PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rallye engine man system
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chris_207 (Χρηστος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 14 Ιούλ 2008
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούν 2010, 11:34:24    Θέμα δημοσίευσης: 207 rallye engine man system Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω ενα προβλιμα το αμαξι καταρχιν εχει προγραμμα....αυτο που με κανει ειναι αμα πηγαινω στο δρομο και εχω πεμπτη και παταω λιγο γκαζι δηλαδη η πιεσι που σικωνει ειναι 0,2 και πιγαινω για λιγα δευτερολεπτα ετσι μου αναβει το τριγωνο το λαμπακι με το θαυμαστικο μου γραφει η οθονη engine man system και το αμαξι δουλευει 2κυλινδρα δεν πηγαινει πανω απο 3χιλιαδες στροφες....το σβηνο το βαζο μπροσ καμια 2-3 φορεσ και μετα ειναι ενταχει.......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούν 2010, 11:52:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εισαι σιγουρος οτι το κανει μονο με την 5η? χωρις να εχω εμπειρια αυτο που μπορω να φανταστω ειναι λαθος μιγμα ή τελος παντων λαθος καυση...! μηπως στην συγκεκριμενη πιεση στεγνωνει ή ειναι πολυ πλουσιο και μπουκωνει?

ας απαντησει καποιος γνωστης για το αν στεκει το παραπανω γιατι μπορει να ειπα και κοτσανα Embarassed

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

Ένταξη: 05 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούν 2010, 16:37:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα μου βγάζει engine management system faulty και κοβει τον κλιματισμό..Επισης δουλεύει συνεχομένα το βεντυλατερ χωρίς να είναι ανεβασμενη η θερμοκρασία..Σήμερα το πήγα και στην Newland και καναν update τον εγκεφαλο μου είπαν οκ ,αλλα πάλι το ξαναέβγαλε μετά απο μιση ωρα.. Πάντως κάτι με την θερμοκρασία πρέπει να έχει σχέση...Αν ξέρει κανείς απο το forum ας μας πει τι ακριβώς είναι αυτο πάλι...
ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
chris_207 (Χρηστος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 14 Ιούλ 2008
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούν 2010, 20:30:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εμενα δουλευουν τα βεντιλατερ....προγραμμα εχεις?????γιατι θελω να δω μιπως φταιει το προγραμμα....
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούν 2010, 22:22:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chris_207 έγραψε:
και εμενα δουλευουν τα βεντιλατερ....προγραμμα εχεις?????γιατι θελω να δω μιπως φταιει το προγραμμα....

Confused Confused Confused δε νομιζω,θα ειναι καποια βλαβη σε καποιον αισθητηρα η σε καποια βαλβιδα.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούν 2010, 22:29:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chris_207 έγραψε:

Οπως ειπε και ο Βαγγος δεν νομιζω οτι φταίει το προγραμμα..οχι εμενα ειναι εντελως μαμα δεν το εχω πειραξει
Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούν 2010, 18:00:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρελέ και πλακέτα καλοριφέρ μου είπανε..Ελπίζω να είναι οντως αυτο μην πάνε τζάμπα τα 85 €...Μου είπαν επίσης οτι μπορεί να ήταν οτιδήποτε μέχρι και εγκέφαλος Shocked...Με αλλα λόγια φθηνά την γλίτωσα.Ελπίζω να βοήθησα..
Επιστροφή στην κορυφή
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

Ένταξη: 19 Απρ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούν 2010, 21:47:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

psilos133 έγραψε:
Ρελέ και πλακέτα καλοριφέρ μου είπανε..Ελπίζω να είναι οντως αυτο μην πάνε τζάμπα τα 85 €...Μου είπαν επίσης οτι μπορεί να ήταν οτιδήποτε μέχρι και εγκέφαλος Shocked...Με αλλα λόγια φθηνά την γλίτωσα.Ελπίζω να βοήθησα..

Εγώ πάντως σε αντίστοιχη περίπτωση θα τους έλεγα αν είναι αυτή η ζημιά τότε θα σας δώσω τα λεφτά (πχ 85€). Πάντα αυτό κάνω για να μην πληρώνω την ασχετοσύνη ορισμένων!

Peugeotναυτης..
Επιστροφή στην κορυφή
Άπορος (Προγραμματισμένος)
Μέλος
Μέλος

207 rallye

Ένταξη: 15 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Αύγ 2010, 21:17:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου έβγαλε για 2η φορά σε διάστημα 3βδομάδων αυτή την ένδειξη.Πήγα Λάιον και περιμένω τώρα την καινούρια πεταλούδα σε καμιά 7αριά μέρες.Σε 17 μέρες βγαίνω από εγγύηση.
Υπάρχει άλλος που να άλλαξε πεταλούδα?Μου 'παν ότι είναι συχνό φαινόμενο.ΕΙΝΑΙ?

Υ.Γ. e-tuned 3rd stage.Την 1η φορά πιστέψαμε ότι φταίει το πρόγραμμα γιατί παρουσιάστηκε αμέσως μετά προειδοποιώντας 1 μέρα πριν με ένα βύθισμα της ροπής γύρω από τις 3000rpm.Με ένα ρετουσάρισμα όλα ΟΚ.
Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Αύγ 2010, 21:03:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άπορος έγραψε:
Μου έβγαλε για 2η φορά σε διάστημα 3βδομάδων αυτή την ένδειξη.Πήγα Λάιον και περιμένω τώρα την καινούρια πεταλούδα σε καμιά 7αριά μέρες.Σε 17 μέρες βγαίνω από εγγύηση.
Υπάρχει άλλος που να άλλαξε πεταλούδα?Μου 'παν ότι είναι συχνό φαινόμενο.ΕΙΝΑΙ?

Υ.Γ. e-tuned 3rd stage.Την 1η φορά πιστέψαμε ότι φταίει το πρόγραμμα γιατί παρουσιάστηκε αμέσως μετά προειδοποιώντας 1 μέρα πριν με ένα βύθισμα της ροπής γύρω από τις 3000rpm.Με ένα ρετουσάρισμα όλα ΟΚ.

Εμένα φίλε μου ήταν ρελε καλοριφέρ και από τοτε που μου το αλλαξαν δεν ξαναεκανε τιποτα...Επίσης, μου εχει βγάλει σχεδον τα πάντα αλλα αυτο για την πεταλούδα οχι..Το αμάξι μου εχει 96000χλμ βέβαια το καινούργιο μοτερ εχει γύρω στα 40000..Δεν νομιζω οτι ειναι συχνό δεν το εχω ξανακουσει από κανεναν...
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2010, 10:27:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

psilos133 έγραψε:

Εμένα φίλε μου ήταν ρελε καλοριφέρ και από τοτε που μου το αλλαξαν δεν ξαναεκανε τιποτα...Επίσης, μου εχει βγάλει σχεδον τα πάντα αλλα αυτο για την πεταλούδα οχι..Το αμάξι μου εχει 96000χλμ βέβαια το καινούργιο μοτερ εχει γύρω στα 40000..Δεν νομιζω οτι ειναι συχνό δεν το εχω ξανακουσει από κανεναν...

Το δικό μου έχει 46000χλμ αλλά το μοτέρ 3000...Είναι η πρώτη 'ζημιά' που βγάζει.Τις προηγούμενες(μοτέρ,σασμάν) τις προκάλεσαν οι αντιπροσωπίες!Ε,να μη βγάλει και αυτό το ταλαίπωρο κάτι?
Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως με κάλυψαν πλήρως τα κεντρικά χωρίς μαμουσουτού και τίποτα ιδιαίτερες φασαρίες.
Για τη πεταλουδίτσα τώρα μου είπαν ότι και προχθές πάλι αλλάξαν σε ένα άλλο.Δεν είχα ακούσει τίποτα ως τώρα οπότε ο Θεός κι η ψυχή τους.
Μάλλον αυτοί οι αλητήριοι εκεί κάπου στα στενά του Γέρακα και της Αγ. Παρασκευής φταίνε για όλα.Θα τους κάνω αγωγή και θα απαιτήσω 1.9over-1.6κόφτες...53κιλά ροπή από τις 1200 και σε δική τους χρέωση συνδρομή σε οδική βοήθεια της αρεσκείας μου!
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2010, 11:15:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχετε αλλαξει μοτερ; Shocked
Γιατι;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Μέλος
Μέλος

207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2010, 12:16:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου βάλανε σε αντιπροσωπία πεζώ,κοντά στα κεντρικά,beru μπουζί αντι για ngk.Έσπασε το ένα και έγδαρε τα χιτώνια και έπεσε η συμπίεση στον κύλινδρο.Άρχισε να καταπίνει λάδι σαν σιφώνι και το πήγα να μετρήσω τη συμπίεση.Όταν τη μετρήσανε μου είπαν ότι πάω για κινητήρα.Αφού μετά από ένα μήνα πήρα το αμάξι,στη 1η βόλτα στρωσίματος,άρχισε να ακούγεται το σασμάν σα ξεχαρβαλωμένο.Δεν του χαν βάλει βαλβολίνες.Ξανά μέσα για καινούριο από Γαλλία.
Όλα εγγύηση και με χαρτιά(υπεύθυνες δηλώσεις εκατέρωθεν) και γενικά σοβαρή και επαγγελματική αντιμετώπιση,χωρίς για να'μαι ειλικρινής να το περιμένω.Αυτό με αναπτέρωσε σε μεγάλο βαθμό,γιατί για 5μήνες αφότου ξεκίνησαν όλα είμουνα μπου@#λο

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Άπορος στις Τρι 17 Αύγ 2010, 14:16:44, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2010, 13:05:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Εχετε αλλαξει μοτερ; Shocked
Γιατι;

Γιατι πηραμε πεζο...εμενα εκανε σαν τρακτερ κ ειχε πεσει κιολας κ επειδη δεν βρισκαν τι ηταν τους εβαλα να μου τον αλλαξουν(εγγύηση).. (Αφού απείλησα βέβαια με μηνύσεις κτλ)..Λαϊον ελλας βλέπεις οι τύποι ειναι ασχετοι πραγματικα...
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2010, 13:50:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαρα στο κουραγιο σας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2010, 15:54:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για διαβάστε και αυτό που κράζετε τη PEUGEOT,

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/toyota-aygo.html#more

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2010, 17:45:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:

Έτσι είναι και η οδική βοήθεια της peugeot assistance που και καλά έχουμε για 3 χρόνια δωρεάν. Έμεινα κάπου στα οινόφυτα και θέλανε να με πάνε στην χαλκίδα ενώ μένω αθήνα. Ύστερα από σχεδόν 5 ώρες καθυστέρηση και με εμένα να περιμένω στο δρόμο μέσα στη ζέστη και μετά από τηλέφωνα με κεντρικά peugeot - οδική και δεν ξέρω και εγώ με ποιόν μίλησα με πήγαν στην αθήνα σαν μεγάλη χάρη αφού πρώτα μου έβγαλαν το λάδι. Να χέσω και εγώ την μούφα peugeot assistance..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2010, 18:11:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:

Φίλε μου δεν ειπα εγώ οτι δεν υπάρχουν χειρότερα..Αλλά σίγουρα υπάρχουν κ καλύτερα... Ο καθένας μιλάει με την εμπειρία του..Εμένα το αμάξι μου μ αρέσει πολύ κ πλέον απο την στιγμή που άλλαξα μοτέρ δεν παρουσίασε σχεδόν τπτ...Απλά η όλη αντιμετώπιση που είχα από τους ανθρώπους της Λαϊον ΕΛΛΑΣ ηταν απαράδεκτη...Μέχρι κ τρελό πήγαν να με βγάλουν για να περάσει η εγγύηση..(έληγε σ έναν μήνα).Κ Τα Peugeot πιστεύω ότι ειναι μια χαρά αμάξια(αν κ δεν θα επαιρνα ποτε ξανά) απλά οι τενικοί της Λαιον είναι λίγο άσχετοι ή δεν σέβονται τα λεφτά που έχουμε δώσει..Σορρυ για το OFF TOPIC[/img]
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2010, 19:43:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

psilos133 έγραψε:
king207cc έγραψε:

Φίλε μου δεν ειπα εγώ οτι δεν υπάρχουν χειρότερα..Αλλά σίγουρα υπάρχουν κ καλύτερα... Ο καθένας μιλάει με την εμπειρία του..Εμένα το αμάξι μου μ αρέσει πολύ κ πλέον απο την στιγμή που άλλαξα μοτέρ δεν παρουσίασε σχεδόν τπτ...Απλά η όλη αντιμετώπιση που είχα από τους ανθρώπους της Λαϊον ΕΛΛΑΣ ηταν απαράδεκτη...Μέχρι κ τρελό πήγαν να με βγάλουν για να περάσει η εγγύηση..(έληγε σ έναν μήνα).Κ Τα Peugeot πιστεύω ότι ειναι μια χαρά αμάξια(αν κ δεν θα επαιρνα ποτε ξανά) απλά οι τενικοί της Λαιον είναι λίγο άσχετοι ή δεν σέβονται τα λεφτά που έχουμε δώσει..Σορρυ για το OFF TOPIC[/img]

τα πεζω ΗΤΑΝ μια χαρα αμάξια...τα τελευταια χρονια φροντιζει πανυγηρικα να αμς δειχνει το αντιθετο...αν και απο οτι εχω καταλαβει απο τη συνεργασια bmw-psa βγηκε...αντε να μη πω τι βγηκε...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Pugobios στις Τρι 17 Αύγ 2010, 20:04:27, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Μέλος
Μέλος

207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Αύγ 2010, 19:46:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

'Μίλα' στον ενικό βασιλιά 207 κουπέ μετατρέψιμο μη συμπεριλαμβάνεις και μένα
Άπορος έγραψε:

Όλα εγγύηση και με χαρτιά(υπεύθυνες δηλώσεις εκατέρωθεν) και γενικά σοβαρή και επαγγελματική αντιμετώπιση,χωρίς για να'μαι ειλικρινής να το περιμένω.Αυτό με αναπτέρωσε σε μεγάλο βαθμό,γιατί για 5μήνες αφότου ξεκίνησαν όλα είμουνα μπου@#λο

Άπορος έγραψε:
Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως με κάλυψαν πλήρως τα κεντρικά χωρίς μαμουσουτού και τίποτα ιδιαίτερες φασαρίες.

Απλά ανέφερα τα γεγονότα συνοπτικά χωρίς κραξίματα κτλ. τονίζοντας τη διάθεση συνεργασίας από πλευράς τους για επίλυση των ατυχών προβλημάτων(Τα λάθος μπουζί βέβαια ήταν λίγο...πείτε το όπως θέλετε).Εκτενέστερα με το ίδιο σχεδόν ουδέτερο ύφος υπάρχουν σε ενημερωτική επιστολή η οποία ακολουθεί πλέον το φάκελο του αυτοκινήτου αφού την κοινοποίησα στη Λάιον ,όπου και ήταν απόλυτα συνεργάσιμοι,καθώς και στην αντιπροσωπία που αρχικά με 'πλήγωσε'.[/quote]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης