PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Περίεργος ήχος από το σασμάν
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
belalis (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye (2007)

Ένταξη: 10 Απρ 2010
Τόπος: Πέλλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Απρ 2010, 16:48:27    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Περίεργος ήχος από το σασμάν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια!!!!!

Εχτες πηρα το 207 απο την αντιπροσωπεια το οποιο το ειχα παει για το θεμα της βασης οπως σας ειχα γραψει...!!

Μολις εφτασα πελλα (οπου μενω) σταματαω και κατεβηκα να το κοιταξω ενω δουλευε...εσκιψα στην αριστερη ροδα να κοιταξω κατι σημαδια στην ζαντα και ετυχε (που να μην τυχενε!!) ακουσα εναν ηχο απο το σασμαν σαν χρουχρουριτο...το πηγα πισω για να μου που τι ειναι...μου ειπαν ειναι τα ρουλεμαν του δευτερευον αξονα και δεν υπαρχει προβλημα γιατι ολα ετσι κανουν...μα μου τους εβαλα να μου αλλαξουν τα ρουλεμαν ολα , αλλα ο ηχος παρεμεινε...

Ακουσα αλλο rallye 09μοντελο δεν το εκανε σε συγκριση με το δικο μου που ειναι 06 μοντελο...μηπως σας εχει τυχει κατι παρομοιο?? μηπως οντως δουλευει ετσι ??? Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gatoras 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye '08

Ένταξη: 26 Απρ 2008
Τόπος: Χαλκιδική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Απρ 2010, 20:02:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε belalis είμαι και εγώ κάτοχος ενός 207 Rallye '08 εδώ και 2-3 μέρες ακούω ένα περίεργο χουρχουριτό στην καμπίνα όταν δουλεύει ρελαντί.

Παρατήρησα όμως ότι με το που πατάω τον συμπλέκτη ο ήχος εξαφανίζεται, επίσης όταν ζεσταθεί το μοτέρ ο συμπλέκτης γίνεται αρκετά πιο σκληρός και στο πάτημα του νιώθεις ότι είναι σαν να βρίσκει κάτι κάπου σε όλη την απόσταση.
Μήπως έχουμε το ίδιο πρόβλημα?

*ότι αφορά το σαζμάν/συμπλέκτη περνάει σε εγγύηση διότι σε ένα μήνα λήγει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
belalis (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Απρ 2010, 20:13:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gatoras έγραψε:
Φίλε belalis είμαι και εγώ κάτοχος ενός 207 Rallye '08 εδώ και 2-3 μέρες ακούω ένα περίεργο χουρχουριτό στην καμπίνα όταν δουλεύει ρελαντί.

Παρατήρησα όμως ότι με το που πατάω τον συμπλέκτη ο ήχος εξαφανίζεται, επίσης όταν ζεσταθεί το μοτέρ ο συμπλέκτης γίνεται αρκετά πιο σκληρός και στο πάτημα του νιώθεις ότι είναι σαν να βρίσκει κάτι κάπου σε όλη την απόσταση.
Μήπως έχουμε το ίδιο πρόβλημα?

*ότι αφορά το σαζμάν/συμπλέκτη περνάει σε εγγύηση διότι σε ένα μήνα λήγει...

Γατε φιλε μου για το χουρχουριτο εχουμε το ιδιο προβλημα και σε μενα ακουγετε μεσα στην καμπινα στο ρελαντι και μολισ πατησω τον συμπλεκτη χανεται...οσο για το πατημα του συμπλεκτη δεν μου το εχει παρουσιασει η δεν το εχω καταλαβει ακομα γιατι το αμαξι το εχω μολις 6 μερες...
Οσο για το χουρχουριτο καλα ειναι να πας σε μια αντιπροσωπεια να εχουμε 2 γνωμες...εγω πηγα και μου ειπαν ειναι τα ρουλεμαν μου τα αλλαξαν και παλι το κανει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gatoras 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye '08

Ένταξη: 26 Απρ 2008
Τόπος: Χαλκιδική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Απρ 2010, 20:31:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν γνωρίζει κάποιος από τι μπορεί να προέρχεται αυτός ο ήχος ας μας βοηθήσει...

*αύριο θα πάω να το ακούσει ένας φίλος μηχανικός.
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Απρ 2010, 20:32:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο χουρχουρητο αυτό στο ρελαντί είναι το ρουλεμάν του δίσκο πλατώ. Όταν πατάς συμπλέκτη εξαφανίζεται και όταν τον αφήνεις το ξανακάνει Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
belalis (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Απρ 2010, 20:50:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
Tο χουρχουρητο αυτό στο ρελαντί είναι το ρουλεμάν του δίσκο πλατώ. Όταν πατάς συμπλέκτη εξαφανίζεται και όταν τον αφήνεις το ξανακάνει Wink

Απο' τι διαβασα και σε ενα πιο παλιο post ειναι το ρουλεμαν του δισκου πλατο...
Οπου η αντιπροσωπεια μου ειπε οτι αλλαξε και αυτο αλλα @@ παλι κανει αυτον τον θορυβο...

Συμπερασμα ? πρεπει να μαθουμε να ζουμε μαυτον Sad(((
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Απρ 2010, 21:19:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

belalis έγραψε:
nikolas206gti έγραψε:

Απο' τι διαβασα και σε ενα πιο παλιο post ειναι το ρουλεμαν του δισκου πλατο...
Οπου η αντιπροσωπεια μου ειπε οτι αλλαξε και αυτο αλλα @@ παλι κανει αυτον τον θορυβο...

Συμπερασμα ? πρεπει να μαθουμε να ζουμε μαυτον Sad(((

Σου είπαν εσένα ότι άλλαξαν στο δικό σου αυτοκίνητο το ρουλεμάν ?

Εμένα στο 206 εδώ και 10.000 χλμ τον κάνει αυτό τον θόρυβο αλλά επειδή τον ξέρω από ένα προηγούμενο αυτοκίνητο (στο οποίο σημειωτέον ήταν καινούριο το δισκό πλατώ μαζί με το ρουλεμάν και μετά από κάποια χλμ ξαναέκανε έτσι), δεν δίνω σημασία. Όταν θα θέλει αλλαγή όλο το σετ θα το καταλάβω Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
belalis (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Απρ 2010, 10:10:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nικο ναι μου ειπαν οτι μου το αλλαξαν αλλα ο ηχος παρεμεινε...τωρα κατα ποσο μου το αλλαξαν δεν γνωριζω...
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Απρ 2010, 10:24:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

belalis έγραψε:
Nικο ναι μου ειπαν οτι μου το αλλαξαν αλλα ο ηχος παρεμεινε...τωρα κατα ποσο μου το αλλαξαν δεν γνωριζω...

Πάντα μα πάντα όμως, οτιδήποτε και αν φτιάχνω στο αυτοκινητό μου είμαι παρών. Θέλεις σασμάν είναι αυτό ή οτιδήποτε άλλο δίνω κανονικά το παρών Wink

Και αφού πήγες σε αντιπροσωπεία, λογικό είναι να μην στο άλλαξαν καν. Confused

Επιστροφή στην κορυφή
belalis (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Απρ 2010, 12:51:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
belalis έγραψε:

Πάντα μα πάντα όμως, οτιδήποτε και αν φτιάχνω στο αυτοκινητό μου είμαι παρών. Θέλεις σασμάν είναι αυτό ή οτιδήποτε άλλο δίνω κανονικά το παρών Wink

Και αφού πήγες σε αντιπροσωπεία, λογικό είναι να μην στο άλλαξαν καν. Confused

Δεν ξερω φιλε αν μου το αλλαξαν η οχι αλλα βλεπω πως πολλοι εχουν αυτο το προβλημα...επομενως μαλλον ετσι δουλευει...
Επιστροφή στην κορυφή
belalis (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Απρ 2010, 13:06:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχτες αργα το βραδυ παρατηρησα οτι ο ηχος παραμενει και οταν ειμαι με 1η σε χαμηλες στροφες 1500-1900 αφου περασω τις 2000 σταματαει...
αυτο σημαινει πως ειναι ο δευτερευον αξονας η ειναι και αυτο απο το ρουλεμαν του δισκου ? Sad
Επιστροφή στην κορυφή
RME (Κωστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT 1.6THP etuners STAGE 2.5

Ένταξη: 17 Σεπ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Απρ 2010, 14:49:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι τωρα πεστε μου επιτρεπεται γα** την peugeot μου γα** να ακουγεται ετσι το μοτερ λες και εχει ξεχαρβαλωθει δηλαδη ελεως κρακα κρακα κρακα τι ειναι αυτα τα πραγματα εμενα μου το εκανε απο τοτε που το πηρα την πρωτη μερα εχω τωρα 23000 χιλ εχω αλαξει βαλβολινες στα 2500 χιλ πληρωσα ενα σκασμο λεφτα για red line και τιποτα τα ιδια κρακα κρακα κρακα.
κανει που κανει στο ρελαντι σαν ταξι εχουμε τωρα και το κρακα κρακα

α και να μην ξεχασω προσθεστε σε ολα αυτα και το ηχο που κανει το αξονακι της westgate λες και εχουν κανει φωλια εκει μεσα τιποτα τζιτζικια καθε φορα που πατας λιγο το γκαζι γρρρρρρρρρρ γρρρρρρρ

Δεν μπορειτε να φανταστειτε πως εχω ξενερωσει μα αρεσει που τα σκασα και του βαλα και προγραμα και ιντερκουλερ και φιλτροχοανη τρομαρα του το μπουρδελο ετσι μου ρχετε να το καψωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Τα χω δει ολα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
belalis (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Απρ 2010, 14:57:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

belalis έγραψε:
εχτες αργα το βραδυ παρατηρησα οτι ο ηχος παραμενει και οταν ειμαι με 1η σε χαμηλες στροφες 1500-1900 αφου περασω τις 2000 σταματαει...
αυτο σημαινει πως ειναι ο δευτερευον αξονας η ειναι και αυτο απο το ρουλεμαν του δισκου ? Sad

καποιος που να εχει βρει καποια λυση στο προβλημα αυτο ?? Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Gordian (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2010, 01:56:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Paidia kai emena ta idia kanei to sasman alla me ligo diaforetiko tropo....

Me deftera i triti mesa otan afineis to gazi kai to amaxi tsoulaei me taxytita mesa akous ton iho pou perigrafete
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2010, 13:30:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

belalis έγραψε:
belalis έγραψε:

καποιος που να εχει βρει καποια λυση στο προβλημα αυτο ?? Sad

Πατριωτη δεν εχει τπτ το αμαξι σου,μη μασας,ολα ετσι κανουν!

Υ.γ πως δε σ εχω δει εγω,απο γιαννιτσα ειμαι!

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Gordian (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2010, 23:50:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

apokentrosi tora.....mia hara eisai ekei....ego distihos meno athina
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Μάϊ 2010, 01:19:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gordian έγραψε:
Paidia kai emena ta idia kanei to sasman alla me ligo diaforetiko tropo....

Me deftera i triti mesa otan afineis to gazi kai to amaxi tsoulaei me taxytita mesa akous ton iho pou perigrafete

Φίλε μου εσένα είναι τα γρανάζια 2ας και 3ης του σασμάν απ' όσο μπορώ να ξέρω δηλαδή διότι είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα όχι με το 206 αλλά με άλλο αυτοκίνητο Confused Μηχανικός δν είμαι αλλά έχω φάει ώρες και ώρες στα συνεργεία Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
georgoulinio (giorgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot407 1.8 (16v)executive (2005)

Ένταξη: 31 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Μάϊ 2010, 19:44:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

o thoribos pou akoute pedia einai apo ta rouleman eite tou proteuon aksona eite tou deutereuon.den exei na kanei me to rouleman tou simplekti.kai genikos den exoune vgalei problhma ta rouleman tou simplekti.to plato nai alla to rouleman oxi.pistepste me.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mario207 (mario)
Μέλος
Μέλος

207 rallye 1.6

Ένταξη: 15 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2012, 19:50:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα κι απο μενα

ακουω κι εγω εναν ηχο περιεργο γυρω στις 3 χιλ στροφες στη πρωτη κ δευτερα... απο το συνεργειο λενε για ρουλεμαν στους αξονες σασμαν πιθαανολογουνε για 2 ρουλεμαν... αξιζει να γινει αλλαγη δεδομενου του μεγαλου κοστους εργασιας? αν το εχει κανει καποιος θα εκτιμησω την ενημερωση του

ευχαριστω.
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2012, 21:11:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαλε βαλβολινη elf nfp με λίγο αντιτριβηκο κ θα κόψει κατά 90%.. για να κατεβασεις σασμαν κ αλλαγή ρουλεμαν αστω...

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης