PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 206, ΑΣΗΜΙ ΧS, ΜΑΥΡΟ Xs κά...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2003, 11:07:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ΠΟΙΑ ΕΙΝ' ΑΥΤΗ Η ΑΨΗΛΗ ; ΠΟΙΑ ΕΙΝ' ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΚΛΑ
που ετσι βιαστικη σημερα στην Κηφισιας (ψηλα) με το ασημι 206 της περασε απο πισω , κορναρε, πηγε πλαι, εφυγε, ανταλλαξε μια ματια και ξαναεφυγε λες και την κυνηγουσαν ;;;
το αυτοκολητακι παντως ηταν κολημενο ψηλα και εκπροσωπουσε το club επαξια.

Ορίστε ρε Μήτσο που διαμαρτυρόσουνα οτι δεν έχεις πετύχει κανένα κλαμπίτη στο δρόμο...
Τώρα έγινε η αρχή...
Από εδώ και στο εξής, θα βλέπεις παντού αυτοκόλλητα...!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2003, 11:52:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φτιαγμένο ασημί 206, στην άνοδο της Κηφησίας (στην γέφυρα της Κατεχάκη), σήμερα στις 6:30 το πρωί.
Ποιος τρυγυρνάει τέτοιες ώρες?

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2003, 23:29:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:
ΠΟΙΑ ΕΙΝ' ΑΥΤΗ Η ΑΨΗΛΗ ; ΠΟΙΑ ΕΙΝ' ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΚΛΑ
που ετσι βιαστικη σημερα στην Κηφισιας (ψηλα) με το ασημι 206 της περασε απο πισω , κορναρε, πηγε πλαι, εφυγε, ανταλλαξε μια ματια και ξαναεφυγε λες και την κυνηγουσαν ;;;
το αυτοκολητακι παντως ηταν κολημενο ψηλα και εκπροσωπουσε το club επαξια.

Ορίστε ρε Μήτσο που διαμαρτυρόσουνα οτι δεν έχεις πετύχει κανένα κλαμπίτη στο δρόμο...
Τώρα έγινε η αρχή...
Από εδώ και στο εξής, θα βλέπεις παντού αυτοκόλλητα...!!!

...μα δεν την πετυχα εγω...

εκεινη με πετυχε! Rolling eyes Wink Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Μάϊ 2003, 09:45:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Φτιαγμένο ασημί 206, στην άνοδο της Κηφησίας (στην γέφυρα της Κατεχάκη), σήμερα στις 6:30 το πρωί.

Εγώ Τασούλη! Very happy
Πηγαίνω Φιλοθέη! Wink
Εκεί(Φιλοθεη) είδα και το 206 της Αντας!!! Very happy
Δεν με καταλαβες...ε???
Καλααααά θα το θυμάμαι αυτό,
Θα σου δείξω εγώ! Razz Razz Razz
ΕΣΥ πως και τετοιες ωρες???
το γαλα μοιραζεις??? Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2003, 13:36:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoiSoNeR έγραψε:
chatasos έγραψε:

Εγώ Τασούλη! Very happy
Πηγαίνω Φιλοθέη! Wink
Εκεί(Φιλοθεη) είδα και το 206 της Αντας!!! Very happy
Δεν με καταλαβες...ε???
Καλααααά θα το θυμάμαι αυτό,
Θα σου δείξω εγώ! Razz Razz Razz
ΕΣΥ πως και τετοιες ωρες???
το γαλα μοιραζεις??? Razz Razz Razz

Δουλειά...τι να κάνουμε.....καταραμένο DSL Evil Evil
Σε είδα την στιγμή που κατέβαινα την γέφυρα, οπότε δεν πρόλαβα να σου κάνω σήμα Rolling eyes

Πάντως έτσι όπως πάμε, σχεδόν κάθε μέρα θα συναντιούνται και 2 του club.
Προχτές πέτυχα τον 206xs στην επιστροφή από την δουλειά...Προσπέραση από αριστερά στην Κηφησίας, χαιρετισμός-κορνάρισμα-φώτα και βουρ για το σπίτι γιατί πρέπει να φάμε κιόλας.
Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2003, 13:48:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι,ετσι πρεπει!!! Very happy
Παντως καθε τριτη,πεμπτη,σαββατο θα περναω την ωρα αυτη οποτε μπορει να ξανασυναντηθουμε!!!
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2003, 07:35:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες στις 5 το απόγευμα εθεάθη στην Κηφισίας στο ύψος του Δακτυλίου της Αττικής Οδού ασημί 206 full mini groupA σκληρό και χαμηλό τοσο οσο με roll cage λαστιχάκι Bridgestone RE540 ημισκλικ εξάτμιση groupA (γα** τον ωραίο ηχο).Εκείνη τη στιγμή έβρεχε και το παλληκάρι πήγαινε κομματια στην βροχή με τα ημισλικ.Είναι κανενας απο εδω?Τον ξέρει κανεις ή ηταν κανενας απο συνεργείο που δοκίμαζε το αγωνιαρικο 206?

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2003, 09:42:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Χθες στις 5 το απόγευμα εθεάθη στην Κηφισίας στο ύψος του Δακτυλίου της Αττικής Οδού ασημί 206 full mini groupA σκληρό και χαμηλό τοσο οσο με roll cage λαστιχάκι Bridgestone RE540 ημισκλικ εξάτμιση groupA (γα** τον ωραίο ηχο).Εκείνη τη στιγμή έβρεχε και το παλληκάρι πήγαινε κομματια στην βροχή με τα ημισλικ.Είναι κανενας απο εδω?Τον ξέρει κανεις ή ηταν κανενας απο συνεργείο που δοκίμαζε το αγωνιαρικο 206?

Εάν είχε και παιδικό καθισματάκι, τότε δεν είδες καλά!!!

Η γυναίκα μου δοκιμάζει την νέα συνταγή της... Shocked Shocked Laughing Laughing

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2003, 09:55:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανακάλυψε καινούργια συνταγή ομέλετας????? Laughing

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2003, 10:09:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:

ω, ναι!!

"Είναι ωραίο να ψάχνεις το Τζόκερ" Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2003, 11:28:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:
pugsang έγραψε:

ω, ναι!!

"Είναι ωραίο να ψάχνεις το Τζόκερ" Laughing

Εσύ τόσο καιρό που δεν μίλαγες δεν ήταν καλύτερα; Twisted evil Twisted evil

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2003, 11:40:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:

Εσύ τόσο καιρό που δεν μίλαγες δεν ήταν καλύτερα; Twisted evil Twisted evil

Με εσένα θα ασχολειθώ... κάποια άλλη στιγμή

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2003, 12:28:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:

... και δεν του έδεινες.... καρτούλα?????

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2003, 12:44:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι σε κανει να νομίζεις οτι τον πρόλαβα για να του δώσω κάρτα?

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούν 2003, 10:20:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ...

Λιμανάκια, Παρασκευή και 13 με πανσέλληνο... Μάγκας και ωραίος με μπλέ 206 (αεροτομή - χρυσή ζάντα - φουσκωμένα φτερά - σίτες - σουξου μουξου μανταλάκια)
Παρκαρισμένος δεξιά πόζαρε για τα "στρουμφάκια" (ελπίζω να μην του βγήκε ένα σκασμό ευρά το γράψιμο)

Ημεροβίγλι, Δευτέρα 16/6
παρκαρισμένο ασημί 206 CC πίσω φανάρια Lexus style, βαμμένα πλαστικά στο χρώμα του αμαξώματος
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούν 2003, 12:35:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ...

Λιμανάκια, Παρασκευή και 13 με πανσέλληνο... Μάγκας και ωραίος με μπλέ 206 (αεροτομή - χρυσή ζάντα - φουσκωμένα φτερά - σίτες - σουξου μουξου μανταλάκια)
Παρκαρισμένος δεξιά πόζαρε για τα "στρουμφάκια" (ελπίζω να μην του βγήκε ένα σκασμό ευρά το γράψιμο)

Ημεροβίγλι, Δευτέρα 16/6
παρκαρισμένο ασημί 206 CC πίσω φανάρια Lexus style, βαμμένα πλαστικά στο χρώμα του αμαξώματος

Oλο ταξιδακια εισαι τελικα.Γιαυτο χανεσαι Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούν 2003, 15:32:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Oλο ταξιδακια εισαι τελικα.Γιαυτο χανεσαι QuestionQuestionQuestion

Άσε την κοπέλα ρε να χαθεί λιγάκι να ξεχαστεί!!! LaughingLaughingLaughing
Εμ τί! Με εσένα θα κάθεται εδώ στο φόρουμ να περιμένει να της κάνεις την πρόταση γάμου; LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Αααααα!!!!!! Σε ξεχνάω εσένα; Πιάσε!!!!
SplatSplatSplatSplatSplatSplat
εδώ μιλάμε για 206 που βλέπουμε στο δρόμο,παλι ντομάτες ρίχνουμεRolling eyes

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούν 2003, 15:53:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Oλο ταξιδακια εισαι τελικα.Γιαυτο χανεσαι QuestionQuestionQuestion

Άσε την κοπέλα ρε να χαθεί λιγάκι να ξεχαστεί!!! LaughingLaughingLaughing
Εμ τί! Με εσένα θα κάθεται εδώ στο φόρουμ να περιμένει να της κάνεις την πρόταση γάμου; LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Αααααα!!!!!! Σε ξεχνάω εσένα; Πιάσε!!!!
SplatSplatSplatSplatSplatSplat
εδώ μιλάμε για 206 που βλέπουμε στο δρόμο,παλι ντομάτες ρίχνουμεRolling eyes

Εσυ τωρα τι πεταγεσαι και μπαινεις αναμεσα σποντα μου λες Question Question Question

Και γιατι παρακαλω να χαθει λιγακι και να ξεχαστει Question Question Απο τι να ξεχαστει Question Question Question

Με εμενα θα καθεται ναι....αμ τι δηλαδη την χαλαει Question Question Question Και στο κατω κατω ολες οι γυναικες το παιζουν δυσκολες...Γιατι να μην το παιζουμε και εμεις δηλαδη Question Question Question Στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις Question Question

Και που σαι....δεν χρειαζετε να γραφεις κατι για να βρισκεις αφορμη να πετας ντοματες......Τις πετας και ετσι Splat χωρις λογια Laughing Laughing Laughing

Λοιπον παω να ανοιξω τοπικ περι ντοματας για να πεταμε ελευθερα.....βουρρρρρρρρρρρρρ..........ή μαλλον τέζααααααααααααααααααααααα Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούν 2003, 16:06:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Εσυ τωρα τι πεταγεσαι και μπαινεις αναμεσα σποντα μου λες QuestionQuestionQuestion

Γουστάρω να σου τη λέω και να σε πριζώνω... LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Και γιατι παρακαλω να χαθει λιγακι και να ξεχαστει QuestionQuestionQuestion Απο τι να ξεχαστει QuestionQuestionQuestion
Δέν είμαι ο αρμόδιος να σου απαντήσω... Στο δήμαρχο LaughingLaughingLaughingCool
Άμα θέλει η Λια θα σου πεί... Cool
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις QuestionQuestion

Εσύ το έκανες αλλά δεν το λές... LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Λοιπον παω να ανοιξω τοπικ περι ντοματας για να πεταμε ελευθερα.....βουρρρρρρρρρρρρρ..........ή μαλλον τέζααααααααααααααααααααααα Twisted evilTwisted evilTwisted evil

Άντε!!! Ακόμα εδώ είσαι; Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούν 2003, 17:14:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
pugsang έγραψε:

... και δεν του έδεινες.... καρτούλα?????

Το παλικαρι παει ΤΕΖΑΑΑΑ, τον εχω πετυχει στη φιλοθεη και ξερω που συχναζει.Οταν παρω παλι το τουτου θα του δωσω καρτουλα.... Wink Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης