PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βοηθεια σε επιλογη συναγερμου.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
oikongiorgos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 10:35:35    Θέμα δημοσίευσης: Βοηθεια σε επιλογη συναγερμου. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια γεια χαρα.
Εχω ενα Pegeuot 106Xn 1.1, μοντελο του 96' και θα ηθελα να βαλω εναν συναγερμο, αλλα δυστυχως ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα. Επειτα απο ερευνα στο ιντερνετ, διαπιστωσα οτι υπαρχουν παρα πολλες επιλογες, και δεν μπορω να ξερω τι θα "ταιριαζε" σ αυτο το αυτοκινητο..Μπορει καποιος να με βοηθησει ή να μου προτεινει καποιο μαγαζι στην Αθηνα? Σας ευχαριστω πολυ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 10:41:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποια περιοχη σε βολευει;
σε οποιον και να πας, πες του να σου βαλει και ενα διακοπτακι που κοβει τις βενζινες... 40ε κοστιζει... σε καποιο τοπικ εχει αναφερθει.. Laughing

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
oikongiorgos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 10:51:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στον Βοτανικο μενω.
Τι εννοεις διακοπτακι που κοβει τις βενζινες?
Απ οτι ειδα, υπαρχουν συναγερμοι με 50 ευρω αλλα και με 300. Τι θα επιλεξω?
Σ ευχαριστω για την απαντηση..
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 10:59:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/posting.php?mode=reply&t=17190
για διακοπτακι κοιτα εδω...
στο θεμα των χρηματων ειναι το τι ψαχνεις. επωνυμο η κινεζικο... αμα θελεις να κλεινουν και τα τζαμια, αν εχεις ηλεκτρικα, η πλακετα κοστιζει κανα 60αρι...
εγω ειχα παει στον ζωγραφο στους αγιους αναργυρους γτ κανει και αποσυρση παλιων συναγερμων και σου κοβει το κατιτις... τηλ διευθ δεν θυμαμαι, κοιτα στο ιντερνετ... Laughing

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 13:27:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει δικιο παρε πλακετα για μπλοκαρισμα κινητηρα και συστημα comfort (ετσι λεγονται) για τα παραθυρα. Εχει πολυ μεγαλη σημασια να βρεις καλο μαστορα γιατι εχω δει πολλες @#$ιες
μαρκες viper, ΜΕΤΑ

αν ειναι πες μου να σου στειλω σε πμ κανεναν

Επιστροφή στην κορυφή
oikongiorgos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 17:46:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ, ολα αυτα θα τα εχω υποψη μου.
Σε τι ποσο χρηματων πρεπει να κινηθω?
Υπαρχει κατι καλο στο ιντερνετ να παρω μια ιδεα?
Και αν ξερετε, πειτε μου κανα καλο μαγαζι.
Ευχαριστω πολυ.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 22:32:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν παίρνουν πλακέτα για τα παράθυρα όλοι οι εγκέφαλοι. Για το 207 τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει σε κάποιο ποστ, ότι δεν παίρνει..
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2010, 00:16:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ισχυει αυτο με το comfort

ειπα διαφημιση δε κανουμε (μακαρι να μας διναν κανα φραγκο) οποιος θελει πμ

απο 150 ως 200 οι απλοι κομπλε και για ενα με το παραπανω συστημα επωνυμο και μπλοκαρισμα γυρω στο 300ρι(ως βαση)

Επιστροφή στην κορυφή
oikongiorgos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2010, 02:21:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θελετε στειλτε μου καποιο πμ..
Ασχετο. Ο αδερφος μου ειχε βαλει συναγερμο, και αναγκαστηκε να τον ξυλωσει γιατι χτυπουσε καθε τεταρτο..παιζει να παθω τα ιδια και να πανε τζαμπα τα λεφτα? Αυτο εχει να κανει και με το ποσο "ακριβος" ειναι καποιος συναγερμος?
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2010, 08:27:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει να κανει και με τον μαστορα, κατα ποσο ειναι γατα η στοκος...
εγω σου ειπα, στην περιοχη σου σχεδον ειναι ο ζωγραφος, στον βυρωνα εχω ενα φιλαρακι 2107650230 μανωλης, και στο πικερμι εχει το σαξοκλαμπ εναν χορηγο 2106039164 ντεκας...
ποσοστα δεν παιρνω απο κανεναν αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα πας μια φορα και καθαρισες... Rolling eyes

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2010, 10:07:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oikongiorgos έγραψε:
Αν θελετε στειλτε μου καποιο πμ..
Ασχετο. Ο αδερφος μου ειχε βαλει συναγερμο, και αναγκαστηκε να τον ξυλωσει γιατι χτυπουσε καθε τεταρτο..παιζει να παθω τα ιδια και να πανε τζαμπα τα λεφτα? Αυτο εχει να κανει και με το ποσο "ακριβος" ειναι καποιος συναγερμος?

ναι εχει να κανει (αισθητηρες) και συνηθως οι φτηνοι το εχουν (αμα ακους σειρηνα 7 τονων @#$σε τα)

Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Απρ 2010, 15:15:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σου πρότεινα ΜΕΤΑ συναγερμό, αυτόν έχω στο 106, έχει ισόβια εγγύηση δηλ. ότι και να πάθει αν δεν επισκευάζεται στόν αντικαθιστούν χωρίς χρέωση.Αν θυμάμαι καλά "κόβει" βενζίνες και δεν χρειάζονται ξεχωριστά διακόπτες.
Τον συγκεκριμένο τον έχω περίπου 9 χρόνια και ακόμα ούτε μπαταρία στο χειριστήριο δεν έχω αλλάξει, τώρα απο τιμή κάπου στα 200+ είχε περίπου.
Τώρα για το οτι χτυπούσε συνέχεια ο συναγερμός του αδερφού σου μπορεί να οφείλεται σε πτώση τάσης της μπαταρίας του αυτοκινήτου, σε σφάλμα των ραντάρ ή απλά να ήθελε μια ρύθμιση στην ευαισθησία του.

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης