PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Αλλαγή λαμπτήρων μπροστινών φαναριών

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Μάϊ 2010, 18:21:58    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Αλλαγή λαμπτήρων μπροστινών φαναριών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσπάθησα να αλλάξω τις λάμπες, διάβασα και τις οδηγίες στο manual, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως ακριβώς βγαίνει η λάμπα.. Αυτό το μαύρο φις που έχω μαρκάρει στην φωτογραφία πρέπει να το τραβήξω έξω πριν ανοίξω το σιδεράκι για να ελευθερωθεί η λάμπα, ή βγάζω τα σιδεράκι και το τραβάω έξω όλο μαζί με την λάμπα? Το δεύτερο μου φάνηκε λίγο δύσκολο...

Για τα μεγάλα φώτα δεν άνοιξα καν το καπάκι αλλά φαντάζομαι παρόμοιο θα είναι..

http://img12.imageshack.us/i/dsc02210il.jpg/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Μάϊ 2010, 18:52:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι πρωτα θα βγαλεις το μαυρο φις

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάϊ 2010, 00:10:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει κάποιο διακοπτάκι για να το ελευθερώσει? Ή απλά το τραβάς προς τα έξω? Γιατί το τράβηξα λίγο αλλά δεν φάνηκε να βγαίνει εύκολα και φοβήθηκα μην το σπάσω..

Thanks για την απάντηση!
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάϊ 2010, 01:09:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά το τραβάς. Εμένα με είχε ζορίσει εκείνο που είναι από την μεριά της μπαταρίας, δεν έχει και πολύ χώρο……
Αν μπορείς με το άλλο χέρι κράτα μια κόντρα την μεταλλική βάση για να μην κουνιέται πολύ.

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάϊ 2010, 01:22:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αυτή η πλευρά μου φαίνεται και μένα ζόρικη. Ίσα ίσα έχει χώρο...Πολύ στρίμωγμα..

Ευχαριστώ Κώστα.
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάϊ 2010, 14:42:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά μην μιλάτε καθόλου μια χαρά χώρο έχει πίσω από τα φανάρια .
πριν κάνα μήνα βάλαμε ξένον σε πούντο HGT 1.8 αυτό με τα 130 άτια ,δεν μπορείς να ανοίξεις το καπάκι από το φανάρι ,απορώ πως αλλάζουν λάμπες σε αυτά τα αμάξια ,εμείς πάντως για να μπορέσουμε να βγάλουμε τις λάμπες αναγκαστήκαμε να ξεβιδώσουμε το παγούρι του ψυγείου κ την ασφαλειοθήκη από την άλλη μεριά .
οπότε μια χαρά χώρο έχουμε απλά δεν έχεις πλήρης ορατότητα σε ορισμένα σημεία κ πρέπει να δουλέψεις με την αφή .

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάϊ 2010, 22:24:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Ναι αυτή η πλευρά μου φαίνεται και μένα ζόρικη. Ίσα ίσα έχει χώρο...Πολύ στρίμωγμα..

Ευχαριστώ Κώστα.

θελει πολυ τραβα η φαση στο πρωτο βγαλε...κουνατο κ οπως τραβας ΕΛΑΦΡΑ δεξια-αριστερα,πανω-κατω να παρει λιγα μποσικα...μην το παρακανεις ομως..θελει πολυ τραβηγμα προς τα πισω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Μάϊ 2010, 23:07:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Ευχαριστώ Κώστα.

θελει πολυ τραβα η φαση στο πρωτο βγαλε...κουνατο κ οπως τραβας ΕΛΑΦΡΑ δεξια-αριστερα,πανω-κατω να παρει λιγα μποσικα...μην το παρακανεις ομως..θελει πολυ τραβηγμα προς τα πισω

Ναι απ'οτι κατάλαβα πρέπει να θέλει πολύ και το φοβήθηκα...Σκέφτηκα μήπως κάνω λαλακία και δεν πρέπει να το τραβήξω... Smile Δεν βρήκα χρόνο να το ξαναδοκιμάσω. Τώρα που σιγουρεύτικα οτι όντως βγαίνει θα το καταφέρω...Wink

Thanks guys!
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιούλ 2010, 18:15:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα καθώς έπλυνα το αυτοκίνητο, είδα κάτι ιδιαίτερα περίεργο στο μπροστά αριστερό φανάρι.

Στο εσωτερικό του φαναριού στο σημείο με την κόκκινη βούλα ένα μικρό μυρμήγκι ψόφιο ξαπλωμένο...

Πως να βρέθηκε εκεί;
Άραγε υπάρχει τρόπος να το βγάλω; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιούλ 2010, 18:24:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το θέμα είναι πως μπήκε μέσα..
και μήπως μπάζει από κάπου το φανάρι

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιούλ 2010, 19:02:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υγρασία πάντως το φανάρι εσωτερικά δεν έχει καθόλου, ούτε έχει εμφανίσει από την μέρα που το παρέλαβα.

Σίγουρα κάπως μπήκε μέσα...

Και ήμουν στο συνεργείο πριν μερικές μέρες ρε ga**to ... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6Τ Rallye (Aug '08)

Ένταξη: 18 Αύγ 2008
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Αύγ 2010, 14:00:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι εμένα δεν έχει εμφανίσει ποτέ υγρασία και δεν δείχνει να μπάζει από πουθενά, αλλά έχω κι εγώ ένα πολύ μικρό ψόφιο μυγάκι μέσα στο ένα φανάρι.
ξέρω, κι εγώ αισθάνομαι σαν να είναι στο δικό μου μάτι μέσα αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει να ξεκολλήσουμε φανάρι για κάτι τόσο μικρό, αφού δεν έχει προβλημα με υγρασίες κλπ.
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Αύγ 2010, 08:53:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

El_Griego έγραψε:

ξέρω, κι εγώ αισθάνομαι σαν να είναι στο δικό μου μάτι μέσα
Dizzy2 Wacko
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Αύγ 2010, 09:59:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βγάζεις τον λαμπτήρα από το φανάρι, προσαρμόζεις στην ηλεκτρική σου σκούπα με λίγη ταινία ένα σωληνάκι και το βάζεις μέσα στο φανάρι και ρουφάς ότι έχει μέσα Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6Τ Rallye (Aug '08)

Ένταξη: 18 Αύγ 2008
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Αύγ 2010, 10:41:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
El_Griego έγραψε:

ξέρω, κι εγώ αισθάνομαι σαν να είναι στο δικό μου μάτι μέσα
Dizzy2 Wacko

Razz γιατί ρε συ, δεν είναι αντίστοιχα ενοχλητικό;! βλέπεις ένα ωραίο καθαρό φανάρι και ενα μαύρο για να σου χαλάσει την αρμονία! Rolling eyes

ενδιαφέρουσα πατέντα με τη σκούπα, θα το δοκιμάσω! (όχι στο μάτι μου) Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Αύγ 2010, 13:01:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια καλή λύση για να μην σπάσεις το φανάρι είναι να στραβώσεις λίγο την ασφάλεια ώστε να μπορείς να πάρεις την λάμπα μάζι με το φις στα χέρια... εκει με ένα ψιλό κατσαβιδάκι και πολύ προσοχή βγαίνει σχετικά εύκολα !!!

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης