PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το σασμαν ... και τι να προσεξετε στην αλλαγη!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 15:08:58    Θέμα δημοσίευσης: Το σασμαν ... και τι να προσεξετε στην αλλαγη!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα,
το σκηνικο που ακολουθει διαδραματιστηκε πριν 10 μερες και ακομα δεν εχω βρει λυση ουτε ξερω τι να κανω.

Λοιπον, χαλασε το σασμαν μου πριν κανα μηνα. Παω στον μηχανικο μου, το σηκώνει το αμαξι, βγαζει το σασμαν και μου λεει θελει αλλαγη. ψαχνω να βρω σασμαν και απο εναν αλλο μηχανικο που μου συστησαν (γνωστος στο φορουμ) βρισκω ανακατασκευασμενο. παω το παιρνω και μου λεει "αδερφε ειναι τζετ το σασμαν ολα αλαγμενα σαν καινουριο"

Το παω στον δικο μου μηχανικο και το βαζει πανω.

ΑΠοτελεσμα? το σασμαν χανει απο τις φλαντες ολες τις βαλβολινες του. μεσα σε 10 μερες εχουν αδειασει ολες.

Μιλαω και με τους 2 μηχανικους , ο πρωτος μου λεει "αδερφε εσυ μου το εφερες και μου ειπες οτι ειναι ανακατασκευασμενο σαν καινουριο, εγω απλος το εβαλα πανω"
ο δευτερος μου λεει "ανακατασκευασμενο μεσα, οχι εξω , οι τσιμουχες-φλαντσες δεν αλαζοντε στην ανακατασκευη, φτεει αυτος που στο έβαλε που δεν στις αλαξε"

ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΤΩΡΑ!!! το θεμα δεν ειναι το κοστος απο τισ φλαντες 20-30 Ευρώ, ουτε οι βαλβολινες που τζαμπα τις εβαλα (ηταν και ELF TRP) αλλα 30 Ευρω, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΑΛΛΑ 100+ΕΥΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΣΑΣΜΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ!!

ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?? νοιωθω σαν να με εχουν εκμεταλευτει!! Evil

Spritmonitor.de LPG

Έχει επεξεργασθεί από τον/την AlienHack στις Πεμ 20 Μάϊ 2010, 19:31:36, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 15:25:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά πες το όνομα του μηχανικού εδώ,δημόσια (αυτού που λες από το φόρουμ γιατί ο άλλος ο άνθρωπος δεν φταίει σε κάτι...... του το πήγες,σου το έβαλε......) για να ξέρουμε και εμείς να μην την πατήσουμε άν μας τύχει κάτι......ή τουλάχιστον να ξέρουμε ότι ο εν λόγω κύριος μασάει τα λόγια του Wink

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 15:26:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σορυ αλλα τις φλαντζες τις αλλαζει αυτος που το βαζει.
τσεκαρει παλιες και αν δεν τις αλλαζει με νεες (αν και δε μπορω να φανταστω ποσο γυφτος ηταν που δε τις αλλαξε)
δηλαδη τι ακριβως περιμενε να του τις πας και αυτες στο χερι
ελεος Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 15:28:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shaking Scratch λολ

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 15:37:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sorry αλλα στο σασμαν,που εχετε δει φλαντζες εκτος απο την κολλα στεγανοποιησης που βαζουνε; Scratch
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 16:00:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη δεν θελω να παρω θεση,εμαθα τουλαχιστον σε ποια ανταλλακτικα αναφερομαστε...

Οι διαρροες ειναι απο το πριζ ντιρεκτ(το χωνακι πισω απο το δισκοπλατο προς την πλευρα του στροφαλου) και απο τις τσιμουχες των ημιαξονιων(που βρισκονται πανω στα ημιαξονια και πατανε στο αλουμινιο).
Οπως ειπα και νωριτερα,το σασμαν καθεαυτου δεν εχει καποια τσιμουχα/φλαντζα.

Τωρα για το ποιος εκανε τι και ποιος φταιει,ας κρινει ο καθενας μονος του.

Και επειδη δεν θελω να ειπωθει κατι για μενα προσωπικα περι αποκρυψης και τοποθετησης επι διαφορων θεματων,το σασμαν αγοραστηκε απο τον Βασιλη(Προφητη).
Τωρα ποιος το τοποθετησε,δεν ξερω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 17:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχην, αφου πηγες στον μηχανικο σου και σου ειπε οτι πας για αλλαγη σασμαν, γιατι δεν τον αφησες να το αναλαβει ο ιδιος, ωστε να εχει και την ευθυνη? Η με το ιδιο σκεπτικο, αφου το βρηκες απο αλλον, γιατι δεν το περασες σε εκεινον?

Κατα τη γνωμη μου πρωτα φταις εσυ, που τα μπερδεψες τα πραματα ετσι.. Και μετα φταιει αυτος που σου εδωσε το σασμαν, χωρις να σου διευκρινησει λεπτομερειες.
Ο μηχανικος που εκανε τοποθετηση, για μενα, δεν φταιει. Αν εσυ του πηγες ενα σασμαν και του ειπες ειναι κομπλε, βαλτο, αυτος τη δουλεια του εκανε..

Υ.Γ.: Προσωπικα, αν το αμαξι μου βρισκοταν στον Α μηχανικο και επαιρνα ανταλλακτικα απο εναν αλλον, ας τον πουμε Β, θα ντρεπομουν να του ζητησω τα ρεστα σε τετοια περιπτωση.
Αν δε, ειμουν ο Α μηχανικος, οπως ειπαμε πριν, και γινοταν παρομοιο σκηνικο με πελατη, θα τον πετουσα εξω με τις κλωτσιες...

Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 17:44:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωπα τωρα το ειδα αυτο.

Για το σαζμαν μεσολαβησα εγώ που τελικά απ'οτι βλέπω κακως το έκανα.Επρεπε να σε αφησω να πληρωσεις 450 που σου ζητουσε ο μηχανικος σου.
Οπως επισης επρεπε να μη σου πω ΤΙΠΟΤΑ και να αφησω το μηχανικο σου να σε γα**σει πληρωνοντας 600ε αξονα και εργατικα απτο να σε στειλω στον δικο μου.

Τα συμπεράσματα νομίζω τα έγραψε ο στέλιος,κι ο τάκης για το ποιός φταίει...

Οπότε αναμένω τις εξελίξεις...Αλεξάκη.

Αιντε γιατι ειπαμε να κανουμ το καλό,κι οχι να πνιγομαστε στο γυαλο.

Υ.Γ. επισης εχω μεσολαβησει κι εγω κι ο στελιος,για ΑΠΕΙΡΑ ανταλλακτικα του μηχανικου μας, (ναι οι γνωστοι στο φορουμ) τοσα χρόνια και δεν ειχαμε το παραμικρό.
Αλλα οχι να μας γαμησεις και απο πανω,οταν με εγλυφες και με υπερευχαριστούσες στο τηλεφωνο.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 18:45:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συγνώμη που επεμβαίνω αλλά το παραπάνω post είναι επιθετικό και προσβλητικό προς το παλικάρι που δημιούργησε το θέμα και επίσης μιλάς με ύβρις και τέλος πάντων δεν αναφέρεται πουθενά στο πρόσωπο σου παρα μόνο στους δύο μηχανικούς. Δεν είναι ανάγκη να πουλάμε μούρη εδώ.

Φιλικά

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 18:58:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μισο γιατι το πραγμα στραβωσε,χωρις ο Alex να εχει παρει θεση επι του θεματος... Confused

Ξερουμε οτι απο μηχανικα δεν εχει ιδεα,καλως ή κακως...
Οπως ειπα παραπανω,το σασμαν δεν εχει φλαντζες ή τσιμουχες,μονον κολλα στεγανοποιησης.

Δεδομενου οτι το φθαρμενο πριζ ντιρεκτ φαινεται μονον οταν βγαλεις σασμαν και οι τσιμουχες των ημιαξονιων ειναι κομματι του ημιαξονιου και οχι του σασμαν,ας μας πει που καταληγει και ποιος φταιει κατα την γνωμη του...
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 19:38:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
συγνώμη που επεμβαίνω αλλά το παραπάνω post είναι επιθετικό και προσβλητικό προς το παλικάρι που δημιούργησε το θέμα και επίσης μιλάς με ύβρις και τέλος πάντων δεν αναφέρεται πουθενά στο πρόσωπο σου παρα μόνο στους δύο μηχανικούς. Δεν είναι ανάγκη να πουλάμε μούρη εδώ.

Φιλικά

Δεν πουλάει κανεις μουρη και δεν ειναι καθολου επιθετικο και προσβλητικο.Εγώ είμαι ντομπρος άνθρωπος και δεν κρυβομαι πίσω απο λόγια μπιτ 0,1,1,0
Κανενα προβλημα δεν εχω εγω να αναφερθει το ονομα μου και του μηχανικου μου,γιατι δεν εχουμε αθετησει τπτ απο την πλευρα μας.
Κι αν εσύ εισαι "νεος" στο χώρο και δεν γνωριζεις το ποιόν μας,μπορείς να μη λαμβάνεις μέρος στην κουβέντα μας.

Φιλικά.

Στελιο,αστο,και πολύ ασχολήθηκα.

Κι εσύ κι εγώ κι οποιος ασχολείται ξερει τι φταίει,οπότε μην αναλώνεσαι.

Θυμισου περιπτωση 14/60 3 φορές πανε-ελα αθηνα...

Pughell έγραψε:
Μισο γιατι το πραγμα στραβωσε,χωρις ο Alex να εχει παρει θεση επι του θεματος... Confused

Οχι στελιο,κομμενα τα καλα παιδια.Δε θα μαστε καλοι για το κοσμο οσο τους κανουμε τη δουλεια και μολις στραβωσει κατι που δεν φταιμε θα πληρωνουμε την νυφη για τις μλκς του καθένα.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 19:52:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω οτι εχεις αδικο,δεν εχεις... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 20:03:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα που το λες,θυμηθηκα το σκηνικο με τον Μανθο,που αλλον κραζανε και αλλος εκανε τις μπινιες... Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 23:23:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερώτηση προς τον Alienhack. Ο μηχανικός που σου έβαλε το σασμάν είναι ο ίδιος που σου είπε ότι δεν επισκευάζεται το παλιό? Γιατί σου έχω νέα για το παλιό σασμάν που άφησες στο πάρκινγκ του Cosmos πιστεύοντας αυτό.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mufcpavlos (Pavlos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 XSi

Ένταξη: 08 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάϊ 2010, 00:07:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γνωμη μου μην ξανα πατησεις στον μηχανικο σου κ επειδη μου φαινεται πως εκανε χοντρη μλκια, αυτο με τις τσιμουχες! Ελεος δλδ αμα δε του κοβει του αλλου να τα κοιταξει μιας κ ειναι de facto οτι τα αλλαζεις. βεβαια αν του ειπες εσυ οτι ειναι κομπλε βαλτο οπως ειναι, καλυτερα να μασας παρα να μιλας διοτι εσυ τον οδηγησες στο λαθος δρομο κ αυτος επαναπαυτηκε οτι ειναι οκ.

Οσον αφορα το σαζμαν σου, το πηρα εγω οπως σου ειπα, το πηγα στο μηχανικο μου και το εφτιαξε. χρειαστηκε καποια ανταλλακτικα βεβαια για καποια γραναζια, οποτε αν το θες πισω να μιλησω μαζι του, να δω ποσο του βγηκαν κ ανταλλακτικα κ το παιρνεις.

Τωρα για τη παρεξηγηση με τον kane. Ποτε μην εμπιστευεσαι τυφλα τον οποιονδηποτε. Ποτε δε ξερεις σε τι αποσκοπει ο αλλος. (αλλα κ ποιος ειμαι εγω που θα σου πω τι θα κανεις, φιλικη συμβουλη απλα). Τον σταυρο τον ξερω λιγο αλλα πιστευω οτι ποτε δε θα καθοταν να ασχοληθει με σκοπο να κοροιδεψει καποιον για δικο του ωφελος. Τον προφητη δεν τον γνωρισα ακομα αλλα απο ολους εδω μεσα εχει γενικη αποδοχη, τοσο σαν επαγγελματιας μηχανικος, οσο κ σαν ατομο.

Κατα την αποψη μου εσυ εχεις ενα πολυ μεγαλο μεριδιο ευθυνης για ολα αυτα. Για το οτι χαλασε το σαζμαν σου επειδη παρερμηνευσες (λογω αγνοιας σου) τα λογια του προφητη (που σου ειπε οτι ειναι κομπλε), για το σαζμαν που πεταξες το οποιο επισκευαζοταν πολυ ευκολα, και για τη παρεξηγηση με τον σταυρο για τον οποιο ειπες πολυ χοντρα λογια μπροστα σε ολους.

Σκεψου τα και ελπιζω να παρεις τις σωστες αποφασεις κ να λυσεις τη παρεξηγηση.

katoxos 307....
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάϊ 2010, 00:19:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑλιενΒΛΑΚ,

Το πρωί σήμερα μιλήσαμε στο τηλέφωνο, σου βρήκα την καλύτερη λύση και εσύ μεσημεριάτικα πιάνεις και post-άρεις ολόκληρο θέμα με υπόθεση που ΔΕΝ έχει τελειώσει και ήδη έχουν πέσει και ονόματα στο "τραπέζι". Grande μαλ***α που θα έλεγε και κάποιος συνονόματος.

Προς υπόλοιπους: Καλά κάνουμε αρκετές φορές εμείς που τα έχουμε λουστεί και έχουμε πληρώσει τα γα%!:#σιάτικα και προτείνουμε λύσεις σε κάποιον για να μην φάει τα ίδια σκ%@ά με εμάς.

Ξέρουμε πως σπάνια θα ακούσουμε το ευχαριστώ, ενώ τις περισσότερες φορές θα ευχόμασταν να μην είχαμε προτείνει τίποτα. Υπάρχουν και οι ελάχιστες φορές που δικαιωνόμαστε γι' αυτό και κάνουμε ότι κάνουμε συνειδητά και με καλή πρόθεση.

Επιστροφή στο θέμα:

Γίνεται πάλι λοιπόν το forum ένα λαϊκό δικαστήριο. Ποιός φταίει, γιατί φταίει, πότε φταίει, πόσο φταίει.

Αν ξέραμε από τόσα μηχανολογικά, δεν θα πηγαίναμε στον μηχανικό. Θα αλλάζαμε/περνούσαμε τα πράγματα στο αυτοκίνητο μόνοι μας. Ο Αλεξ καλώς ή κακώς, ανήκει στην μερίδα των παντελώς άσχετων και των ανθρώπων που δεν μπορούν να καταλάβουν τίποτα απολύτως με τα μηχανολογικά (βλ. ραλλοχτάποδο που έχει 1μιση χρόνο να το περάσει). Άρα λοιπόν δεν υποχρεούται να ξέρει ούτε για πριζ ντιρεκτ ούτε για τσιμουχες των ημιαξονιων. Ούτε εγώ ήξερα, αλλά έμαθα.

Ποιός φταίει λοιπόν?

Πρώτα φταίει ο μάστορας που παρέδωσε το αμάξι στον Αλεξ, ο οποίος ΠΡΙΝ το παραδώσει, δεν έκανε δοκιμή το αμάξι να δει ΑΝ χάνει και από που με την αλλαγή του σασμάν, έτσι ώστε να τον ενημερώσει και να ξέρει ότι θα πρέπει να πράξει τα δέοντα.

Στη συνέχεια φταίει και ο Αλεξ ο οποίος δεν έκανε καμία απολύτως ερώτηση στον μηχανικό αν το έκανε μια ρημαδο-δοκιμή το αμάξι για να δει αν είναι όλα ΟΚ πριν το πάρει. Κι ας έμπαινε κι ο Αλεξ μέσα στο αμάξι την ώρα της δοκιμής. Αν έβλεπε το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούσε να πει, κάτσε και φτιάξ' το και ξανακατέβασε το σασμάν και μην τυχόν μου ζητήσεις διπλά εργατικά για αμέλεια δική σου, κ. μηχανικέ.

Φταίει και ο Προφήτης που του το έδωσε χωρίς έτοιμες τσιμούχες και πριζ ντιρέκτ? Όχι δεν φταίει γιατί δεν μπόρεσε να σκεφτεί ο άνθρωπος ότι ο μηχανικός στον οποίο θα πήγαινε ο Αλεξ, ΔΕΝ θα περνούσε τα στοιχειώδη πράγματα που αλλάζονται όταν αλλάζεις σασμάν, ακόμα και βαλβολίνες αυτού ή δίσκο πλατώ (βλ. τσιμούχες). Ή μήπως φταίει γιατί παρέλειψε να του τα δώσει έτοιμα στο χέρι αυτά και να του πεί "πες στον ********* που θα πας ότι αυτά πρέπει να τα περάσει όταν θα σου περάσει και το σασμάν γιατί αλλιώς θα έχεις διαρροές?"

Ρητορικές ερωτήσεις, απαντήσεις πολλών και χαμένων ευρώ.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάϊ 2010, 08:06:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για εμενα (μιας και εχω αλλαξει και εγω σασμαν) φταεει ο μηχανικος που το εβαλε.

Οταν αλλαξα εγω μου τονισε ,οταν συζητουσαμε το κοστος, οτι στα must ειναι τσιμουχες και λοιπα χωρις να τον ρωτησω τιποτα ή να εχω ιδεα απο αυτα μεχρι τοτε...

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης

Έχει επεξεργασθεί από τον/την reselie στις Πεμ 20 Μάϊ 2010, 08:28:39, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάϊ 2010, 08:18:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σταύρο, σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου. Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο μηχανικός του Άλεξ: αφενός γιατί δεν έκανε έναν έλεγχο στεγανότητας, αφετέρου γιατί δεν τσέκαρε αν αυτό που βάζει πάνω είναι όντως κομπλέ ώστε να είναι και ο ίδιος καλυμμένος.

Προσωπικά, επειδή ξέρω ποιός είναι ο Αλέξανδρος, δεν θα του καταλόγιζα καμία ευθύνη. Το παιδί δεν ξέρει και ούτε έχει την υποχρέωση να μάθει. Όταν παίρνουμε το αμάξι μας από το συνεργείο και πληρώνουμε (πρέπει να) θεωρούμε ότι αυτό είναι έτοιμο να πάει να κάνει χιλιόμετρα με τη μία. Όχι να ρωτάμε "μάστορα, άλλαξες τις τσιμούχες; Έβαλες λάδια στο μοτέρ; Το δοκίμασες;", αυτά είναι βλακείες/ανευθυνότητες. Επειδή εμείς ξέρουμε 5-10 πράγματα παραπάνω δεν σημαίνει πως όλοι (ούτε ο Αλεξ, ούτε η μάνα μου πχ) πρέπει να τα ξέρει και να ασχολείται με αυτά.

Ίσως η κατάσταση μπερδεύεται επειδή το σασμάν το πήγε ο ίδιος ο Αλεξ και το έφερε από αλλού, οπότε αν είπε (λανθασμένα) στον δικό του ότι ξέρεις, είναι κομπλέ, το κουμπώνεις απλά πάνω (για να αποφύγει και άλλα γαμησιάτικα)...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάϊ 2010, 15:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχας αργησα να ποσταρω γιατι ελειπα οχι επειδη κρυβομουν ή κατι παραπλήσιο.

ΔΕΥΕΤΕΡΟΝ πρως ΚΑΝΕ , καλα τωρα αυτα που λες τα πιστευεις? εκανα ενα ποστ με αυτο που επαθα για να ακουσω γνωμες γιατο ποιος φταίει ή τι μπορώ να κανω για να γλυτωσω ΑΛΛΑ 150 ευρώ πανω στα ήδη 600-700 που εδωσα, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ καν ΜΗΧΑΝΙΚΟ, δεν αναφερω ΑΛΛΟ ατομο που μεσολάβησε και κατευθειαν αρποάζεσαι , θύγεσαι και με λες αγνώμονα κτλ? σου εριξα εγώ ευθύνη σε τιποτα? ούτε καν τον Προφητη δεν εριξα ευθύνη αμεσα, τον ρωτησα απλος εγω τωρα τι πρεπει να κανω και γιατι να δωσω αλλα 150Ευρώ να φτιαξω (ξανακατεβασω) ενα σασμαν που εβαλα πριν 10 μερες!! ειναι περιεργη η ερωτηση μου δηλαδη ή αδικαολόγητη?

Παράθεση:
Το παιδί δεν ξέρει και ούτε έχει την υποχρέωση να μάθει. Όταν παίρνουμε το αμάξι μας από το συνεργείο και πληρώνουμε (πρέπει να) θεωρούμε ότι αυτό είναι έτοιμο να πάει να κάνει χιλιόμετρα με τη μία. Όχι να ρωτάμε "μάστορα, άλλαξες τις τσιμούχες; Έβαλες λάδια στο μοτέρ; Το δοκίμασες;", αυτά είναι βλακείες/ανευθυνότητες. Επειδή εμείς ξέρουμε 5-10 πράγματα παραπάνω δεν σημαίνει πως όλοι (ούτε ο Αλεξ, ούτε η μάνα μου πχ) πρέπει να τα ξέρει και να ασχολείται με αυτά.

συγνώμη αλλα ειμαι υποχρεωμενος εγω να ξερω τι φλαντσες, τι κολες στεγανοποίησης εχει και που εχουν τρυπες τα σασμαν? ειστε σοβαροι? ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ μου και θελω αυτο που παρινω να λειτουργει . Εγω σαν τεχνικος υπολογιστωνπηλαδη αν καποιος μου φερει ενα PC να περασω Windows και παρατηρησω οτι δεν λειτουργει ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ? θα τον αφησω να καει? για να μου ξαναερθει μετα να του το φτιάξω να παρω και αλλα λεφτα? αυτο ειναι αντιεπαγγελαμτικο και ειναι αμελεια.

οσο το γιατι απο αλου πηρα το σασμαν και αλου το εβαλα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ τι εγραψα στο πρωτο ποστ. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ειχε ηδη παει στον μηχανικο μου (τον προφητη δεν τον ηξερα ουτε τον ειχα δουλεψει ποτε) , και αφου ο μηχανικος εβγαλε το σασμαν μου ειπε οτι ηθελε αλλαγη, να τον ελεγα τι? ξαναβαλτο πανω, να παω μεχρι τον προφητη να μου βναλει εκεινος ενα ανακατασκευασμενο που εχει? και να τον πληρωνω και 100+ ευρω γιατι ηδη ειχε κατεβασει σασμαν. ?? ειναι λογικο αυτο?

ΚΑΝΕ μην στραβώνεις και δες τι σου εγραψα παραπανω. εγω ουτε ονοιματα αναφερα και ευθύνες δεν εριξα ΣΕ ΤΡΙΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ οπως εισαι εσυ. Εγω ρωτησα γιατι τοση ανευθυνοτητα απο 2 μηχανικους που και οι 2 δεν μπορεσαν ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ αν θελω να αλλαξω τσιμουχες 20Ε κοστους. ΚΑΙ λογο αυτης της αμελειας του τωρα εγω καλουμε να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ 150 ευρω για να φτιαξω κατι που υποτιθεται ηταν οκ...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάϊ 2010, 15:30:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
...
Εγω ρωτησα γιατι τοση ανευθυνοτητα απο 2 μηχανικους που και οι 2 δεν μπορεσαν ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΜΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ αν θελω να αλλαξω τσιμουχες 20Ε κοστους. ΚΑΙ λογο αυτης της αμελειας του τωρα εγω καλουμε να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ 150 ευρω για να φτιαξω κατι που υποτιθεται ηταν οκ...

Συνεχιζεις την μλκια ενω απο μονος σου εχεις ηδη αναιρεσει την ευθυνη του τεχνικου με το παραδειγμα που προαναφερεις για τον εαυτο σου...
Οπως σωστα ειπες,αν καποιος σου παει pc για Χ προβλημα και στην πορεια ανακαλυψεις και την Ψ φθορα,τοτε θα προτεινεις την πιθανη λυση.

Στην προκειμενη περιπτωση αναρωτιεσαι ομως για κατι το οποιο εξαρχης κανει ΜΠΑΜ απο μακρια οτι την μλκια την εκανε αυτος που εκανε την διαγνωση/επισκευη/κλπ/κλπ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης