PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Δίχτυ συγκράτησης αποσκευών

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tanas500 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 ΧΤ 1.4

Ένταξη: 24 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάϊ 2003, 10:40:09    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Δίχτυ συγκράτησης αποσκευών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Very happy
ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΔΙΧΤΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΧΝΟΥΔΩΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟΣ ΣΚΥΛΟΣ Twisted evil Twisted evil . ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ. ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ LION ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ 206. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ Question

tanas500
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάϊ 2003, 12:32:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχετικα μεγαλα διαχωριστικα διχτυα υπαρχουν για τα Station-Wagon
Ισως με πατεντα να το τοποθετησεις

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάϊ 2003, 15:46:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω αν καταλαβα καλα,αλλα ενα διχτακι πρεπει να μπαινει στο cc που χωριζει τους μπροστα απο τους πισω επιβατες!Δεν ξερω περετερο γιατι δεν εχω cc!Εγω απλα εριξα την ιδεα... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Blue_Devil (Βαγγέλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC

Ένταξη: 24 Νοέ 2002
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάϊ 2003, 11:59:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμμμ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο...εκτός αν εννοείς το αλεξινέμιο το οποίο είναι πλαστικό και ουσιαστικά καταργεί τα πίσω καθίσματα......γιατί εφαρμόζει από πάνω!
Μόνο με πατέντα άμα κάνεις τίποτα....θα μπορούσες ίσως να εφαρμόσεις κλιπάκια στην ταπετσαρία που θα κρατάνε κάποιο δίχτυ...αυτό έχει κάνει ένας φίλος για το τρίγωνο και πυροσβεστήρα ώστε να μην πηγαίνουν πέρα δώθε στο πορτμπαγκαζ....Εγώ για το ίδιο πρόβλημα έχω καταφύγει στη λύση του Scratch....
Επιστροφή στην κορυφή
tanas500 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 ΧΤ 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2003, 08:21:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΤΗΝ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΒΑΡΟΣ Crying or Very sad . Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΥΣ Exclamation Exclamation ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΓΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. Exclamation
ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΓΑΝΤΣΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ, ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΔΙΧΤΥ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

tanas500
Επιστροφή στην κορυφή
Rena (ΕΙΡΗΝΗ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug206 1,4 quicksilver

Ένταξη: 07 Απρ 2003
Τόπος: ΓΑΛΑΤΣΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2003, 10:39:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δίχτυ αυτό που μπαίνει στο πορτ παγκαζ και βάζεις πράγματα μέσα δεν λέτε? Τέτοιο είχα στο rallye μου και το είχα πάρει απο το Pancar στη Πρωτοπαπαδάκη στο Γαλάτσι...νομίζω κάνει και για το 206...Θα ρωτήσω το Σάββατο και θα σας πώ.

INTEGRATED
TUNING
SOLUTIONS
www.itspower.com
Επιστροφή στην κορυφή
Blue_Devil (Βαγγέλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC

Ένταξη: 24 Νοέ 2002
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2003, 20:00:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά ρε συ τι σκύλο έχεις???Σα γαιδούρι μου κάνει...... Laughing Laughing Laughing
[/img]
Επιστροφή στην κορυφή
tanas500 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 ΧΤ 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2003, 07:58:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ ΣΚΥΛΟΥ Wink Wink ΣΤΟ FORUM Question Question

tanas500
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάρ 2008, 14:49:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρει μήπως κανείς πώς βγαίνει αυτός ο κρίκος για το διχτάκι; Rolling eyes

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης