PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κλείσιμο πόρτας....
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 16:19:31    Θέμα δημοσίευσης: Κλείσιμο πόρτας.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω παρατηρήσει ότι όσοι πάνε να κλείσουν την πόρτα του συνοδηγού την κοπανάνε αρκετά δυνατά για να την κλείσουν, ακούγεται έντονα το χτύπημα της πόρτας, και σε προσπάθειά μου να την κλείσω και εγώ την έχω πατήσει ή δεν την έκλεισα με την πρώτη. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορεί να μην είναι ΟΚ από το εργοστάσιο; Είναι μόνο 2 μηνών η μικρή και μου τη δίνει να την κοπανάνε Mad
Να είναι η ιδέα μου και ο θόρυβος να είναι φυσιολογικός αλλά λόγω του 3θυρου αμαξώματος να κάνει ηχείο και να μου φαίνετε; ( ποτέ πριν δεν είχα συμβιώσει με 3θυρο αμάξωμα.)
Πρόβλημα, να μην κλείνει με την πρώτη, έχω και με το πορτμπαγκάζ αλλά τ αισθάνομαι σφικτό και λέω: "Καινούργιο είναι και λογικό"
Ακούω απόψεις!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 16:34:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πορτ παγκαζ μου παντα κλεινει με την πρωτη
Αυτη που δεν κλεινει παντα ειναι η πισω αριστερη πορτα
Γενικα οι πορτες δεν θελουν ουτε πολυ δυνατα ουτε και μαλ**α -μαλ**α .
Επισης φροντιζε απο καιρο σε καιρο να τις λαδωνεις (κυκλοφορουν διαφορα σπρευ στο εμποριο)γιατι με τα πλυσιματα και τις σκονες χανουν την ικανοτητα να κλεινουν ευκολα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 16:57:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκίμασε να την κλείσεις με ανοιχτό παράθυρο και πες μου αν βλέπεις
διαφορά...

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 17:59:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eτσι είναι....όλες οι καινούριες πόρτες δεν κλείνουν αμέσως γιατί δεν έχει μαλακώσει ακόμα η κλειδαριά ("παπαγάλος") που μαγκώνει πάνω στην κολόνα της πόρτας....

Δεν είναι ανησυχητικό...

Αν μάλιστα ήταν ποιο βαριά η πόρτα θα είχε και ωραίο θόρυβο και ποιο υποχθόνιο μπασάτο κλείσιμο.... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Predator 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 18:47:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω...στο δικό μου κ τώρα μετά από ένα χρόνο θέλουν λίγη δύναμη παραπάνω απ'το κανονικό για να κλείσουν με τη πρώτη!!! Rolling eyes

Το πορτ παγκάζ είναι ΟΚ!!

Στις αρχές όλοι μου έλεγαν ότι επειδή είναι καινούριο πρέπει να περάσει λίγος καιρός για να μαλακώσουν τα λάστιχα κ οι κλειδαριές στις πόρτες!!
Ακόμη περιμένω να μαλακώσουν... 8O

Εάν όμως αφήνεις λίγο το παράθυρο ανοιχτό κλείνει αμέσως η πόρτα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 19:01:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως οφείλω να πω οτι το κλείσιμο της πόρτας και ο θόρυβος που έκανε ήταν από τα στοιχεία που με έκαναν να αγοράσω αυτό το αυτοκίνητο. Θυμάμαι είχα πάει να δω πρώτα το Punto και μετά καρφί στην Peugeot. Ησυχία στη έκθεση,και την είχα ανοίξει και κλείσει αρκετές φορές με τον μπαμπά μου. Πράγματι έκανε "ακριβό" ήχο. Μέχρι και σήμερα συνεχίζει να κλείνει έτσι. Ωστόσο καμιά φορά κι εμένα οι πίσω πόρτες θέλουν λίγο παραπάνω δύναμη για να κλείσουν. Ίσως να είναι και θέμα βάρους,αλλά και λόγω παραθύρων,αλλά είναι αστείο να μιλάμε για κάτι τέτοιο σε ένα τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητο να κλείνουμε τις πόρτες με ανοιχτά παράθυρα. Ούτε στο Transporter δεν κάνουμε έτσι... Laughing

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Predator 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 19:09:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως στο ΟPEL VECTRA μοντ.'00 ενός φίλου μου έχει αυτόματο σύστημα πού όταν σβήνεις το κινητήρα κ ανοίγεις τη πόρτα ανοίγουν ελάχιστα τα 2 εμπρός παράθυρα για να κλείσουν με σιγουριά κ καλά οι πόρτες!!!Αφού κλεισουν οι πόρτες κλεινουν κ τα παράθυρά!!! 8O
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 19:15:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ντόινγκκκκκ!!! Είναι τρελλοί αυτοί οι Γερμανοί! SniperSilly

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 19:31:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά αυτό με τις πόρτες και τα ανοιχτά παράθυρα το έγραψα γιατί και εγώ
παλιότερα είχα παρατηρήσει ότι δεν κλείνει εύκολα η πόρτα.
Όμως αν έχεις λίγο ανοιχτό οποιοδήποτε παράθυρο, τότε κλείνει πολύ πιο εύκολα.

Μάλλον οφείλεται στην αντίσταση του αέρα στο εσωτερικό του 206 που
δέχεται την πίεση από την πόρτα καθώς κλείνει. Αν υπάρχει κάπου αλλού
δίοδος για τον αέρα (ανοιχτό άλλο παράθυρο) τότε αυτή η αντίσταση είναι
μικρότερη με αποτέλεσμα η πόρτα να κλείνει πιο εύκολα.

Ίσως θα έπρεπε η Peugeot να έχει φροντίσει για καμιά πατέντα, στυλ
γερμανών, ή να υπήρχε καμιά κρυφή έξοδος για τον εσωτερικό αέρα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 20:46:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
διαφορά...

Καμία.
Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 20:47:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
διαφορά...

Καμία νομίζω όσο αναφορά το θόρυβο.
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 20:47:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειπαμε να υπαρχουν αυτοματισμοι αλλα οχι και ετσι...
σιγα δεν θα παθουμε και τιποτα να κλεισουμε με την δευτερη προσπαθεια
ισα ισα γυμναστικη θα κανουμε Neutral

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 20:49:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
chatasos έγραψε:
διαφορά...

Από θέμα θορύβου δεν θα έπρεπε να βλέπεις διαφορά, απλά η πόρτα λογικά
κλείνει πιο εύκολα....

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Ιούλ 2002, 20:55:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
theflame έγραψε:
chatasos έγραψε:
διαφορά...

Από θέμα θορύβου δεν θα έπρεπε να βλέπεις διαφορά, απλά η πόρτα λογικά
κλείνει πιο εύκολα....

Χμμμ.....
Θα κάνω εκτενέστερο "παιχνίδι" αύριο. (χαλαρά βέβαια μην της βγάλω και τα μάτια!)
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Αύγ 2002, 02:29:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συν-οδηγοί μου, τζάμπα αγχώνεστε!

Το είπε ήδη ο Chatassos και μάλλον δεν σας εφυσήχασε...
Το ξαναγράφω κι εγώ με περισσή σιγουριά μπας και ηρεμήσετε!
Ο αέρας που εγκλωβίζεται κατά το κλείσιμο της πόρτας δημιουργεί αντίσταση. Ανοίγωντας λίγο το παράθυρο ο αέρας έχει διαφυγή και η πόρτα κλείνει εμφανώς ευκολότερα! Στο δικό μου κλείνουν πάντα με τον ίδιο τρόπο από τότε που το αγόρασα (15μήνες). Αυτό είναι υπέρ του αυτοκινήτου γιατί αποδεικνύει ότι είναι στιβαρή κατασκευή και με πλήρη στεγανότητα. Τους αυτοματισμούς να τους αναζητάτε σε ακριβότερα αυτοκίνητα. Wink

Ο θόρυβος ακούγεται στιβαρότερος με κλειστά παράθυρα και πιο λαμαρινένιος (και πιο ανησυχητικός) με ανοιχτά.
Σωστή και η παρατήρηση του Slash για τη διαφορά Punto & 206.
Smile

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Αύγ 2002, 12:34:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή και εγώ το έχω ψάξει λίγο με την πόρτα, κατ'αρχήν αγοράστε όλοι ένα σπρέι σιλικόνης (αυτό το σπρέι λάδι). Εγώ το έχω κάνει από την αρχή και το ίδιο και απ'ότι θυμάμαι και ο Miltellas. Είναι καλό να λαδώνεται συχνά η πόρτα. Η διαφορά της είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!

Δεύτερο, κοιτάξτε για τυχόν λασκαρισμένα παξιμάδια στους μεντεσέδες της πόρτας. Καμμιά φορά από το πολύ κοπάνημα λασκάρουν!

Τρίτο (και το μακρύτερο Rolling eyes ) ο καλύτερος τρόπος να κλείσεις την πόρτα είναι να την κλείσεις (αφού έχεις κάνει τα παραπάνω) από κοντά (15-20cm) με την ίδια δύναμη. Αυτό εξυπηρετεί στο να μην συμπιεστεί μεγάλη ποσότητα αέρα μέσα στο εσωτερικό και πετάει την πόρτα προς τα έξω. Επίσης λόγω της μικρότερης διαδρομής δεν φθείρεται τόσο η πόρτα ιδίως όταν έχουμε φάει σπανάκι και την κοπανήσουμε με δύναμη!

Κάντε το και θα με θυμηθείτε!!!! :D

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Αύγ 2002, 13:00:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Επειδή και εγώ το έχω ψάξει λίγο με την πόρτα, κατ'αρχήν αγοράστε όλοι ένα σπρέι σιλικόνης (αυτό το σπρέι λάδι). Εγώ το έχω κάνει από την αρχή και το ίδιο και απ'ότι θυμάμαι και ο Miltellas. Είναι καλό να λαδώνεται συχνά η πόρτα. Η διαφορά της είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!

Λαδώνεις τι; τα παξιμάδια; το μηχανισμό (παπαγάλο); Τα λάστιχα της πόρτας θέλουν συντήρηση και με τι; (μήπως με το σπρεύ; )
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Αύγ 2002, 13:07:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λαδώνεις ότι έχει σχέση με κινητά μέρη (μεντσέδες, παπαγάλος κτλ.)

Για τα λάστιχα δεν γνωρίζω κάποιο ιδιαίτερο τρόπο για συντήρηση. Αν καούν ποτέ βλέπουμε...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Αύγ 2002, 13:10:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Λαδώνεις ότι έχει σχέση με κινητά μέρη (μεντσέδες, παπαγάλος κτλ.)

Για τα λάστιχα δεν γνωρίζω κάποιο ιδιαίτερο τρόπο για συντήρηση. Αν καούν ποτέ βλέπουμε...

Για τα λάστιχα το καλύτερο!
SPREY Σιλικόνης της SONAX άοσμο και άχρωμο.... Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Αύγ 2002, 14:25:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros έγραψε:
Το πορτ παγκαζ μου παντα κλεινει με την πρωτη
Αυτη που δεν κλεινει παντα ειναι η πισω αριστερη πορταΓενικα οι πορτες δεν θελουν ουτε πολυ δυνατα ουτε και μαλ**α -μαλ**α .
Επισης φροντιζε απο καιρο σε καιρο να τις λαδωνεις (κυκλοφορουν διαφορα σπρευ στο εμποριο)γιατι με τα πλυσιματα και τις σκονες χανουν την ικανοτητα να κλεινουν ευκολα

Αυτο ξαναπεστο.
Ναι βρηκα συναδελφο που δεν του κλεινει η πισω αριστερη πορτα.
Ωραια....τωρα ειμαστε 2 ...τουλαχιστον.
Κατα ταλλα ολες οι αλλες κλεινουν κανονικα και το πορτ-μπαγκαζ το ιδιο καλα.
Για την αισθηση και τη στιβαροτητα , μια απο τα ιδια . σε 3θυρο ακουγεται και αισθανεται ωραια ειδικα με κλειστα παραθυρα, σε 5θυρο λιγοτερο καλα.
Αν ανοιξουμε και τα παραθυρα ....σαν να κλεινεις την πορτα στην παραγκα του καραγκιοζη.!! Wink

Τωρα κατι αλλο. Το καπο της μηχανης , ΠΩΣ το κλεινετε ;;;;;;
Μια σχολη λεει: ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΠΑΝΑΩ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΑΚΟΥΜΠΙΣΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΕΖΩ (κινδυνος στραβωματος-βουλιαγματος)
Μια αλλη σχολη λεει: Το αφηνω απο ψηλα και κλεινει σιγουρα και γρηγορα!!
Εσεις τι λετε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης