PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Παλαιοτητα ελαστικων σε καινουργιο αυτοκινητο

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
theo1313 (theo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6

Ένταξη: 18 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Μάϊ 2010, 15:10:49    Θέμα δημοσίευσης: Παλαιοτητα ελαστικων σε καινουργιο αυτοκινητο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αγορασα ενα καινουργιο Peugeot 207 sport pack 1600 CC πριν καποιους μηνες 2009 και διαπιστωσα πριν ενα μηνα οτι τα ελαστικα ηταν κατασκευασμενα το 2007. Το απτελεσμα ειναι το αυτοκινητο να μην εχει κλεισει ενα χρονο και να πρεπει να κανω αλλαγη ελαστικών, αφου εχουν συμπληρωσει τα τρια χρονια. Σε επικοινωνια με τη LION Hellas αρνηθηκαν να μου δωουν καινουργια ελαστικα. Θα επικοινωνησω και με τη μητρικη εταιρια στη Γαλλια να δω μηπως βγαλω καποια ακρη.
Εχει καποιος να προτεινει καποια άλλη ενεργεια?

Τι αλλο μπορω να κανω? Η αληθεια ειναι οτι δε θα το αφησω ετσι και θα το ψαξω το θεμα.

Αν δε γινει κατι παντως θα ειναι κριμα, αφου θεωρουσα και θεωρω την Peugeot την καλυτερη εταιρια και οπου βρισκομαι τη διαφημιζω.
Ελπιζω να φανει ανταξια των προσδοκιων μου ετσι ωστε και το επομενο μου αυτοκινητο να ειναι Peugeot.

Ευχαριστω για τη βοηθεια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάϊ 2010, 11:48:26    Θέμα δημοσίευσης: Re: παλαιοτητα ελαστικων σε καινουργιο αυτοκινητο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theo1313 έγραψε:

αφου θεωρουσα και θεωρω την Peugeot την καλυτερη εταιρια και οπου βρισκομαι τη διαφημιζω.

καλα περιμενε λιγο ακομα και θα αλλαξεις αποψη..... Smile

οσο για τα ελαστικα προφανως ολο το αυτοκινητο πρεπει να ειναι κατασκευασμενο αρκετα πριν απο οταν το πηρεσ εσυ στα χερια σου Crying or Very sad

εχει τυχει και σε αλλους.προφανως το 207 cc δεν εχει τοσες πωλησεις και υπηρχε αρκετο στοκ.
δεν συμαινει οτι ειναι φτιαγμενο και το 2007 ομως.μπορει τα λαστιχα να ειναι αρκετα παλια μονο.πες στα παιδια εδω μεσα(που εχουν προσβαση στο service book) αριθμο πλαισιου να σου πουνε ημερομινια κατασκευης.

αν εχεις κουραγιο απευθυνσου εκει απο οπου το πηρες

(και που ειναι 3 ετων δεν συμαινει οτι θελουν οποσδηποτε αλλαγη)
γνωμη μου
Επιστροφή στην κορυφή
theo1313 (theo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάϊ 2010, 12:59:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: παλαιοτητα ελαστικων σε καινουργιο αυτοκινητο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
theo1313 έγραψε:

αφου θεωρουσα και θεωρω την Peugeot την καλυτερη εταιρια και οπου βρισκομαι τη διαφημιζω.

καλα περιμενε λιγο ακομα και θα αλλαξεις αποψη..... Smile

οσο για τα ελαστικα προφανως ολο το αυτοκινητο πρεπει να ειναι κατασκευασμενο αρκετα πριν απο οταν το πηρεσ εσυ στα χερια σου Crying or Very sad

εχει τυχει και σε αλλους.προφανως το 207 cc δεν εχει τοσες πωλησεις και υπηρχε αρκετο στοκ.
δεν συμαινει οτι ειναι φτιαγμενο και το 2007 ομως.μπορει τα λαστιχα να ειναι αρκετα παλια μονο.πες στα παιδια εδω μεσα(που εχουν προσβαση στο service book) αριθμο πλαισιου να σου πουνε ημερομινια κατασκευης.

αν εχεις κουραγιο απευθυνσου εκει απο οπου το πηρες

(και που ειναι 3 ετων δεν συμαινει οτι θελουν οποσδηποτε αλλαγη)
γνωμη μου

Σε ευχαριστώ φιλε για την απαντηση, ναι προφανως ηταν αρκετο καιρο στοκ πριν το παρω εγω (στις περσινες προσφορες που καναν εκπτωση περιπου 1000 Ευρω) (δεν ειναι το CC - ειναι απλα το 5πορτο το 207 1600 cc sport pack)
Δυστυχως η προσφορα των 1000 Ευρω σημαινε οτι το μοντελο ηταν αρκετο καιρο στοκ,

Τα λαστιχα ομως τουλαχιστον θα μπορουσαν να τα αλλαξουν

Αυτο το χαμολεγο σου για την Peugeot τι σημαινει? οτι θα αλλαξω ντυπωση προς το καλυερο η προς το χειροτερο?

και παλι ευχαριστω για την απαντηση
παντως η μητρικη εταιρια σε μηνυμα που της εστειλα εδω και 2 μερες δεν εχω λαβει απαντηση
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2010, 13:13:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιγα μην τα αλλαζανε!!και τι θα τα εκαναν τα παλια?ειναι κοστος γι αυτους(ειδικα τετοιες εποχες)
αν και μακροπροθεσμα ειναι μειον για αυτους η σταση τους....

το χαμογελο για την Peugeot σημαινει οτι θα αλλαξεις αποψη προς το χειροτερο δυστυχως

οσο για το mail που εστειλες στην Peugeot στη Γαλλια το πιο πιθανο ειναι να σου πουνε καμια μ@λ@κι@ ετσι για τους τυπους, η δεν θα σου απαντησουν και καθολου

αυτο που θα εκανα εγω θα ηταν να διαμαρτυριθω στην αντιπροσωπεια απο οπου το πηρα.
δεν ειναι δυνατον να πληρωνεις για καινουριο προιον και αυτο να ειναι τοσο παλιο.
μπορει να πετυχεις κατι ετσι.(εκπτωση στα service ας πουμε)
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2010, 18:19:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα!
Οκ εχεις λαστιχα 2-3 ετων.
So what?
Αν τα λαστιχα ηταν αποθηκευμενα και περιμεναν τη σειρα τους να τοποθετηθουν, που ειναι το προβλημα?
Θελω να πω πως απο αποψη ασφαλειας και κρατηματος θα ειναι το ιδιο με πιο φρεσκα.

Τωρα αν τα ειχαν στον ηλιο για 2 χρονια εξω απο το εργοστασιο στη Γαλλια και εχουν ηλιοκαει, τι να πω....αντε να το αποδειξεις.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2010, 20:03:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ πετα το αμαξι ειναι επικινδυνο με αυτα τα λαστιχα!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2010, 21:27:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: παλαιοτητα ελαστικων σε καινουργιο αυτοκινητο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theo1313 έγραψε:
Σε επικοινωνια με τη LION Hellas αρνηθηκαν να μου δωουν καινουργια ελαστικα.

Σκέψου να έδιναν ελαστικά σε 10 άτομα σαν εσένα που θα τους ζητάγανε κάτι τέτοιο!!

Περίπου 5500 ευρώ μέσα μινιμουμ.....
Δεν νομίζω ότι θα βγάλεις άκρη.....
Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο να έχεις λάστιχα 3 χρόνων σε καινούριο αυτοκίνιτο αλλά δεν είναι και λόγος να διαμαρτυρηθείς στην οποιαδήποτε εταιρεία..... Είναι κάτι σαν την παροιμία
"Του έταζαν γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια"
coolαρε!!!! Το ότι είναι 3 χρόνων τα λάστιχα δεν σημαίνει ότι είναι για πέταμα ή ότι δεν θα σου κρατήσουν.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
theo1313 (theo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2010, 09:38:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: παλαιοτητα ελαστικων σε καινουργιο αυτοκινητο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλα απογοητευση

Το μονο που θα κανω, ειναι να μην το ξαναπαω για Service στον Μοιρη (απο εκει που το αγορασα) αφου θα επρεπε τουλαχιστον να το ελεγξει στην παραγγελια (να κανει για μενα το αυτονοητο).

Ετσι αυτοι θα χασουν απο εδω και περα τα λεφτα που θα πληρωνω για Service

Και μακρπροθεσμα ισως και η Peugeot, αφου η πρωτη εντυπωση ηταν ακρως απογοητευτικη

Thanks σε ολους για τις απαντησεις
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2010, 15:14:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πάντως φίλε, τα δικά μου λάστιχα που είχε στην αρχή, ήταν ίδια περίπτωση με την δική σου..
στα 15,000 χλμ είχανε φύγει κομμάτια (!) από τα λάστιχα
και χωρίς σκίσιμο και υπερβολές.
κομμάτια ολόκληρα! δεν το έχω ξαναδεί ποτέ σε λάστιχο αυτό το πράγμα..
αλλά άντε να βρεις το δίκιο σου

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
mufcpavlos (Pavlos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 XSi

Ένταξη: 08 Σεπ 2009
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2010, 16:47:22    Θέμα δημοσίευσης: Re: παλαιοτητα ελαστικων σε καινουργιο αυτοκινητο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theo1313 έγραψε:
απλα απογοητευση

Το μονο που θα κανω, ειναι να μην το ξαναπαω για Service στον Μοιρη (απο εκει που το αγορασα) αφου θα επρεπε τουλαχιστον να το ελεγξει στην παραγγελια (να κανει για μενα το αυτονοητο).

Ετσι αυτοι θα χασουν απο εδω και περα τα λεφτα που θα πληρωνω για Service

Και μακρπροθεσμα ισως και η Peugeot, αφου η πρωτη εντυπωση ηταν ακρως απογοητευτικη

Thanks σε ολους για τις απαντησεις

καλα και καινουργια λαστιχα να σου εδιναν παλι να μη το πηγαινες στη λιον για σερβις! Οσον αφορα τα λαστιχα τωρα, κρατησε τα καμια 15-20χιλιαδες χμ, και μετα αλλαξε τα με κατι καλυτερο.

PS : η λιον αμα ακουσεις τι γκρινια παιζει κ μεσα αλλα κ απο πελατες. Πηγαινουν πελατες τρακαρισμενα απο μπροστα κ πριν το παρουν τους λενε οτι το χτυπησαν απο πισω, κ παρα πολλες αλλες ιστοριες καθημερινης τρελας. οποτε τζαμπα κοπος. Αναλωσιμα ειναι τα λαστιχα μη μασας! μια χαρα αυτοκινηταρα πηρες, γουσταρε τη με τις βολτες κ μολις το μαθεις κ θα αρχισεις να μπαινεις με τα οσα στις στροφες θα ερθει κ ο καιρος για αλλαγη ελαστικων!

katoxos 307....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης