PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Πενταλ αλουμινιου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tasos_vl (Tasos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rallye facelift

Ένταξη: 23 Σεπ 2009
Τόπος: Out of space!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 14:14:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα παιδια αξηζουν τα after market??? πως τα ειδατε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 15:37:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα δικά μου ένα μήνα περίπου που τα έχω είναι κομπλέ! Δεν νομίζω οτι έχουν κάποια διαφορά με αυτά της peugeot. Παίζει να είναι και τα ίδια. Peugeot γράφουν και σε κουτάκι peugeot - citroen ήταν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 23:17:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Τα δικά μου ένα μήνα περίπου που τα έχω είναι κομπλέ! Δεν νομίζω οτι έχουν κάποια διαφορά με αυτά της peugeot. Παίζει να είναι και τα ίδια. Peugeot γράφουν και σε κουτάκι peugeot - citroen ήταν.

Δεν είναι original. Απλά οι ανατολίτες κάνουν πολύ καλές αντιγραφές, οπτικά τουλάχιστον. Από ποιότητα δεν ξέρω τι παίζει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tasos_vl (Tasos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rallye facelift

Ένταξη: 23 Σεπ 2009
Τόπος: Out of space!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 23:35:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Δεν είναι original. Απλά οι ανατολίτες κάνουν πολύ καλές αντιγραφές, οπτικά τουλάχιστον. Από ποιότητα δεν ξέρω τι παίζει.

εμένα δεν με χαλάνε καθόλου κ ας είμαι μαϊμού!! απο το να δώσω σχεδόν 200€ καλύτερα αυτα!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Απρ 2010, 22:12:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:

Φίλε ironman, μπορείς να μου δώσεις λινκ από αυτά που αγόρασες, γιατί θέλω να αγοράσω κι εγώ? Προς το παρόν βρήκα αυτά:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200374310247&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT και:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280383995960&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT

Είναι κάποιο από τα δύο αυτά που αγόρασες? Κάποιος άλλος έχει αγοράσει από κανέναν από αυτούς τους δύο? Επίσης, αν έχει αγοράσει από αλλού, ας μου στείλει ένα λινκ.
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστοι οι συγκεκριμένοι πωλητές, αν και απ'ό,τι βλέπω έχουν υψηλό feedback....
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Απρ 2010, 22:31:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Φίλε ironman, μπορείς να μου δώσεις λινκ από αυτά που αγόρασες, γιατί θέλω να αγοράσω κι εγώ? Προς το παρόν βρήκα αυτά:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200374310247&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT και:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280383995960&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT

Είναι κάποιο από τα δύο αυτά που αγόρασες? Κάποιος άλλος έχει αγοράσει από κανέναν από αυτούς τους δύο? Επίσης, αν έχει αγοράσει από αλλού, ας μου στείλει ένα λινκ.
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστοι οι συγκεκριμένοι πωλητές, αν και απ'ό,τι βλέπω έχουν υψηλό feedback....

Άρη από το dreamstore777 τα πήρα. Το πρώτο που έβαλες. Και ήρθαν και σχετικά γρήγορα απ'οσο θυμάμαι. Μια χαρά είναι Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Απρ 2010, 23:53:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Driver ///M έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Άρη από το dreamstore777 τα πήρα. Το πρώτο που έβαλες. Και ήρθαν και σχετικά γρήγορα απ'οσο θυμάμαι. Μια χαρά είναι Wink

Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Απρ 2010, 00:19:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:

Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!

No problem! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης