PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα χωρίς λυση 2 μήνες τωρα...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούν 2008, 15:10:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
Μετα απο 3+ μηνες ψάξιμο και αλλαγή 3 συνεργείων βρήκαμε το προβλημα... Υδραυλική κρεμαγιέρα.. 800€ καινούρια, 200 μεταχειρισμένη (και 200€ περαστικα)

ενας φίλος μου που εχει ανταλακτικά μου ειπε οτι υπάρχουν ΚΙΤ επισκεύης. Μου πρότεινε να το δώ μπας και την γλυτώσω επισκευάζοντάς την...

Πιθανότατα να σου έχω και κρεμαγιέρα (μτχ με 40000χλμ ή άλλη μτχ ή καινούρια από παραεισαγωγή, θα δούμε τί σε συμφέρει). Από βδομάδα θα μπορώ να σου πω, τώρα είναι αργά για ψάξιμο.

Α, σκέψου σοβαρά να αλλάξεις συνεργείο. Δίπλα στο σπίτι μεν αλλά πολύ ακριβά θα σου βγει στο τέλος. Κι εγώ έχω συνεργείο κοντά στο σπίτι, την καλημέρα μου και την καλή καρδιά την έχει σίγουρη αλλά μέχρι εκεί. Η Peugeot έχει χαμηλές τιμές στα ανταλλακτικά της, επωφελήσου από αυτό και μην το πληρώνεις για VW. Εάν λοιπόν θέλεις να μην πληρώνεις τα μαλλιά σου όλη την ώρα στείλε pm (Θεσσαλονίκη είμαι - αν τυχόν δεν το πρόσεξες).

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιούν 2008, 11:41:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιούν 2008, 12:02:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεξί ιμιαξόνιο είναι!

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιούν 2008, 11:38:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγώ αυτό υπέθεσα όταν το πρωτοδιάβασα... αλλά αφού είπε ότι το βρήκε και είναι η κρεμαγιέρα... έκλεισε το ζήτημα.

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούν 2008, 12:55:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κοίταξαν και το ημιαξώνιο και δεν ηταν αυτό.
Οσο για την κρεμαγιέρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ τζογους και δεν παιζει, απλος όταν στρίψεις το τιμόνι αριστερα και την χτυπήσεις με ενα σιδερο (γαλλικο κλειδι ασ πουμε) κανει θόρυβο σαν ενα μέταλο να χτυπάει ελεύθερο πανω κατω)

ΑΛΛΑ το περίεργο ειναι οτι μονο αυτο, ουτε το τιμόνι εχει προβλημα, ουτε χάνει πουθενά!

μεταχειρισμένη κρεμαγιέρα μου βρήκαν λεει με 200Ε και αλλα 200 τα περαστικά με ευθυγράμμιση κτλ..

Miltella αν εχεις κατι καλύτερο να προτείνεις..
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2008, 12:08:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα λεφτά είναι καλά. Δυστυχώς δεν βρήκα την παλιά μου κρεμαγιέρα να σου την δώσω... Αυτήν έψαχνα αυτές τις μέρες στο συνεργείο. Το κακό είναι ότι οι Βασίληδες είναι σε μετακόμιση και τα πράγματα έχουν μετακινηθεί όλα από εκεί που ήταν...

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2008, 11:50:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 206cc μου παίρνει υδραυλική κρεμαγιέρα απο οποιοδήποτε 206? ακομα και το 1.4 ??
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2008, 12:26:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο 2,0λτ ειναι σιγουρα διαφορετικη από τα 1,6
τα 1,4 με τα 1,6 δεν ξερω αν εχουν την ιδια αλλα πολυ πιθανο να μην...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Απρ 2008
Τόπος: nafpaktos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2008, 21:43:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΡΑΛΛΑΚΙ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 100ΚΜ . ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Απρ 2008
Τόπος: nafpaktos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2008, 21:44:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sorry gia ta kefalaia........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2008, 13:14:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα μου ειπε μηχανικος που ειδικεύεται στα PUG οτι ειναι 1000% κρεμαγιέρα, λεει την απομώνοσε και βρήκε οτι αυτή κανει τον θόρυβο οταν στριβει πρως τα αριστερά
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 15:00:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια που το ξέθαψα αυτο το ποστ, να ενημερώσω οτο τελικα μετα απο 4 συνεργεια και αφου μπηκα στον κοπο να παραγγειλω κρεμαγιερα κτλ.. ενας φιλος που δουλευει σε πεζο αντιπροσωπια ειδε το αμαξι 2 λεπτα και ΒΡΗΚΕ επιτελους οτι ηταν το ψαλιδι.. και αλλα 4 συνεργεια δεν μπορουσαν να βρουν τι ειναι.. ελεως...

Αυτρο εγινε πριν 1 χρονο βεβαια.. απλός τωρα ξεθαψατο ποστ.. Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 15:35:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Ναι χαλασμένα ρουλεμάν στα top mount.

Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι στα συνεργεία, είτε εν αγνοία τους είτε εν γνώσει τους, είναι ότι αλλάζοντας την ανάρτηση, δεν αλλάζουν τα ρουλεμάν στα top mount. Έτσι την πάτησα και εγώ, αλλά όταν άκουσα τον θόρυβο και πήγα με την απόδειξη για την αλλαγή της ανάρτησης στην οποία ΔΕΝ είχαν χρεωθεί ρουλεμάν διότι ΔΕΝ περάστηκαν, μου τα πέρασαν χωρίς την έξτρα χρέωση των 30 ευρώ που απαιτείται (βασικά ούτε τα ρουλεμάν πλήρωσα αλλά είναι άλλο κεφάλαιο αυτό Razz)

Α γειά σου και δεν έβρισκα κάτι παρόμοιο να πω τον πόνο μου!!!!
Από τότε που έβαλα την ανάρτηση στο αριστερό τιμόνι (και στο δεξί-αλλά περισσότερο στο αριστερό) μόλις πατήσω κάποια ανωμαλία του δρόμου έστω και ένα πετραδάκι ακούω ένα γκαπ,πολλές φορές και 2 και 3 ανάλογα με το πόσο κλειστή είναι η στροφή αλλά και τις ανωμαλίες του δρόμου!!!
Και εσένα σου το έκανε αυτό Σταύρε Question
Αν είναι να ξέρω τι να αλλάξω την επόμενη φορά Embarassed
Αν τελικά βρέθηκε το πρόβλημά μου σε τι ποσό χρηματικό αντιστοιχεί Question

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 21:40:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού τα έχω απαντήσει όλα στο post που έκανες παράθεση, τί ρωτάς? Evil

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 22:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
μου τα πέρασαν χωρίς την έξτρα χρέωση των 30 ευρώ που απαιτείται (βασικά ούτε τα ρουλεμάν πλήρωσα αλλά είναι άλλο κεφάλαιο αυτό

τα 30 ευρώ στα ρουλεμάν αναφέρονται Question Question Scratch Scratch

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 22:30:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
Steve έγραψε:
μου τα πέρασαν χωρίς την έξτρα χρέωση των 30 ευρώ που απαιτείται (βασικά ούτε τα ρουλεμάν πλήρωσα αλλά είναι άλλο κεφάλαιο αυτό

Στα εργατικά Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 22:50:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
206kwn έγραψε:
Steve έγραψε:

Στα εργατικά Rolling eyes

Εγώ τιμή των ανταλλακτικών που χρειάζονται ήθελα (ρουλεμάν κλπ κλπ κλπ) Wink
αλλά οκ δεν πειράζει θα πάω αύριο να ρωτήξω Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης