PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

μειωση χιλιομετρων σε κοντερ απο 206..........

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gourtz (Gourtz Sound)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 (8v) turbo

Ένταξη: 15 Ιαν 2009
Τόπος: ATHENS & PIRAEUS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2010, 20:46:57    Θέμα δημοσίευσης: μειωση χιλιομετρων σε κοντερ απο 206.......... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα....... εχω ενα 206 ......μου ειχε χαλασει το κοντερ κ μου εδωσε ενας φιλος ενα παλιο που ειχε κ εχει πανω 85000χλμ ενω εγω ειχα πριν 51-52000 χλμ μπορω να κανω κατι να το φτιαξω? μπορει να με βοηθησει καποιος εχω γνωσεις ηλεκτρονκων αν υπαρχει καποια πατεντα.......

206 και το intercooler na koitaei apilitika to thyma toy......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye 16V, 106 S16 N/2

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: ..ξανά στο μπάκετ!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2010, 20:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν κάνω λάθος από την OBD μπορείς να το κάνεις...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gourtz (Gourtz Sound)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2010, 21:12:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν μ παιζει η obd ειμαι μετατροπη με μοτερ 1600 8v και εχω δυπινη........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MHTSOS90 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

206 1,6 (16v)xs

Ένταξη: 06 Απρ 2008
Τόπος: Αιγαλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2010, 22:35:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πεζει τιποτα τετιο απο οτι λες τα χιλιομετρα τα κρατα ο εγγεφαλος και ενα αλλο συμιο του αμαξιου δεν 8υμαμε οποτε αν βαλεις το καινουργιο κοντερ πανω θα λεει τα ψιλιομετρα του αμξιου σου!!! Smile

Εκτος και αν εχεις εσυ 85000 και 8ες να το κατεβασεις στα 51-52000 χλμ!!! Laughing

ΣΠΕΡΝΩ ΡΑΓΕΣ ΜΕ PEUGEOT 206!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
gourtz (Gourtz Sound)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2010, 01:02:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι ρε συ δεν εχω προβλημα να το πω δεν το εχω πολυ καιρο 4-5 μηνες...... απλα το κοντερ το παλιο ειχε σπασει το τζαμι μπροστα κ το αλλαξα ολο το κοντερ απο ενα φιλο μ το πηρα..........οταν το πηρα το αμαξι ειχε 52000 αλλα με το που το εβαλα πανω το αλλο ειχε ενδειξει 80 κατι χιλιαδες......
το κραταει στην cpu του κοντερ δεν εχει σχεση ο εγκεφαλος που ετσι κ αλλιως εχω αλαγμενο απο 106 ειναι........ απλα ρωταω μιπως καποιος εχιε κανιε καμια πατεντα..... καποιος μ ειχε πει οτι γινεται αν κανω κανω καποιο κυκλωμα κ το συνδεσω πανω στο καλωδιο που περνει σημα το κοντερ για τα χιλιομετρα στην ουσια ειναι κατι σαν γενητρια παλμον ετσι μ το ειχε πει κ καλα θα αρχισουν μ λεει να ανεβουν τα χιλιομετρα μολις το συνδεσω σαν να κηνητε το αυτοκνιητο εκει που θελω να μηνουν περιπου το ξεσυνδεω αλλα δεν τον εχω ξαναβρει γμτ......... μπας κ μ το εφτιαχνε.... τεσπα ....

Επιστροφή στην κορυφή
gourtz (Gourtz Sound)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2010, 01:05:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ οσο για τον εγκεφαλο πριν κανα δυο εβδομαδες αλλαξα προγραμμα με λιγο πιο <<ψαγμενο>>απο αυτο που ειχα κ τον εγκεφαλο τον ειχαμε βγαλει εξω τλειεος οποτε κ που αλαχτικε το chipakii Λογικα θα ειχαν σβηστει ολα αυτα ........... η οταν κανιες μετατροπη κ αλλαξεις εγκεφαλο η αμα βαλεις κανενα αγραφο δεν σβηνονται τα χιλιομετρα σου ............. σιγουρο αυτο

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2010, 15:13:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MHTSOS90 έγραψε:
Δεν πεζει τιποτα τετιο απο οτι λες τα χιλιομετρα τα κρατα ο εγγεφαλος και ενα αλλο συμιο του αμαξιου δεν 8υμαμε οποτε αν βαλεις το καινουργιο κοντερ πανω θα λεει τα ψιλιομετρα του αμξιου σου!!! Smile

Εκτος και αν εχεις εσυ 85000 και 8ες να το κατεβασεις στα 51-52000 χλμ!!! Laughing

Mιλατε χωρις να ξερετε ολα τα στοιχεια....το αυτοκινητο του παλικαριου ειναι μονοφυσο και τα χλμ μενουν και στο κοντερ και στον εγκεφαλλο...

Δοκιμασε να βρεις καποιον με 206 μαμα μονο φυσο να το βαλεις στην Obd να διορθωσεις τα χλμ και μετα να το πεταξεις στο δικο σου...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
gourtz (Gourtz Sound)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2010, 15:43:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καπως ετσι το σκεφτικα κ εγω ......... αν κ μπορει να περνει σημα απ οτον εγκεφαλο κτλ για τα χιλιομετρα αλλα οταν αλλαξα προγραμμα το παλικαρι ειχε εναν αλλο εγκεφαλο με το προγραμμα ετοιμο απο το δικο του φοραγαμε τα ιδια πραγματα κ τουσ καναμε τραμπα να δω αν θα εχει διαφορα κτλ κ δεν ειχα δει διαφορα απλα νομιζω οτι το backup των χιλιομετρων το κραταει το κοντερ.....θα το ψαξω λιγο.......

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2010, 17:27:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

yeap έτσι πάει...
όταν τοποθετείς "ξένο" κοντέρ, το αμάξι μεταξύ των χλμ που δείχνει ο εγκέφαλος κ το κοντέρ διαλέγει το μεγαλύτερο.

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2010, 16:53:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
yeap έτσι πάει...
όταν τοποθετείς "ξένο" κοντέρ, το αμάξι μεταξύ των χλμ που δείχνει ο εγκέφαλος κ το κοντέρ διαλέγει το μεγαλύτερο.

+1 Wink
Επιστροφή στην κορυφή
gourtz (Gourtz Sound)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2010, 18:57:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλον ετσι πρεπει να εγινε..........

Επιστροφή στην κορυφή
mitsman 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 17 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Σεπ 2010, 15:35:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια επειδη βρηκα ενα κοντερ για το ελλατωματικο μου εργοστασιακο μπορειτε να βοηθησετε στο πως λυνεται αυτο το προβλημα?

Αν το βαλω πανω και εχει λιγοτερα χμ ειναι οκ και τα παιρνει...το εκανα...

Αν το βαλω και ειναι περισσοτερα απο του εγκεφαλου...τι μπορω να κανω?

Περνανε αμεσως στον εγκεφαλο οι μεγαλυτερες τιμες? Μπορω να τα σεταρω καπως μονος μου στην πραγματικη τιμη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mitsman 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 17 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Οκτ 2010, 17:55:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tελικα τα πραγματα εχουν οπως αναφερατε παραπανω. Αν το νεο κοντερ εχει τιμες μεγαλυτερες απο τον εγκεφαλο μενουν αυτες. Αν το κοντερ εχει μικροτερες τιμες τοτε μπαινουν του εγκεφαλου. Σε οποιαδηποτε περιπτωση κρατιεται η μεγαλυτερη τιμη και θελει αλλαγη η τιμη στον εγκεφαλο
Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2010, 07:08:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό ισχύει μόνο σε κοντέρ με μία φύσα ή και σε κοντέρ με δύο φύσες?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης