PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μια αλλιώτικη...ειδική
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούλ 2002, 02:10:50    Θέμα δημοσίευσης: Μια αλλιώτικη...ειδική Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι το ξέρω. Ότι η απόλυτη ειδική είναι ο δρόμος που έχει και ευθείες,και αρκετά στροφιλίκια (όπως λέει και ο Δήμου "φιδίσιος δρόμος"-μου το θύμησε ένας φίλος σε κάποιο άλλο post) και ανηφόρες, και γενικά καταστάσεις όπου χαίρεσαι το αυτοκίνητο σου να βγάζει δύναμη και οδηγική απόλαυση πίσω από το τιμόνι. Ωστόσο θα ήθελα να πω και για μια αλλιώτικη ειδική η οποία μου προέκυψε σήμερα.
Είχα πάει σινεμά, και γενικά μπήκα στο αυτοκινητό μου ήρεμος να γυρίσω σπίτι. Στα 500μ. ήταν ο βενζινάς μου. Το φουλάρω μέχρι τα μπούνια,κάνω και ένα check στα λάστιχα και ΟΚ. Ο καιρός εδώ Θεσσαλονίκη εδώ και 3 μέρες είναι αρκετά βροχερός,και 12 και κάτι έριχνε καλή βροχή. Έτσι βάζω τα τζαμοκαθαριστήρια στον ανιχνευτή,ανάβω την αντίσταση στο πίσω τζάμι,κλίμα στους 21 βαθμους με δύναμη στο 1/4 και στο ράδιο ελαφροποπ με μπαλάντες τραγουδάκια.Ανάβω και το προβόλια και ήμουν ο καλύτερος του χωριού. Πριν καν το καταλάβω είχα φτάσει κιόλας κοντά στο σπίτι μου στην Τούμπα και ήμουν λίγα μέτρα πριν το πάρκινγκ. Σκέφτομαι, δε κάνω κανα τετράγωνο να το φερω από την άλλη πλευρά; Δεν ήθελα να το αφήσω ακόμη. Και οχι μία,και όχι δυο...Από την Κωνσταντίνου Καραμανλή (πρώην Εγνατία) στο ύψος με Μπότσαρη,για όσους ξέρουν,πήρα όλη την Εγνατία ευθεία,έστριψα Αγίας Σοφίας και μετά Αγίου Δημητρίου. Ευθεία και μετά Κατσιμίδου,Παπάφη,Κλεάνθους,Παπαναστασίου. Δηλαδη εν ολίγοις θέλω να πω πόσο εξάρτηση γίνεται καμιά φορά το αυτοκίνητο. Με ένα υπέροχο ταμπλό μπροστά μου,με την βροχή να πέφτει όλο και πιο δυνατά,τα λάστιχα να ψιλογλυστράνε μέχρι να βρούνε πρόσφυση έστω και με 1500 στροφές,το γουργούρισμα του κινητήρα από αλλαγή σε αλλαγή μέχρι τις 3000-3300 στροφές,και γενικά μια ήσυχη κατάσταση σε μια πόλη άδεια,που αντίθετα με τις καθημερινές που η οδήγηση είναι αγχώδης,εδώ σε ξεκουράζει και δεν θες να σταματήσεις.Είναι μερικές φορές που και το αυτοκίνητο πραγματικά σε πηγαίνει μόνο του και γουστάρεις πραγματικά μέχρι και το τελευταίο μέτρο που κάνεις. Και με το 206 σε στιγμές χαλάρωσης είναι τρομερό.
Κι αυτό ήταν μια άλλη ειδική,και δη μέσα στην πόλη(!!),οδήγηση σε χαλαρούς ρυθμούς όπου πας σπίτι μέσω Τρικάλων.

If you like Pina Coladas
And getting caught in the rain...
(τραγουδάκι που μου θύμησε το The Sweetest Thing) Wink

P.S. Αν κάποιος τύχει και σε κάποια εκδρομή κάνει κάποια κάλη διαδρομή, καλό θα ήταν να την μοιραστεί με τους υπόλοιπους, ώστε αν κάποιος βρεθεί από 'κει να την τεστάρει και να χαρεί οδηγική απόλαυση από και με το αυτοκίνητο του.

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούλ 2002, 08:01:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσο δίκαιο έχεις φίλε Slash. Σίγουρα ειδική διαδρομή δεν είναι μόνο οδήγηση στο όριο αλλά και οδήγηση με τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Ώρες-ώρες θυμάμαι και εγώ όλα αυτά που διάβαζα στους 4Τ περί οδηγικής απόλαυσης και χαράς της αυτοκίνησης, κάτι που σήμερα είναι τόσο δύσκολο να πετύχεις με τα τόσα χιλιάδες αυτοκίνητα να κυκλοφορούν ( ευτυχώς εκεί στη συμπρωτεύουσα είναι λίγο καλύτερα από ότι εδώ κάτω, ή όχι; ). Σίγουρα φιλαράκια όποιος έχει υπ΄ όψιν του καμιά καλή "ειδική" ας postάρει άφοβα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούλ 2002, 08:40:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αλήθεια είναι ότι μόλις διάβασα το post του φίλου Slash ανατρίχιασα... Neutral Neutral

Φοβερό συναίσθημα .... Αυτή η γλυκιά, όμορφη και γεμάτη συναισθήματα "εξάρτηση" που έχουμε από το αγαθό που λέγεται αυτοκίνητο αυτές τις στιγμές παίρνει αξία.... και γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας....

Μουντός καιρός....βροχούλα.....μουσική ήρεμη....και η πόλη να σε κοιτά που διασχίζεις τους βρεγμένους δρόμους της.... χωρίς πάθος χωρίς ένταση...

Γεια σου φίλε SLASH! Neutral Neutral Neutral
Επιστροφή στην κορυφή
stavros 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούλ 2002, 11:41:48    Θέμα δημοσίευσης: Στιγμές απολυτης χαλάρωσης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συφωνώ κι εγώ παιδιά. Χαλαρές βραδυνές βολτες με paco de lucia και το focus μου να κυλά στους δρόμους της πόλης..
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούλ 2002, 14:03:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Egw paidia tis bradynes kalokairines boltes se adeious dromous tis agapaw oso tipota. Oi filoi mou me lene "brykolaka" giati bgainw olo arga gia bolta kserw gw ... Einai poly wraio to synesthima, mousikoula (analoga ta kefia) kai apalh h grhgorh odhghsh (pali analoga ta kefia) stous adeious dromous.. psss afta einai
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούλ 2002, 19:06:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαίρομαι που και άλλοι φίλοι συμμερίζονται αυτή την πώρωση με το αυτοκίνητο τους και γενικά όμορφες καταστάσεις. Γιατί είναι και πολλοί που λένε "πού να τρέχω με το αυτοκίνητο,και θα πάρω ταξί", κλπ κλπ. Εγώ το βλέπω αλλιώς. Ίσως φταίει που ακόμη είμαι μικρός. Πιστεύω όμως ότι η σχέση με το αυτοκίνητο ποτέ δεν θα τελειώσει. Γιατί σαφώς γίνεσαι πιο ενεργητικός οδηγός όταν το νιώθεις,παρά βάζω μπρος,πάω κάπου και τέρμα. Ίσως αυτό λέγεται "αποστηρωμένη" οδήγηση;
Όσο για μια κατάλληλη ατμόσφαιρα οδήγησης νομίζω οτι παίζει ο καιρός και το περιβάλλον (για μένα κυρίως νύχτα,και βροχούλα) ,κοπελιά,μουσικούλα. Νομίζω οτι είναι τα κύρια elements για ευχάριστη οδήγηση. Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούλ 2002, 22:28:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μολις γυρισα απο την καθιερωμενη εκδρομουλα.Ελαφονησος κυριοι!Σταθερα 90 ,βροχουλα,προβολακια,μυρωδια χωμματος.Τοπια ξερα,καστανιες,πευκα,θαλασσα,βουνο,φαραγγια,σηραγγα για μια κατευθυνση!.450 κλμ.....(μπρος-πισω).Και αν μπορουσα θα συνεχιζα μεχρι Αιγυπτο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιούλ 2002, 00:57:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash, είσαι υπέροχος! Τί μου θύμισες...
Όχι, έχω καιρό να το κάνω αυτό. Τόσα πράγματα σε μια μέρα... Τόσες υποχρεώσεις...

Απλά, νομίζω ότι πλέον εξελίχθηκα. Εξελίχθηκα σε κάτι που μπορεί να επιβιώσει μακροχρόνια χωρίς να σβήσει η φλόγα μέσα του. Κάθε προορισμός και βόλτα, κάθε βόλτα και μια ειδική, είτε με λίγα είτε με όσα...

Απόδειξη; Δεν θέλω να κατεβαίνω ποτέ από το 206 μου! Ώρες ώρες σκέφτομαι, θα μπορούσα να βρω έναν τρόπο να κοιμάμαι μαζί του; Είναι ένα συναίσθημα που φαντάζει τόσο παράξενο στους απομακρυσμένους, ώστε δεν έχω μάθει να το εκφράζω. Κι όμως να κάποιοι που με καταλαβαίνουν. Ναι, εδώ στην διαδικτυακή (και όχι μόνο σε λίγο καιρό) παρεούλα μας μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματα και τις σκέψεις μου!
Κάθε φορά που οδηγώ το 206 μου, εκτελώ και μια ξεχωριστή ειδική. Είτε πρόκειται για ειδική καταιγιστικών ρυθμών, είτε για ειδική ξενοιασιάς, είτε ειδική για ψώνια στο κοντινό σούπερ μάρκετ...

Κάθε στιγμή με το 206 μου είναι μια ειδική στιγμή!
Κάθε αφορμή να καβαλήσω το 206 μου, είναι αφορμή για ειδική!

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιούλ 2002, 16:26:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διακρίνω,και ευτυχώς,όλοι μας έχουμε κόλλημα με αυτό το αυτοκίνητο. Αφού σου προκαλεί εξάρτηση,πώς να μην το λατρεύεις; Νομίζω κιόλας,ότι όταν περάσουνε πια τα χρόνια,θα αναφέρεται ως ένα εξαιρετικό μοντέλο αισθητικής και οδηγικής απόλαυσης.
Όταν καταφέρνεις και fit in σε κάτι,μετά αποκτάς άλλη σχέση μαζί του.

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιούλ 2002, 20:17:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν ουρλιάξεις πριν μπεις στη στροφή,όταν πονέσεις πριν πέσεις στη λακούβα, όταν σβήεις τον κινητήρα και χαϊδέψεις φιλικά το λιονταράκι στο τιμόνι ,τότε έχεις δώσει ψυχή στη μηχανή και αυτή έδωσε ελευθερία στην ψυχή σου...

Γεια σου συντοπίτη Σλασένιε,είσαι δυνατός.Δεν μπόρεσα να βρω το αρχικό σου ποστ για να σε καλωσορίσω ,το κάνω τώρα κιας έχεις πάρει κιόλας ένα αστεράκι....

Εδώ δίπλα είμαστε και θα τα λέμε και γραπτά αλλά και από κοντά.

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 00:32:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστώ pduke για το καλωσόρισμα και τα καλά σου λόγια,και ανταποδίδω.

Θέλω να πω οτι όποιος νιώθει πραγματικά το αυτοκινητό του,το βλέπει από άλλη οπτική.Προφανώς δεν το κοιτάς,όπως πολλοί, σαν ένα σύνολο από λαμαρίνες κομμένες και ραμένες να φαίνεται όμορφο. Εγώ πιστεύω οτι το αυτοκίνητο ζει μαζί σου,εσύ το μεγαλώνεις (στρώνοντάς το), και εν τέλει αποκτάς άλλη σχέση μαζί του. Και στο τι έχεις ζήσει μέσα σε αυτό, ή από τι φάσεις την έχεις παραλίγο ξεφύγει,και και... Αντικατοπτρίζει τον εαυτό σου στο δρόμο και είναι η προέκταση του χεριού σου. Γι αυτό θέλει σεβασμό, αλλά και αγάπη. Πιστεύω φαίνεται μέσα από τα posts πόσο τρελλοί είμαστε για αυτό το αυτοκίνητο, αλλιώς δεν θα μας ένοιαζε καθόλου και θα το αφήναμε στη μοίρα του. Δεν είναι έτσι όμως (θέλω να πιστεύω).

Θα χαρώ ιδιαίτερα και κάποια στιγμή μαζευτούμε και τα πούμε από κοντά. Μέχρι τοτε...Hasta la vista....BABY!!

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 01:20:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: Στιγμές απολυτης χαλάρωσης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stavros έγραψε:
συφωνώ κι εγώ παιδιά. Χαλαρές βραδυνές βολτες με paco de lucia και το focus μου να κυλά στους δρόμους της πόλης..

File stavro di meola kai 206 CC. Anikitos sindiasmos Mr. Green Laughing Mr. Green

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 09:01:47    Θέμα δημοσίευσης: Re: Στιγμές απολυτης χαλάρωσης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
stavros έγραψε:

File stavro di meola kai 206 CC. Anikitos sindiasmos Mr. Green Laughing Mr. Green

ε,βάλτε και τον κακομοίρη τον γιαννάκη τον Mclaughlin.Δεξί ηχείο μεολα,αριστερο πάκο,κέντρο ο γιαννάκης.
Να !να !πάμε για cd 206 club..... Razz

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 09:55:26    Θέμα δημοσίευσης: Re: Στιγμές απολυτης χαλάρωσης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
Nikel έγραψε:
stavros έγραψε:

ε,βάλτε και τον κακομοίρη τον γιαννάκη τον Mclaughlin.Δεξί ηχείο μεολα,αριστερο πάκο,κέντρο ο γιαννάκης.

Για σου ρε Δούκα!! Με έφτιαξες τώρα. :D
Ένα τραγουδάκι της Azziza εξαιρετικά αφιερωμένο από το άλμπουμ με το μεολα μαζί. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 11:18:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι λετε ρε σεις;
γιατι δεν καταλαβαινω τιποτα;

ελα....δε θελω αηδιες πως ειμαι χαζος!!!!

αλλα ας μου εξηγησει καποιος

Επιστροφή στην κορυφή
Predator 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 11:52:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:
τι λετε ρε σεις;
γιατι δεν καταλαβαινω τιποτα;

ελα....δε θελω αηδιες πως ειμαι χαζος!!!!

αλλα ας μου εξηγησει καποιος

Dimip δεν είσαι ο μόνος που δεν έχει καταλάβει τιποτα!!! Rolling eyes

Κ γώ προσπαθώ να βγάλω άκρη με αυτά που λένε αλλά δε γίνεται τίποτα!!! Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 12:51:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: Στιγμές απολυτης χαλάρωσης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:

Που'σαι Πανο, την κοβω την δουλεια να βγαζουμε CD 206 club Chill-Out Music και να γινετε χρυσο Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

PS. Τα συνθηματικα ονοματα που προαναφερθηκαν Wink δεν ειναι τιποτα αλλο απο κορυφαιους κιθαριστες. Η ποιοτητα θα μας φαει Scatter Ρε βαλτε ενα Μακη (Χριστοδουλοπουλο γιατι τωρα τελευταια εχει βγαλει και ο Τριανταφυλλοπουλος CD Laughing ) να την ακουσουμε. Ορε χαμενο κορμι με φωναζουν κι'αλητη.... Smile colors Smile colors

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 13:43:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: Στιγμές απολυτης χαλάρωσης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
pduke έγραψε:

Που'σαι Πανο, την κοβω την δουλεια να βγαζουμε CD 206 club Chill-Out Music και να γινετε χρυσο Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

PS. Τα συνθηματικα ονοματα που προαναφερθηκαν Wink δεν ειναι τιποτα αλλο απο κορυφαιους κιθαριστες. Η ποιοτητα θα μας φαει Scatter Ρε βαλτε ενα Μακη (Χριστοδουλοπουλο γιατι τωρα τελευταια εχει βγαλει και ο Τριανταφυλλοπουλος CD Laughing ) να την ακουσουμε. Ορε χαμενο κορμι με φωναζουν κι'αλητη.... Smile colors Smile colors

Που σαι Νικελάκοοοοοοοοο,πως τον είπες τον ...όπουλο?????

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 16:03:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως να κάναμε ένα θέμα σχετικά με προτάσεις για "206 Club Ultimate Collection"; Και έτσι να βγάλουμε συλλολές για dance,ambient-chill out,rock,ballads,subwoofer smashers,κλπ. Ακόμη προτότυπο θα ήταν μια συνεργασία με τον σύλλογο Tantra Ελλάδας να εκδίδαμε ένα βιβλίο σχετικά με όλες τις δυνατές στάσεις (όχι λεωφορείου!) μέσα στο 206 χωρίς να μας πιάνουν κράμπες, το οποίο μάλιστα μπορεί να διδάσκεται παράλληλα με τον ΚΟΚ στις σχολές οδηγών,και να γίνονται ακόμα και πρακτικές εξετάσεις, αφού πρώτα εμείς σαν σύλλογος το προτείνουμε στο Υπουργείο Συγκοινωνιών προς ψήφιση στη Βουλή.
Περιμένω προτάσεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 23:51:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
Μήπως να κάναμε ένα θέμα σχετικά με προτάσεις για "206 Club Ultimate Collection"; Και έτσι να βγάλουμε συλλολές για dance,ambient-chill out,rock,ballads,subwoofer smashers,κλπ. Ακόμη προτότυπο θα ήταν μια συνεργασία με τον σύλλογο Tantra Ελλάδας να εκδίδαμε ένα βιβλίο σχετικά με όλες τις δυνατές στάσεις (όχι λεωφορείου!) μέσα στο 206 χωρίς να μας πιάνουν κράμπες, το οποίο μάλιστα μπορεί να διδάσκεται παράλληλα με τον ΚΟΚ στις σχολές οδηγών,και να γίνονται ακόμα και πρακτικές εξετάσεις, αφού πρώτα εμείς σαν σύλλογος το προτείνουμε στο Υπουργείο Συγκοινωνιών προς ψήφιση στη Βουλή.
Περιμένω προτάσεις.

Μήπως Σλασάκο μου θα ήθελες να αναλάβεις προσωπικά την διεκπεραίωση των πρακτικών εξετάσεων; Laughing

Τί λέει αυτός ρεεεε! 8O
Συγκρατήστε τον! 8O
Αυτό που κρέμεται από το παράθυρο του 206 του και σέρνεται στο δρόμο όταν τρέχει δεν είναι σχοινί!!!! Laughing Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης