PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα με κεντρικη οθονη ''307''

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2010, 21:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα με κεντρικη οθονη ''307'' Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια....εχω το εξης προβλημα οπως καποιοι γνωριζουν εχω αλλαξει το radiocd στο αμαξι και εχω βαλει ενα universal 2din .....ολα μια χαρα μεχρι που πηγα το αμαξι για σερβις και απτην ωρα που το πηρα τα γραματα που εχει η οθονη του αμαξιου ''ωρας ημερομηνιας''κλπ κλπ αναβοσβηνουν και δεν μπορω να το σταματησω με τιποτα......η χαζομαραμου ηταν οτι το ειχα παρει χαμπαρει εφοσον ειχα φτασει σχεδον σπιτι μου μετα το σερβις και βαριομουν να το παω πισω.Ξερει κανεις εαν υπαρχει λυση?Εχετε υπ'οψιν σας οτι το χειριστηριο του τιμονιου δεν λειτουργει λογο αλλαγης οθονης.....μονο το χειριστηριο για την καταναλωση μπορω και χρησιμοποιω.Οποιος εχει καποια λυση να μπορω να κανω κατι μονος θα μου λυσει τα χερια.Ειναι πολυ εκκνευριστικο.

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Max307 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.4 (8v) xr-r(2003)

Ένταξη: 15 Σεπ 2009
Τόπος: Γυθειο - λακωνια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2010, 22:09:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν εχεις πριν το facelift οι ρυθμισεις για ημερομηνια και λοιπα γινονται απ ευθειας απ την κεντρικη οθονη (2 κουμπακια)..αν εχεις μετα το facelift οι ρυθμισεις γινονται απ το ιδιο το μαμα radiocd....θελει ρυθμισμα η ημερομηνια και ωρα....νομιζω....

Δεν τρεχω γρηγορα...απλα πεταω αργα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2010, 22:48:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι το γνωριζω οτι θελει ρυθμιση απλα επειδη εχω facelift......δεν μπορω να κανω δουλεια με τιποτα......Λογικα στην αντιπροσωπια θα μπορουν να μου το ρυθμισουν?

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2010, 20:27:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα θα επρεπε να κανεις τα χειριστηρια να δουλευουν αν εχεις καποια επωνυμη μαρκα οθονης.Αν οχι βγαλε μια την οθονη και βαλε το μαμα,αλλαξε τη και ξαναβαλε την οθονη(κοπος αλλα ετσι ειναι...

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Max307 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.4 (8v) xr-r(2003)

Ένταξη: 15 Σεπ 2009
Τόπος: Γυθειο - λακωνια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2010, 22:13:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στην αντιπροσωπεια ρυθμιζεται απ οτι ξερω βαση του προγραματος..τωρα..αν μπορεις και το κανεις ετσι οπως ειπε ο φιλος γλυτωνεις το 20€....

Δεν τρεχω γρηγορα...απλα πεταω αργα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούν 2010, 19:50:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Max307 έγραψε:
στην αντιπροσωπεια ρυθμιζεται απ οτι ξερω βαση του προγραματος..τωρα..αν μπορεις και το κανεις ετσι οπως ειπε ο φιλος γλυτωνεις το 20€....
20Ευρω για να μου κανουν αυτην την ρυθμιση ε?μαλιστα........Το θεμα ειναι οτι μονος δεν μπορω να την κανω την αλλαγη αυτη ετσι ωστε να τα ρυθμισω.....

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούν 2010, 19:55:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει καποιος να με βοηθησει......?Και δεν ειναι τοσο για τα 20 ευρω οσο για ολη την ταλεπωρια

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούν 2010, 19:57:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν πιανουν τα χερια σου κανε το μονος σου
αν θες βοηθεια τηλεφωνικως παρε με αυριο μεταξυ 10-12 το πρωι 6977470036
Σωτηρης

Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούν 2010, 20:01:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εισαι ωραιος......σε ευχαριστω φιλε μου.......Το εκτιμω πολυ......θα το παλεψω αυριο το πρωι λιγο μονος και εαν δεν γινει κατι θα σε παρω....Ευχαριστω πολυ και παλι.

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 21:26:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
αν πιανουν τα χερια σου κανε το μονος σου
αν θες βοηθεια τηλεφωνικως παρε με αυριο μεταξυ 10-12 το πρωι 6977470036
Σωτηρης

Φιλε μου σε ευχαριστω πραγματικα για την κινηση σου.....ολα οκ .......μαζι με την βοηθεια ενος παιδιου(φιλου).Γι αυτο δεν σε πηρα. Wink

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2010, 08:57:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εφοσον το εφτιαξες το ιδιο ειναι Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης