PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

καθρεφτης σπασμενος σε 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ypovoleas (manos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008
Τόπος: thesaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 16:47:30    Θέμα δημοσίευσης: καθρεφτης σπασμενος σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χρειαζομαι την βοηθεια σας παιδια.λοιπον,καποιος καφρος στην προσπαθεια του να μου κλεψει το καπακι του καθρεφτη,εσπασε το μαυρο πλαστικο κομματι,εκει που κανει καμπυλη πανω εξωτερικα για να το βγαλει ποιο ευκολα.ρωτησα στην αντιπροσωπια και μου ειπαν οτι πρεπει να αγορασω ολο τον καθρεφτη με την βαση.τιμη χωρις τοποθετηση 260ευρω!!!!!βρηκα στο ebay ολοκληρο τον δεξιο καθρεφτη στα 65 ευρω αλλα δεν ειναι ηλεκτρικος.θελω να ρωτησω,απο την στιγμη που τα ηλεκτρονικα δεν πειραχτικαν και κλεινει ο καθρεφτης μου κανονικα (207gt) τι να κανω?μπορω να αντικαταστησω μονο το σπασμενο κομματι η θελει πραγματικα ολο αλλαγη?
τι να πω.....επειδη ενας μαλ***ς δεν ηθελε να αγορασει ενα καπακι 25ευρω,προτιμησε να μου κανει ζημια 260ευρω για να μην το αγορασει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 23:33:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ίδιο έκαναν σε έναν συνάδελφο (με 207 κι αυτός) τις προάλλες.

Αλλά του πήραν και το κρύσταλλο του καθρέπτη.

Τί να πω... Καφρίλες...

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
ypovoleas (manos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008
Τόπος: thesaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2010, 17:42:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανεις δεν ξερει? Sad
Επιστροφή στην κορυφή
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2010, 18:32:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξερω να σου απαντησω, αλλα ξερω οτι αυτο που σου εκλεψαν κοστιζει στην αντιπροσωπεια 90 το ζευγαρι οχι 25 και επισης αν βρηκες κατι απο εβαυ-που αξιζει το κοπο- προσεχε μην ειναι απο το αγγλικο γιατι ειναι δεξιοτιμονα και ειναι αναποδα οι καθρεπτες.

Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2010, 19:11:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ίδιο έκαναν και σε φίλη με καινούριο ford fiesta,

Τι να πω,
πόσο πιο κάτω έχει?...... Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2010, 23:17:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχουμε ακομα να δουμε........Εμενα ενα πρωι ξυπναω και παω να παρω το αμαξι να παω στην δουλεια και μου ειχαν κλεψει την ταπα για τον ''κρικο'' στον μπροστα προφυλακτυρα .....ξερετε.....το σημειο που ειναι για να σε τρβηξουν αν μεινει....κλπ.....Εχουμε πολλα ακομα να δουμε

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης