PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

New sprint Booster for 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάϊ 2010, 11:36:10    Θέμα δημοσίευσης: New sprint Booster for 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά βγήκε ένα καινούριο spint booster για τα αμάξια μας πήγε και το έβαλε ένας φίλος σε 207 gt.Το παιδί μου λέει ότι έχει δει μεγάλη διαφορα σε απόκριση,επιπλέον μου έδειξε και ένα κουμπάκι μέσα στο αμάξι που του έβαλαν που μπορεί να διαλέγεις τι απόκριση θες,έχει 3 σκάλες απλή,γρηγορη και racing.

Το έψαξα και στο internet μου φαίνεται αυτό είναι,α το αγόρασε 230-250 euro έτσι μου είπε τουλάχιστον.

http://www.sprintbooster.gr/menu.asp?menu=2

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάϊ 2010, 12:15:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: New sprint Booster for 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:
Παιδιά βγήκε ένα καινούριο spint booster για τα αμάξια μας πήγε και το έβαλε ένας φίλος σε 207 gt.Το παιδί μου λέει ότι έχει δει μεγάλη διαφορα σε απόκριση,επιπλέον μου έδειξε και ένα κουμπάκι μέσα στο αμάξι που του έβαλαν που μπορεί να διαλέγεις τι απόκριση θες,έχει 3 σκάλες απλή,γρηγορη και racing.

Το έψαξα και στο internet μου φαίνεται αυτό είναι,α το αγόρασε 230-250 euro έτσι μου είπε τουλάχιστον.

http://www.sprintbooster.gr/menu.asp?menu=2

μεγάλη απάτη...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάϊ 2010, 15:12:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω εχω κανει βολτα με golf170αρι με booster...δεν νομιζω οτι αξιζει τα τοοοοοσα λεφτα του!!!!δεν νομιζω οτι ειναι απατη,απατη λεγεται αλλο πραγμα αλλα νομιζω οτι ειναι πολλα τα λεφτα και δεν αξιζουν καθολου......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάϊ 2010, 15:42:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τόσα χρόνια εξέλιξης στην αυτοκινητοβιομηχανία κ ήρθε ο μπουλέκος να δώσει την λύση στην απόκριση του ηλεκτρονικού γκαζιού......

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Μάϊ 2010, 00:09:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχεις ηδη καλυτερη αποκριση απο το προγραμμα λογου στελιου...δεν εχει νοημα το παραπανω...μπορει να στο κανει να πατας κ 10% κ να διαβαζει 100% ...αυτο τι λεει οτι θα χει καλη αποκριση?στο τερμα γκαζι φτιαχνει?αποκλειεται....το 100% δεν γινετε να γινει παραπανω Wink
Επιστροφή στην κορυφή
VAGELIS 207 RALLYE (VAGELIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 RALLYE(2008)

Ένταξη: 22 Δεκ 2008
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιούν 2010, 20:23:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android λες μην σου πω τι!και εγω προγραμμα e-tuners εχω και εχω βαλει sprint-booster πριν απο εσας.Ουτε καν ο στελιος δεν το ηξερε.Με το που το εβαλα το αμαξι αλλαξε ολοκληρο.Οταν κατα λαθος το ειχα απενεργοποιησει οταν αλλαξα την σκαστρα μου με μκια απο s3 νομιζα οτι το αμαχι ειχε μπουκωσει.Το εχει βαλει και φιλαρακι σε s3.Παιδια αξιζει.Οποιος θελει ας το βαλει.Μην ακουτε κανεναν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιούν 2010, 22:43:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

VAGELIS 207 RALLYE έγραψε:
android λες μην σου πω τι!και εγω προγραμμα e-tuners εχω και εχω βαλει sprint-booster πριν απο εσας.Ουτε καν ο στελιος δεν το ηξερε.Με το που το εβαλα το αμαξι αλλαξε ολοκληρο.Οταν κατα λαθος το ειχα απενεργοποιησει οταν αλλαξα την σκαστρα μου με μκια απο s3 νομιζα οτι το αμαχι ειχε μπουκωσει.Το εχει βαλει και φιλαρακι σε s3.Παιδια αξιζει.Οποιος θελει ας το βαλει.Μην ακουτε κανεναν.

καλα προσεχε μην κολησεις στο καθισμα απο την πολυ αποκριση

Υ.Γ.οπως απαντας απανταω
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Ιούν 2010, 23:53:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δλδ νομιζεις οτι εχεις εχτρα δυναμη απο αυτο,..????

το μαραφετι αξιζει αν δεν μπορεις να βαλεις χερι στην αποκριση μεσω του προγραμματος.....

παντως με σε μινι που το ειχα δοκιμασει πριν χρονια....ηταν λες και δουλευε το γκαζι οn/off...μετα εμαθα οτι εκαναν καποια βελτιωση.....

αν καποιος εχει προγραμμα δεν εχει αναγκη αυτο το μαραφετι....απλα ζηταει στον προγραμματιστη του...να του κανει το γκαζι οn/off...και τελος

Επιστροφή στην κορυφή
VAGELIS 207 RALLYE (VAGELIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 RALLYE(2008)

Ένταξη: 22 Δεκ 2008
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούν 2010, 17:49:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαινεται ποιος δεν εχει κανει τιποτα στο αμαξι του.Μην μιλατε αν δεν ξερετε.Ναι εμενα με κολλαει στο καθισμα ενω εσενα σερνετε ακομα.
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Ιούν 2010, 21:33:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειρήνη υμίν! Very happy

Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, το νέο sprint booster είναι πολύ πιο εφετζίδικο από το παλιό.

Αυτό με το κουμπάκι και με τα χρώματα με τρέλλανε τελείως.
Η βασική αρχή λειτουργίας του παραμένει ίδια.

Σε κάποιους αρέσει, σε άλλους όχι.
Θέμα προτίμησης του κάθε οδηγού είναι!

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 00:34:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαινεται ποιος δεν εχει κανει τιποτα στο αμαξι του.Μην μιλατε αν δεν ξερετε.Ναι εμενα με κολλαει στο καθισμα ενω εσενα σερνετε ακομα.

σωπα ρε φιλε......αληθεια λες..?????!!!!

απλα βαλε στο μυαλο σου...οτι εισαι ενα ακομα θυμα του μπουλεκου...!!!!

ναι ναι το δικο μου σερνετε...αλλα αν σε βαλω μεσα...θα χεσεις το σωβρακο σου.....εδω με την παπατζα το on/off και επαθες σοκ...σκεψου....!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 01:36:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:

απλα βαλε στο μυαλο σου...οτι εισαι ενα ακομα θυμα του μπουλεκου...!!!!

Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 05:52:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το αν ειναι αποτελεσματικο ή οχι δε το ξερω απο πρωτο χερι (δοξα τω Θεο το δικο μου εχει ντιζα) αλλα ενα φιλαρακι μου στο 1800αρι tigra που ειχε μου ειχε πει πολυ καλα λογια οσον αφορα στη βελτιωση της αποκρισης Confused Δε το ειχα κανει βολτα οποτε δε γνωριζω αμεσα.Δε ξερω πως λειτουργει αυτο το μαραφετι και αυτο που με προβληματιζει ειναι αυτο που λεει ο Ζησης,δηλαδη τοσα χρονια εξελιξης της αυτοκινητοβιομηχανιας και ξαφνικα ηρθε ο Μπουλεκος και εφερε τη λυση... Confused Τεσπα καλα θα ηταν το ηλεκτρογκαζο να μην υπηρχε,ειναι κριμα τοσο εξελιγμενα και δυνατα μοτερ να "φιμωνονται"...αθανατη ντιζα! Cool

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 08:27:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούτε εγώ το έχω χρησιμοποίηση και επιπλέον δεν πρόκειται να δώσω τόσα χρήματα για κάτι τέτοιο,απλά ανέφερα σχόλιο από φίλο με 207 Gt φοράει catback εξάτμιση και ελεύθερο φίλτρο και μου είπε η νύχτα με την μέρα,πολύ μεγάλη διαφορα.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 11:16:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχετικά με την εξέλιξη των ηλεκτρόγκαζων, αυτά προορίζονται περισσότερο στο να μειώσουν την κατανάλωση και τους ρύπους με το να "ομαλοποιούν" κατά κάποιο τρόπο το άνοιγμα της πεταλούδας. Η καθυστέρηση που εισάγουν δεν οφείλεται στην καθυστέρηση επεξεργασίας του κυκλώματος, αφού τα ηλεκτρονικά κυκλώματα είναι πολύ γρήγορα πλέον για τους "ανθρώπινους" χρόνους αλλά είναι τεχνητή.
Θεωρώντας το ηλεκτρόγκαζο ως ένα σύστημα με μμια συγκεκριμένη συνάρτηση μεταφορας που δέχεται το σήμα του πενταλ ως είσοδο, τότε ένα κύκλωμα που κάνει επεξεργασία σήματος μεταξύ τους μπορεί (θεωρία σημάτων κ συστημάτων) να διαφοροποιησει την απόκριση του όλου συστήματος (άνοιγμα πεταλούδας) με το να αλλάζει ουσιαστικά το σήμα εισόδου.
Θέλει τρομερή μελέτη γιατί πρέπει να λάβεις υπ' όψιν σου όλα τα φορτία και όλες τις στροφές για να φτιάξεις τη συνάρτηση μεταφοράς του πρόσθετου κυκλώματος και το σίγουρο είναι ότι η κατανάλωση και οι ρύποι θα χειροτερεύσουν (αυτά έχει μελετήσει τόσα χρόνια η αυτοκινητοβιομηχανία).

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης