PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

e-pass Αττικης οδου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2010, 02:30:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
ερωτηση δικη μου τωρα....
Για την αποκτηση εκτος απο την αιτηση κλπ, χρεωνεσαι με κατι για το μπιχλιμπιδι??
20€ τα οποια στα βάζουν στον λογαριασμό. αν το χάσεις η το χαλάσεις μην πας να το δηλώσεις απλα πήγαινε με μια αλλή αδεια και πάρε να 2ο Wink

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2010, 11:49:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το πηρα το μαντζαφλαρι απο τραπεζα

βαζεις 15 ευρα τη πρωτη φορα και μου ειπανε (στη τραπεζα) οτι σε 2 μερες ενεργοποιειται
(στο τηλ της αττικης οδου μου ειχαν πει οτι σε καλανε αυτοι, θα δειξει πως θα γινει η ενεργοποιηση)

αντε καλες διαδρομες

(δε με ρωτησαν καν για ποιο προγραμμα, ευχαομαι να μη πεχτει στραβη)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2010, 12:25:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μιλλενιουμ; το δινουν και τα πρακτικερ... στης μεταμορφωσης ειχα δει...
αμα το παρεις απο τα γραφεια της αο ενεργοποιειται αμεσως;;; Rolling eyes

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Μάρ 2010, 12:38:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι εγω πηγα millenium (γιατι δεν ειχε κοσμο Laughing Laughing )
αν πας σε στα8μο ΑΟ (με τμημα εξυπηρετησης π.χ ασπροπυργο/κατεχακη)ολα γινονται εκει

(αυτη ειναι και η διαφορα)

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 12:59:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια ακομα ερωτηση περι αναναιωσης

1)Πως γινεται στο ταμειο της αττικης οδου? λες κωδικο ή εχει κανενα σκανερακι και στο φορτιζει?
2)Επειδη φορτιζει και στα μηχανηματα της ALPHA ξερετε αν εχει επιλογη στο μενου ή πρεπει να παρω την Αττικη οδο να μου πει αριθμο λογαριασμου της?

(εγω μεχρι στιγμης φορτιζω απο millenium αλλα θελω να αποφυγω ουρες και επισης στο τηλεφωνο με παρεπεμψαν στα κεντρα εξυπηρετησης) Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
kos_argyris (kostas)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 rc (2008)

Ένταξη: 08 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 13:10:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1) φόρτιζε το στα ταμεία των διοδίων, τους δίνεις τη συσκευή και τα λεφτά, τα υπόλοιπα άστα πάνω τους
για την alpha δε ξέρω αλλά φαντάζομαι θα βάζεις τον κωδικό που έχει η συσκευή
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 13:12:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περνάς κανονικά από τα διόδια και δίνεις εκεί στον υπάλληλο το e-pass και το φορτίζει με οτι ποσό θες εσύ. Προφανώς μάλλον το σκανάρει κάπως...Μην μπλέκεις σε ουρές κτλ Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 13:17:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια αποτι ειδα δυσκολα φευγει η @#@#$ια απο τη βαση (πριν 1 μηνα το εβαλα) και μετα με βλεπω να αγοραζω 3Μ ταινια

Ηδη εμαθα οτι γινεται απο ΑΤΜ (τωρα δε ξερω τι χρεωση θα εχει)

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 16:51:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν παει πουθενα...
μια χαρα ειναι η ταινια που εχει

στα διοδια το γεμιζεις

βαλτου 50ε να χει και να μην χρειαζεται να σταματας συχνα,
εκτος και αν οι εισοδοι/εξοδοι που χρησιμοποιείς δεν εχουν "κινηση" στα ταμεια οποτε δεν σε απασχολει το παραπάνω

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 17:23:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το νου σας μην κάνει την βλακεία ο υπάλληλος να σας κρατήσει πρώτα τα διόδια (2,70) και μετά να σας βάλει τα υπόλοιπα στον λογαριασμό Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 23:36:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ειναι βλακεια του υπαλληλου,

οταν το υπολοιπο των χρηματων που εχεις στο epass ειναι λιγοτερο απο το ποσο που απαιτειται για τα διοδια (π.χ. εχεις μεσα 1.5 Ευρω που δεν φτανουν για να περασεις) τοτε αναγκαστικα πληρωνεις 2.70 Ευρω για να περασεις.
πως γινεται ;
απλα οταν του το δινεις στο χερι μαζι με τα λεφτα να στο "γεμισει" στο γεμιζει μεν ομως αφαιρει το ποσο των φουλ διοδιων (2.70) και στο epass μπαινει οτι περισεψει (συν οτι ειχες σε υπολοιπο)
γιατι ;
γιατι λενε οτι ετσι γινεται οταν εχεις πεσει κατω απο το οριο ασφαλειας
γιαυτο και το epass οταν κοντευει να τελειωσει το ποσο των χρηματων που εχεις μεσα σου "χτυπαει" και βγαζει μυνημα OΡIAKO μεχρι 3 φορες οταν πας να περασεις.
αυτο σημαινει πως αν περασεις 3 φορες με το ΟΡΙΑΚΟ , τοτε την 4η δεν θα σε αφησει κ θα χρειαστει να το γεμισεις.
μια ασφαλης μεθοδος (για οσους το χρησιμοποιουν συχνα και θυμουνται) για να μην χρεωνεστε με 2.70 αντι για 2.35 ειναι να μην το αφηνετε να αδειαζει. ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕ "ΟΡΙΑΚΟ" ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ 3η. ΤΗΝ 3η ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ. ετσι θα ειστε 100% σιγουροι πως δεν θα χρειαστει ποτε να πληρωσετε ολοκληρο το ποσο (2.70) ενω εχετε προγραμμα που περνατε με εκπτωση μονο κ μονο γιατι αμελησατε να το γεμισετε.

1 λεπτομερια : Αν συνδιασετε 2 μηχανακια epass (για 2 διαφορετικα αυτοκινητα) στον ιδιο 1 λογαριασμο (π.χ. εχετε 2 ΙΧ που τα οδηγατε και τα 2 εσεις) τοτε οσες φορες γεμιζετε οποιοδηποτε απο τα 2 μηχανακια αυτοματα γεμιζει και το αλλο - στην ουσια γεμιζετε το λογαριασμο σας και οχι τα μηχανακια. μην μπερδευτειτε ! αν βαλετε 20 ευρω στο ενα epass τοτε εχετε 20 ευρω διαθεσιμα για να τα "χαλασετε" με οποιο πο τα 2 epass (δηλ. αυτοκινητα) θελετε - οχι πως μπαινουν 20Ευρω στο ενα και 20 στο αλλο ετσι ;
Ομως επειδη εχετε 2 epass, οι φορες που σας αφηνει να περασετε με μυνημα "ΟΡΙΑΚΟ" πριν σας απαγορευσει το περασμα (γιατι δεν φτανει το υπολοιπο των χρηματων) τωρα ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ, ετσι αν πριν περναγατε 3 φορες , τωρα μπορειτε μεχρι 6 !!
και παλι καλο ειναι για ασφαλεια να περνατε 4 ή 5 και μετα να γεμιζετε το epass με χρηματα

ελπιζω να ειναι κατανοητα Smile
και οχι δεν δουλευω στην Αττικη Οδο Laughing Laughing
απλα τη χρησιμοποιω καθε μερα Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2010, 00:24:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ισχυουν απολυτα αυτα που εγραψε ο αποπανω

Φιλε Μανθο ηρθε υπαλληλος της εταιριας και το ειπε και απο μονος του οτι θα φυγει ολο το μπλιμπλικι αν παει να το βγαλει (με τσιμεντο το κολανε?)

Μια απο τις εισοδους που χρησιμοποιω ειναι η κλασσικη στη Ν Φιλαδελφεια (με εθνικη) οπου στα ταμεια γινεται της #@@!#ας οποτε και αποτι μου ειπε αλλος υπαλληλος καλυτερα να γινονται τραπεζικα (η μονη διαφορα ειναι στο χρονο ενεργοποιησης στο λογαριασμο)

Εγω παντως με το οριακο μπερδευομαι δηλαδη πρεπει να μετραω σε χαρτακι ποσα οριακα εχω ή να μπαινω ιντερνετ να δω μηνιαιο?

(Καλα η συγκριση με Ιταλια Αυστρια ειναι χαοτικη #@$#%$#Τ% α ρε γραφειοκρατιες)

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2010, 09:06:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν κατέβω δηλαδή και πάω με τα πόδια στο ταμείο τι θα χρεώσουν οι βλάκες Question

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2010, 09:35:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Αν κατέβω δηλαδή και πάω με τα πόδια στο ταμείο τι θα χρεώσουν οι βλάκες Question

τίποτα... γιατι να σε χρεώσουν τότε; Razz

η καλύτερη λύση είναι να το φορτώνεις αρκετά χρήματα, κ να μην το φτάνεις στο οριακό του ώστε να χεις την δυνατότητα να το φορτώνεις όποτε θες κ όχι σε ώρες αιχμής.

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2010, 09:39:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
COOL ALEXIS έγραψε:

τίποτα... γιατι να σε χρεώσουν τότε; Razz

η καλύτερη λύση είναι να το φορτώνεις αρκετά χρήματα, κ να μην το φτάνεις στο οριακό του ώστε να χεις την δυνατότητα να το φορτώνεις όποτε θες κ όχι σε ώρες αιχμής.

Για να φορτώσω το λογαριασμό εννοώ... Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2010, 09:54:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δλδ είσαι οριακό,
σταματάς πριν τα διόδια και πας με τα πόδια στο ταμείο,
φορτώνεις το λογαριασμό σου με 20,00€ πχ,
πας στο αμάξι σου και περνάς τα διόδια από τα αυτόματα ταμεία με e-pass
ε τότε χρεώνεσε το ποσό με την έκπτωση κανονικά, εφόσον δεν χρησιμοποιείς ταμείο με υπάλληλο.

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2010, 10:15:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ισχυει

Πηγα και ρωτησα γι'αυτο

-Αν ειμαι στο οριο μπορω να περασω?
-Αν εχεις π.χ 1 ευρο μεσα και θες να βαλεις 20 τοτε θα μου δωσεις 2.70 για να περασεις και θα σου βαλω και τα λεφτα μεσα απλως θελει 1-2 ωρες να ενεργοποιηθει
-δηλαδη μονο ετσι?
-Αποψη μου ειναι ελα με τα ποδια να στο φορτησω και μετα απο 1-2 ωρες περνα γιατι θα εχουν μπει τα λεφτα...
-α, οκ

Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2010, 11:33:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
δλδ είσαι οριακό,
σταματάς πριν τα διόδια και πας με τα πόδια στο ταμείο,
φορτώνεις το λογαριασμό σου με 20,00€ πχ,
πας στο αμάξι σου και περνάς τα διόδια από τα αυτόματα ταμεία με e-pass
ε τότε χρεώνεσε το ποσό με την έκπτωση κανονικά, εφόσον δεν χρησιμοποιείς ταμείο με υπάλληλο.

πειτε μου γιατι να κανετε ολο αυτο και να μην βαζετε λεφτα στο epass την 1η φορα που θα πατε στα διοδια μετα την 1η ενδειξη οριακο?

πραγματικα δεν σας καταλαβαινω
δηλαδη τι σας ενοχλει να του βαζετε λεφτα οταν σας βγαλει "οριακο"?

εγω εχω κανει ακριβως αυτο που εχει γραψει ο dimip πιο πάνω μιας και εχω στο δικο μου ονομα 2 epass

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2010, 11:38:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:
ναι ισχυει

Πηγα και ρωτησα γι'αυτο

-Αν ειμαι στο οριο μπορω να περασω?
-Αν εχεις π.χ 1 ευρο μεσα και θες να βαλεις 20 τοτε θα μου δωσεις 2.70 για να περασεις και θα σου βαλω και τα λεφτα μεσα απλως θελει 1-2 ωρες να ενεργοποιηθει
-δηλαδη μονο ετσι?
-Αποψη μου ειναι ελα με τα ποδια να στο φορτησω και μετα απο 1-2 ωρες περνα γιατι θα εχουν μπει τα λεφτα...
-α, οκ

Confused Confused

ε να μην εχεις ενα ευρω μονο μεσα

γιατι να το αφηξσεις να εχεις ενα ευρω μονο μεσα?

και εν πάση περιπτωση

μηπως υπερβαλετε λιγο με το 0,35 διαφορα μια στο τοσο?
εκτος και αν εχετε σκοπο να βαζετε στο epass 10e την καθε φορα οποτε μαλλον ταλαιπωρια μου φαινεται παρα βοηθεια Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2010, 15:49:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ απλά απάντησα στην ερώτηση-απορία του cool-alexi

και βέβαια φροντίζω να έχω πάντα υπόλοιπο μιας και έχω 2 μηχανάκια
το κακό είναι πως το άλλο το χρησιμοποιεί ο πατέρας μου και όταν χτυπάει οριακό δεν ξέρω πόσα χρήματα έχει μέσα ακριβώς..... χχμμμ μήπως να του το πάρω Laughing Laughing

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης