PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Yπερβολικη καταναλωση

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2010, 09:22:45    Θέμα δημοσίευσης: Yπερβολικη καταναλωση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα εχω ενα 206 1.4 8v "00 ,θα ηθελα να ρωτησω ποιες ειναι οι πιθανες αιτιες για υπερβολικη καταναλωση μιας και το εφερε η κουβεντα χτες στην λεσχη....εβαλα βενζινη 35λιτρα συνολο(μαζι με την ρεζερβα) και πλεον εχω καψει τα 20+ λιτρα ενω εχω κανει 104 χιλιομετρα απο τοτε μικτα...Μιλαμε για Μικτη συμπεριφορα δηλαδη ουτε ολη την ωρα πατημενος ουτε ολη την ωρα με 2000 στροφες...και σε μικτες διαδρομες...

Δεν ειναι αρκετα?

Θα καθαρισω τον λ με την πρωτη ευκαιρια και επισης με την πρωτη θα παει για ογκομετρηση και καθαρισμο τα μπεκ..τι αλλο ομως θα μπορουσε να ειναι?
Υ.Γ για να παω λαμια και να γυρισω θελω τουλαχιστον 20-22 λιτρα στην καλυτερη με 120-130χλμ σταθερα οσο γινεται...(μετρημενα με γεμισμα πριν φυγω και γεμισμα μολις εφτασα)

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2010, 09:40:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάποιες ερωτήσεις μπας και βγάλουμε άκρη...

-τρόμπα βενζίνης έχεις αλλάξει ποτέ;
-διάσταση ελαστικών;
-πείραγμα αυτοκινήτου;

και όχι, δεν είναι φυσιολογικό! εγώ καίω εντός πόλης σταθερά στα 7λ / 100χλμ, το οποίο νούμερο θα πέσει από χειμώνα όταν βγουν τα 195/50/15 κ επιστρέψουμε στο εργοστασιακό 165/75/14 RazzRazzRazz

Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2010, 10:16:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τρομπα δεν εχω αλλαξει ποτε,τουλαχιστον απο οταν πηρα το αμαξι πριν 9 μηνες...
195/50/15 εχω
και 3ον εχω μια σκουπα μονο ΑΛΛΑ η καταναλωση που αναφερω για το ταξιδι στην λαμια εγινε πριν την σκουπα...

Απορια : Επειδη βαζω παντα απο το ιδιο βενζιναδικο υπαρχει περιπτωση να ειναι μαπα η βενζινη και να μην εχω καποιο προβλημα? ειναι δηλαδη απο μαπα βενζινη λογικη αυτη η καταναλωση?Πυρακια δεν βαραει αλλα δεν νομιζω πως ειναι και απαιτητικος ο κινητηρας αυτος σε βενζινη για να μου εδειχνε συμπτωματα ευκολα...

κανονισα και με τον μηχανικο μου δευτερα πρωι θα περασω να το βαλει στο διαγνωστικο να δουμε μετρησεις...

Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2010, 11:13:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορεί να έχει χαλάσει και ο δείκτης Question

αλλά για κοίτα και μήπως χανει από πουθενά βενζίνη... στο τζιπ που έκανα διπλωματική (μοντ. 1985 βεβαια...) το βαζαμε μπρος και με 5 λεπτα ρελαντί εκαιγε 1/4 του ντεπόζιτου... μέχρι που ανακαλύψαμε ότι στάζει βενζίνη από ενα σωληνακι Shocked Shocked Shocked

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιούν 2010, 11:51:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρωτο το αποκλειω γιατι εχω δοκιμασει με το κλασσικο γεμισμα-συμπληρωμα ,το 2ο δεν ξερω αλλα δεν θα μυριζε Μπεντζινα...? πολλες φορες το αφηνω ρελαντι και ειμαι απ'εξω αλλα ποτε δεν μυρισα κατι...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης