Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mufcpavlos (Pavlos) Μέλος

Peugeot 307 XSi
Ένταξη: 08 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 157 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2010, 01:45:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αυτο που δε μπορει να καταλαβει με τπτ ο αλεξης ειναι οτι ο μηχανικος του εχει αμεσα οικονομικο συμφερον απο τον αλεξη κ φυσικα σε τετοιες εποχες θα κανει τα παντα για να βγαλει κατι παραπανω. Αλιμονο αν ο kane και ο προφητης (ο οποιος βγαζει ΤΑ λεφτα απ οτι ακουω επειδη ειναι μηχανικος με @@ και οχι @@ μηχανικος, και επειδη φτιαχνει και αγωνιστικα) περιμεναν να βγαλουν λεφτα απο ενα σαζμαν και ποσο μαλλον απο εσενα!
ΑΛΛΑΞΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΛΕΜΕ!
katoxos 307....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2010, 02:19:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: | Στελιο μην το συνεχίζεις...δυστηχώς πλεον μιλάμε για την περίπτωση που γιναμε κακοι απο καλοί,και στο τελος θα μας ζητηθεί να τα πληρωσουμε εμεις για να βρουμε ψυχικη γαλήνη.
Κατ'εμέ φταίει ο μηχανικος του αλέξη,που θεωρώ πως εσφαλμενα?επιτηδες? δεν έκανε τις απαραιτητες ενεργειες που κανει ενας μηχανικος οταν τοποθετεί ένα σαζμαν.
Μαλιστα δεν ξεχνώ τα λόγια του μηχανικου μου,που ανεφερα και στο αλεξη.
"βασιλη ενα σαζμαν για 206σσ εχουμε?
"εχουμε ρε"
"για πες τιμη γιατί ψαχνει ενας και ο μαστορας του θελει να τον ξυρισει"
"330 πεστου επισκευασμενο,ποσο του ειπε ο δικος του?"
"450"
"πωωωωω,μηπως ρε να μη το δωσουμε,του τρωμε το ψωμι?"
Και ας βγει ο αλεξης να πει οτι ΔΕΝ ειπωθηκαν ετσι...(και τον παρακαλουσα να ερθει ο ιδιος να το παρει κι οχι ο μηχ/κος του για να μην υπαρξει καμμια παρεξηγηση)
|
Σταυρο καταρχας ευχαριστω που μιλας αυτην την φορα ηρεμα και σωστα οπως θα επρεπε γιατι στο πρωτο ποστ σου παρεξηγηθηκες χορις λογο και ησουν επιθετικος.
κατα δευτερον ετσι εγινε με το σασμαν οπως τα λες με το θεμα χρηματων, δεν ειπα κατι διαφορετικο. ΟΥΤΕ ειπα οτι φταιει ο προφυτης και οχι ο αλλος μηχανικος, εγραψα εδω για να μου πειτε την γνωμμη σας για το ποιος φταιει και αν μπορω να βρω το δικιο μου σε εναν απο τους δυο.
γιατι παρεξηγηθεικατε και νομιζατε οτι εριξα καποιο φταιξημο σε εσας (εσενα ειδικα απο την στιγμη που σε αλλο thread εδω μεσα σου λεω δημοσια ευχαριστώ που με εχεις εξυπηρετησει) δεν μπορω να καταλαβω.
αλλα καταλαβε και εμενα που μολις ειχα φτιαξει υποτιθεται το σασμαν και ενημερωθηκα οτι επρεπε να ξανακατεβει για κατι που καποιος απο τους 2 ξεχασε? και 150Ε βεβαια να τα δωσω χωρις λογο.. δεν ζητησα ουτε να μου τα πληρωσει καποιος ουτε τα ρεστα απο σενα φυσικα! (ουτε καν απο τον προφυτη αφου δεν τον ειχα κατανομασει καν)
Τελοςπαντων. το θεμα το θεωρω λειξαν. ξερεις οτι σε θεωρω φιλο και σε εχω βαλει στο σπιτι μου, και δεν θα μαλωνα με φιλο ακομα και αν εφταιγες εσυ για το ολο σκηνικο που φυσικά δεν εχεις καμια ευθυνη. ΑΝ θελεις να συνεχισεις την παρεξήγηση δικο σου θεμα.
οσο για το αμαξι θα πρεπει να βρω εναν 3ο μηχανικό να ξανακατεβασει το σασμαν και να βαλει τα 2 γαμημενα λαστιχα.. γιατι στον δικο μου μετα το σκηνικο και αφου εχω σκοτωθει δεν παταω, στον προφύτη με αυτα που μαλλον θα του εχουνε μεταφερει παλι δεν παταω.. οποτε αν εχετε καποιον καλο να προτεινετε!! αχχααχχ 
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2010, 07:34:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επειδη κουραστηκα,επειδη ο Σταυρος με εχει καλυψει πληρως και επειδη τα πραγματα βγαινουν συνεχεια ενα-ενα,ελπιζω αυτην την φορα να βρεις καποιον μηχανικο ο οποιος να ξερει οτι στα περισσοτερα σασμαν της αυτοκινητοβιομηχανιας,η 5η ειναι σχεδον παντα με εξωτερικο καπακι και αλλαζει απλα βγαζωντας το καπακι της,χωρις να κατεβασεις σασμαν,χωρις να βγαλεις γεφυρα,ημιαξονια,κλπ,κλπ...
Απλα οπως ειπα και νωριτερα,για αλλες βλακειες ηξερες πολυ καλα να ρωτας το ιδιο πραγμα 1000 φορες,στην προκειμενη περιπτωση ομως τσιγγουνευτηκες τα 5 λεπτα που θελει ενα νεο topic για να πεις τι προβλημα εχεις με το σασμαν σου;
Ας μην το συνεχισω καλυτερα...
Καλο ψαξιμο με τον μηχανικο που θα πας παντως,και που ΄σαι,να θυμασαι επειδη ακριβως τους πληρωνεις,ειτε πας στον παλιο σου,ειτε στον Προφητη,ειτε σε καποιον αλλον,επειδη ακριβως εχουν αναγκη τα χρηματα σου,δεν θα σου πει κανενας οχι που ξαναπηγες...Απλα φροντισε να πηγαινεις προετοιμασμενος εχοντας 5 αποψεις μεσα στην κεφαλα σου μπας και γλιτωσεις 5 δραχμες.
Αυτα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie (Τασος) Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)
Ένταξη: 07 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 635 Τόπος: Aθηνα / Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2010, 10:45:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ενταξει στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι 150ε που προεκυψαν -για εμενα- απο αμελεια/επιτηδες απο τον μηχανικο σου + απο ενα ποσοστο ευθυνης δικιας σου.παρολα αυτα χωρις να παιρνω το μερος κανενος και λεγοντας απλα την γνωμη μου εγω -προσωπικα- θα πηγαινα στον προφητη μιας και αγορασες απο τον ιδιο και το σασμαν ,θα του ζητουσα συγνωμη για την παρεξηγηση και θα τον πληρωνα κανονικα για την εργασια του χωρις παζαρια κτλπ αρκει να γινει σωστα η δουλεια μου. και φανταζομαι καπου εκει ληγει αισια η υποθεση με τον μονο χαμενο τον μηχανικο σου που προφανως σε "κοροιδεψε" και φανταζομαι δεν θα ξαναπας..
θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|