PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ψευτο-depollution σε 207 ???
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιαν 2010, 23:19:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
εμ...

οτι παει,σπαει.

Sτην προκειμενη περιπτωση ομως και να μην πηγαινε θα εσπαγε...δεν εφταιγε η βελτιωση.. Confused

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 00:54:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
bagosgt έγραψε:
δλδ φιλε λευτερη,υπαρχει περιπτωση να μην ειναι κ ο λαμδα? Crying or Very sad

Aκριβως...συμφωνα με τα λεγομενα του στελιου,ο 2ος λαμδα δεν διορθωνει μιγματα...μονο ο πρωτος!Που σημαινει πως δεν γινεται να γινει φτωχο απο εντολη του δευτερου λαμδα!

Σωστό, ο δεύτερος ελέγχει (και κανονίζει ανάλογα) την λειτουργία του καταλύτη.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιαν 2010, 20:36:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερωτηση....
Υπαρχει περιπτωση να διαβαζει ο λαμδα υπερβολικα καυσαερια και να δινει εντολη στον εγκεφαλο να το φτωχαινει και αυτος με τη σειρα του να αλλαζει τα υπαρχοντα δεδομενα?
Στελιο εννοω κατι παρομοιο με την περιπτωση του στιβ Confused

Επιστροφή στην κορυφή
BILLLIAK (βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 gt mama

Ένταξη: 02 Σεπ 2009
Τόπος: καλαβρυτα αχαιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 19:35:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον παιδια το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και εγω πριν 3 μερες,το αμαξι εχασε σε αποδοση και δεν τουρμπιζε καθολου πηγαινε χειροτερα και απο 1200 cc , αφου κανονιζω ραντεβου για αυριο σε συνεργειο , πριν 2 ωρες καθως οδηγουσα το αμαξι επανηλθε στισ κανονικες επιδοσεις και δουλευει μια χαρα οπως πρωτα.Πως το εξηγειτε αυτο ρε παιδια????
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 19:53:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BILLLIAK έγραψε:
Λοιπον παιδια το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και εγω πριν 3 μερες,το αμαξι εχασε σε αποδοση και δεν τουρμπιζε καθολου πηγαινε χειροτερα και απο 1200 cc , αφου κανονιζω ραντεβου για αυριο σε συνεργειο , πριν 2 ωρες καθως οδηγουσα το αμαξι επανηλθε στισ κανονικες επιδοσεις και δουλευει μια χαρα οπως πρωτα.Πως το εξηγειτε αυτο ρε παιδια????

Λαμπακι δεν αναψε?
Εισαι μαμα?

Επιστροφή στην κορυφή
BILLLIAK (βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 gt mama

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 22:11:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ουτε λαμπακι ουτε τιποτα αλλα πριν 10 λεπτα το προβλημα επανηλθε Rolling eyes τι να πω πια!το αυτοκινητο ειναι εντελως μαμα !
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιαν 2010, 00:36:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BILLLIAK έγραψε:
ουτε λαμπακι ουτε τιποτα αλλα πριν 10 λεπτα το προβλημα επανηλθε Rolling eyes τι να πω πια!το αυτοκινητο ειναι εντελως μαμα !

κατι θα χει κρατηση μεσα....θα φανει στο διαγνωστικο....
εκτος αν εισαι του χρονισματος
Επιστροφή στην κορυφή
BILLLIAK (βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 gt mama

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιαν 2010, 00:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυριο πρωι παει για σερβις , ελπιζω να φανει στο διαγνωστικο η βλαβη, και σας λεω εντυπωσεις!!
Επιστροφή στην κορυφή
BILLLIAK (βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 gt mama

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2010, 00:02:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με το προβΛημα καθ οδον και οδηγωντας 100 klm για την πατρα η τουρμπινα ανοιξε ξανα λιγο πριν φτασω στο συνεργειο , αφου μπηκε στο διαγνωστικο, το προβλημα ηταν mixture too lean φτωχο μιγμα νομιζω ,αφου εκανε καποιους ελεγχους ο μηχανικος υποψιαστηκε πολλα πραγματα οπως αντλια πιεσεως καυσιμου, μπεκ,χρονισμο και τεντωτηρα καδενας νομιζω ,τελικα ηταν αργα να γινουν αυτες οι εργασιες και μαλλον απο βδομαδα θα ξαναπαω να τα λυσει ολα και να δει, α.... επειδη ειχα αλλαξει μπουζι πριν 20.000 κλμ τα αντικατεστησα , τωρα το αυτοκινητο δεν μου εκανε τιποτα αλχημειες στην επιστροφη ,οποτε περιμενω μεχρι την επομενη βδομαδα και θα σας λεω εντυπωσεις αν καποιος εχει παρομοια προβληματα ασ το αναφερει ευχαριστω για το χρονο σας!!
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Φεβ 2010, 22:10:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το οτι ο μεσος ορος καταναλωσης καυσιμου ανεβηκε στα παλια φυσιολογικα επιπεδα σημαινει κατι?? Confused

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Φεβ 2010, 23:01:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Το οτι ο μεσος ορος καταναλωσης καυσιμου ανεβηκε στα παλια φυσιολογικα επιπεδα σημαινει κατι?? Confused

Ότι θέλει να φύγει χορτάτο!

Τα fuel trims τί λένε τώρα Λεφ (ελπίζω να έπιασε η αυτοΐαση);

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Φεβ 2010, 23:16:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
recife_rallye έγραψε:

Ότι θέλει να φύγει χορτάτο!

Τα fuel trims τί λένε τώρα Λεφ (ελπίζω να έπιασε η αυτοΐαση);

χαχαχχαχαχα...λες στελακο?

Στα κοντινα θα παω μια βολτα απο τον παγκχελ να το δουμε..
Η καταναλωση παντως αυξηθηκε δραματικα σε σχεση με πριν που ηταν στα 6.7 Shocked
Τωρα ειναι παλι στα 8.6 οπως πριν Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2010, 16:05:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω λοιπον τι εγινε τελικα με την περιπτωση μου για να γινει μαθημα σε οποιους εχουν παρομοιο προβλημα.

Οπως ειχα αναφερει υπηρχε προβλημα με την αργη διορθωση του μιγματος..
Ειχα ψαξει το θεμα στην τοπικη αντιπροσωπεια,οπου αφου ειδαν και αυτοι οτι οντως υπαρχει αυτο το προβλημα,μετα απο μια σειρα ελεγχων που υποτιθεται οτι εγιναν πανω στο αμαξι,βγηκε απο αυτους το γελοιο συμπερασμα οτι εφταιγε το προγραμμα και προσπαθουσαν κιολας να με πεισουν γι αυτο,λεγοντας πως ειχε παρακολουθησει ο ιδιος ενα σεμιναριο οπου ειχε ρωτησει τον αρχημηχανικο για την περιπτωση μου και του ειχε πει και εκεινος πως εφταιγε αυτο σιγουρα!

Αυτο ομως που αποδειχτηκε στη συνεχεια ειναι πως οχι μονο δεν ηξεραν που παν τα 4,αλλα και οτι ειπαν ψεμματα για το δηθεν ελεγχο που εκαναν!

Το μοτερ ειχε προβλημα χρονισμου ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ,το οποιο ομως για καποιο λογο δεν μπορουσε να ανιχνευτει απο το διαγνωστικο στο ρελαντι γιατι ο εγκεφαλος ειχε κανει καποιες διορθωσεις για να μπορεσει να δουλεψει το μοτερ..μετα απο καποιους ελεγχους που εγιναν στη λαιον και αφου το αμαξι εμεινε μιαμιση βδομαδα,μου ανεφεραν οτι οι εκκεντροφοροι ηταν αλλου γι αλλου-σε εντελως λαθος θεση.
Το αμαξι χρονιστηκε και αλλαξε και ηλεκτροβαλβιδα!

Το αποτελεσμα ηταν εμφανεστατο και η διαφορα πολυ μεγαλη που την καταλαβαινεις με το πρωτο πατημα του δεξιου πενταλ..

Αυτο ομως που δεν καταλαβα ποτέ ειναι το γιατι εγιναν ολα αυτα απο την πλευρα της τοπικης αντιπροσωπειας..γιατι δεν μιλησαν καθαρα απο την αρχη..ας ελεγαν οτι δεν μπορουν να το φτιαξουν!

Εφιστω την προσοχη σας λοιπον απεναντι σε τετοιες περιπτωσεις γιατι οχι μονο θα χασετε χρηματα που θα μπορουσατε να ειχατε γλιτωσει,αλλα θα χασετε και την χαρα του να οδηγειτε το αυτοκινητο σας με ευχαριστηση!

Απλα θα αναφερω οτι δεν μπορουσα να ευχαριστηθω το αμαξι μου για 4 μηνες..ειναι σα να χεις μπροστα σου με ανοιχτα ποδια την Τζουλια και να μη μπορεις ναααα.........(steve ξερεις εσυ Wink )

Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2010, 17:21:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιγά την γκόμενα ρε! ξενέεεεραααα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2010, 18:36:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:

Οπως ειχα αναφερει υπηρχε προβλημα με την αργη διορθωση του μιγματος..

...

Αυτο ομως που αποδειχτηκε στη συνεχεια ειναι πως οχι μονο δεν ηξεραν που παν τα 4,αλλα και οτι ειπαν ψεμματα για το δηθεν ελεγχο που εκαναν!

Το μοτερ ειχε προβλημα χρονισμου ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ,το οποιο ομως για καποιο λογο δεν μπορουσε να ανιχνευτει απο το διαγνωστικο στο ρελαντι γιατι ο εγκεφαλος ειχε κανει καποιες διορθωσεις για να μπορεσει να δουλεψει το μοτερ...

Λεφ, αν θυμάσαι καλά αυτή ήταν η διάγνωση από την αρχή, όταν πρωτοείδαμε τα σφάλματα στο Peugeot Planet System, μερικούς μήνες πριν. Γιατί το αυτοκίνητο είχε όλα τα συμπτώματα από αυτό.

http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=167

Μεσολάβησαν μάστορες και μάστορες από τις αντιπροσωπείες, που διερύγνυαν τα ιμάτιά τους ότι φταίει το πρόγραμμα.
Μόνο δεν ήξεραν ότι η βλάβη είχε εμφανιστεί αρκετό καιρό μετά το πρόγραμμα και δεν είχε καμία σχέση με τη βελτίωση.

Παίδες, ευτυχώς που στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Λευτέρης είναι φίλος και μας εμπιστεύεται. Σκεφτείτε πόσο μεγάλο πρόβλημα θα είχε δημιουργήσει σε έναν άσχετο άνθρωπο η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία.

Ευτυχώς, δεν είναι όλες οι αντιπροσωπείες ίδιες. Αλλά ούτε και εξίσου έμπειρες πάνω στο μοτέρ μας.

Για αυτό παρακαλώ ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα του χρονισμού.
Είναι πολύ συνηθισμένο πρόβλημα και θα συνεχίσει να εμφανίζεται σε όσους δεν έχουν αλλάξει το μουαγιέ χρονισμού και την βίδα του, ειδικά σε αυτοκίνητα παραγωγής 2007.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2010, 20:11:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να αναφερω και εγω κατι μιας και μιλατε για """ψευτο"" depolution ...πριν λιγες μερες πηγα να βαλω μπροστα μετα απο καναδυο μερες ακινησιας το 207,με την πρωτη μιζια δεν ανεβαζε στροφες και ρεταρε απελπιστικα πολυ...πηγα ανοιξα το καπο και ετρεμε το καπο σαν να μην πω.αστα να πανε!παω σβηνω γιατι δεν το αντεχα να το ακουω και να το βλεπω και κολλαει το βεντιλατερ...παω βγαζω τον πολο,τον ξανακουμπωνω και ολα καλα.το αμαξι μετα δουλευε μια χαρα και δουλευει ακομα!!περνωντας απο αντιπροσωπεια ο υπευθυνος μηχανικος απανταει<<ωραια>> Laughing Laughing Laughing Laughing
και ρωταω και εγω τωρα εσας?τι πρεπει να κανω να κατσω με σταυρωμενα τα χερια να με αφησει πουθενα?απλα οι κυριοι εδω που εχουν το peugeot planet systηματαρα με γραφουν και δυστυχως εχω αρχισει και ανησυχω!!!

αληθεια salex μπορει να συμβει καποιο ψευτο πολλουσιον απο μια απλη πτωση της μπαταριας?

Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2010, 20:49:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
να αναφερω και εγω κατι μιας και μιλατε για """ψευτο"" depolution ...πριν λιγες μερες πηγα να βαλω μπροστα μετα απο καναδυο μερες ακινησιας το 207,με την πρωτη μιζια δεν ανεβαζε στροφες και ρεταρε απελπιστικα πολυ...πηγα ανοιξα το καπο και ετρεμε το καπο σαν να μην πω.αστα να πανε!παω σβηνω γιατι δεν το αντεχα να το ακουω και να το βλεπω και κολλαει το βεντιλατερ...παω βγαζω τον πολο,τον ξανακουμπωνω και ολα καλα.το αμαξι μετα δουλευε μια χαρα και δουλευει ακομα!!περνωντας απο αντιπροσωπεια ο υπευθυνος μηχανικος απανταει<<ωραια>> Laughing Laughing Laughing Laughing
και ρωταω και εγω τωρα εσας?τι πρεπει να κανω να κατσω με σταυρωμενα τα χερια να με αφησει πουθενα?απλα οι κυριοι εδω που εχουν το peugeot planet systηματαρα με γραφουν και δυστυχως εχω αρχισει και ανησυχω!!!

αληθεια salex μπορει να συμβει καποιο ψευτο πολλουσιον απο μια απλη πτωση της μπαταριας?

Αυτό που έπαθες είναι ο προάγγελος πολλαπλασιαστή. Πάρε ένα να έχεις στο πορτπαγκάζ γιατι το πιο πιθανο είναι να καεί....
Σφάλμα σε univer-διαγνοστικούλη P1336-39 που σε πλανετ βγαίνει missfires σε συγκεκριμένο κύλινδρο π.χ το P1338 είναι ο 2.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
lionking(t) (anestis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)

Ένταξη: 25 Ιούν 2007
Τόπος: Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2010, 21:43:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:

Αυτό που έπαθες είναι ο προάγγελος πολλαπλασιαστή.

'Η αντλια βενζινης.Το επαθα εγω.

Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2010, 22:09:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:

Αυτό που έπαθες είναι ο προάγγελος πολλαπλασιαστή. Πάρε ένα να έχεις στο πορτπαγκάζ γιατι το πιο πιθανο είναι να καεί....
Σφάλμα σε univer-διαγνοστικούλη P1336-39 που σε πλανετ βγαίνει missfires σε συγκεκριμένο κύλινδρο π.χ το P1338 είναι ο 2.

Το ειχα στο νουμου,μετα απο καποιες συζητησεις και οταν ημουνα εκει ειπα να παεω εναν πολλαπλασιαστη επιτοπου για να μην ξαναπηγαινω,η πλακα ειναι οτι απλα δεν εχουν τιποτα in stock!
Ευχαριστω jim
fynos tomorrow wait for call για να μου στειλεις πολ/στη Laughing Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την xalkiadakhs 207gt στις Τετ 28 Απρ 2010, 00:05:12, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2010, 23:36:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άστα να παν.

Θα έχουμε μερικούς πολ/στές για καιρό ανάγκης. Έναν στο πορτ-μπαγκάζ οπωσδήποτε, γιατί αν καεί έστω και ένας σε ταξίδι τη βάψαμε.

Όσο σκέφτομαι ότι έκανα 6000χλμ στην Ευρώπη χωρίς τέτοιον μαζί μου με 95άρες συνέχεια, τόσο περισσότερο καταλαβαίνω πόσο τυχερός ήμουν.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης