PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβλημα στα φλας 207cc

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

Ένταξη: 13 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2010, 23:56:19    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα στα φλας 207cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σας εχω ενα 207cc και προσφατα στα καλα καθουμενα σε μια βολτα αναβοντας το φλας αρχισε να αναβοσβηνει γρηγορα και στην οθονη εβγαλε direction indicator faulty.εβγαλα τον θετικο πολο και τον ξαναβαλα το προβλημα εξαφανιστηκε αλλα το μηνυμα ποτε βγαινε ποτε οχι στην οθονη.εχει κανεις καμμια ιδεα??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούν 2010, 15:40:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το flash στην πραγματικότιτα δουλέυει το κοιταξες ? γιατι ισως απλα να έχει καει λαμπα Wink

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούν 2010, 16:22:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tα φλας αποσυντονιζονται οταν καιγεται μια λαμπα ...αναψε αλαρμ και βγες δες γυρω γυρω ολες τις λαμπες...! Very happy

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούν 2010, 22:18:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικά απο την πλευρά που άναψες το φλάς θα έχεις καμμένο λαμπάκι,απο την αντίθετη πλευρά πρέπει να σου δουλεύουν σωστά.
Τώρα αν όλα λειτουργούν ίσως να υπάρχει πρόβλημα σε κάποια επαφή ή καλώδιο.

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούν 2010, 11:33:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 106xs έγραψε:
Λογικά απο την πλευρά που άναψες το φλάς θα έχεις καμμένο λαμπάκι,απο την αντίθετη πλευρά πρέπει να σου δουλεύουν σωστά.
Τώρα αν όλα λειτουργούν ίσως να υπάρχει πρόβλημα σε κάποια επαφή ή καλώδιο.

κανενα λαμπακι κανενα ολεσ οι επαφες ενταξει.σταματησε μονο του το προβλημα και δεν εχει ξαναβγαλει ενδειξη βλαβης,κουφο???
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούν 2010, 12:49:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου τις επαφές πώς τις έλενξες?Αν όλα τα λαμπάκια είναι εντάξει,μάλλον για κάποια επαφή το βλέπω.Μπορεί να είναι σε ντουί για το λαμπάκι του φλάς,μπορεί σε επαφή της φύσας απο κάποιο φανάρι ή ακόμα και επαφή απο τον διακόπτη που είναι στο τιμόνι για τα φλάς...
Τώρα το ότι δεν στο ξαναέκανε είναι καλό σημάδι Rolling eyes

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούν 2010, 20:18:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 106xs έγραψε:
Φίλε μου τις επαφές πώς τις έλενξες?Αν όλα τα λαμπάκια είναι εντάξει,μάλλον για κάποια επαφή το βλέπω.Μπορεί να είναι σε ντουί για το λαμπάκι του φλάς,μπορεί σε επαφή της φύσας απο κάποιο φανάρι ή ακόμα και επαφή απο τον διακόπτη που είναι στο τιμόνι για τα φλάς...
Τώρα το ότι δεν στο ξαναέκανε είναι καλό σημάδι Rolling eyes

ελυσα φισες απο ολα τα φαναρια τις φυσες απο το bsi και απο τον διακοπτη.σπρει επαφων παντου και φυσημα.ελενχο στα καλωδια με πολυμετρο αν εχου επαφη με τα φισακια ολα καλα.
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούν 2010, 22:14:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207cc έγραψε:

ελυσα φισες απο ολα τα φαναρια τις φυσες απο το bsi και απο τον διακοπτη.σπρει επαφων παντου και φυσημα.ελενχο στα καλωδια με πολυμετρο αν εχου επαφη με τα φισακια ολα καλα.

¶ψογος Wink

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούν 2010, 23:25:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοίτα στις καινούργιες παπάτζες που γάζουν πλέον τα πάντα είναι ηλεκτρονικά και περνάνε απο εγγεφάλους...στου πατέρα μου το οκταβια5 όταν μια λυχνία είναι στα τελευταία της η καεί ανάβει ένα λαμπάκι στο καντράν...χαρακτηριστικά πριν 2 βδομάδες άναβε αυτο το λαμπάκι και 2 μέρες μετά κάηκε ο ένας προβολέας...τυχαίο??δε νομίζω.. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης