PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πολύ Καλό συνεργείο αυτοκινήτων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2010, 16:34:00    Θέμα δημοσίευσης: Πολύ Καλό συνεργείο αυτοκινήτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συχνα αναφερω με χιουμορ τις ιστοριες μου με τις ταλαιπωριες που εχω υποστει απο διαφορους μηχανικους οσο αναφορα υπερβολικο κοστος ,
κακη εργασια στο αυτοκινητο μου και δουλεμα ψιλογαζι γενικοτερα.

Ολα τα παραπανω πλεον ειναι παρελθον , διοτι βρηκα εναν μηχανικο ο οποιος και την δουλεια του ξερει πολυ καλα , και σεβεται το αυτοκινητο σου
και με πολυ καλες τιμες στα εργατικα του.

Το θεμα αυτο δεν το ανοιξα για αυτους που ειναι καχυποπτοι και μπορουν να πουν οτι θελω να διαφημισω κανα φιλαρακι μου κτλ κτλ κτλ,
αλλα για αυτους που εχουν τραβηξει οτι και εγω και ψαχνουν να βρουν (οπως εψαχνα και εγω) εναν ανθρωπο που ξερει να κανει την δουλεια του ,
να μην σε κοροιδευει, και να μην θελει μονο απο σενα να φτιαξει το 2ο εξοχικο του σπιτι.

Το συνεργειο βρισκεται στο
περιστερι , πολυκρατους 12 , τηλ : 2105713650 Μανώλης

Ειναι στην διασταυρωση θηβων και παναγη τσαλδαρη διπλα απο την alpha bank.

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Mag206cc (leftery)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc 1.6 2004

Ένταξη: 19 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2010, 22:22:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτος εχει καμια σχεση με πεζο και γαλλικα η ειναι ξεκαρφωτος.??????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούν 2010, 19:26:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γνωρίζει κάποιος συνεργείο προς καλλιθέα για να γίνει ένας έλεγχος για αγορά μεταχειρισμένου? (πληροφορίες με pm για να μην θεωρηθεί διαφήμιση)

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης