει και τόσο ρόλο οπότε κάθε φορά που πηγαίνω για service θα πρέπει να βάζω την μαμά για να μη μου την πούνε.Έχω ακόμα 1 χρόνο και κάτι εγγύηση οπότε δεν θέλω να τρέχω για κάτι που δεν θα έχει σχέση με αυτό και να βρουν εκεί πάτημα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Ιούλ 2008
Τόπος: Σαλαμίνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2010, 23:17:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοεις το πλακακι της forge λογικα.Εγω που την εχω δεν εχω παρατηρησει καποια μειωση στην αποκριση του γκαζιου.Οσον αφορα την αντιπροσωπια εγω την αφαιρω καθε φορα γιατι αν πεσεις σε κανενα περιεργο μπορει να σου πει οτι εβαλες χερι στο μοτερ κ να χασεις καμια εγγυηση.Το καλο με αυτο το πλακακι ειναι οτι μπαινει κ βγαινει σε 5 λεπτα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούν 2010, 07:43:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από τι άκουσα η διαφορά στον ήχο δεν είναι μεγάλη.

Υπάρχουν βιντεάκια στο Youtube με αυτές.
Απλά να μην δώσεις τα χρήματα σου περιμένοντας κάτι άλλο.

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούν 2010, 11:58:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με το πλακακι της forge εχει πολυ μεγαλη διαφορα.Το σκασιμο ειναι καπως υπερβολικο.
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούν 2010, 22:12:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ με το παιδί μπορεί να πέσεις σε κανένα κολλημένο γι'αυτό κανε λiγo υπομονή μέχρι να τελειώσει η εγγύηση! αν κ η ουσία της σκάστρας που φοράμε είναι για να κάνει θόρυβο δεν Κερδίζεις τίποτα από θέμα απόδοσης Confused
Επιστροφή στην κορυφή
drspeed (Giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούν 2010, 17:24:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα δεν το κάνω για να κερδίσω κάτι από θέμα απόδοσης.
Αν ήταν τόσο φθηνά τα άλογα θα είχαμε από 500 ο καθένας.

Θέλω να τ' ακούω!!! Που έλεγε και η διαφήμιση Wink

Επιστροφή στην κορυφή
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούν 2010, 20:03:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα το ξανατονιζω,αν μιλας για τον ''ανταπτορα'' πλακακι της Forge που παιζει στα 70 ευρω περιπου,τοτε οχι μονο θα το ακους,αλλα θα το παρακους! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούν 2010, 23:43:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν είναι θέμα ήχου αλλάξε την! πάντα είναι ωραίο να ακούγεται ''ανάβει τα αίματα'' Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Paylos_207T (Paylos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 T 1.6 (16V) Rallye (2008)&am

Ένταξη: 01 Δεκ 2009
Τόπος: ΕΔΕΣΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 00:03:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν είναι θέμα ήχου αλλάξε την! π είναι ωραίο να ακούγεται ''ανάβει τα αίματα'' αλλα κοβει
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 12:22:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια ειπαμε ποσο να κοψει πια?
Δεν την εχω βαλει βεβαια, αλλα θα την βαλω συντομα.
Ειναι μια απλη και ευκολη λυση για οποιον θελει να ακουγεται. Και επισης αν νομιζεις οτι σε κοβει, 3 βιδες ειναι, την βγαζεις και τελειωσε.

Για καθημερινη χρηση εγω πχ που θελω να ακουγομαι, θα με βολεψει μια χαρα. Αν ειναι να κανω καποιο πατημα και κοβει πια τοοοοοσο πολυ, την βγαζω για το πατημα και ολα καλα.

Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 13:06:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ilias207Rallye έγραψε:
Ρε παιδια ειπαμε ποσο να κοψει πια?
Δεν την εχω βαλει βεβαια, αλλα θα την βαλω συντομα.
Ειναι μια απλη και ευκολη λυση για οποιον θελει να ακουγεται. Και επισης αν νομιζεις οτι σε κοβει, 3 βιδες ειναι, την βγαζεις και τελειωσε.

Για καθημερινη χρηση εγω πχ που θελω να ακουγομαι, θα με βολεψει μια χαρα. Αν ειναι να κανω καποιο πατημα και κοβει πια τοοοοοσο πολυ, την βγαζω για το πατημα και ολα καλα.
ειχα αυτον τον ανταπτορα για ενα μικρο χρονικο διαστημα στ αυτοκινητο,διαφορα δεν ειδα προς το χειροτερο μ ειχε δωσει ομως την αισθηση οτι τραβουσε καλυτερα και μ ειχε κανει μεγαλη εντυπωση...αλλα απο θορυβο ισα που ακουγοταν
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drspeed (Giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 13:44:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί θα πρέπει να κόβει!!!
Η μαμά σκάστρα απλά πετάει τον επιπλέον αέρα μέσα στο κύκλωμα την ώρα που αφήνεις το γκάζι για να μη φρενάρει την τουρμπίνα ,σωστά???
Αυτό το μαραφέτι παίρνει αυτόν τον άχρηστο αέρα και τον πετάει έξω για να κάνει λίγο παραπάνω σαματά ,σωστά???

Οπότε η τουρμπίνα συνεχίζει να γυρνάει ελεύθερα και να γεμίζει κανονικά το κύκλωμα με κάποιο αέρα μείον αυτόν που πέταξε έξω(πλέον) η σκάστρα, ο οποίος λογικά θα έχει αναπληρωθεί μέχρι να ξαναπατήσουμε το γκάζι από την περιστροφή της τουρμπίνας και αφού έχει κλείσει και πάλι η βαλβίδα ανακούφισης, σωστά???

Εκτός λοιπόν από τα απανωτά άσε πάτα που θα μας αδειάσει σχεδόν το κύκλωμα από τον αέρα δεν βλέπω σε ποια άλλη περίπτωση θα κόβει!!!
Άσε που τα απανωτά πάτα άσε τα κάνουμε για να κάνει τσούφ οπότε να κι αν κόψει να κι αν δεν κόψει.

Επιστροφή στην κορυφή
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 14:03:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις υψηλες στροφες που θελεις το αμαξι να δινει,δεν νομιζω να κοβει γιατι ρουφαει αβερτα αερα κ οι αλλαγες γινονται γρηγορα κ δεν τον πετας ολον εξω.Τωρα μεσα στην κινηση μπορει να lagαρει ελαχιστα παραπανω απο το κανονικο.
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 14:04:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα είχα πεί πριν λίγες μέρες:

Σε εμενα παιδιά τελικά όλο το πρόβλημα μου το δημιουργούσε ο ανταπτορας της forge και είχα κάθε εβδομάδα λαμπάκι.Κι όλα αυτά αφού έβαλα το πρόγραμμα,ανέβηκε η πίεση και είχε απώλειες με τον αντάπτορα,όλο πειράκια ,διακοπές και τέτοια.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drspeed (Giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 14:09:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tasos207RC έγραψε:
Στις υψηλες στροφες που θελεις το αμαξι να δινει,δεν νομιζω να κοβει γιατι ρουφαει αβερτα αερα κ οι αλλαγες γινονται γρηγορα κ δεν τον πετας ολον εξω.Τωρα μεσα στην κινηση μπορει να lagαρει ελαχιστα παραπανω απο το κανονικο.

Ρώτησες για τα μεταφορικά???
περιμένω και τα στοιχεία σου που σου είπα!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 16:48:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν βάλω Τα σώθηκαν από την σκαστρα του s3 θα κάνει ήχο;δεδομένου ότι η μαμά κάνει γιατί φοραω χοανη.επίσης θα έχει Διαφορα στις επιδόσεις;πχ λόγω ποιο σκληρού ελατηριου να κρατάει ποιο σταθερή η μεγαλύτερη πίεση;
Επιστροφή στην κορυφή
Prokopas (Prokopis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen C4 vts THP

Ένταξη: 26 Νοέ 2009
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 23:57:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ParisMcridis με την συγκεκριμένη αλλαγή δεν θα υπάρξει ΚΑΜΙΑ διαφορά στον ήχο

Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Αύγ 2010, 00:02:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει διαφορα....τωρα δεν ξεφουσκωνει(αυτο το πσσσσ που εκανε) οπως πριν..εχει γινει αθορυβο...κ νομιζω κραταει κ ποιο ψηλα πιεση.
Επιστροφή στην κορυφή
west side 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207RC

Ένταξη: 08 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Αύγ 2010, 14:03:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kathe gnomi sebasti guys,,na po kai ti diki mou. agorasa ti skastra tis FORGE.i diafora itan megali pros to xeirotero.i apodosi tou autokonitou epese se tetoio simeio pou me anagaze(stous idious EPARXEIAKOUS dromous kai kinisi)na kateuazw sxesi ekei pou aneta borousa na sunexisw ma tin idia px apo 3 me 2/2500rpm na rixno 2.XORIS ti skastra kai me to klimatizmo anoixto de xreiazontan na kateuaso.genikotera me ti forge apano,OLES i sxeseis na min exoun to idio anoigma opos xwris.omorfi kai praktiki de lew kai to ksefusima den einai oti xeirotero exw akousei alla apoti ti stigmi pou (kata ti gnomi mou panta) gonatise to amaksi pire to poulo tin 8h mera.
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Αύγ 2010, 15:11:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arrow west side

Σε παρακαλώ σταμάτα να γράφεις με greenglish, σεβόμενος τους κανόνες του Forum. Γράφε πεζά ελληνικά. Αν συνεχίσεις να γράφεις με greenglish οι δημοσιεύσεις σου θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση.

Ευχαριστώ.
εκ της mod team

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 1 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης