PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Grey Thorium Βάψιμο?! (Το βάψαμε...!)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούν 2010, 19:41:01    Θέμα δημοσίευσης: Grey Thorium Βάψιμο?! (Το βάψαμε...!) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από μια πέτρα που κάποιος #@!$#% πέταξε στο αμάξι, στο σημείο πάνω από το πίσω φινιστρίνι, από την πλευρά του οδηγού, θέλω να το φτιάξω γιατί μου την δίνει να το βλέπω...!Rolling eyes Έχει κάνει ένα μικρό βαθουλωματάκι και εχει φύγει χρώμα..

Ρώτησα και έκλεισα ραντεβού για μεθαύριο στην microrepairs, αλλά απ'οτι μου είπε εκεί ο Κώστας (νομίζω), το χρώμα μου είναι πολύ περίεργο και υπάρχει περίπτωση να φαίνεται διαφορά..Το εκτιμώ που μου λέει το τι πραγματικά νομίζει αφού ξέρει ο ίδιος τη δουλειά του καλύτερα από μένα και μου το είχε ξαναπεί και για μια κλειδιά που έχω από πέρυσι, αλλά να μην μπορώ να φτιάξω αυτό το χρώμα??

Έχει κάνει κανείς φανοποιία σε γκρί Thorium και έχει δει διαφορά ή δε φαίνεται ιδιαίτερα σε σχέση με άλλα σημεία?

Τόσο περίεργο χρώμα πήρα πια...? Sad Sad

Φοβάμαι μήπως φαίνεται πιο πολύ τελικά μετά το φτιάξιμο...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ironman02 στις Πεμ 10 Ιούν 2010, 20:13:10, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούν 2010, 22:28:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προτιμησε καλυτερα την chipsaway στο γαλατσι ή στην καλογρεζα.Πριν δυο χρονια ειχα βαψει κατι στην microrepairs και το αποτελεσμα ηταν μετριοτατο.Αλλη αποχρωση και πολυ μεταλλο η καινουργια βαφη.Το χρωμα ηταν το ποντικί της seat (sombra grey).Δεν ξερω αν εχει βελτιωθει απο τοτε στους κωδικους των χρωματων..Αντιθετα στην chipsaway το αποτελεσμα σε αλλη μικροζημια ηταν ΑΨΟΓΟ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούν 2010, 22:54:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το ίδιο χρώμα μιλάς και τις 2 φορές? Αν δεν πετύχει καλά η απόχρωση δεν το ξανακάνουν μέχρι να πετύχει? Κάτι τέτοιο μου έχουν πεί..

Έχω ακούσει καλά λόγια για Microrepairs γι'αυτό πήγα εκεί. Μου είπε οτι το προχωράμε αν θέλω, αλλά με δικιά μου ευθύνη, γι'αυτό ξενερώνω λίγο..Γιατί και να μην βγεί καλό, εκεινός μου το είπε... Sad

Ίσως παίζει ρόλο και που είναι η ζημιά...

edit: Επίσης η microrepairs δίνει εγγύηση εφ'ορου ζωής, ενώ η chipsaway 2 χρόνια. Παίζει δηλαδή σε 2 χρόνια να αρχίζει να ξεθωριάζει όπως έχω ακούσει από κάποιους...? Scratch
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2010, 10:10:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι για το ιδιο μιλαω.Και με ειχε προετοιμασει κι εμενα θυμαμαι για την πιθανη διαφορα στο χρωμα ενω ο chipsaway ειναι σιγουρος για το αποτελεσμα και τη δουλεια του και δεν σου πεταει το μπαλακι της ευθυνης..
Για γυαλισμα-κερωμα ειναι πολυ καλο μαγαζι,για τοπικη επιδιορθωση τοτε τουλαχιστον ηταν πολυ πισω.
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2010, 21:03:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ιδιο ειχαν πει και σε εμενα φιλε μου για τον μπροστινο προφυλακτηρα κατο απτο σημα της πεζο στην p....bull......Aλλα τελικα το αποτελεσμα ειναι εξερετο....Καλα εκανε παντως και στο διευκρινισε ξεκαθαρησε την θεση του.....λιγοι πια το κανουν αυτο ''Μονο η δουλεια τους να γινετε''

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2010, 21:08:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα πάω αύριο το πρωί να το φτιάξω. Ελπίζω να μην βγεί διχρωμία... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2010, 18:28:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά βγήκε μια μικρή διχρωμία, αλλά και πάλι από την λακούβα και το γδάρσιμο που είχε καλύτερο είναι...

Δεν ξέρω αν μου φαίνεται εμένα πιο πολύ επειδή εγώ ξέρω που έγινε το βάψιμο ή αν είναι πιο πολύ η ιδέα μου, αλλά νομίζω είναι λίγο πιο ανοιχτή η απόχρωση και σαν να μου φαίνεται πιο έντονη η διαφορά στο τελείωμα δεξιά, κοντά στην αεροτομή...

Έχω βάλει βελάκια στις photo για να δείξω από που εώς που βάφτηκε. Είναι το κομμάτι πάνω από το πίσω παράθυρο.

Από κοντά και μέσα στο μαγαζί δε φαινόταν σχεδόν τίποτα. Έξω φαίνεται λίγο παραπάνω..

Ευχαριστώ πάντως τον Κώστα (microrepairs) για την προσπάθεια αν και μου είχε πεί εκ των προτέρων οτι το χρώμα είναι δύσκολο και ίσως να μην το πετύχει τέλεια. Εγώ θέλησα να προχωρήσει στο βάψιμο μιας και με το χτύπημα ήταν ψιλοχάλια.. Sad

Να και μερικές photo:

http://img532.imageshack.us/f/p1010141h.jpg/

http://img199.imageshack.us/i/p1010138ou.jpg/

http://img534.imageshack.us/i/p1010133o.jpg/
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2010, 18:32:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποσο πηγε το μαλλι?
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2010, 18:41:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

98 ευρώ χωρίς απόδειξη και με την έκπτωση του club 15%.

Αλλού που ρώτησα μου είχαν πεί και 70 αλλά επειδή είχα ακούσει καλά λόγια πήγα εκεί.. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2010, 20:26:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στην τελευταια φωτογραφια φαινονται ξεκαθαρα 3 σημεια οπου ειναι "ξασπρισμενα" σε σχεση με την υπολοιπη βαφη Crying or Very sad

Απ'το να υπηρχε η λακουβα εκει καλυτερα ετσι οπως λες αλλα οπως σου ειπα υπηρχαν πιο δοκιμασμενες και σιγουρες λυσεις Wink Και φθηνοτερες.

Edit : Οντως εκει δεξια προς την αεροτομη δεν εχει πετυχει καθολου το σβησιμο.Τολμω να πω πως ειναι αποτυχια..Μου θυμιζει τη δικια μου διχρωμια τοτε στην πορτα.Ή βαφη σ'εκεινο το σημειο φαινεται σαν να εχει γκλιτερ μεσα?Σαν περλε?
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2010, 20:39:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω είναι πώς θα κάτσει κάθε φορά..

Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια από γνωστό και όταν πήρα το αμάξι μολίς είχε βάψει μια mazeratti...

Και για το chipsaway έχω ακούσει πολύ καλά λόγια αλλά και κακά..Όπως και για paintbull.. Ίσως είναι και ο μάστορας, ίσως και η στιγμή, για το πώς θα κάτσει το χρώμα..

Πάντως δεν είναι η ιδέα μου τελικά, όντως έχει ένα ξάσπρισμα... Sad

edit: Τώρα θα σε γελάσω.. Στον ήλιο μου φάνηκε οτι όλο το κομμάτι έχει πιο πολλά μπιμπικάκια (αυτά που έχει το μεταλλικό χρώμα μέσα) από το υπόλοιπο. Αν εννοείς αυτό. Αλλά μόνο όταν το βάραγε καρφί ο ήλιος.

Η αδερφή μου που είναι ειδική στα χρώματα το είδε και λέει δε βλέπω διαφορά μια χαρά είναι...(όταν της το υπέδειξα κάτι είδε αλλά λέει σιγά τη διαφορά λεπτομέρεις..Razz). Εγώ έχω και δυσχρωματοψία, οπότε πάρε το αυγό και κούρευτο...! Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ironman02 στις Πεμ 10 Ιούν 2010, 20:45:44, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2010, 20:42:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η ποσότητα είναι κυρίως...το χρώμα το βρίσκει εύκολα..προφανώς ήθελε ένα χεράκι ακόμα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούν 2010, 13:02:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρατήρησα στα τελειώματα του βαψίματος ψιλό αράχνιασμα που φαίνεται μόνο υπό συγκεκριμένες γωνίες.

Δε ξέρω πώς ακριβώς κάνουν το σβήσιμο του χρώματος, αλλά υποθέτω για να έχει αράχνιασμα θα γίνεται με κάποιου είδους αλοιφή. Φαίνεται ότι είναι κυκλικό σαν να έχει γίνει από αλοιφαδόρο..
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιούν 2010, 10:02:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Τελικά βγήκε μια μικρή διχρωμία, αλλά και πάλι από την λακούβα και το γδάρσιμο που είχε καλύτερο είναι...

Δεν ξέρω αν μου φαίνεται εμένα πιο πολύ επειδή εγώ ξέρω που έγινε το βάψιμο ή αν είναι πιο πολύ η ιδέα μου, αλλά νομίζω είναι λίγο πιο ανοιχτή η απόχρωση και σαν να μου φαίνεται πιο έντονη η διαφορά στο τελείωμα δεξιά, κοντά στην αεροτομή...

Έχω βάλει βελάκια στις photo για να δείξω από που εώς που βάφτηκε. Είναι το κομμάτι πάνω από το πίσω παράθυρο.

Από κοντά και μέσα στο μαγαζί δε φαινόταν σχεδόν τίποτα. Έξω φαίνεται λίγο παραπάνω..

Ευχαριστώ πάντως τον Κώστα (microrepairs) για την προσπάθεια αν και μου είχε πεί εκ των προτέρων οτι το χρώμα είναι δύσκολο και ίσως να μην το πετύχει τέλεια. Εγώ θέλησα να προχωρήσει στο βάψιμο μιας και με το χτύπημα ήταν ψιλοχάλια.. Sad

Να και μερικές photo:

http://img532.imageshack.us/f/p1010141h.jpg/

http://img199.imageshack.us/i/p1010138ou.jpg/

http://img534.imageshack.us/i/p1010133o.jpg/

Mια χαρα ειναι ρε συ...Αν και μικροδιαφορα υπαρχει οπως και να εχει....αλλα πρεπει να το προσεξεις πολυ για να το δεις ρε συ!..Δεν εχω βγαλει φωτο την αποτυχια της οσκαρ πεζο οταν χρειαστηκε να βαψω ολη την πορτα απο επειχηρηση διαρηξης που ειχε γινει μεσα στην γρατζουνια.....γι αυτο τα λετε αυτα Laughing !Μιλαμε οτι το αμαξι αν ειναι πορτακαλι π.χ μου την εκαναν χρυση!Ευτυχως που το πηγα μετα σε ενα φιλαρακι και ειδα το φως το αληθινο!

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης