PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δεν λειτουργουν τα πισω ηχεια HELP !

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
LexQ (Αλεξης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Aκομα στην αναζητηση..

Ένταξη: 18 Φεβ 2010
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 19:12:43    Θέμα δημοσίευσης: Δεν λειτουργουν τα πισω ηχεια HELP ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το ειχα προσεξει καθολου, μολις σημερα ενας φιλος μου μου ειπε οτι δεν ακουγεται τιποτα απο τα πισω ηχεια (στις πισω πορτες).Δεν νομιζω να ειναι καμια περιεργη ρυθμιση γιατι σημερα το εψαξα λιγακι και δεν βρηκα τιποτα.Ειναι προβλημα με τα ηλεκτρικα? Χρειαζεται να το παω σε συνεργειο? Ευχαριστω !

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 19:52:32    Θέμα δημοσίευσης: Re: Δεν λειτουργουν τα πισω ηχεια HELP ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LexQ έγραψε:
Δεν το ειχα προσεξει καθολου, μολις σημερα ενας φιλος μου μου ειπε οτι δεν ακουγεται τιποτα απο τα πισω ηχεια (στις πισω πορτες).Δεν νομιζω να ειναι καμια περιεργη ρυθμιση γιατι σημερα το εψαξα λιγακι και δεν βρηκα τιποτα.Ειναι προβλημα με τα ηλεκτρικα? Χρειαζεται να το παω σε συνεργειο? Ευχαριστω !

Μπορεί να έχει κάψει κάποια έξοδο το ράδιό σου. Αν βγαίνει εύκολα, πήγαινε σε κάποιο μαγαζί με ηχεία κ.λ.π. και πες να στο κοιτάξει. Θα σου πει άμεσα τι φταίει. Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 20:13:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποια εκδοσση εχεις?Μηπως απλα δεν εχεις ηχεια πισω?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 20:22:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψάξε για κάποια ρύθμιση στο ραδιοσιντί σου που να λέει Front/Rear,είναι για τα μπροστά και τα πίσω ηχεία.Αν το πειράξεις και δεν αλλάζει τίποτα,τότε θα πρέπει να πας σε τεχνικό που ασχολείται με ηχοσυστήματα για να το δεί.
Φυσικά με την προυπόθεση-όπως προαναφέρθηκε-ότι έχεις ηχεία πίσω,πιστεύω ότι όσο καιρό έχεις το αυτοκίνητο θα πρέπει να το έχεις προσέξει Wink

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
LexQ (Αλεξης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Aκομα στην αναζητηση..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 20:30:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 μηνες το εχω το αυτοκινητο ...
Ετσι οπως τα βλεπω εγω για ηχεια μου μοιαζουν ..

Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 21:28:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα μου μοιαζουν για θεσεις τοποθετησης.
Το αν εχει ηχεια το κοιτας μονο αν την ανοιξεις.
Πολλα 5πορτα παντως δεν εχουν ηχεια.
Επισης αν εχεις καψει εξοδο στο μηχανημα δεν θα ειχες καθολου ηχο η αν ειχες θα ειχες σε ολα αλλα θα ακουγοταν χαλια.
Μαλλον δεν εχεις και το προσεξες τωρα (οπως αρκετοι αλλωστε δεν εισαι ο πρωτος) και αυτο φαινεται στο οτι στο ανεφεραν αυτοι που εκατσαν πισω. Very happy

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
xristos_c (ΧΡΙΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 1.8l 16v

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 21:33:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως ειναι ακομα πιο απλο και εχουν ξεκουμποσει τα καλωδια των ηχειων και απλα τωρα το πηρες γραμμη?
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 21:36:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xristos_c έγραψε:
μηπως ειναι ακομα πιο απλο και εχουν ξεκουμποσει τα καλωδια των ηχειων και απλα τωρα το πηρες γραμμη?

Με τιποτα φιλε μου.
Εκτος του οτι ειναι με κλιπ τα βυσματα,και τα δυο?? Confused

Επιστροφή στην κορυφή
LexQ (Αλεξης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Aκομα στην αναζητηση..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 21:36:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
Επισης αν εχεις καψει εξοδο στο μηχανημα δεν θα ειχες καθολου ηχο η αν ειχες θα ειχες σε ολα αλλα θα ακουγοταν χαλια.
Μαλλον δεν εχεις και το προσεξες τωρα (οπως αρκετοι αλλωστε δεν εισαι ο πρωτος) και αυτο φαινεται στο οτι στο ανεφεραν αυτοι που εκατσαν πισω. Very happy
3πορτο ειναι

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 21:38:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LexQ έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:
3πορτο ειναι

δικιο εχεις δεν το προσεξα...
Παντως ισως και να μην εχει πισω ηχεια..

Επιστροφή στην κορυφή
xristos_c (ΧΡΙΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 1.8l 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 21:39:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι σιγουρα ομως με κλιπ? τι να πω δεν
ξερω αλλα πιστευω οτι ειναι κατι απλο, να εχει προβλημα η μοναδα του παιδιου και να παιζει μονο τα μπροστινα ειναι λιγο απιθανο
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 21:40:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξη παιζει καλα αν ανοιξεις την ενταση??

Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 21:43:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πιο πιθανό είναι να μήν έχεις πίσω ηχεία και αυτά που βλέπεις και νομίζεις ότι είναι ηχεία να είνα απλά αναμονές για να τοποθετήσεις εσύ ο ίδιος κάποιο ηχείο της επιλογής σου!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 21:45:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
Το πιο πιθανό είναι να μήν έχεις πίσω ηχεία και αυτά που βλέπεις και νομίζεις ότι είναι ηχεία να είνα απλά αναμονές για να τοποθετήσεις εσύ ο ίδιος κάποιο ηχείο της επιλογής σου!!!

Thumb Left btw ωραιο το σκυλακι στη φωτο...

Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 21:50:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο τις φωτογραφίες απ'ότι μπορώ να δώ,δεν πρέπει να έχεις ηχεία πίσω και μάλλον τελικά δεν πρέπει να το είχες καταλάβει Confused
Αυτο που φαίνεται και σε μπερδεύει είναι οι σίτες που υπάρχουν εξωτερικά και έχουν σχεδόν το σχήμα μεγαφώνου...
Αν θέλεις δοκίμασε με έναν φακό να φέξεις μέσα στην σίτα που βλέπεις,τότε θα φανεί αν υπάρχει κάτι,μεγάφωνο ή σκέτα καλώδια ή απλά κενό.

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
xristos_c (ΧΡΙΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 1.8l 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 21:53:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 22:13:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1

Επιστροφή στην κορυφή
LexQ (Αλεξης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Aκομα στην αναζητηση..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 22:44:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα δοκιμασω με τον φακο και ισως βγαλω και καμια φωτο να σας δειξω αν φαινεται τιποτα απο μεσα.

*Βασικα αυριο θα το κανω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης